2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Günaydın kızlar. . Evde olmama ragmen uyuyamiyorum sabah hemen uyanıyorum. Raporum bitince napicam bilmiyorum işe gitmek zor geliyor. Kanama dun de oldu, alistimmi ne..

günaydın canım,geçecek kanamalar sabır tatlım
ben de geçen hafta hiç uyuyamadım sabahları ezanla uyandım en geç 6,30 da ayaktaydım
çalışmak da istemiyorum çok zor
bi de korkuyo insan dinlenemeyince

allah allah dur bakalım bikaç gune kesilir inş. doktoruna bilgi veriyomusun canım ne diyo

aminnn canım aminnnn

Var tabii. Ama o beni rahatlatiyor.. hatta dediki tavsan olsaydin 1ayda dogursaydin da ben de sen de kurtulsaydi.. bıktırdim adamı :)

Canlariim ben geldimmm..herkese günaydınnn.....dün doktorumaa gittik vee kesemizi gördük veee bebegimizi gördük hatta doktorum kalp atisi baslamis masallah görüyorum,,,,,,, ama henuzz cok cok yeni dedi cuma gel dinletelim dedi... beklemiyorduk tam 5+3 dük :)))esimle soktan mutluluktan ne yapacagimizi sapittik resmen..karından usg ile bu kadar erken kendini gösterdi annesinin ne kadar hassas olduğunu biliyor bu konuda sanırımm =)) Rabbim dualarimi kabul etti sukurler olsun insallah cuma da duyacagim ve 9 ay boyuncaa sagliklaa suren hamilelik yasayayim saglikla kavusayim ... hepimizin duası bu Rabbim bizlere bağışlasın bebeklerimizi sağlıkla insallah.. Rabbim guzel haberler bekleyen herkese nasip etsin.... sizlerde ne var ne yok izinli oluncaa takip edemedim......

gözün aydın canım bak ne güzel süpriz yapmış minik kuşun sağlıkla alırsın inş. kucagına

gözün aydın canım bak ne güzel süpriz yapmış minik kuşun sağlıkla alırsın inş. kucagına

amin canım benim bize de süpriz oldu... inşallah hep böyle güzel şeyelr duyarız sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeee inşallahh

canım bende 2 defa gittim. banada birşey demedi haftası için.

çok iyimiş eşin ya. gerçi bende söylesem yaparda çokta yapma taraftarı gibi değilB:). çalışıyormusun

yok canım çalışmıyorum.atanmak için evde bol bol ders calışıyorum.atanamamış türkçe öğretmeniyim

=)) hoşgeldin zeynebimmm...... diğer topikten bu topiğe terfi ettik darısı isteyen herkese inşallahh.. Allahım bizlerinde sağlıkla bebeğimize kavuşmasını nasip etsinn

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. . Evde olmama ragmen uyuyamiyorum sabah hemen uyanıyorum. Raporum bitince napicam bilmiyorum işe gitmek zor geliyor. Kanama dun de oldu, alistimmi ne..
zaten hep öyle olur evdeyken uyku uyunmaz işe gidecekken hep 5 dk daha uyusam denir :)kanamanı düşünme kontrol altında çok şükür sorun yok.bizim bir tanıdıkta da başından beri kanama var öyle böyle sağlıcakla 11.haftaya geldi çok şükür.doktor herşey normal diyor.evde olmanın tadını çıkar ne güzel :) progestan birazdan uyku yapar zaten,günde 3 kere mi içiyorsun?

yok canım çalışmıyorum.atanmak için evde bol bol ders calışıyorum.atanamamış türkçe öğretmeniyim

bazı doktorlar söylemiyor ben sordum çünkü sat ile uyumlu mu diye merak ediyorum.. kaç haftalık görünüyor diye aslında dikkat ederseniz ultrason görüntülerinde yazıyor.. elinize verilen fotoğraflara bakın istersenizz kızlar

haftalık iğneye döndük bu hafta canım.. Pazartesi kontrolum var kanamanın durumuna bakıcak doktorum..

hocam kolay gelsin valla en zoru da senin işin.ben de matematik öğretmeniyim ama atanamadım.2 yıl çalıştım o kpss illetine en son 87 ile atanamayınca bıraktım artık.inşallah sen atanırsın ilköğretimin şansı biraz daha yüksek.ben liseydim o yüzden daha da zordu.

Sizleri okuyunca iyiki de öğretmen olmamışım diyorum.. Oku atanama.. Atanırsın taaa nerelere puanın düşük gelemezsin büyük şehire... Izin alamazsın hastalanamazsın.. Zor ya allah kolaylık versin tüm öğretmenlere..

ben bugun çıok sukur kesemı gordum haftaya carsamba kalp atısı ıcın cagırdı

gözün aydın ikimizin tahmini doğum tarihi ayn ı ben de keseyi gördüm salı günü kalp atışlarını duyacağım inşallah çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle geliriz haftaya.

ayy kızlar aynı zamanda mı gelecek bizim bıdıklar :) Bende haftaya kalp atışları için gideceğim. Fakat hala doktor konusunda kararsızım bana fikir verin nolur anadolu yakasında veya gebzede, özel sağlık sigortam da var, buraların yabancısı olduğum için çok bilmiyorum (

mıdesı bulanmayanlar korkmasın benım kızımda da bulanmadı hıc sapasaglam kızım var arkadasımında bulanmadı yanı korkmayın sesevının

Benim de midem bulanmıyor şimdilik, sabahları bazen çok hafif, o zaman da kalkınca bitane galeta yiyorum sonra da hergün ballı süt. Baya bi rahatlatıyo beni.

haftalık iğneye döndük bu hafta canım.. Pazartesi kontrolum var kanamanın durumuna bakıcak doktorum..
iğnede mi progestan peki yoksa farklı bişey mi?ya bende de kanama alanı vardı cuma gidecem de kontrole çok merak ediyorum ne durumda diye.belki doktor da bana öyle bişeyler önerir.

arkadaşlar bu arada konu sahibi pufpuf isimli arkadaş yok ortalarda.dün doktor kontrolü vardı sanırım.merak ettim haber alan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…