Telden girdiğim için göremiyorum, şuan kaç haftalıksınki bu listeyi verdiler sana..
Bu mesajını da yeni gördüm, sağol canım zırsızdeliyi ben de merak ettim şimdi, aslında ara ara bakıyorum ama hep son sayfalara, tamamen okumaya cevap yazmaya pek halim olmuyor... Saat yedi de çıkıp, beş buçuk gibi evde oluyorum... Kurt gibi aç, sofraya oturuyoruz, sonra biraz dinlenip, eşim kızımı uyuturken ben de sofrayı kaldır, yemek yap ertesi güne hazırlan gibi uğraşıyorum... Sonunda da pestilim çıkmış vaziyette yatıyorum... İyi tatil yaptım ama şimdi zor geliyor çalışmak...Selam güzel anneler ve yavruları
Şekerim sonuçlandı , sadece sekerli suyu içtikten 1 saat sonraki sınırda cıktı, digerlrei iyi. Doktor sekerin yok ama dikkat et dedi. Acayip mutlu oldum.
Dilzar'dan haberi olan var mı? O da bu aralar yok, winebir oyle, lex arada bir yine.. zaman geçtikçe isimler hatırlanıyor, gözler arıyor.
Zırdışdeli yazmadı di mi daha? Bende merak ettim simdi.
Topidikkkkkkkkkkkk :) nasılsın?
Valla hepinizi biliyorum artık. Engteacher where are you baby? Don't worry about parents. They always find something to complain yani :)
Dilzarcım,
Cok teşekkür ederim bizi aydınlattığın için. Hazır madem ilahiyat mezunusun, ben oğlanın adını bileğime dövme yaptırıcam. Diyanetin sitesinde baya bir aradım, sanki gordum yaptırmak günah değil ama vücudunuza acı vermeniz günah diye.. Sonra bir daha bulamadım onu. Sen ne düşünüyorsun?
fenlife canım nerelerdesin 10 gündür yazmıyosun rahatsızlanmıştın da merak ettim iyisindir inş. daha önce konuşmuştuk denizlide devlet hastaneleri iyiymiş diye. ben pazartesi günü servergaziye gidicem artık değiştiriyorum semih muna randevu aldım, bikaç gün annemde kalıcam yazamam dönünce semihle ilgili gözlemlerimi anlatırım artık. yalnız niye bu zamana kadar bana gelmedin der mi bilemiyorum, bazı doktorlar kaprisli oluyor malum
Ankara'nın o içimizi titreten ayazını ve buz tutmuş yollarını görünce,bu günleri iple çekeceğiz:) bence bugünlerin tadını çıkarmaya bak.tam gezmelik bi hava,hadi gel gezelim seninle iki hamiş ağır ağır :)Günaydın güzel hamişler ve kuzucukları
Ankara'da Kasım'a hiç yakışmayan güneşli bir hava var:44: böyle deyince 'deli misin aşkım ne güzel kombiyi yakmadık daha hiç' diyo eşim ama ben havalar soğumadıkça, yağmur, kar falan yağmadıkça sanki bebişime kavuşmama daha çok varmış gibi hissediyorum. O yüzden havalar soğuyunca kendimi daha iyi hissedecekmişim gibi geliyo
Ankara'nın o içimizi titreten ayazını ve buz tutmuş yollarını görünce,bu günleri iple çekeceğiz:) bence bugünlerin tadını çıkarmaya bak.tam gezmelik bi hava,hadi gel gezelim seninle iki hamiş ağır ağır :)
şu sıralar biraz daha iyiyim çok şükür. böbrek taşı düşürdüm. o yüzden pek giremedim. semih mun a gittim ben bayram dönüşü ama o sıralar böbrek ağrım çoktu ürolojiye falanda gözüküyodum bebeğe bakması dışında pek konuşamadım. ama iyi gözüküyor, dışarda bekleyenlerle konuştum çok memnundu herkes. ben hemen 5 dk girip çıktım, pek bişey anlayamadım. ama manisada çalıştığımı doğumu orda istediğimi söyledim. tamam yaparız doğumunu dedi. hatta burada bi kaydın olsun kan tahlili yapalım dedi. ilgili biri. kaprisli biri değil yani. yalnız çok kalabalıktı o gün. pazartesi sen de git bakalım sen nasıl bulacaksın. hayırlı haberlerle gel inşallah. bekliyorum.
Sınav okumam lazım bu hafta sonu canım ya, güzel olurdu valla :) evde olunca da dışardaki hava soğuk ve hatta mümkünse karlı olsun istiyorum
hmm çok geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim. ben de artık karar verdim özelde doğum istemiyorum o kadar kötüledi herkes bir bildikleri vardır. çekindiğim tek şey doktorun bu zamana kadar nerelerdeydin demesi ama söylediğine göre öyle bir kabalık yapmayacaktamam canım ben pazartesi gidicem bakalım anlaşırız inş
arkadaşlar doğuma çok az kaldı çok heyecanlıyım ilk kızım erken gelmişti 33.haftada şimdi heyecan ve korku yaşıyorum
yok öyle biri değil. ilgileniyo sağolsun. zaten normal doğum olursa hastane de o gün kim nöbetçi ise o yaptırıyomuş. sezaryen olursa doktorun yapıyomuş. böbrek sancım olduğunda devlette Adnan Macit nöbetçi idi. o da ilgilenmişti ve sorduğu soruları üroloji doktoruda sordu bana. yani bilgili bi doktor sanırım. onuda beğendim ben, herkeste iyi bahsediyo du. Mehmet gencere gidiyodun sanırım sen. etkilemek istemem seni ama teyzem sezaryen doğumunu onda yapmış. o zaman tam doğuma giderken, hazırlamışlar teyzemi önlüğü falan üstünde "bu çocuk zaten özürlü doğacak" diye laf etmiş,ağlatmış ortada hç bişey yokken. çocukta sapasağlam maşallah şimdi 2. sınıf.
Mehmet beyden ben de soğudum çok korkutuyor"ayy çok kilo aldın nasıl doğum yapacaksın" ( 13 kilo aldım o da verdiği elevit yüzünden oldu ) sürekli "plasentan aşağıda sezeryan yapcaz galiba" deyip duruyordu, 3 boyutlu ultrasona gidince o doktor "gayet iyisin bu plasenta normal doğuma engel değil" dedi. iyice güvenimi kaybetti Mehmet artık gitmek istemiyorum. sezeryan yapmak için uyduruyordu galiba :44::44: eltim de kist ameliyatı için gidince onu da korkutmuş buralarda olma ist. yada ankaraya git tekrarlar yoksa burda yapcak düzgün hekim yok, lazerle ameliyat ol falan demiş. sonra o da kızdı üniv.de başka bir doktora gitti çok memnun şimdi ilaç tedavisi görüyor. arkadaşım var ambulans teknisyeni o da mehmete gidiyor da ben sadece ultrasonda iyi bakıyor herşeyle ilgileniyor diye geliyorum yoksa buna doğum yaptırmam dedi. nedenini sordum Mehmet beye sağlıkçılar aralarında sezeryanci diyorlarmış hayırlı akıllı doktorlara denk geliriz inş diye dua ediyorum. bu arada baktım da aramızda iki gün var aynı gün doğum yapabiliriz belki belli olmaz kısmet
ay ben de korkmaya başladım şimdi, bayağı erken gelmiş kızın:) nasıl oldu? küveze girdi mi?
olabilir kısmet. çok yakın tarihlerimiz. herşeyin hayırlısını göstersin rabbim hepimize. sağlıklı sıhhatli doğumumuzu yapalm. sağlıklı sıhhatli büyütelim inşallah evlatlarımızı. elevit i bıraktın mı? ne yaptın? ben 1 haftadır içmiyorum ama tedirginde oluyorum acaba gerekli miydi diye? doktora sormayı da unuttum.
kolay gelsin meslektaşım:) aman kar yağmasın ama yollar buzlu olursa doğuma nasıl yetişeceğiz hastaneye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?