2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Şekerim geçenlerde arkadasım doğum yaptı sezeryan. Normal büyük tekerlekli valize koymuştu herşeyini. 2 gün kaldı hastsnede. Bebeğin kıyafetleri, kendi kıyafetleri, bolca bez, gelen gidene ikram edilecek yiyecek ve plastik kaşık çatal bardak vs hepsi anca sığmıştı. Benim bi orta boy bide uçakta yukarıya koyduğum ufak boy tekerlekli iki valizim var. Birini bebek için birinide kendim için hazırlıycam inşallah. Bildiğin 2 gün için 2 valiz gidicem :)

İşte bu seiss,

Rahat ol, hersey olacağına varır. acilen orguye basla, sana coook iyi gelecek, kendini de cook yorma. bende deli gibi kitap okuyorum. nerdeyse duşta bile okuyacağım.

Selam güzel anneler ve yavruları

Şekerim sonuçlandı , sadece sekerli suyu içtikten 1 saat sonraki sınırda cıktı, digerlrei iyi. Doktor sekerin yok ama dikkat et dedi. Acayip mutlu oldum.

Dilzar'dan haberi olan var mı? O da bu aralar yok, winebir oyle, lex arada bir yine.. zaman geçtikçe isimler hatırlanıyor, gözler arıyor.
Zırdışdeli yazmadı di mi daha? Bende merak ettim simdi.

Topidikkkkkkkkkkkk :) nasılsın?

Valla hepinizi biliyorum artık. Engteacher where are you baby? Don't worry about parents. They always find something to complain yani :)

Bende şu hastane çantalarından aldım fekat içini açınca bebişin kıyafetlerini anca alacağımı farkettim . Kendi eşyalarımıda şu nike büyük çantaları varya tekerleksiz valiz gibi büyük ona koycam rahat rahat ! Bide onu düşünmekle uğraşamam sığdımı sımadımı bunu çıkarsamıydım alsamıydım :))

Canım bende yıkadım bebiş kıyafetlerini dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısınıda almıştım aslında ama. Burda kimsenin yumuşatıcı kullanmadığını görünce bende kullanmadım ve ek durulama yaptırdım sonuçta yine yumuşak oldu hele ütülenince ! Buzdolabı poşetlerine koydum dolabı gelsin yerleştiricem inşallah.
Bebe şampuanı ve yağı için sebamed aldım ( yine burda herkezin sebamed kullandığını görünce) birde mustelanın durulanmıyan alt temizleme solisyonunu aldım ( oda bi çocuk doktoru bloğunda tavsiye etmiş onun için bi deniyek dedik)

Bu arada kızlar biaralar bahsetmiştim düz kafa yastığı alıcam diye onu da aldım geldi. Küçük değişik bi yastık ortası hafif çukur düzleştirmesin diye . İşe yarar gibi yani.

Seninki hamişlikten değil bebişim bal denir buna bal:)

Selam annişler ve minik bebişleri,
Şimdi geldik doktordan. Prensesim 1100 gr 39 cm olmuş :) Çok şükür Rabbime her şey yolunda. Ama uykusuzluk ve sola mı yatcam sağa mı yatcam sıkıntısı çok bunaltıyo beni. Bİr de sağ kasık çok fena ağrıyo doktor bebişin boyu uzun hareket ettiği sürece sancı yapar normal dedi. Bu arada önerilen yatış pozisyonu sola yatışmış ama hep de sola yatılmıyo ki anacım. Sırt üstü yatmak sakıncalıymış ona göre kızlar. Öptük hepinizi :))

Gözün aydın canım çok sevindim sonuclarının iyi çıkmasına. Ben de bir ara onun stresini yaşamış biri olarak anlıyorum seni ve yaşadığın sıkıntıyı. Çok şükür iyi çıkmış, oturup 10 dilim baklavayı bir kerede yemediğin sürece sorun olmaz
Winebir, lex, zırsızdeli hiçbiri yok artık ben de merak ediyorum ne yaptıklarını. Sürekli takip ediyorum yazılanları da kimse benim yazdıklarıma cevap yazmayınca ben de sessiz kalıyorum
Veli konusuna gelince gerçekten çok canım sıkılmış içime atmıştım farkında değilim, eşimle akşam yemeği yerken sordu hayırdır canın mı sıkkın diye. Birinin dokunmasını bekliyomuşum sanki bir başladım ağlamaya kendim bile şaşırdım :44: insan gerçekten hamilelikte hiç laf çekemiyo, kenarda 5-10 bin liram olsa yarın bırakırdım ücretsiz izne ayrılırdım dedim eşime ama yok tabi öyle bir imkan

Titiz annişler
Ben bebeğin sadece hastane çıkışlarını yıkayayım diyorum bide iç zıbınlarını?? Siz hepsinimi yıkadınız ben birazda 1 yaş kıyafeti aldım yardım edenim olmadığı için hepsini yıkayıp ütülemem zor olur.

Gözün aydın canım görmüşsün kuzunu biz de salı günü gitcez inşallah bakalım benim kızım kaç gr oldu çok merak ediyorum
Yatış olayı beni çok yoruyo resmen yatakla cebelleşiyorum sağdan sola soldan sağa oflaya puflaya dönüyorum. Sürekli sola yatmaktan kulağım çok fena ağrıyo bazen. Düz yatmayı da seviyorum da düz yatınca ayaklarımı uzatmıyorum dizlerimi kıvırıp çekiyorum öyle rahat oluyo, uzatınca yatılmıyo zaten karın geriliyo.

Sağol canım benim bu arada meslektaşımsın :) Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah. Valla benim her yerim geriliyo, uyku vakti diyince elimde olsa oturarak uyucam, yatınca çok fena oluyorum. Eşim zavallım napcağını şaşırıyo ama artık az kaldı ya sabretcez napalım yeter ki bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde gelsinler :)

Çok memnun oldum sevgili colleague'im inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.
Meslektaş deyince gene aklıma geldi bugünkü olay, sen de tahammül sınırlarının düştüğünü düşünüyo musun bu hamilelikte? Ben bazen kendimi tanıyamıyorum, doğursam da normale dönsem :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım ben özelde çalışıyodum, hamileliğimi öğrenince bırakmak zorunda kaldım düşük tehlikem vardı çünkü Bütün gün evdeyim ama evde özel ders veriyorum ki o dediğini kesinlikle yaşıyorum. Eski tahammmül gücüm kalmadı kesinlikle. Ama normali de bu sanırım. :):) Hormonlar, hormonlar, hormonlar deyip suçu üstümüzden atabiliriz

Mecbur olunca bırakacaksın tabi yapacak bişey yok, bebişine bişey olmasın da iş bulunur.
Hormonlar sağolsun bol bol ağlatıyo beni, zaten sulugözün tekiyim şimdi iyice fena oldum, üzülüyorum ağlıyorum, canım sıkılıyo ağlıyorum, sinirleniyorum ağlıyorum, boyuna ağlıyorum yani :44:
Şunu öğrendim diyebilirim geçen 7 aylık sürede; hamileyim deyipte kimseden sana hassas davranmasını beklemiceksin, yeri geldiğinde ailenden bile sana söylenen laf ağır gelebiliyo ki, elalem hiç acımıyo, hamileymişsin, hassas, duygusalmışsın kimsenin umrunda değil. Dayanıklı olmak lazım, hayat zor

Herşey yıkancakmış tatlım öle diyolar. Bir yaş sonrasını da sonra yıkarsın olmazmı onların acelesi yok .Benimde kimsem yok yardım için yıkadım da yardımcı aldım ev ve ütüler için valla yalan yok yoksa ben nerde o kadar kıyafeti töbe yapamazdım!

Arkadaşlar şu buhar makinaları ne kadar gerekli bi fikri olan varmı ? Aldık diyelim bebeği devamlı nemli bi ortama alıştırmak doğru bi durummu? Yoksa aksine çok gerekli bişiymi ? Bilgisi olan varsa paylaşan varsa sewinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…