2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Misaaaa sana bakıyorum ne zamandır nerelerdesin? Nasıl gidiyor hamilelik, oğluşun nasıl?

Canımmmmm ayy nasıl mutlu oldum:)) gözüm seni diğerlerini arıyor hep kimsecikler yok bizden bende annişleri okuyorum öle ama yazmıyom nasıl olsun tatlım ya yuvarlanıyorum kocaman göbeğimle gezmelere gidiom misafir falan derken bebişi kucağıma bi alaydım o tekme atıo ben izliom sen nasılsın hala çalışıomusun izindemisin diğer kızlardan haberin varmı herkes iyidir inşallah yavaştan giysisiydi beşiğiydi tatlı telaşelerdeyim Allah heycanımızı mutluluğumuzu daim etsin gün sayıyoruz işte 18 inde muayenem var en son 1151 gramdı 1500 olmuştur bebik senin cimcime iyidir inşallah arada gir foruma ya gözüm hep arıyo valla

:))) bana da annem esim kocaman valizle mi gideceksin diyorlar. Gulecekmis herkes bize :) Ama bence de sen haklisin, kucuk kucuk cantalarla gitmektense herseyi valize koymak daha iyi. Ben de iki kucuk veya bir buyuk gotureyim o zaman. Hatta yavas yavas koymaya baslasam iyi Olur.

Merhaba
Bağcılar medipol a gidiyorum,hastane den bir lıste verdiler,yanınızda getirin dediler,bebek için 2 hastane cıkısı,bebek için nevresim,bebek için battaniye ve kundak,bebek bezi,1 tane elbise tarzı gecelik,terlik,kağıt havlu
hersey neyse de bebek nevresimi tuhaf geldi bana

Iyiyim tomurcugum, gorumcemin dunurculugu vardi verdik kizi geldik eve :) sen nasilsin?
Zirsizdeli hala yok winebircik tez yaziyor sanirim. Dilzar ve lex ara sira yaziyor. Umarim gormediklerimiz iyidirler.
Sekerin normal cikmasina cok sevindim, gozun aydin :)

Hiiic kafana takma bende 10 hafta beklemistim Mevlam kuzuna saglik versin tepiklesin annesini :))) insallah tez zamanda da seninde haberlerini aliriz :)

Ben seni uzen veliyi de cocugunu da doverim! Konusmasaymis cocugu sinavda. Daha insafli davranip kagidini geri vermissin. Utannadan ogretmenden hesap soruyor.
Getcekten calismak cok zor canlar. Ben rapor aldim inanilmaz rahatladim. En kisa zamanda darisi basiniza.

Bende Istanbulda iken uskudar medipole giderdim cok sasirdim özele gidiyorsun ve iyi bir hastane... Devletolsa bi derece anlayacagim ama ilginc!!!

Valla canm çocuk da bir terbiyeli bir çalışkan, kıyamıyorum annesi yüzünden laf söylemeye, konuşcam öğrenciyle, 8. sınıf ve rehberlik sınıfım böyle ortada bırakamam olayı. Ama çocuğun annesinden daha mantıklı bakacağına eminim olaya, bazen veliler çocuklarından beklentilerini çok yüksek tutup çocukları da bizi de daraltabiliyo ama napalım sağlık olsun, bunlar da bu işin zor taraflarından biri.
Ben de gün sayıyorum, darısı başımıza, saat 12'yi geçti 59 gün kaldı

Burdaki tum calisanlara ve ogretmenlere Allah kolaylik versin. Ben sadece 1,5 yil dersanede calistim simdi kendi meslegimi yapmiyorum ama hayal edebiliyorum...Mevlam sabir versin hepinize ben paralardim o an veliyi !!! Izne ayrilinca coook rahatlayacaksiniz eminim
Insallah ucretsiz izin kullanabilirsinizde anneligin tadini rahat cikartirsiniz :)

Ah canım ya bizim öğrenci olduğumuz zamandaki gibi değil ki olaylar, başımızdakiler çıkıp 'Veliyi üzeni ben de üzerim' derse işin gidişatı bellidir. Bunu diyenler gitti ama veli ve öğrencinin o gereksiz özgüveni olduğu gibi yerinde duruyo. Sen istediğini söyle, seni dinlemiyo kendisi konuşmaktan. Ben anlayana yetecek lafları söyledim ama, söylediğin karşıdakinin anladığı kadardır olayı işte, sen anlat dur karşındaki anlamadıktan sonra kıymeti yok. Kendimi de fazla sinirlendirmek istemiyorum böyle durumlarda Allah korusun bişey olur evladıma toptan bırakırım işini de mesleğini de deyip. İzin gelince rahatlarız inşallah, Allah herkese kolaylık versin kolay iş yok, hele ki hamileye hepsi zor

Ben de 2 yil ozel bir kolejdr ders vernistim. Idare bir yandan, celiler bir yandan, bazi simarik ogrenciler bir yandan.. Teker teker gelir uleyyynn diye bagirasim geliyordu :) en son idare verdigim notlari brnden habersiz yukseltip birilerini mezun edince gidip esualarimi toplamistim. Ogretmenlik cok zor meslek. Allah hepinize kolaylik ve sabir versin sekerler.

Telden girdiğim için göremiyorum, şuan kaç haftalıksınki bu listeyi verdiler sana..

Hiiic kafana takma bende 10 hafta beklemistim Mevlam kuzuna saglik versin tepiklesin annesini :))) insallah tez zamanda da seninde haberlerini aliriz :)

Amin canım İnşallah. Sağlıkları yerinde olsunda biz sabretmeye razıyız.
Doktor sonlarını yazarsın canım. Kendine iyi bak

Bende matematik ogretmeniyim.benimde gobek cok belli.14 kilo aldim.ben agrim falan olursa soruyorum sadece.2. Bebegim benim.

benim de öğrencilerim yeni yeni anlıyor hamile olduğumu.bazen ders anlatırken nefessiz kalmış gibi hissediyorum.aniden tıkanıyorum gibi.böyle devam ederse ben aralıkta izne ayrılmak istiyorum.okul da çok uzak. artık dayanamıyorum

canım benim ilk kızım için doktor önerisiyle almıştık.her gece kullandık diyemem ama gerçekten rahatlatıyor. ben sabaha kadar kullanmıyorum. akşam birkaç saat yatana kadar çalıştırıp kapatıyordum ya da çok kısık ayara alıyordum.ev kaloriferliyse bence alınabilir.benim kızım burnu kuruyunca kalkıyordu rahatsız oluyordu.bu bebişe de kullanmayı düşünüyorum

fenlife canım nerelerdesin 10 gündür yazmıyosun rahatsızlanmıştın da merak ettim iyisindir inş. daha önce konuşmuştuk denizlide devlet hastaneleri iyiymiş diye. ben pazartesi günü servergaziye gidicem artık değiştiriyorum semih muna randevu aldım, bikaç gün annemde kalıcam yazamam dönünce semihle ilgili gözlemlerimi anlatırım artık. yalnız niye bu zamana kadar bana gelmedin der mi bilemiyorum, bazı doktorlar kaprisli oluyor malum

Ne zamandır giriyorum ama maalesef öyle bakıp çıkıyorum ,artık tüm gün çalışıyorum ve eve gelince de yemek ye sonra ertesi güne yemek hazırla çok yoruluyorum....tomurcuk bildirimlere yeni baktım sorunu gördüm biraz geç oldu ama kusura bakma, diyanetin fetvası muhtemelen senin baktığının aynısı böyle, bu konu üzerinde ayrıntılı bir araştırma yapmadığım için onu alıntılamakla yetiniyorum...

Vücuda iğneler batırılıp, açılan deliklere boyalı maddeler konularak yapılan dövme, eski çağlardan beri yapılan bir cahiliye adeti olup, sağlık açısından zararlı olduğu gibi, dinen de yasaklanmıştır. Nitekim, dikkat çekmek, daha güzel görünmek amacıyla, yaratılıştan verilmiş olan özellik ve şekillerin değiştirilmesi İslam dininde, fıtratı bozma kabul edilerek yasaklanmıştır (Nisa 4/119). Hz. Peygamber (s.a.s.), süslenmek maksadıyla vücuda dövme yapmak, dişleri incelterek seyrekleştirmek gibi ameliyeleri, yaratılışı değiştirmek, fıtratı bozmak kapsamında değerlendirmiş ve bunu yapanların ve yaptıranların Allah’ın rahmetinde uzak olacağını bildirmiştir (Buhari, Libas, 83-87; Müslim, Libas, 33). Dolayısıyla dövme yaptırmak caiz değildir.

Bu d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…