amin. eleviti bıraktım rahatladım çok şükür. normalde zayıf ve düzgün beslenmeyenlere verilmesi gereken bir vitamin takviyesiymiş. iyi de ben her şeyi yiyorum düzenli besleniyorum bir sorsana be doktorelim ayağım şişti nefes bile alamıyordum bayramdan önce ellerimi falan kapatamıyordum uyuşma şişmelerden ve ilaca başladım 1 ay içtim 1 ayda 4,5 kilo almışım. doktora söyledim bırakalım seni o şişiriyor dedi magnezyumla kalsiyum tabletleri verdi suda eritileninden şimdi çok rahatım çok şükür. bir de elevitte domuz jelatini var dediler ya iyice midemi bulandırdı kullanmıyorum. B vitamini de vermişti onu da içiyordum ama içeriğini okudum onda da jelatin varmış içmiyorum semih beye bir soracağım jelatinsiz b vitamini varsa onu isticem
Kızlar ben çok korkuyorum.bebepimin hareketlerini 5 aydan sonra hissettim.burda sizin yazdıklarınız çevremdeki gebeler hep bu aylarda gece tekmeleriyle uyandıklarını çok hareketli oldunu falan söylüolar.benim kızımın tekmekerini ben çok az hissediyorum .pzrts renkli ulturasonum var o kadar tedirginimki anlatamam.bugün tam 29 haftalığız.
70 kiloyla gebe kaldım göbek çevrem çok yağlıydı ondan az hissediosundur diolar.
bu elevit i her gelene veriyolar heralde:) bende şişlik filan yapmadı ama jelatin olayından dolayı bıraktım beslenmeme dikkat ediorum nasılsa diye. bende toplamda 10 kilo aldım. Artık Allah sonumuzu hayır etsin:))
aynen öyle etrafımdaki herkese vermişler, çoğu da kullanmayı bıraktı, amaaann sanki annelerimiz elevitle mi doğurdu bizi. annem de kayınvalidem de kızım ilaç kullanma doktorun her dediğine inanma deyip duruyorlar :) kuzenim 30 kilo almıştı doktor ölceksin yeme artık normal doğuramıcaksın falan dırdır edip duruyordu, maşallah suyu geldi gitti doktora hemen aldılar doğuma uzun sürmeden kolayca doğum yaptı. ne diyet ne spor doğumdan 8-9 ay sonra eski kilosuna geri döndü. bünye meselesi biraz da inanç ve kişinin psikolojisiyle ilgili. ne kilolarını dert etti keyfine göre yedi içti doğumdan sonra da tombik tombikdi hiiçç sıkmadı kendini
bunun üzerineee salıyorum kendimi gitti.:)) bazen fikirsiz olmak lazım demek ki. sağlıklı sıhhatli olalım da hem biz hem bebeklermiz. gerisi hiç önemli değil.
Sağol canım. Buz tutmasın da böyle lapa lapa yağsın perdeleri açıp izleyelim bayılırım ben öyle havaya
kolay gelsin meslektaşım:) aman kar yağmasın ama yollar buzlu olursa doğuma nasıl yetişeceğiz hastaneye:)
İşte bu seiss,
Rahat ol, hersey olacağına varır. acilen orguye basla, sana coook iyi gelecek, kendini de cook yorma. bende deli gibi kitap okuyorum. nerdeyse duşta bile okuyacağım.
aynen cnım rahat olmaya çalışıyorum fakat dünden beri sol tarafım da ağrı var hele bebek hareket edince daha da ağrıyo böbreklerim de ağrıyo hamile arkadaşlarıma dopum yapanlara soruyorum bizde yoktu diyolar sizde de var mı ? birde benim karnımdan ses gelmeye başladı
Bende ara ara ağrılar oluyor ama takmıyorum kafama. Kanaman yoksa,suyun gelmedi ise ,bebisin hareket ediyor ise sorun yok.
Taktıkça daha cok sey bulursun. Hava güzel, bence cık biraz yuru.
aynen cnım rahat olmaya çalışıyorum fakat dünden beri sol tarafım da ağrı var hele bebek hareket edince daha da ağrıyo böbreklerim de ağrıyo hamile arkadaşlarıma dopum yapanlara soruyorum bizde yoktu diyolar sizde de var mı ? birde benim karnımdan ses gelmeye başladı
arkadaşlar bugün 50 gram şeker yüklemem yapıldı.dr un dediğine göre çok az yüksekmiş.haftaya bir de 100 gramlık yükleme yapalım dedi.emin olmak için. bir problem olmaz dedi ama böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
ben 2 ay önce sağ böbreğimde taş düşürdüm.ama ne sancıydı 15 gün çektim.deliye döndüm ama sonunda çok şükür ki kurtuldummm.Allah yardımcın olsun.belki seninde aynı durum söz konusudur diye dedim.bol su iç.4 litre su içtim günde.ondan düştü
arkadaşlar bugün 50 gram şeker yüklemem yapıldı.dr un dediğine göre çok az yüksekmiş.haftaya bir de 100 gramlık yükleme yapalım dedi.emin olmak için. bir problem olmaz dedi ama böyle bir durum yaşayan var mı aranızda
bendeniz varım Polvit,
gecen hafta 50'lik yaptırdım, seninki gibi cok az değil, bariz yüksek cıktı.. Bir hafta sonra 100'luk yapıcaz dedi doktor, benim ailem komple seker hastası bu arada. Doktor 50'likten sonra sakın perhiz falan yapma, neyse o çıksın dedi. Deli gibi tatlı yedim, meyve yedim, ne de olsa 100'lukte yüksek çıkar, bana herseyi yasaklar simdi bu diye yedim.. Testi yaptırdım, sonuç bir geldi, 180 çıkması gereken 1 saatlik olçum 181 :) diğerleri gayet iyi..
Doktor hamurisine ve tatlıya cook yüklenme dedi o kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?