:))) minikkebelekim sen yine iyisin bende kacirmalar 2 ay once basladi. Azcok doku olsa idrar torbam ve hapsursam hooop kaciyor :) bazn de oyle ani baski yapiyor ki sanki saatlerdir tuvalete gitmemisim gibi, zor yetisiyorum inanin.
Ben de hastaneye goturecegim esyalari nereye koysam diye dusunuyorum. Bavulla gitsek olur mu ki?
slm annecikler nasılsınız
dün akşamdan beri bi rahatlık var bende anlatamam
akşam eşim film izlerken 2 3 saat uyumuşum ve gece çok rahat uyudum bayramdan beri ilk kez
kafaya takmamak iyiymiş.
eşim yorgun olmazsa ip alıp paşama yapabilirsem yelek örcem kafam iyice dağılsın
Bende şu hastane çantalarından aldım fekat içini açınca bebişin kıyafetlerini anca alacağımı farkettim . Kendi eşyalarımıda şu nike büyük çantaları varya tekerleksiz valiz gibi büyük ona koycam rahat rahat ! Bide onu düşünmekle uğraşamam sığdımı sımadımı bunu çıkarsamıydım alsamıydım :))Şekerim geçenlerde arkadasım doğum yaptı sezeryan. Normal büyük tekerlekli valize koymuştu herşeyini. 2 gün kaldı hastsnede. Bebeğin kıyafetleri, kendi kıyafetleri, bolca bez, gelen gidene ikram edilecek yiyecek ve plastik kaşık çatal bardak vs hepsi anca sığmıştı. Benim bi orta boy bide uçakta yukarıya koyduğum ufak boy tekerlekli iki valizim var. Birini bebek için birinide kendim için hazırlıycam inşallah. Bildiğin 2 gün için 2 valiz gidicem :)
Canım bende yıkadım bebiş kıyafetlerini dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısınıda almıştım aslında ama. Burda kimsenin yumuşatıcı kullanmadığını görünce bende kullanmadım ve ek durulama yaptırdım sonuçta yine yumuşak oldu hele ütülenince ! Buzdolabı poşetlerine koydum dolabı gelsin yerleştiricem inşallah.slm kızlar...sizlere bi sorum olucak belki konuştunuz ben kaçırdım hızınıza yetişmek zor:)
neyse sorum bebe kıyafetleerini bugun yıkamaya başladım erken değil umarım düşük tansiyon sorunum var anca yaparım dedim.
dalin makine deterjanı aldım yumuşatıcısıyla az önce makineden cıktı güzel bebeksi kokusu var.
birde bebek bakım ürünü hangisini tavsiye edersnz karar veremedim.
minikkelebek senide burdan öpüyom cnm,ben malasef senin gibi deilde tam tersi çok uykuluyum deli gibi uyuyom heleki gece...
sanırım oda takımını almışın güle güle kullan inşallah
Seninki hamişlikten değil bebişim bal denir buna bal:)slm kızlar ağrılar falan oluyor da şu hamilelik de güzel şey yaaason aylar tadını çıkaralım ben marketlerde satılan cevizleri pek beğenmiyorum koyu renkli ve biraz da buruk tadı olanlar denk gelebiliyor, köyümüzün harika içi böyle krem renginde tatlı yağlı yağlı cevizleri olur onları özlüyordum tabi daha zamanı gelmediğinden market cevizine talim ediyordum. Bayramda köye gittim anannem sağolsun ziyaretine gidince canımın ceviz istediğinden haberi yoktu ama içinemi doğmuş nedir bir torba köyümüzün cevizinden hazırlamış verdi bir de harika ötesi sulu sulu ayvasından :) sonra annemler yine ceviz istediğimi bilmiyorlar köyden ceviz almışlar bir torba da bana verdiler :) bugün de ev sahibimiz marketten geliyordum merdivende yakaladı beni kendi köyünün cevizi ve ayvasından birer torba verdi :) başka bişey istesem olacakmış diyorum ya hamilelik çok güzel bişi herkes sağolsun canın çeker diye ilgileniyorlar
Selam güzel anneler ve yavruları
Şekerim sonuçlandı , sadece sekerli suyu içtikten 1 saat sonraki sınırda cıktı, digerlrei iyi. Doktor sekerin yok ama dikkat et dedi. Acayip mutlu oldum.
Dilzar'dan haberi olan var mı? O da bu aralar yok, winebir oyle, lex arada bir yine.. zaman geçtikçe isimler hatırlanıyor, gözler arıyor.
Zırdışdeli yazmadı di mi daha? Bende merak ettim simdi.
Topidikkkkkkkkkkkk :) nasılsın?
Valla hepinizi biliyorum artık. Engteacher where are you baby? Don't worry about parents. They always find something to complain yani :)
Selam annişler ve minik bebişleri,
Şimdi geldik doktordan. Prensesim 1100 gr 39 cm olmuş :) Çok şükür Rabbime her şey yolunda. Ama uykusuzluk ve sola mı yatcam sağa mı yatcam sıkıntısı çok bunaltıyo beni. Bİr de sağ kasık çok fena ağrıyo doktor bebişin boyu uzun hareket ettiği sürece sancı yapar normal dedi. Bu arada önerilen yatış pozisyonu sola yatışmış ama hep de sola yatılmıyo ki anacım. Sırt üstü yatmak sakıncalıymış ona göre kızlar. Öptük hepinizi :))
Gözün aydın canım görmüşsün kuzunu biz de salı günü gitcez inşallah bakalım benim kızım kaç gr oldu çok merak ediyorum
Yatış olayı beni çok yoruyo resmen yatakla cebelleşiyorum sağdan sola soldan sağa oflaya puflaya dönüyorum. Sürekli sola yatmaktan kulağım çok fena ağrıyo bazen. Düz yatmayı da seviyorum da düz yatınca ayaklarımı uzatmıyorum dizlerimi kıvırıp çekiyorum öyle rahat oluyo, uzatınca yatılmıyo zaten karın geriliyo.
Sağol canım benim bu arada meslektaşımsın :) Sen de güzel haberlerle gelirsin inşallah. Valla benim her yerim geriliyo, uyku vakti diyince elimde olsa oturarak uyucam, yatınca çok fena oluyorum. Eşim zavallım napcağını şaşırıyo ama artık az kaldı ya sabretcez napalım yeter ki bebişlerimiz sağlıklı bir şekilde gelsinler :)
Çok memnun oldum sevgili colleague'iminşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.
Meslektaş deyince gene aklıma geldi bugünkü olay, sen de tahammül sınırlarının düştüğünü düşünüyo musun bu hamilelikte? Ben bazen kendimi tanıyamıyorum, doğursam da normale dönsem :44:
Canım ben özelde çalışıyodum, hamileliğimi öğrenince bırakmak zorunda kaldım düşük tehlikem vardı çünküBütün gün evdeyim ama evde özel ders veriyorum ki o dediğini kesinlikle yaşıyorum. Eski tahammmül gücüm kalmadı kesinlikle. Ama normali de bu sanırım. :):) Hormonlar, hormonlar, hormonlar deyip suçu üstümüzden atabiliriz
Herşey yıkancakmış tatlım öle diyolar. Bir yaş sonrasını da sonra yıkarsın olmazmı onların acelesi yok .Benimde kimsem yok yardım için yıkadım da yardımcı aldım ev ve ütüler için valla yalan yok yoksa ben nerde o kadar kıyafeti töbe yapamazdım!Titiz annişler
Ben bebeğin sadece hastane çıkışlarını yıkayayım diyorum bide iç zıbınlarını?? Siz hepsinimi yıkadınız ben birazda 1 yaş kıyafeti aldım yardım edenim olmadığı için hepsini yıkayıp ütülemem zor olur.
Bu arada kızlar biaralar bahsetmiştim düz kafa yastığı alıcam diye onu da aldım geldi. Küçük değişik bi yastık ortası hafif çukur düzleştirmesin diye . İşe yarar gibi yani.
peki hangi markayı önerirsin canım
Canım hangi siteden ve kaça aldın, bende almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?