Kızlar ıslaklık ister istemez oluyor ben günlük ped kullanıyorum günde 3 kere değiştiriyorum çok rahatım valla bazen su gibi gelio çok ayakta kalıncada koyu beyaz kıvamda oluyo bence normal yani haamilelikte lökore adlı sıvı gelirmiş hiç panik olmadım şu zamana kadar bebiş hareket ettikten sonra sıkıntı yok bence ağrı sızıya magnezyum çok iyi bence ben 20. Haftadan beri kullanıyorum demirle magnezyumu vitamin içme dedi dr kilo yaptı bende Allahım yardımcımız olsun benimde sıkıntı dr bebişin eşi yani plasenta rahme yakın kapatmıyo ama ucu rahimde yukarı çıkmamış büyük ihtimal sezeryan yaparız 39 da dedihayırlısı olsun mühim olan bebişinde bizimde sağlıcakla atlamamız bu dönemi
Kızlar bebişiniz en son kaç haftalıklen kaç gr dı. Ben bugün doktora gittim 28+1 im bebek 1486 gr mış. Şekerden dolayı biraz iri olabilir dedi buda çok ii bişi değilmiş. Sizin nasıldı bu haftalarda
slm kızlar. öğleden sonram boştu. 10dk kestireyim die uzandım koltuğa, yatağıma gitmedim bilerek, 1,5 saat uyumuşum. resmen sızıp kalmışım, güya ütü yapcaktıım, yemek yapcaktıııım.
haha, resmen sesli güldüm Allah seni napmasın.
ya benim de canım bişi çekmiyor pek, ama ben yiyorum yine de, 8 kilo aldım. sen nasıl 3 kiloyla kaldın yaa, zaten bebek var,1-1,5 kilo arası, ee suyu plesantası derken. Şaştım kaldım, maaşallah diyim. sen doğurunca eskisinden zayıf olursun bu gidişle
Merhaba arkadaşlar;
Gebeliğimin 30. haftasındayım. Kasıklarımda, özellikle de sol tarafım çekiliyor gibi ağrıyor. Ayrıca sabahları ellerimi hareket ettiremez şekilde şişiyor ve gün içinde yavaş yavaş iniyor. Bir de sol göğüs kafesimde sanki kaburga kemiklerim batıyormuş gibi ağrı oluyor. Bu arada ben bilgisayar aşında sürekli çizim yaparak çalışan biriyim. Bundan da kaynaklanıyr olabilir mi?
Böyle sıkıntılar çekenler var mı?
Teşekkürler arkadaşlar...
Merhaba arkadaşlar;
Gebeliğimin 30. haftasındayım. Kasıklarımda, özellikle de sol tarafım çekiliyor gibi ağrıyor. Ayrıca sabahları ellerimi hareket ettiremez şekilde şişiyor ve gün içinde yavaş yavaş iniyor. Bir de sol göğüs kafesimde sanki kaburga kemiklerim batıyormuş gibi ağrı oluyor. Bu arada ben bilgisayar aşında sürekli çizim yaparak çalışan biriyim. Bundan da kaynaklanıyr olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar;
Kızlar bu el şişliğinin tansiyonla ilgisi olabilir bi ihtimal. Günde iki kez 5 dk kadar bi dinlenme halinden sonra tansiyonunuzu ölçün bi.
Merhaba arkadaşlar;
selam tatlım korkutma hamişleri tansiyondan değil oootamamen hamilelikten. el ayak şişmesi kadar hamilelikte doğal bişey yoktur. özellikle son aylarda artar hormonlardan kaynaklanıyor. magnezyum kalsiyum takviyesi iyi geliyor tabiii doktorunuzla bir görüşün öncesinde. bir de şişmelerinize küçük bir öneri; tuzu ne kadar kısabilirseniz o kadar rahatlıyorsunuz bilginiz olsun
selam tatlım korkutma hamişleri tansiyondan değil oootamamen hamilelikten. el ayak şişmesi kadar hamilelikte doğal bişey yoktur. özellikle son aylarda artar hormonlardan kaynaklanıyor. magnezyum kalsiyum takviyesi iyi geliyor tabiii doktorunuzla bir görüşün öncesinde. bir de şişmelerinize küçük bir öneri; tuzu ne kadar kısabilirseniz o kadar rahatlıyorsunuz bilginiz olsun
Korkutma diilde canım nolur nolmaz diye dedim bende yaşadım aynı şeyi hatta kalp damar cerrahına gittim tansiyonum yüksek çıktı hatta büyükte 18 i gördüm düşün yani. Tuzu azalt dedi doktor günde toplamda 1 tatlı kaşığı tuz yeterliymiş. Ben onun 2,3 katı alıyodum günde hatta daha fazla. Azalttım geçti çok şükür şişme filan kalmadı
Canım Aysboz haklı. Her ödem tansiyon değil tabii ki ama dikkatli olmak lazım benim bir arkadaşımda bu haftalarda gebelik tansiyonu çıktı. Normalde çok zayıf bir kızdı ama elleri ayakları şişti hemen tansiyon takibine aldılar. Tuzu kesti, neredeyse gebelik zehirlenmesi geçiriyordu.
Maşallah gayet normal seninki, fazla galiba benim bebiş
Aynı bizimkiler bu durumda 2 hafta önden gidiyo, inşallah kontrollü gider artık. Doktorun neye bağladı normalmi dedi bu duruma
oyyy canım ben de şu yazdıklarında kendimi görüyorumherkese günaydın güzel anneler... sırt ağrısından çalışırken zorlanıyorum ama daha izne çok var mecburen katlanacağım.. uzanırken daha rahatım ama masa başı çalışan klasik memur olunca böyle bi şansda yok haliyleebu arada ben vitamin ve kan hağını son 10 gündür düzenli almıyorum hep unutuyorum sizler ne durumdasınız
selam kızlar bebeğimin son olarak battaniyelerini yıkadım şimdi balkonda kuruyorlar bu son posta çamaşırda bitti öğleden sonra ütümü yaparım yarında valizimi hazırlarım kenarda dursun
selam kızlar nasılsınız? artık çalışmak iyice zorlaştıbide idrar torbama baskı yapıyo sanırım bebek azcık da sıkışsam çok rahatsız oluyorum sizde de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?