2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ben de öğretmenim ben de öğretmenim sosyal bilgiler öğretmeniyiiiimmm..meslektaş deyice atlıyim dedimben de çok hassasım.burda durakta dolmuşta falan insanlar hiç yer vermiyor vermedikleri gibi poşetlerimi bile tutalım demiyolar.çok üzülüyorum tek başıma her işimi halletmek zorunda olduğumdan yardım edenim de yok bazen çok duygusallaşıyorum....zaten günün büyük bölümü böyle hassaslıkla geçiyo.çok zor....bu arada atanamamış öğretmenim

Seni o kadar iyi anlıyorumki bende çok hassasım herşeyi üstüme alıyorum. Bi problem olduğunda normal bi şekilde konuşamıyorum bi kaç cümleden sonra başlıyorum ağlamaya. Hormonlar diyoruz inşallah geçer bide lohusalık zormuş onuda atlatırız inşallah. Bende bu ay sonu işten çıkıcam günleri hatta saatleri sayıyorum

Haklısın tatlım açıldıkki ne açıldık! Kapıda ödeme hakkında bi bilgim yok inan hep biz böldürüyoz kredi kartına genelde.

herkese merhaba hanımlar, sizlere yine bir sorum olacaktı, yardımcı olursanız sevinirim, beni ayrıntılı usg ye doktorum 22. haftada çağırmıştı, ama o hafta başka rahatzılıklarım olduğu ve antibiyiotik kullanmak duurmunda kaldığım için gitmemiştim, yani o haftalarda zaten çok sık doktora görünmüştüm, şimdi haftaya randevu aldım ama hafta olarak 23+6 oluyorum, ayrıntılı usg için geç bir tarih mi sizce?

Canım doktor değilim ama söyelnenlerden bildiğim kadarıyla özellikle 22 haftada çekiliyormuş bildiğim bu. Gerçi benim doktorum mevzusunu bile etmedi bileydim başka birine gider yinede çektirirdim

Şimdi takvimime baktımda 22+0 da gitmişim ayrıntılı ultrasona ama benimki 1 haftada öndeydi 23+0 oluyo yani.

Canım doktor değilim ama söyelnenlerden bildiğim kadarıyla özellikle 22 haftada çekiliyormuş bildiğim bu. Gerçi benim doktorum mevzusunu bile etmedi bileydim başka birine gider yinede çektirirdim

inanmıyoruuuuummm napcam ben şimdi geç kaldım yaniii, anlaşılmaz mı ki haftaya gitsem

inanmıyoruuuuummm napcam ben şimdi geç kaldım yaniii, anlaşılmaz mı ki haftaya gitsem

canım benim doktorum sürekli ölçüyodu kolunu bacağını kafasını vs.o yüzden gerek görmedi detaylıya ben de 150 tl de ona vermiyim dedim.zaten bi sorun olsa görünürdü dedi.o yüzden yaptırmadık.bazıları çok gerekli diyor.bazıları gereksiz görüyo.ama sen yinede yarın detaylı tarama yapan yeri arayıp sor.geç bi tarih mi diye.ama 23. hafta son diye biliyorum

Anlaşılır herhal tatlım ya hemen canını sıkma bende hamile arkadaşımdan duydum bunu hatta bugün konuştuk 22 . Haftada çağırdı dedi bu haftada detaylı ulturason yapılıyomuş dedi onun lafı bu yani belki yanlış biliyodur yani inşallah yanlış demiştirde çektirirsin bitanem .

Memnun oldum meslektaşım bende de aynı durum var, fazla çaktırmıyorum hamileliğimi, göbeğimi açıp gezmek de olmaz çoğu zaman dışarıdaki kimse farketmiyo hamile olduğumu, doğuma giderken belli olcak bizim heralde

Canım benim, konuşmak ne mümkün, sınıfta bile en ufak şeyde anında gözlerim doluyo dikkatimi dağıtmak için ne yapacağımı şaşırıyorum:44:
Hele evde eşimin söylediklerine daha da hassasım, hemen ağlıyorum o da üzülüyor beni üzünce ama elimde değil engel olamıyorum. Ağlamayınca şişiyorum böyle patlicak gibi oluyorum daha kötü oluyo.
Lohusalıkta en azından evde olcaz iş çok zor oluyo gerçekten, ben de 1 Ocak'ta ayrılcam kısmetse, tam 60 gün var resmen şafak sayıyoruz yahu

Selam kızlar nasılsınız ? sola yatmaktan bahsetmıssınız de ben hıc yatamıyorum yaa sızın kalbınız sıkısmıyor mu benım hemen kalbım sıkısıyor yaa 5 dk anca yatıyorum hep sagıma yatmaktan omuzum coktu yaa acaba bebek sola yatınca mı daha ıyı beslenıyor kımı de oyle dıyor. benım bebısım 26+1 de 1050 gr mı neydı boyu da 35.cm

canım bakım ürünlerinde dalinin kokusunu çok sevmeme rağmen Sebamed aldım dalini 9. aydan sonra alıcam en iyisi sabamed kozmetik içermiyor
cnm bnde dalin almayı düşünüyodum nyse artık

cnm ben bugün yıkama işini hallettim epey çamaşır çıktı:)evde kurutmaya astım mis gibi koktu yumuşatıcı aldım kullanıyım dedim gerçi uzun yıkama yaptım yarında ütü işi var:)bizimde henüz odamız gelmedi.
hmm bnde sebamed alıyım o zmn.

Benim eşimde garibim çekiyo şuan benden. Adam ağzını açsa ben nedemek istiyosun yok onumu ima ediyosun diye diye sürekli bi alınganlık. Bunun bide lohusası var en çok çekindiğimde lohusa dönemi başımız kalabalık olucak aileler filan inşallah kırmam kimseyi

Selamm ben de matematik ogretmeniyim. Siz hamilelihinizi nasil caktirmiyorsunuz ya . Bende oyle bi gobek var ki anladilmamasi elde degil:))) karbonhidrat yok ama 59 dan 70 e geldim(( Allah tan kemikliim de cok caktirmiyorum
Simdi size sormak istedigim yarin doktora gidecem oglusumu gormeye. Doktora neler sorayim. Doktorumu ve hastanemi degistirdim. Buna ilk defa gidecem ve iyiyse devam edecem. Dogumla veya bundan donraki surec icin neler sorabilirim. Siz daha ii bilirsiniz sonycta hafta olarak ilerdesiniz

hadi neyse eşlerimiz bize alıştı ama annemi kayınvalidemi kırmaktan onları terslemekten ben de çok korkuyorum.

Bende matematik ogretmeniyim.benimde gobek cok belli.14 kilo aldim.ben agrim falan olursa soruyorum sadece.2. Bebegim benim.

Valla eşim öyle bir idare ediyo ki beni, ben onun yerinde olsam bu kadarını yapabilir miydim bilmiyorum:44: lohusalık dönemi için de açık açık söylemeyi düşünüyorum anneme kayınvalideme eşime falan, bu dönem işim zor, anlayışlı olun, her lafıma alınmayın diye, anlayan anlar.

Canım telefondan girdiğim için göremiyorum kaçıncı haftada olduğunu ama ben 28. Haftadayım, 7 kilo aldım, 46'yla başladım 53'üm. boyum falan da öyle uzun değil ama gören sen hiç kilo almıyo musun diye soruyo aslında alıyorum ağırlaştığımı ve az biraz yüzümün yuvarlaklaştığını da hissediyorum ama beni hergün görenler değişiklik yok sanıyo, göz yanılması biraz
Doktor için de şunu söyleyebilirim; doktoruna normal doğum sezeryan hangi doğum şeklini daha çok tercih ettiğini sorabilirsin, tabi senin seçtiğin doğum şekli de önemli. Ben artık bu sefer gittiğimde doğum için hastaneye geldiğimde nelerle karşılaşacağımı, hastane çalışanları, hemşireler, ebeler ile ilgili bazı endişelerim var onları falan sormayı düşünüyorum. Bebiş doğum pozisyonunu almış mı, ne zaman alır, normal doğum şansım var mı onları sorcam. Bi de kan ve idrar testlerimin yenilenmesini isticem çünkü ben bu zamana kadar Allah'a şükür bir tehlike atlatmadığım için 6. Haftada hamilelik teşhisi için yapılan kan ve idrar testinden sonra birdaha yapılmadı benim testlerim değerlerim ne durumda bilmiyorum.

hadi neyse eşlerimiz bize alıştı ama annemi kayınvalidemi kırmaktan onları terslemekten ben de çok korkuyorum.

Valla canım, annem kayınvalidem doğum yapmamış insan değiller, 'siz de yaşadınız bilirsiniz nasıl olduğunu, idare edin beni herşeye alınmayın' diye söylemeyi düşünüyorum ben

Al bendende o kadar damarlar sagdaymis sola yatmak gerekirmis de beni basioo afakanlar sirt ustu desen gene daraliyorum.Sagda biraz rahat ediyorum ama biraz...Kolum omzum agrio don Allah don ( Beslenme konusuna gelince youtube da izlemistim illa yatarken sola yatmaniza gerek yok gun icinde uzanirkensola yatarak uzansaniz o bile yeter diyordu. Boyu kilosu degisiyor surekli yeterki eli ayagi duzgun olsun daha anne sutu vercez insallah olmadi ordan takviye ypaariz )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…