Hepsiburda dan Theraline düz kafa yastığı 75 tl canım
Canım ben özelde çalışıyodum, hamileliğimi öğrenince bırakmak zorunda kaldım düşük tehlikem vardı çünküBütün gün evdeyim ama evde özel ders veriyorum ki o dediğini kesinlikle yaşıyorum. Eski tahammmül gücüm kalmadı kesinlikle. Ama normali de bu sanırım. :):) Hormonlar, hormonlar, hormonlar deyip suçu üstümüzden atabiliriz
Gözün aydın canım çok sevindim sonuclarının iyi çıkmasına. Ben de bir ara onun stresini yaşamış biri olarak anlıyorum seni ve yaşadığın sıkıntıyı. Çok şükür iyi çıkmış, oturup 10 dilim baklavayı bir kerede yemediğin sürece sorun olmaz
Winebir, lex, zırsızdeli hiçbiri yok artık ben de merak ediyorum ne yaptıklarını. Sürekli takip ediyorum yazılanları da kimse benim yazdıklarıma cevap yazmayınca ben de sessiz kalıyorum
Veli konusuna gelince gerçekten çok canım sıkılmış içime atmıştım farkında değilim, eşimle akşam yemeği yerken sordu hayırdır canın mı sıkkın diye. Birinin dokunmasını bekliyomuşum sanki bir başladım ağlamaya kendim bile şaşırdım :44: insan gerçekten hamilelikte hiç laf çekemiyo, kenarda 5-10 bin liram olsa yarın bırakırdım ücretsiz izne ayrılırdım dedim eşime ama yok tabi öyle bir imkan
Haklısın tatlım açıldıkki ne açıldık! Kapıda ödeme hakkında bi bilgim yok inan hep biz böldürüyoz kredi kartına genelde.Tamam canım çok teşekkürler. Hepsi burada dan bişey almadım daha öncede kapıda ödeme oluyomu acsba sen kartlamı ödedin. Malum limit açılıyo tekrar bebiş için bişiler alıyoruz 1 ay dokunamıyoruz karta sonra
Canım doktor değilim ama söyelnenlerden bildiğim kadarıyla özellikle 22 haftada çekiliyormuş bildiğim bu. Gerçi benim doktorum mevzusunu bile etmedi bileydim başka birine gider yinede çektirirdimherkese merhaba hanımlar, sizlere yine bir sorum olacaktı, yardımcı olursanız sevinirim, beni ayrıntılı usg ye doktorum 22. haftada çağırmıştı, ama o hafta başka rahatzılıklarım olduğu ve antibiyiotik kullanmak duurmunda kaldığım için gitmemiştim, yani o haftalarda zaten çok sık doktora görünmüştüm, şimdi haftaya randevu aldım ama hafta olarak 23+6 oluyorum, ayrıntılı usg için geç bir tarih mi sizce?
herkese merhaba hanımlar, sizlere yine bir sorum olacaktı, yardımcı olursanız sevinirim, beni ayrıntılı usg ye doktorum 22. haftada çağırmıştı, ama o hafta başka rahatzılıklarım olduğu ve antibiyiotik kullanmak duurmunda kaldığım için gitmemiştim, yani o haftalarda zaten çok sık doktora görünmüştüm, şimdi haftaya randevu aldım ama hafta olarak 23+6 oluyorum, ayrıntılı usg için geç bir tarih mi sizce?
Canım doktor değilim ama söyelnenlerden bildiğim kadarıyla özellikle 22 haftada çekiliyormuş bildiğim bu. Gerçi benim doktorum mevzusunu bile etmedi bileydim başka birine gider yinede çektirirdim
inanmıyoruuuuummmnapcam ben şimdi geç kaldım yaniii, anlaşılmaz mı ki haftaya gitsem
Anlaşılır herhal tatlım ya hemen canını sıkma bende hamile arkadaşımdan duydum bunu hatta bugün konuştuk 22 . Haftada çağırdı dedi bu haftada detaylı ulturason yapılıyomuş dedi onun lafı bu yani belki yanlış biliyodur yani inşallah yanlış demiştirde çektirirsin bitanem .inanmıyoruuuuummmnapcam ben şimdi geç kaldım yaniii, anlaşılmaz mı ki haftaya gitsem
ben de öğretmenim ben de öğretmenim sosyal bilgiler öğretmeniyiiiimmm..meslektaş deyice atlıyim dedimben de çok hassasım.burda durakta dolmuşta falan insanlar hiç yer vermiyor vermedikleri gibi poşetlerimi bile tutalım demiyolar.çok üzülüyorum tek başıma her işimi halletmek zorunda olduğumdan yardım edenim de yok bazen çok duygusallaşıyorum....zaten günün büyük bölümü böyle hassaslıkla geçiyo.çok zor....bu arada atanamamış öğretmenim
Seni o kadar iyi anlıyorumki bende çok hassasım herşeyi üstüme alıyorum. Bi problem olduğunda normal bi şekilde konuşamıyorum bi kaç cümleden sonra başlıyorum ağlamaya. Hormonlar diyoruz inşallah geçer bide lohusalık zormuş onuda atlatırız inşallah. Bende bu ay sonu işten çıkıcam günleri hatta saatleri sayıyorum
cnm bnde dalin almayı düşünüyodum nyse artıkcanım bakım ürünlerinde dalinin kokusunu çok sevmeme rağmen Sebamed aldım dalini 9. aydan sonra alıcam en iyisi sabamed kozmetik içermiyor
Canım bende yıkadım bebiş kıyafetlerini dalinin sıvı deterjanıyla yumuşatıcısınıda almıştım aslında ama. Burda kimsenin yumuşatıcı kullanmadığını görünce bende kullanmadım ve ek durulama yaptırdım sonuçta yine yumuşak oldu hele ütülenince ! Buzdolabı poşetlerine koydum dolabı gelsin yerleştiricem inşallah.
Bebe şampuanı ve yağı için sebamed aldım ( yine burda herkezin sebamed kullandığını görünce) birde mustelanın durulanmıyan alt temizleme solisyonunu aldım ( oda bi çocuk doktoru bloğunda tavsiye etmiş onun için bi deniyek dedik)
Memnun oldum meslektaşımbende de aynı durum var, fazla çaktırmıyorum hamileliğimi, göbeğimi açıp gezmek de olmaz çoğu zaman dışarıdaki kimse farketmiyo hamile olduğumu, doğuma giderken belli olcak bizim heralde
Canım benim, konuşmak ne mümkün, sınıfta bile en ufak şeyde anında gözlerim doluyo dikkatimi dağıtmak için ne yapacağımı şaşırıyorum:44:
Hele evde eşimin söylediklerine daha da hassasım, hemen ağlıyorum o da üzülüyor beni üzünce ama elimde değil engel olamıyorum. Ağlamayınca şişiyorum böyle patlicak gibi oluyorum daha kötü oluyo.
Lohusalıkta en azından evde olcaz iş çok zor oluyo gerçekten, ben de 1 Ocak'ta ayrılcam kısmetse, tam 60 gün var resmen şafak sayıyoruz yahu
Benim eşimde garibim çekiyo şuan benden. Adam ağzını açsa ben nedemek istiyosun yok onumu ima ediyosun diye diye sürekli bi alınganlık. Bunun bide lohusası var en çok çekindiğimde lohusa dönemi başımız kalabalık olucak aileler filan inşallah kırmam kimseyi
Selamm ben de matematik ogretmeniyim. Siz hamilelihinizi nasil caktirmiyorsunuz ya . Bende oyle bi gobek var ki anladilmamasi elde degil:))) karbonhidrat yok ama 59 dan 70 e geldim(( Allah tan kemikliim de cok caktirmiyorum
Simdi size sormak istedigim yarin doktora gidecem oglusumu gormeye. Doktora neler sorayim. Doktorumu ve hastanemi degistirdim. Buna ilk defa gidecem ve iyiyse devam edecem. Dogumla veya bundan donraki surec icin neler sorabilirim. Siz daha ii bilirsiniz sonycta hafta olarak ilerdesiniz
Benim eşimde garibim çekiyo şuan benden. Adam ağzını açsa ben nedemek istiyosun yok onumu ima ediyosun diye diye sürekli bi alınganlık. Bunun bide lohusası var en çok çekindiğimde lohusa dönemi başımız kalabalık olucak aileler filan inşallah kırmam kimseyi
Selamm ben de matematik ogretmeniyim. Siz hamilelihinizi nasil caktirmiyorsunuz ya . Bende oyle bi gobek var ki anladilmamasi elde degil:))) karbonhidrat yok ama 59 dan 70 e geldim(( Allah tan kemikliim de cok caktirmiyorum
Simdi size sormak istedigim yarin doktora gidecem oglusumu gormeye. Doktora neler sorayim. Doktorumu ve hastanemi degistirdim. Buna ilk defa gidecem ve iyiyse devam edecem. Dogumla veya bundan donraki surec icin neler sorabilirim. Siz daha ii bilirsiniz sonycta hafta olarak ilerdesiniz
hadi neyse eşlerimiz bize alıştı ama annemi kayınvalidemi kırmaktan onları terslemekten ben de çok korkuyorum.
inanmıyoruuuuummmnapcam ben şimdi geç kaldım yaniii, anlaşılmaz mı ki haftaya gitsem
Selam kızlar nasılsınız ? sola yatmaktan bahsetmıssınız de ben hıc yatamıyorum yaa sızın kalbınız sıkısmıyor mu benım hemen kalbım sıkısıyor yaa 5 dk anca yatıyorum hep sagıma yatmaktan omuzum coktu yaa acaba bebek sola yatınca mı daha ıyı beslenıyor kımı de oyle dıyor. benım bebısım 26+1 de 1050 gr mı neydı boyu da 35.cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?