Misaaaa sana bakıyorum ne zamandır nerelerdesin? Nasıl gidiyor hamilelik, oğluşun nasıl?
:))) bana da annem esim kocaman valizle mi gideceksin diyorlar. Gulecekmis herkes bize :) Ama bence de sen haklisin, kucuk kucuk cantalarla gitmektense herseyi valize koymak daha iyi. Ben de iki kucuk veya bir buyuk gotureyim o zaman. Hatta yavas yavas koymaya baslasam iyi Olur.Şekerim geçenlerde arkadasım doğum yaptı sezeryan. Normal büyük tekerlekli valize koymuştu herşeyini. 2 gün kaldı hastsnede. Bebeğin kıyafetleri, kendi kıyafetleri, bolca bez, gelen gidene ikram edilecek yiyecek ve plastik kaşık çatal bardak vs hepsi anca sığmıştı. Benim bi orta boy bide uçakta yukarıya koyduğum ufak boy tekerlekli iki valizim var. Birini bebek için birinide kendim için hazırlıycam inşallah. Bildiğin 2 gün için 2 valiz gidicem :)
Iyiyim tomurcugum, gorumcemin dunurculugu vardi verdik kizi geldik eve :) sen nasilsin?Selam güzel anneler ve yavruları
Şekerim sonuçlandı , sadece sekerli suyu içtikten 1 saat sonraki sınırda cıktı, digerlrei iyi. Doktor sekerin yok ama dikkat et dedi. Acayip mutlu oldum.
Dilzar'dan haberi olan var mı? O da bu aralar yok, winebir oyle, lex arada bir yine.. zaman geçtikçe isimler hatırlanıyor, gözler arıyor.
Zırdışdeli yazmadı di mi daha? Bende merak ettim simdi.
Topidikkkkkkkkkkkk :) nasılsın?
Valla hepinizi biliyorum artık. Engteacher where are you baby? Don't worry about parents. They always find something to complain yani :)
bende de oluyor. özellikle ayakta fazla kaldığım zamanlarda.. bu da beni çok korkutuyor. kasılma yaşıyoruz sonuçta umarım bir gün uyuyan devi uyandırıp doğumu başlatmaz :) ben ondan korkuyorum. dinlenip magnezyum alıyorum.
iyi hadi bakalım , bebeğinden güzel haberler almışsın en azından. Gözün aydın canım. Ultrasonlaa görmeden rahat edemiyo insan. yine sen randevu almışsın, görebilme umudun var bebeği. bende daha tık yok :)
Ben seni uzen veliyi de cocugunu da doverim! Konusmasaymis cocugu sinavda. Daha insafli davranip kagidini geri vermissin. Utannadan ogretmenden hesap soruyor.Gözün aydın canım çok sevindim sonuclarının iyi çıkmasına. Ben de bir ara onun stresini yaşamış biri olarak anlıyorum seni ve yaşadığın sıkıntıyı. Çok şükür iyi çıkmış, oturup 10 dilim baklavayı bir kerede yemediğin sürece sorun olmaz
Winebir, lex, zırsızdeli hiçbiri yok artık ben de merak ediyorum ne yaptıklarını. Sürekli takip ediyorum yazılanları da kimse benim yazdıklarıma cevap yazmayınca ben de sessiz kalıyorum
Veli konusuna gelince gerçekten çok canım sıkılmış içime atmıştım farkında değilim, eşimle akşam yemeği yerken sordu hayırdır canın mı sıkkın diye. Birinin dokunmasını bekliyomuşum sanki bir başladım ağlamaya kendim bile şaşırdım :44: insan gerçekten hamilelikte hiç laf çekemiyo, kenarda 5-10 bin liram olsa yarın bırakırdım ücretsiz izne ayrılırdım dedim eşime ama yok tabi öyle bir imkan
Bende Istanbulda iken uskudar medipole giderdim cok sasirdim özele gidiyorsun ve iyi bir hastane... Devletolsa bi derece anlayacagim ama ilginc!!!Merhaba
Bağcılar medipol a gidiyorum,hastane den bir lıste verdiler,yanınızda getirin dediler,bebek için 2 hastane cıkısı,bebek için nevresim,bebek için battaniye ve kundak,bebek bezi,1 tane elbise tarzı gecelik,terlik,kağıt havlu
hersey neyse de bebek nevresimi tuhaf geldi bana
Ben seni uzen veliyi de cocugunu da doverim! Konusmasaymis cocugu sinavda. Daha insafli davranip kagidini geri vermissin. Utannadan ogretmenden hesap soruyor.
Getcekten calismak cok zor canlar. Ben rapor aldim inanilmaz rahatladim. En kisa zamanda darisi basiniza.
Burdaki tum calisanlara ve ogretmenlere Allah kolaylik versin. Ben sadece 1,5 yil dersanede calistim simdi kendi meslegimi yapmiyorum ama hayal edebiliyorum...Mevlam sabir versin hepinize ben paralardim o an veliyi !!! Izne ayrilinca coook rahatlayacaksiniz eminimBen seni uzen veliyi de cocugunu da doverim! Konusmasaymis cocugu sinavda. Daha insafli davranip kagidini geri vermissin. Utannadan ogretmenden hesap soruyor.
Getcekten calismak cok zor canlar. Ben rapor aldim inanilmaz rahatladim. En kisa zamanda darisi basiniza.
Burdaki tum calisanlara ve ogretmenlere Allah kolaylik versin. Ben sadece 1,5 yil dersanede calistim simdi kendi meslegimi yapmiyorum ama hayal edebiliyorum...Mevlam sabir versin hepinize ben paralardim o an veliyi !!! Izne ayrilinca coook rahatlayacaksiniz eminim
Insallah ucretsiz izin kullanabilirsinizde anneligin tadini rahat cikartirsiniz :)
Merhaba
Bağcılar medipol a gidiyorum,hastane den bir lıste verdiler,yanınızda getirin dediler,bebek için 2 hastane cıkısı,bebek için nevresim,bebek için battaniye ve kundak,bebek bezi,1 tane elbise tarzı gecelik,terlik,kağıt havlu
hersey neyse de bebek nevresimi tuhaf geldi bana
Hiiic kafana takma bende 10 hafta beklemistim Mevlam kuzuna saglik versin tepiklesin annesini :))) insallah tez zamanda da seninde haberlerini aliriz :)
Bende matematik ogretmeniyim.benimde gobek cok belli.14 kilo aldim.ben agrim falan olursa soruyorum sadece.2. Bebegim benim.
Arkadaşlar şu buhar makinaları ne kadar gerekli bi fikri olan varmı ? Aldık diyelim bebeği devamlı nemli bi ortama alıştırmak doğru bi durummu? Yoksa aksine çok gerekli bişiymi ? Bilgisi olan varsa paylaşan varsa sewinirim.
inanmıyoruuuuummmnapcam ben şimdi geç kaldım yaniii, anlaşılmaz mı ki haftaya gitsem
Seninki hamişlikten değil bebişim bal denir buna bal:)
iyi akşamlar anneler. bayramıda yaptık çok şükür. iyisiniz inşallah:) eski sayfaları okuyamadım.
yatak ve araba dışında bebeğimizin eşyalarını tamamladık çok şükür bayramda. sıra pijamalarıma gelmişti ki cumartesi günü böbrek ağrım başladı. acillerde geçirdik gecemizi. öğrencilere böbreği anlatırken suyu aksatmayın böbrek ağrısı zor oluyomuş diyodum. gerçekten çok zor oluyomuş. sol böbreğim genişlemiş, hamileliğe bağlı mı taşmı enfeksiyonmu bilemediler. film çekemedikleri için kesin bişey söyleyemiyolarmış. 15 gün sonra yine bakacaklar. antibiyotik, antiseptik, ağrı kesici içiyorum. günde 10 ilaç. inşallah bebeğime bi zararı olmaz. olmaz diyo doktorlar ama.... ara sıra ağrım var yine. suyu aksamayın arkadaşlar. çünkü böbrek olayı önemlymiş, erken doğuma neden oluyomuş. ilk acile gittiğimde doktor, erken doğum olur, bebeğini kaybedersin ilaçları aksatma suyu çok iç. ani hareketler yapma diye defalarca söyledi. kendinizi sıcak tutun. bel ve ayakları. hamilelikte böbreklerde genişleme çok oluyormuş.genişleme oluncada enfeksiyon kapma riski yükseliyomuş.
neyse çok anlattım. dua edin arkadaşlar benim için de. ağrılarım tekrarlamasın. ilaçlarım bebeğime zarar vermesin. herşey hepimiz için güzel olsun inşallah.
Dilzarcım,
Cok teşekkür ederim bizi aydınlattığın için. Hazır madem ilahiyat mezunusun, ben oğlanın adını bileğime dövme yaptırıcam. Diyanetin sitesinde baya bir aradım, sanki gordum yaptırmak günah değil ama vücudunuza acı vermeniz günah diye.. Sonra bir daha bulamadım onu. Sen ne düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?