2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar ben çok korkuyorum.bebepimin hareketlerini 5 aydan sonra hissettim.burda sizin yazdıklarınız çevremdeki gebeler hep bu aylarda gece tekmeleriyle uyandıklarını çok hareketli oldunu falan söylüolar.benim kızımın tekmekerini ben çok az hissediyorum .pzrts renkli ulturasonum var o kadar tedirginimki anlatamam.bugün tam 29 haftalığız.
70 kiloyla gebe kaldım göbek çevrem çok yağlıydı ondan az hissediosundur diolar.

bu elevit i her gelene veriyolar heralde:) bende şişlik filan yapmadı ama jelatin olayından dolayı bıraktım beslenmeme dikkat ediorum nasılsa diye. bende toplamda 10 kilo aldım. Artık Allah sonumuzu hayır etsin:))

canım herkesin bünyesi bebeği farklı. sen takılma bu kadar. benim bebeğimde geceleri uyandırmıyor beni. ama hareketlerini hissediyorum. dün internette okudum. sabah 9 dan akşam 9 a kadar 10 hareketini sayıyosan korkmana gerek yokmuş. stres yapmak bebeğine de sana da iiyi gelmez. üzme tatlı canını.

bu elevit i her gelene veriyolar heralde:) bende şişlik filan yapmadı ama jelatin olayından dolayı bıraktım beslenmeme dikkat ediorum nasılsa diye. bende toplamda 10 kilo aldım. Artık Allah sonumuzu hayır etsin:))

aynen öyle etrafımdaki herkese vermişler, çoğu da kullanmayı bıraktı, amaaann sanki annelerimiz elevitle mi doğurdu bizi. annem de kayınvalidem de kızım ilaç kullanma doktorun her dediğine inanma deyip duruyorlar :) kuzenim 30 kilo almıştı doktor ölceksin yeme artık normal doğuramıcaksın falan dırdır edip duruyordu, maşallah suyu geldi gitti doktora hemen aldılar doğuma uzun sürmeden kolayca doğum yaptı. ne diyet ne spor doğumdan 8-9 ay sonra eski kilosuna geri döndü. bünye meselesi biraz da inanç ve kişinin psikolojisiyle ilgili. ne kilolarını dert etti keyfine göre yedi içti doğumdan sonra da tombik tombikdi hiiçç sıkmadı kendini

bunun üzerineee salıyorum kendimi gitti.:)) bazen fikirsiz olmak lazım demek ki. sağlıklı sıhhatli olalım da hem biz hem bebeklermiz. gerisi hiç önemli değil.

bunun üzerineee salıyorum kendimi gitti.:)) bazen fikirsiz olmak lazım demek ki. sağlıklı sıhhatli olalım da hem biz hem bebeklermiz. gerisi hiç önemli değil.

aynen öyle bir ara ben de çok kasıyordum da kuzenimin tavsiyeleri acayip gevşememe sebep oldu sağolsun çok rahatım, kendimi hasta gibi görmekten kurtuldum, ben hamileyim çok da rahatım o kadar diyorum amin Allah hepimize sağlık sıhhat huzur mutluluk versin

Sağol canım. Buz tutmasın da böyle lapa lapa yağsın perdeleri açıp izleyelim bayılırım ben öyle havaya

kolay gelsin meslektaşım:) aman kar yağmasın ama yollar buzlu olursa doğuma nasıl yetişeceğiz hastaneye:)

Ankara deyince ayazini unuttum canim kac gundur simit cekiooo ( birde kokorec ((( esime diyorum olaydim orda her gece aoc yapardim herhalde birde adiyamandan cig kofte ooooohhhh nar eksili !!!!

Son düzenleme:
İşte bu seiss,

Rahat ol, hersey olacağına varır. acilen orguye basla, sana coook iyi gelecek, kendini de cook yorma. bende deli gibi kitap okuyorum. nerdeyse duşta bile okuyacağım.

aynen cnım rahat olmaya çalışıyorum fakat dünden beri sol tarafım da ağrı var hele bebek hareket edince daha da ağrıyo böbreklerim de ağrıyo hamile arkadaşlarıma dopum yapanlara soruyorum bizde yoktu diyolar sizde de var mı ? birde benim karnımdan ses gelmeye başladı

Bende ara ara ağrılar oluyor ama takmıyorum kafama. Kanaman yoksa,suyun gelmedi ise ,bebisin hareket ediyor ise sorun yok.
Taktıkça daha cok sey bulursun. Hava güzel, bence cık biraz yuru.

Bende ara ara ağrılar oluyor ama takmıyorum kafama. Kanaman yoksa,suyun gelmedi ise ,bebisin hareket ediyor ise sorun yok.
Taktıkça daha cok sey bulursun. Hava güzel, bence cık biraz yuru.

bizim burda hava güzel değil canım eşim de evde değil zaten çıkamam

ben 2 ay önce sağ böbreğimde taş düşürdüm.ama ne sancıydı 15 gün çektim.deliye döndüm ama sonunda çok şükür ki kurtuldummm.Allah yardımcın olsun.belki seninde aynı durum söz konusudur diye dedim.bol su iç.4 litre su içtim günde.ondan düştü

Son düzenleme:
arkadaşlar park yatağımızı almayı düşünüyorum artık. internetten alcam. o kadar çok çeşit var ki. çoğunun özellikleri aynı ama fiyatlar çok oynuyo. bi türlü karar veremedim. almış olanlar, tecrübeliler lütfen yardım. ney dikkat etmeliyim seçerken? alanlarda marka ve modellerini yazarlarsa çok sevinirim fikir olur benim için.

arkadaşlar bugün 50 gram şeker yüklemem yapıldı.dr un dediğine göre çok az yüksekmiş.haftaya bir de 100 gramlık yükleme yapalım dedi.emin olmak için. bir problem olmaz dedi ama böyle bir durum yaşayan var mı aranızda

Merhabalar, biz bugün Dr gittik ama bir resmi bile olmadı miniğimin, sebeb makat gelişi, kafası da dayamış karın duvarına içeri bakıyor ne görecekse içerde.... başından beri yüzünü göstermedi zaten... 29+ 5 1300 gr olmuş, zayıf mı biraz deyince haftasına uyumlu dedi.... Sancılarım olduğunu söyledim, aşağı doğru ayaklar hareket ettikçe hele ki ikinci gebeliklerde ağrı daha çok olur dedi... Karındaki sertleşmeler için de ben anormal bir durum görmüyorum dedi, alamadım magnezyumu yine... bundan sonra da verse de kullanmam zaten, doğum yakın olacak ve magnezyum doğum kasılmalarını da engelliyor...

Su gibi akıntım vardı iki üç gündür, suyu olamaz, imkansız dedi... Aynı problemi yaşayan arkadaşlar, Suyu bir kere patlarsa br daha durmazmış, ve sürekli azalırmış... Mantar için fitil verdi... Sıkıntılı bir durum yokmuş, 24 Kasım 32 haftanın bittiği gün br gün önce birgün sonra kontrole gideceğim ve çalışabilir raporu alacağım... Biz de durumlar böyle....

Çoğu kişi yaşadı canım aynı sorunu... Benim de 50lik yüksekti yetmiş beşlik normal çıktı, endişe etme doğru sonucu yüzlük yahut yetmişbeşlik veriyormuş...

su içemiyorum canım bulantıdan dolayı ondan da olabilir die düşünüyorum birde kabızlık var ahh benim kuzum bi rahatedemedi annesi yüzünden

bendeniz varım Polvit,

gecen hafta 50'lik yaptırdım, seninki gibi cok az değil, bariz yüksek cıktı.. Bir hafta sonra 100'luk yapıcaz dedi doktor, benim ailem komple seker hastası bu arada. Doktor 50'likten sonra sakın perhiz falan yapma, neyse o çıksın dedi. Deli gibi tatlı yedim, meyve yedim, ne de olsa 100'lukte yüksek çıkar, bana herseyi yasaklar simdi bu diye yedim.. Testi yaptırdım, sonuç bir geldi, 180 çıkması gereken 1 saatlik olçum 181 :) diğerleri gayet iyi..

Doktor hamurisine ve tatlıya cook yüklenme dedi o kadar :)

canım sevindim iyi çıkmasına.bugün biraz moralim bozulmuştu açıkcası ama şimdi inş benim de iyi çıkar diyerekten kafama takmamaya çalışıyorum.doğuma kadar bir gelebilseydik sakin stressiz.içimi rahatlattın sağol canım

bu arada arkadaşlar nevresimim bugün geldi.pierre c. pamuk saten almıştım netten . gerçekten dokusu ve kalitesi çok güzel . almak isteyenlere bir fikir olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…