Yok kuzum ne doğusu en batıdayım edirnede de doktorum hoca birde yapı itibariyle soğuk katlanıyoz işte napcanFindux nerdesin sen cnm?
bence değiştir sen doktorunu imkanın varsa tabi. Doguda mısın? Oralarda durum biraz zor
merhaba kızlar... nolur bi şey diyin.az önce çamaşırım su dökülmüş gibi ıslaktı.yani daha önce de oluyodu ama azıcık oluyodu önemsemiyodum.bu gün misafirlerim vardı.lavaboya bi gittim çok korktum.doktorumu aradım kan yoksa korkma dedi.kan yoktu.ama bi ilaç ismi verdi buna başla erken doğumdan koruyo dedi.progestan 200 diye...yarın da gel suyuna bakalım dedi....sizcde erken doğum riski mi taşıyorum.böyle bişey yaşayan oldu mu???
Çok geçmiş olsun tatlım progestan ben hamileliğimin başında kullanmıştım düşük olmasın diye endişe etme ama suyunada baktır mutlaka . Yanlız yazını okurken birşeye çok özendim ne kadar güzel doktoruna her sorun için telefondan ulaşıyosun üstüne bide cevap alıyosun üstüne birde ilaç bille söylüyo al kullan diye maşallah yani ne kadar güzel bizim muaynemiz bile beş dakka her soruna da asla cevap vermez keyfi yerindeyse yani !
Bende 4 kilo aldım ama kiloluydum zaten 75 le başladı sen kaç kilo ile hamile kaldın?sanırım şanslı olanlardanım. canım şimdiye kadar hiç bişi çekmedi eşim bile şaşırıyor her akşam canın bişi çekiyormu diye soruyo eve gelirken. bende hayır diyorum diyorum allah allah diyor.önceden yediğin şeyleride yemez oldun hamilelik yaramadı sana diyo. şuana kadar 3 kilo aldım toplamda kaç kilo alırım bilmiyorum ama.
Bende normalde çok tatlı yemezdim arada sütlü tatlı çikolata filan. Şimdi komple yasak olunca neler çekiyo canım nelerrrr. Doğum çantama herşeyden önce 1 kavanoz nutella koyucam :)) aslında seninde ölçüm yspman lazım evde sonuçta o şekilde anlayabilirsin diyetle düşen şekermi yoksa insüline gerek varmı diye. İnternette bi bak istersen genelde dahiliye doktorları bu yolu izliyo. Doğumdan 6 hafta sonra bana yükleme yapıcak geçmişmi diye. Bu arada bebeğin kilosu nasıl irilik varmı? Eğer bebek şekerden etkileniyosa daha çok göbek çevresinde olurmuş haftasına göre önden gitme. birde suyunda fazlalık yapıyo şeker o varmı ? Benim kadın doğum doktoru her gittiğimde bu ikisine dikkat ediyor.
Kızlar bebişiniz en son kaç haftalıklen kaç gr dı. Ben bugün doktora gittim 28+1 im bebek 1486 gr mış. Şekerden dolayı biraz iri olabilir dedi buda çok ii bişi değilmiş. Sizin nasıldı bu haftalarda
Canim benim hatirlarsan gec yumurtlama olmustu. O yuzden Sata gore hesapliyamiyorum benTopidiğim senin 1 hafta önce 27+0 olmuyormuki
Kızlar bebişiniz en son kaç haftalıklen kaç gr dı. Ben bugün doktora gittim 28+1 im bebek 1486 gr mış. Şekerden dolayı biraz iri olabilir dedi buda çok ii bişi değilmiş. Sizin nasıldı bu haftalarda
Bugun bizimde kontrolumuz vardi aynen sadece.kalp atislarini dinledik. Bizimkisi de 144 tu :))) Bizde muayene mezura ve elle yapiliyor ya dr buyuk gb biraz dedi. Sekerimde de sorun yok ama tabii en iyi ultrason.Bu carsambaya gun aldik 9 haftadan sonra oglusumuzu gorebilcez kilosuna boyuna bakabilcez :)))))) cok sevincliyim vallaaBizimde bugun sağlık ocağındaydı kontrolumuz kalp atışlarını duyduk bebişimizin nasıl dedim dört nala maşallah dedi:) 120-160 arası normalmiş 148 çıktı maşallah!
Zırsızdeli arkadasda vardı su fazlalığı ve hatırladığım kadarıyla bayağı fazlaydı onun. Korkma Allahın izniyle birşey olmaz çünkü kötü bişey olsa doktorun hemen gel derdi yada herhangi bi acile git bekleme derdi. Bu akşamdan başla progestana başlayabiliyosan
Canim benim hatirlarsan gec yumurtlama olmustu. O yuzden Sata gore hesapliyamiyorum bendr kontrolde ne diyorsa onu takip ediyorum hafta olarak. Mesela gecen hafta 28. Tam doldu dedi, basi biraz buyuk dedi basi 28+5 gosteriyordu. Bu haftalar normal sonra duzelir dedi. Bugune kadar basi normaldi, benim de kafam ona takildi biraz.
Canim sen diyetine dikkat ediyorsun, insallah fazla kilo almaz bebis. Belki bu defa kontrole gittiginde normal diyecek, sanirim bazi haftalar onden bazen geriden gitmesi normal. Insallah 3-4 kg arasi saglikli bebisler dogururuz :)Hatırlamazmıyım canım senin geç yumurtlamanı, topiği bırakıyodunda zor ikna etmiştik :)) en iyisi ölçümlere göre gitmen tabi. Benimki şekerden iri biraz sanırım. Şuan 2 hafta kadar ancak umarım artmaz 1 ay önden gidenler okudum çok fena
ama canım ben demır ılacını 3 aydır ıcıyorum. yemeklerden sonra ıcıyorum. bu sorun yenı cıktıdoktor hıc ac al falan demedı bır de . ferrum fort adı benım ılacın.
merhaba kızlar... nolur bi şey diyin.az önce çamaşırım su dökülmüş gibi ıslaktı.yani daha önce de oluyodu ama azıcık oluyodu önemsemiyodum.bu gün misafirlerim vardı.lavaboya bi gittim çok korktum.doktorumu aradım kan yoksa korkma dedi.kan yoktu.ama bi ilaç ismi verdi buna başla erken doğumdan koruyo dedi.progestan 200 diye...yarın da gel suyuna bakalım dedi....sizcde erken doğum riski mi taşıyorum.böyle bişey yaşayan oldu mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?