Merhaba bayanlar ben de 27+6 günlüğüm. Yaklaşık 22. Haftadan beri karnımda sertleşme oluyor. Bebek toplanması değil, karnımın heryeri bi anda tahta gibi oluyor özellikle merdiven çıkarken yere eğilince filan. Size de oluyor mu böyle?
merhaba canım ben akşam uyuyamıyorum gece dönemiyorum sabah kalkamıyorum
işe geliyorum ama kafam allak bullak herşeye sinir oluyorumçalışmak istemiyorum.
geçen gün ev işi yapayım dedim,işe dalmışım çişe gitmeyi unutmuşum.benim oğlan idrar torbama bi tekme indirdi ve maalesef tutamadım çişimi birascık kaçtı:18:
şimdi gelmeden gidip yapıyorum
Merhaba bayanlar ben de 27+6 günlüğüm. Yaklaşık 22. Haftadan beri karnımda sertleşme oluyor. Bebek toplanması değil, karnımın heryeri bi anda tahta gibi oluyor özellikle merdiven çıkarken yere eğilince filan. Size de oluyor mu böyle?
canım doktorum kasılmaların var mı diye sordu yok dedim. Arada toplanır rahmin sert olur dedi ben de o sertliği oğlum kafanı mı dayadın poponu mu diye seviyordum (doktorum çok güldü) o kasılma sancıymış öyle dedi.
merhaba canım ben akşam uyuyamıyorum gece dönemiyorum sabah kalkamıyorum
işe geliyorum ama kafam allak bullak herşeye sinir oluyorumçalışmak istemiyorum.
geçen gün ev işi yapayım dedim,işe dalmışım çişe gitmeyi unutmuşum.benim oğlan idrar torbama bi tekme indirdi ve maalesef tutamadım çişimi birascık kaçtı:18:
Buhar makinesi al canim mutlaka.bix kisin kullaniyoruz.birax kendi odamda calistiriyorum birazda kizimin odasinda.burnum felaket kuruyoarkadaşlar bir şey sormak istiyorum. evimiz kaloriferli sabahları uyandığımızda bizim bile burnumuz kapanıyor gibi oluyor . bebeğimiz için buhar makinesi öneriyor musunuz? var mı alan? ya da alternatif çözümleri olan?
ay canım bnde bı kötüyümki sorma ben cok ıyım agırlasmadım dıyodum fena haldeydım gece çok zor uyudum o kadar çok uyandım kı kaburgaları agrıyan varmı arkadaslar aranızda bnm bebek sıgmıyo heralde bıraz mınyonum ufak bı ınsanım kaburgalarımın acıldıgını hıssedıyorum organlarıma baskı yapıyo kemıkler agrır mı kemıklerım agrıyo yaaaaa......
öncelerı kullanmassın ıslak mendıl ama sonradan hep pamuk kullanılmaz ıslak mendıle gecersın ılk ay kıyamıyosun zaten tenı çok narın oluyo incecık sonra gecıyo o halı hassalıgı alkolsuz deterjansız normal suyla ıslatılmış ıslak mendıllerı kullanırsın her zaman nasıl pamuk ıslatıcaz:)))
kızlar ne olur cvp verin ya benim paşam hareket edderken sertleşip kasılıyo sizde de oluyo mu normal mi ??
canım doktorum kasılmaların var mı diye sordu yok dedim. Arada toplanır rahmin sert olur dedi ben de o sertliği oğlum kafanı mı dayadın poponu mu diye seviyordum (doktorum çok güldü) o kasılma sancıymış öyle dedi.
Tehlikeli değil yani iyi bari
bende de oluyor. özellikle ayakta fazla kaldığım zamanlarda.. bu da beni çok korkutuyor. kasılma yaşıyoruz sonuçta umarım bir gün uyuyan devi uyandırıp doğumu başlatmaz :) ben ondan korkuyorum. dinlenip magnezyum alıyorum.Merhaba bayanlar ben de 27+6 günlüğüm. Yaklaşık 22. Haftadan beri karnımda sertleşme oluyor. Bebek toplanması değil, karnımın heryeri bi anda tahta gibi oluyor özellikle merdiven çıkarken yere eğilince filan. Size de oluyor mu böyle?
Bugun bizimde kontrolumuz vardi aynen sadece.kalp atislarini dinledik. Bizimkisi de 144 tu :))) Bizde muayene mezura ve elle yapiliyor ya dr buyuk gb biraz dedi. Sekerimde de sorun yok ama tabii en iyi ultrason.Bu carsambaya gun aldik 9 haftadan sonra oglusumuzu gorebilcez kilosuna boyuna bakabilcez :)))))) cok sevincliyim vallaa
Tehlikeli değil yani iyi bari
yok değilmiş bir saat içerisinde 4 den fazla olursa doktorum görüşelim dedi.
benim defalarca geldi o şekilde ıslaklık. sanki su dökülmüş gibi oluyor. en son kurban bayramında oldu hemen acile gittik. ebe nöbetçi doktoru aradı. turnusollu ped verdi onu koydum, sabaha kadar kalsın sabah doktor görecekmiş dedi. renk değişimi olmadı hiç. sabahta ilk iş koştuk doktora çok korkmuştum bende. alttan muayene etti, tekrar turnusolu koydu çıkardı bir şeyler yaptı ve rahimden gelen bir ıslaklık olmadığını söyledi. mantar olmuş bende, birde bazı kadınların hamilelikte farkında olmadan idrar kaçırdığını söyledi. her kontrolde suyuna bakılıyor zaten bebeğin bir sorun yok çok şükür. seninde öyledir inşallah, bol bol su iç.
:))) minikkebelekim sen yine iyisin bende kacirmalar 2 ay once basladi. Azcok doku olsa idrar torbam ve hapsursam hooop kaciyor :) bazn de oyle ani baski yapiyor ki sanki saatlerdir tuvalete gitmemisim gibi, zor yetisiyorum inanin.merhaba canım ben akşam uyuyamıyorum gece dönemiyorum sabah kalkamıyorum
şimdi geldim doktordan bi sorun yok dedi.progestanı 1 ay kullancakmışım.zaten çok su içiyorum.ama bazı günler sudan tiksiniyorum hiç içemediğim günler oluyo.dün de çok içmiştim aslında.ama biraz ayak üstündeydim galiba ondan oldu.neyse çocuğuma bişey olmasın da.sağolun cvp yazdığınız için.
slm kızlar...sizlere bi sorum olucak belki konuştunuz ben kaçırdım hızınıza yetişmek zor:)
neyse sorum bebe kıyafetleerini bugun yıkamaya başladım erken değil umarım düşük tansiyon sorunum var anca yaparım dedim.
dalin makine deterjanı aldım yumuşatıcısıyla az önce makineden cıktı güzel bebeksi kokusu var.
birde bebek bakım ürünü hangisini tavsiye edersnz karar veremedim.
minikkelebek senide burdan öpüyom cnm,ben malasef senin gibi deilde tam tersi çok uykuluyum deli gibi uyuyom heleki gece...
sanırım oda takımını almışın güle güle kullan inşallah
Buhar makinesi al canim mutlaka.bix kisin kullaniyoruz.birax kendi odamda calistiriyorum birazda kizimin odasinda.burnum felaket kuruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?