2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Benim sabahları kalktığımda karnım yumuşak öğlen gibi hafif başlıyo sertleşme ve akşamları felaket taş gibi oluyor

süpersin ya bi taraftan güldüm yazın o kadar içten ki bir taraftan kendimi lavaboya attığım zor anlar geldi aklıma :)) çalışmak işe gelmek insanın gözünde büyüyor

Kızlar hepinize selam:)
İşten geldik kızımla uzanıyoruz birazcık, ayaklarım şişmesin diye yukarı uzatıp yatıyorum biraz her gün ama ağrıya çare olmuyor malesef :44:
Tam bugün az erken çıktım diye sevinirken bir veli yakaladı çıkışta, yaptığım sınavdan 89 alan oğlunun hep 100 aldığını, benim yüzümden düşük aldığını biraz ima, biraz açık cümlelerle anlattı canım sıkıldı biraz
Çocuk sınavda konuştu yanındakiyle, ben de kağıdını aldım, ağladı üzüldü diye mecbur olmadığım halde geri verdim ve bitirttirdim sınavını. Ama psikolojisi etkilendiği için yapamamış ondan düşük almış annesinin anlattığına göre. Bize hiç psikoloji soran yok, insan hamilelikte daha mı hassas oluyo ne, öyle canım sıkıldı ki kadının suçlar gibi konuşmasından, ağlicaktım bir an benim bebişimin psikolojisini de düşünsün birileri

slm annecikler nasılsınız
dün akşamdan beri bi rahatlık var bende anlatamam
akşam eşim film izlerken 2 3 saat uyumuşum ve gece çok rahat uyudum bayramdan beri ilk kez
kafaya takmamak iyiymiş.
eşim yorgun olmazsa ip alıp paşama yapabilirsem yelek örcem kafam iyice dağılsın

çok tatlısın :) ben de aynen senin gibiyim.. bi öğrencim var mühendislik okuyo ama 4 işlemden habersiz bide ukala ağzına yapıştırmamak için zor tutuyorum kendimi bazen

slm kızlar ağrılar falan oluyor da şu hamilelik de güzel şey yaaa son aylar tadını çıkaralım ben marketlerde satılan cevizleri pek beğenmiyorum koyu renkli ve biraz da buruk tadı olanlar denk gelebiliyor, köyümüzün harika içi böyle krem renginde tatlı yağlı yağlı cevizleri olur onları özlüyordum tabi daha zamanı gelmediğinden market cevizine talim ediyordum. Bayramda köye gittim anannem sağolsun ziyaretine gidince canımın ceviz istediğinden haberi yoktu ama içinemi doğmuş nedir bir torba köyümüzün cevizinden hazırlamış verdi bir de harika ötesi sulu sulu ayvasından :) sonra annemler yine ceviz istediğimi bilmiyorlar köyden ceviz almışlar bir torba da bana verdiler :) bugün de ev sahibimiz marketten geliyordum merdivende yakaladı beni kendi köyünün cevizi ve ayvasından birer torba verdi :) başka bişey istesem olacakmış diyorum ya hamilelik çok güzel bişi herkes sağolsun canın çeker diye ilgileniyorlar

Buhar makinesi al canim mutlaka.bix kisin kullaniyoruz.birax kendi odamda calistiriyorum birazda kizimin odasinda.burnum felaket kuruyo

Al benden de o kadar. Sola çok yatıncada ağrım oluyor. Sağa yatamıyorum bebeğim için. Bugünde sırtım çok ağrıyor. Allah yardımcımız olsun...

Ben forma bir çok kişiden duydum uni baby diye bir ıslak pamuk var onu öneriyorlar. E bebek ve büyük marketlerde yada bebek mağazalarının bazılarında satılıyor. Bende kısmetse Uni Baby kullanacağım.

kızlar ne olur cvp verin ya benim paşam hareket edderken sertleşip kasılıyo sizde de oluyo mu normal mi ??

Canım o bende de oluyor merak etipte hem kendini hem bebişini huzursuz etme...

bende de oluyor. özellikle ayakta fazla kaldığım zamanlarda.. bu da beni çok korkutuyor. kasılma yaşıyoruz sonuçta umarım bir gün uyuyan devi uyandırıp doğumu başlatmaz :) ben ondan korkuyorum. dinlenip magnezyum alıyorum.

iyi hadi bakalım , bebeğinden güzel haberler almışsın en azından. Gözün aydın canım. Ultrasonlaa görmeden rahat edemiyo insan. yine sen randevu almışsın, görebilme umudun var bebeği. bende daha tık yok :)

İlk hamilelik olunca insan korkuyor ister istemez acaba bi terslik mi var bebeğim erken mi gelecek diye.. Sizde de olması icimi rahatlattı :)

şimdi geldim doktordan bi sorun yok dedi.progestanı 1 ay kullancakmışım.zaten çok su içiyorum.ama bazı günler sudan tiksiniyorum hiç içemediğim günler oluyo.dün de çok içmiştim aslında.ama biraz ayak üstündeydim galiba ondan oldu.neyse çocuğuma bişey olmasın da.sağolun cvp yazdığınız için.

:))) minikkebelekim sen yine iyisin bende kacirmalar 2 ay once basladi. Azcok doku olsa idrar torbam ve hapsursam hooop kaciyor :) bazn de oyle ani baski yapiyor ki sanki saatlerdir tuvalete gitmemisim gibi, zor yetisiyorum inanin.

Ben de hastaneye goturecegim esyalari nereye koysam diye dusunuyorum. Bavulla gitsek olur mu ki?

sevindim bir sorun olmadığına. progestanın zararı yok yararı var zaten bende çok uzun süre kullandım. ayakta kaldığın için olmuştur benimde alışverişe filan gittiğimde oluyor hep.

slm kızlar...sizlere bi sorum olucak belki konuştunuz ben kaçırdım hızınıza yetişmek zor:)
neyse sorum bebe kıyafetleerini bugun yıkamaya başladım erken değil umarım düşük tansiyon sorunum var anca yaparım dedim.
dalin makine deterjanı aldım yumuşatıcısıyla az önce makineden cıktı güzel bebeksi kokusu var.
birde bebek bakım ürünü hangisini tavsiye edersnz karar veremedim.
minikkelebek senide burdan öpüyom cnm,ben malasef senin gibi deilde tam tersi çok uykuluyum deli gibi uyuyom heleki gece...
sanırım oda takımını almışın güle güle kullan inşallah

canım bakım ürünlerinde dalinin kokusunu çok sevmeme rağmen Sebamed aldım dalini 9. aydan sonra alıcam en iyisi sabamed kozmetik içermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…