Günaydın kızlar. . Evde olmama ragmen uyuyamiyorum sabah hemen uyanıyorum. Raporum bitince napicam bilmiyorum işe gitmek zor geliyor. Kanama dun de oldu, alistimmi ne..
allah allah dur bakalım bikaç gune kesilir inş. doktoruna bilgi veriyomusun canım ne diyo
aminnn canım aminnnn
daha iyiyim canımÇok şükür tatlım. . Sen nasilsin, ise basladinmi 9 dami çıktın akşam.. dikkat li ol..
Günaydın arkadaşlar. Kelebek acil yardımına ihtiyacım var..
daha iyiyim canım
sorma 9 da çıkktım ama kalmicam artık o mecburiyettendi yani
noldu kuzum söyle hayır olsun
Var tabii. Ama o beni rahatlatiyor.. hatta dediki tavsan olsaydin 1ayda dogursaydin da ben de sen de kurtulsaydi.. bıktırdim adamı :)
Canlariim ben geldimmm..herkese günaydınnn.....dün doktorumaa gittik vee kesemizi gördük veee bebegimizi gördük hatta doktorum kalp atisi baslamis masallah görüyorum,,,,,,, ama henuzz cok cok yeni dedi cuma gel dinletelim dedi... beklemiyorduk tam 5+3 dük :)))esimle soktan mutluluktan ne yapacagimizi sapittik resmen..karından usg ile bu kadar erken kendini gösterdi annesinin ne kadar hassas olduğunu biliyor bu konuda sanırımm =)) Rabbim dualarimi kabul etti sukurler olsun insallah cuma da duyacagim ve 9 ay boyuncaa sagliklaa suren hamilelik yasayayim saglikla kavusayim ... hepimizin duası bu Rabbim bizlere bağışlasın bebeklerimizi sağlıkla insallah.. Rabbim guzel haberler bekleyen herkese nasip etsin.... sizlerde ne var ne yok izinli oluncaa takip edemedim......
Iyi ya doktorunda çok iyiymiş e azından hassalıgını anlaıyodur kimis varkı azarlar durur çok şanslısın
gözün aydın canım bak ne güzel süpriz yapmış minik kuşun sağlıkla alırsın inş. kucagına
sanırım cimcimem hamişlik yapıyo ve ben kendim için ilk defa bu smili kulllanıyorum
buschycim doktormu söylüyor şu kadar haftalık hamilesiniz diye:26:
2dir gidiyorum benimki bana hiçbirşey demedi bu hamilelik haftası ile ilgili
çok iyimiş eşin ya. gerçi bende söylesem yaparda çokta yapma taraftarı gibi değilB:). çalışıyormusun
kızlarr benidee listeyee ekleyinn daha önceee bir kaçkez girmiştim ama uzun zamandırr giremedimm memlekete gitmiştimmm ama artık burdayım tahmını doğum 6 ocak 2014 ankaradayımm yaşım 26 eklerseniz sevinirimmmm
zaten hep öyle olur evdeyken uyku uyunmaz işe gidecekken hep 5 dk daha uyusam denir :)kanamanı düşünme kontrol altında çok şükür sorun yok.bizim bir tanıdıkta da başından beri kanama var öyle böyle sağlıcakla 11.haftaya geldi çok şükür.doktor herşey normal diyor.evde olmanın tadını çıkar ne güzel :) progestan birazdan uyku yapar zaten,günde 3 kere mi içiyorsun?Günaydın kızlar. . Evde olmama ragmen uyuyamiyorum sabah hemen uyanıyorum. Raporum bitince napicam bilmiyorum işe gitmek zor geliyor. Kanama dun de oldu, alistimmi ne..
canım bende 2 defa gittim. banada birşey demedi haftası için.
yok canım çalışmıyorum.atanmak için evde bol bol ders calışıyorum.atanamamış türkçe öğretmeniyim
zaten hep öyle olur evdeyken uyku uyunmaz işe gidecekken hep 5 dk daha uyusam denir :)kanamanı düşünme kontrol altında çok şükür sorun yok.bizim bir tanıdıkta da başından beri kanama var öyle böyle sağlıcakla 11.haftaya geldi çok şükür.doktor herşey normal diyor.evde olmanın tadını çıkar ne güzel :) progestan birazdan uyku yapar zaten,günde 3 kere mi içiyorsun?
canım bende 2 defa gittim. banada birşey demedi haftası için.
yok canım çalışmıyorum.atanmak için evde bol bol ders calışıyorum.atanamamış türkçe öğretmeniyim
ben bugun çıok sukur kesemı gordum haftaya carsamba kalp atısı ıcın cagırdı
gözün aydın ikimizin tahmini doğum tarihi ayn ı ben de keseyi gördüm salı günü kalp atışlarını duyacağım inşallah çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle geliriz haftaya.
mıdesı bulanmayanlar korkmasın benım kızımda da bulanmadı hıc sapasaglam kızım var arkadasımında bulanmadı yanı korkmayın sesevının
iğnede mi progestan peki yoksa farklı bişey mi?ya bende de kanama alanı vardı cuma gidecem de kontrole çok merak ediyorum ne durumda diye.belki doktor da bana öyle bişeyler önerir.haftalık iğneye döndük bu hafta canım.. Pazartesi kontrolum var kanamanın durumuna bakıcak doktorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?