2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bu mesajını da yeni gördüm, sağol canım zırsızdeliyi ben de merak ettim şimdi, aslında ara ara bakıyorum ama hep son sayfalara, tamamen okumaya cevap yazmaya pek halim olmuyor... Saat yedi de çıkıp, beş buçuk gibi evde oluyorum... Kurt gibi aç, sofraya oturuyoruz, sonra biraz dinlenip, eşim kızımı uyuturken ben de sofrayı kaldır, yemek yap ertesi güne hazırlan gibi uğraşıyorum... Sonunda da pestilim çıkmış vaziyette yatıyorum... İyi tatil yaptım ama şimdi zor geliyor çalışmak...

Allah sağlık versin de, iki ay kaldı zaten izne... Bu gün de Dr gideceğim... Rutin kontrol, bir iki de şikayetim var, bakalım ne diyecek Dr bey....

benim ilgi alanım değil ama konuyu görünce paylaşmak istedim, benim bir arkadaşımda vardı onda yaşadığı sıkıntıyı gördüm sana da anlatmak istedim. arkadaşım gençlik hevesiyle yaptırmış sonra da çok pişman olmuştu, bir de geri dönüşü çok zor bir şey silinemiyor. lazerle sildirmek istedi hem çok pahalı hem çok acı çekeceğini söyledi lazer uzmanı, iz kalma ihtimali de yüksekmiş. dinen de sakıncalı olduğu için tövbe etti ama hala içi huzurlu değil kolunda duruyor iri bir gül dövmesi, giyinip soyunurken, banyo yaparken görüyorum sürekli çok üzülüyorum diyor. bir de şu hadisi söylemişti (Kaşlarını incelten ve dövme yaptıran lanetlenmiştir.) [Ebu Davud] tabi herkesin kendi tercihi bişi diyemeyiz ama iyi düşünüp karar vermek lazım canım

Bursa'dan günaydınlaarr,
Hava kapalı ama bizim gönlümüz açık olsun inşallah :))) Bebişlerinizle ve kocişlerinizle geçireceğiniz musmutlu haftasonlarrııı :)

şu sıralar biraz daha iyiyim çok şükür. böbrek taşı düşürdüm. o yüzden pek giremedim. semih mun a gittim ben bayram dönüşü ama o sıralar böbrek ağrım çoktu ürolojiye falanda gözüküyodum bebeğe bakması dışında pek konuşamadım. ama iyi gözüküyor, dışarda bekleyenlerle konuştum çok memnundu herkes. ben hemen 5 dk girip çıktım, pek bişey anlayamadım. ama manisada çalıştığımı doğumu orda istediğimi söyledim. tamam yaparız doğumunu dedi. hatta burada bi kaydın olsun kan tahlili yapalım dedi. ilgili biri. kaprisli biri değil yani. yalnız çok kalabalıktı o gün. pazartesi sen de git bakalım sen nasıl bulacaksın. hayırlı haberlerle gel inşallah. bekliyorum.

kızlar ya size birşey soracağım,gece uyurken nasıl yatıyorsunuz,nasıl rahat ediyorsunuz?ben bi çare bulamadım durumuma.kaç gündür hiç uyuyamıyorum,sola da yatamıyorum artık,bebek tekmeliyor uyanıyorum,sıkışıyor galiba,sağa da yatınca aynısı oluyor.sırt üstü de uyuyamıyorum,sırtım çok ağrıyor,nefesim kesiliyor öyle de.rahatça uyumayı çok özledim.siz neler yapıyorsunuz bu konuda?

Günaydın güzel hamişler ve kuzucukları
Ankara'da Kasım'a hiç yakışmayan güneşli bir hava var:44: böyle deyince 'deli misin aşkım ne güzel kombiyi yakmadık daha hiç' diyo eşim ama ben havalar soğumadıkça, yağmur, kar falan yağmadıkça sanki bebişime kavuşmama daha çok varmış gibi hissediyorum. O yüzden havalar soğuyunca kendimi daha iyi hissedecekmişim gibi geliyo

Ankara'nın o içimizi titreten ayazını ve buz tutmuş yollarını görünce,bu günleri iple çekeceğiz:) bence bugünlerin tadını çıkarmaya bak.tam gezmelik bi hava,hadi gel gezelim seninle iki hamiş ağır ağır :)

Sınav okumam lazım bu hafta sonu canım ya, güzel olurdu valla :) evde olunca da dışardaki hava soğuk ve hatta mümkünse karlı olsun istiyorum

hmm çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim. ben de artık karar verdim özelde doğum istemiyorum o kadar kötüledi herkes bir bildikleri vardır. çekindiğim tek şey doktorun bu zamana kadar nerelerdeydin demesi ama söylediğine göre öyle bir kabalık yapmayacak tamam canım ben pazartesi gidicem bakalım anlaşırız inş

yok öyle biri değil. ilgileniyo sağolsun. zaten normal doğum olursa hastane de o gün kim nöbetçi ise o yaptırıyomuş. sezaryen olursa doktorun yapıyomuş. böbrek sancım olduğunda devlette Adnan Macit nöbetçi idi. o da ilgilenmişti ve sorduğu soruları üroloji doktoruda sordu bana. yani bilgili bi doktor sanırım. onuda beğendim ben, herkeste iyi bahsediyo du. Mehmet gencere gidiyodun sanırım sen. etkilemek istemem seni ama teyzem sezaryen doğumunu onda yapmış. o zaman tam doğuma giderken, hazırlamışlar teyzemi önlüğü falan üstünde "bu çocuk zaten özürlü doğacak" diye laf etmiş,ağlatmış ortada hç bişey yokken. çocukta sapasağlam maşallah şimdi 2. sınıf.

arkadaşlar doğuma çok az kaldı çok heyecanlıyım ilk kızım erken gelmişti 33.haftada şimdi heyecan ve korku yaşıyorum

Mehmet beyden ben de soğudum çok korkutuyor "ayy çok kilo aldın nasıl doğum yapacaksın" ( 13 kilo aldım o da verdiği elevit yüzünden oldu ) sürekli "plasentan aşağıda sezeryan yapcaz galiba" deyip duruyordu, 3 boyutlu ultrasona gidince o doktor "gayet iyisin bu plasenta normal doğuma engel değil" dedi. iyice güvenimi kaybetti Mehmet artık gitmek istemiyorum. sezeryan yapmak için uyduruyordu galiba :44::44: eltim de kist ameliyatı için gidince onu da korkutmuş buralarda olma ist. yada ankaraya git tekrarlar yoksa burda yapcak düzgün hekim yok, lazerle ameliyat ol falan demiş. sonra o da kızdı üniv.de başka bir doktora gitti çok memnun şimdi ilaç tedavisi görüyor. arkadaşım var ambulans teknisyeni o da mehmete gidiyor da ben sadece ultrasonda iyi bakıyor herşeyle ilgileniyor diye geliyorum yoksa buna doğum yaptırmam dedi. nedenini sordum Mehmet beye sağlıkçılar aralarında sezeryanci diyorlarmış hayırlı akıllı doktorlara denk geliriz inş diye dua ediyorum. bu arada baktım da aramızda iki gün var aynı gün doğum yapabiliriz belki belli olmaz kısmet

olabilir kısmet. çok yakın tarihlerimiz. herşeyin hayırlısını göstersin rabbim hepimize. sağlıklı sıhhatli doğumumuzu yapalm. sağlıklı sıhhatli büyütelim inşallah evlatlarımızı. elevit i bıraktın mı? ne yaptın? ben 1 haftadır içmiyorum ama tedirginde oluyorum acaba gerekli miydi diye? doktora sormayı da unuttum.

ay ben de korkmaya başladım şimdi, bayağı erken gelmiş kızın:) nasıl oldu? küveze girdi mi?

evet canım 15 gün kadar kaldı solunum sıkıntısı yasadı hersey normaldi bebekte bende bi sıkıntı yoktu neden erken doğdu bilmiyoruz evde misafirlerimi bırakıpta gittim hastaneye ben idrar kaçırıyorum sandım meger suymus hastaneye gittiğimde 6 cm açılma varmış :) 2 saate kalmadı doğdu ama 15 gün neler çektim anlatamam o yüzden bu ara korku yasıyorum alışverişimi tamamlayıp temizliği yapmayı planlıyorum ne olur ne olmaz ben garantileyimde

amin. eleviti bıraktım rahatladım çok şükür. normalde zayıf ve düzgün beslenmeyenlere verilmesi gereken bir vitamin takviyesiymiş. iyi de ben her şeyi yiyorum düzenli besleniyorum bir sorsana be doktor elim ayağım şişti nefes bile alamıyordum bayramdan önce ellerimi falan kapatamıyordum uyuşma şişmelerden ve ilaca başladım 1 ay içtim 1 ayda 4,5 kilo almışım. doktora söyledim bırakalım seni o şişiriyor dedi magnezyumla kalsiyum tabletleri verdi suda eritileninden şimdi çok rahatım çok şükür. bir de elevitte domuz jelatini var dediler ya iyice midemi bulandırdı kullanmıyorum. B vitamini de vermişti onu da içiyordum ama içeriğini okudum onda da jelatin varmış içmiyorum semih beye bir soracağım jelatinsiz b vitamini varsa onu isticem

kolay gelsin meslektaşım:) aman kar yağmasın ama yollar buzlu olursa doğuma nasıl yetişeceğiz hastaneye:)

Sağol canım. Buz tutmasın da böyle lapa lapa yağsın perdeleri açıp izleyelim bayılırım ben öyle havaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…