2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Zırsızdeli arkadasda vardı su fazlalığı ve hatırladığım kadarıyla bayağı fazlaydı onun. Korkma Allahın izniyle birşey olmaz çünkü kötü bişey olsa doktorun hemen gel derdi yada herhangi bi acile git bekleme derdi. Bu akşamdan başla progestana başlayabiliyosan

sağol canım yaa rahatladım biraz.eşim almış da yatarken içicem.evet biraz ilgili doktorum.bizim muayeneler yarım saat falan bile sürebiliyor.tek tek ölçüyo heryerini...

Bende 4 kilo aldım ama kiloluydum zaten 75 le başladı sen kaç kilo ile hamile kaldın?

dahilye doktoruna olçum cihazını yazmasını ıstediğim halde yazmadı,doktorum da suyu ya da göbeğiyle ilgili bir sey demedi,yarın da kadın doğum da randevum var bakalım ne kadar olmuş bebış,ben 3 haftadır kılo almadım

Topidiğim senin 1 hafta önce 27+0 olmuyormuki
Canim benim hatirlarsan gec yumurtlama olmustu. O yuzden Sata gore hesapliyamiyorum ben dr kontrolde ne diyorsa onu takip ediyorum hafta olarak. Mesela gecen hafta 28. Tam doldu dedi, basi biraz buyuk dedi basi 28+5 gosteriyordu. Bu haftalar normal sonra duzelir dedi. Bugune kadar basi normaldi, benim de kafam ona takildi biraz.

Zirsizdeli hergun girerdi, 5-6 gundur yok. Merak ettim cok. Insallah interneti falan kesilmistir de saglikla ikgili test bir durum yoktur (

Kızlar bebişiniz en son kaç haftalıklen kaç gr dı. Ben bugün doktora gittim 28+1 im bebek 1486 gr mış. Şekerden dolayı biraz iri olabilir dedi buda çok ii bişi değilmiş. Sizin nasıldı bu haftalarda

canım benim en son 28+3 te 1100 gr.idi. ama zaten onun bi aralığı var, 1000-1500 arası normaldi galiba bu haftada tam hatırlamıyorum. sen hiç kafana takma. iri dedikleri bebeklerin gayet normal doğduklarını duyuyoruz. ya da tam tersi, bu ölçümler pek tutmayabiliyor, doğunca görücez artık

Bizimde bugun sağlık ocağındaydı kontrolumuz kalp atışlarını duyduk bebişimizin nasıl dedim dört nala maşallah dedi:) 120-160 arası normalmiş 148 çıktı maşallah!
Bugun bizimde kontrolumuz vardi aynen sadece.kalp atislarini dinledik. Bizimkisi de 144 tu :))) Bizde muayene mezura ve elle yapiliyor ya dr buyuk gb biraz dedi. Sekerimde de sorun yok ama tabii en iyi ultrason.Bu carsambaya gun aldik 9 haftadan sonra oglusumuzu gorebilcez kilosuna boyuna bakabilcez :)))))) cok sevincliyim vallaa

sağol canım yaa.inşallah bişey yoktur.bu aralar çok panikteyim bişey olcak diye ödüm kopuyo.yatarken alıcam ilacımı uyku yapıyomuş.yatmamam lazım kayınvalidemler gelcek.karşılamam lazım

Herkese iyi akşamlar kızlar
Ben bugün belimin ağrısından zor duruyorum nasıl olcak böyle 1 ay sonra halimi düşünemiyorum
Bir de dün gece bana sancı olduğunu tahmin ettiğim bazı ağrılar girdi. Hem karnıma hem belime aynı anda ağrı girdi, uykuya dalmak üzereydim ya da uyuyordum da uyandım onu da bilemiyorum, tek bildiğim gecenin bir yarısıydı.
Doktoruma sorcam gidince bakalım ne dîcek. Ayrıca randevum 13 Kasım'daydı, şans eseri doktorumdan biri randevu iptal etmiş, 5 Kasım salıya buldum:) o kadar çok hastası var ki çok zor randevu buluyorum:44: en son 2 Ekim'de görmüştüm kuzumu çok özledim inşallah bir sıkıntı yoktur kilosu falan iyidir, en son gittiğimde 400 gr'dı

Hatırlamazmıyım canım senin geç yumurtlamanı, topiği bırakıyodunda zor ikna etmiştik :)) en iyisi ölçümlere göre gitmen tabi. Benimki şekerden iri biraz sanırım. Şuan 2 hafta kadar ancak umarım artmaz 1 ay önden gidenler okudum çok fena

Canim sen diyetine dikkat ediyorsun, insallah fazla kilo almaz bebis. Belki bu defa kontrole gittiginde normal diyecek, sanirim bazi haftalar onden bazen geriden gitmesi normal. Insallah 3-4 kg arasi saglikli bebisler dogururuz :)
nereden nerelere geldik canim ya, sen de hatirliyorsun demek :))) cok sukur bugunleri gorduk :)

slm kızlar nasılsınız yazılanları çok okuyamadım ama ortak şikayet bel ve sırt ağrısı 1 haftadır geceleri yatamıyorum sırtım çok ağrıyor sol tarafıma yatınca kaburgalarımın ağrısı yetiyor sağa yatınca bebiş durmuyor sırt üstü tehlikeli diyorlat ayaklarımı gerdirsem kramp giriyor magnezyum alıyorum gerçi de daha 2 ay var napıcaksam onu geçtim az ayakta kalsam veya iş yapsam kasık ve bel ağrısı çok oluyor yine de şükür diyelim demi

ama canım ben demır ılacını 3 aydır ıcıyorum. yemeklerden sonra ıcıyorum. bu sorun yenı cıktı doktor hıc ac al falan demedı bır de . ferrum fort adı benım ılacın.

bende aynı ilacı kullanıyorum bi çok kişi aç karnına içince mide bulantısı yaşıyor diye yemekten iki saat sonra için diyolar. benim doktorum sabah aç karnına 2 saat önce iç dedi iyi de geliyor yemeklerden sonra içersende 2 saat sonra iç.

benim defalarca geldi o şekilde ıslaklık. sanki su dökülmüş gibi oluyor. en son kurban bayramında oldu hemen acile gittik. ebe nöbetçi doktoru aradı. turnusollu ped verdi onu koydum, sabaha kadar kalsın sabah doktor görecekmiş dedi. renk değişimi olmadı hiç. sabahta ilk iş koştuk doktora çok korkmuştum bende. alttan muayene etti, tekrar turnusolu koydu çıkardı bir şeyler yaptı ve rahimden gelen bir ıslaklık olmadığını söyledi. mantar olmuş bende, birde bazı kadınların hamilelikte farkında olmadan idrar kaçırdığını söyledi. her kontrolde suyuna bakılıyor zaten bebeğin bir sorun yok çok şükür. seninde öyledir inşallah, bol bol su iç.

Kızlar ıslaklık ister istemez oluyor ben günlük ped kullanıyorum günde 3 kere değiştiriyorum çok rahatım valla bazen su gibi gelio çok ayakta kalıncada koyu beyaz kıvamda oluyo bence normal yani haamilelikte lökore adlı sıvı gelirmiş hiç panik olmadım şu zamana kadar bebiş hareket ettikten sonra sıkıntı yok bence ağrı sızıya magnezyum çok iyi bence ben 20. Haftadan beri kullanıyorum demirle magnezyumu vitamin içme dedi dr kilo yaptı bende Allahım yardımcımız olsun benimde sıkıntı dr bebişin eşi yani plasenta rahme yakın kapatmıyo ama ucu rahimde yukarı çıkmamış büyük ihtimal sezeryan yaparız 39 da dedi hayırlısı olsun mühim olan bebişinde bizimde sağlıcakla atlamamız bu dönemi

herkese günaydın güzel anneler... sırt ağrısından çalışırken zorlanıyorum ama daha izne çok var mecburen katlanacağım.. uzanırken daha rahatım ama masa başı çalışan klasik memur olunca böyle bi şansda yok haliylee bu arada ben vitamin ve kan hağını son 10 gündür düzenli almıyorum hep unutuyorum sizler ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…