Canımmmmm ayy nasıl mutlu oldum:)) gözüm seni diğerlerini arıyor hep kimsecikler yok bizden bende annişleri okuyorum öle ama yazmıyom nasıl olsun tatlım ya yuvarlanıyorum kocaman göbeğimle gezmelere gidiom misafir falan derken bebişi kucağıma bi alaydım o tekme atıo ben izliom sen nasılsın hala çalışıomusun izindemisin diğer kızlardan haberin varmı herkes iyidir inşallah yavaştan giysisiydi beşiğiydi tatlı telaşelerdeyim Allah heycanımızı mutluluğumuzu daim etsin gün sayıyoruz işte 18 inde muayenem var en son 1151 gramdı 1500 olmuştur bebik senin cimcime iyidir inşallah arada gir foruma ya gözüm hep arıyo valla
Canım bende aynı durumdayım bugün 30. Haftama girdim 4 kilo aldım anca normalde acayip yerdim şimdi iştahım kesildi protein et met zoorrla oda mecburi diye meyve kuruyemiş zorunlu diye doktor bebek iyi diyo ona şükrediyoz ama metabolizmam çok hızlı nabzım hep yüksek ve sabahları sucuk gibi kalkıyorum ter hep ter normal yani alamamam!Kızlar merhaba şimdiye kadar. kaç kilo aldınız?ben 29. Haftamdayım sadece 6 kilo aldım hamile olduğum neredeyse hiç belli değil karnım ufacık niye böyle diye herkez sıkıştırıyo beni doktorum bebek sağlıklı olduktan sonra sorun değil diyor ama niye kilo alamıyorum beniştahımda yok normalde hep canım birşeyler isterdi hamile olduğumdan beri canım hiç bişey istemedi diyebilirim doymak için yiyorum sadece huy değiştirdin diyorlar bana
Duru daha modern ipekse kibar tercih senin kuzum karar verebilsem kendi bebişimin bi adı olurdu herhal:)kızlar ben isim konusunda hala kararsızım.sizede fikir sorayım sizce ipek mi güzel yoksa duru mu?
kızlar ben isim konusunda hala kararsızım.sizede fikir sorayım sizce ipek mi güzel yoksa duru mu?
Kızlar merhaba şimdiye kadar. kaç kilo aldınız?ben 29. Haftamdayım sadece 6 kilo aldım hamile olduğum neredeyse hiç belli değil karnım ufacık niye böyle diye herkez sıkıştırıyo beni doktorum bebek sağlıklı olduktan sonra sorun değil diyor ama niye kilo alamıyorum beniştahımda yok normalde hep canım birşeyler isterdi hamile olduğumdan beri canım hiç bişey istemedi diyebilirim doymak için yiyorum sadece huy değiştirdin diyorlar bana
ipek çok güzel bi isim
Kızlar merhaba şimdiye kadar. kaç kilo aldınız?ben 29. Haftamdayım sadece 6 kilo aldım hamile olduğum neredeyse hiç belli değil karnım ufacık niye böyle diye herkez sıkıştırıyo beni doktorum bebek sağlıklı olduktan sonra sorun değil diyor ama niye kilo alamıyorum beniştahımda yok normalde hep canım birşeyler isterdi hamile olduğumdan beri canım hiç bişey istemedi diyebilirim doymak için yiyorum sadece huy değiştirdin diyorlar bana
Arkadaşlar dikkat ediyorum da konuları okuyan çok gözüküyo ama yorum yapan hep az ya bi arkadaş gurubu kendi arasında konuşuyo yada öyle bişi . Çoğu soruyu okuyup öyle geçiyoruz tabiki her soruya atlamamız saçma helede cewabı bilmiyorsak ama böylede hoş olmuyo sanki ne biliyim !
arkadaşlar park yatağımızı almayı düşünüyorum artık. internetten alcam. o kadar çok çeşit var ki. çoğunun özellikleri aynı ama fiyatlar çok oynuyo. bi türlü karar veremedim. almış olanlar, tecrübeliler lütfen yardım. ney dikkat etmeliyim seçerken? alanlarda marka ve modellerini yazarlarsa çok sevinirim fikir olur benim için.
bende 6 kilo aldım mevhibe ama ben yarım dünya geziyorum, nedense aldığım tum kilo göbekte.. zor yuruyorum,gorenler doğumum cok yakın zannediyor 2 ay deyince cook kilo almışsın diyor :) bende anlamadım yani. sanırım erkek olduğu için sadece göbekte, bacaklarım, kollarım vs bildiğin çöp :) doktor iyi gidiyorsun diyor, bebek zaten 1 hafta onden gidiyor. seninkide olması gereken kiloda ise ne gerek var fazla yaga.
arkadaşlar park yatağımızı almayı düşünüyorum artık. internetten alcam. o kadar çok çeşit var ki. çoğunun özellikleri aynı ama fiyatlar çok oynuyo. bi türlü karar veremedim. almış olanlar, tecrübeliler lütfen yardım. ney dikkat etmeliyim seçerken? alanlarda marka ve modellerini yazarlarsa çok sevinirim fikir olur benim için.
kızlar ben isim konusunda hala kararsızım.sizede fikir sorayım sizce ipek mi güzel yoksa duru mu?
Selam arkadaşlar,
Bir cogumuz ilk defa anne olacağız, ilk defa emzireceğiz :) Gogus uçlarımız ne hale gelecek bilemiyoruz . Kanayan gogus uçları, çatlayan gogus uçları duydum.Ailemdeki bir kac yaslı teyze doğurmadan once bir kac kere aşağıdaki ayva jölesini yapıp göğsüme sürmemi tavsiye etti, sizlerle de paylaşayım dedim.. Yaslılar soyluyorsa kesin bir bildikleri vardır, artı jölenin yapımı da sudan ucuz,denemekten bir sey kaybetmeyiz.
buyrunuz tarifi :
Ayvanın çekirdekleri,
Yarım fincan gül suyu,
5-6 adet çekirdeği yarım fincan gül suyunun içine atın ve bir gece gül suyunun içinde bekletin.
Ertesi gün jöle kıvamına gelecektir ve istediğiniz kadar göğüs uçlarına sürün.Azaldıkça tekrar üzerine gül suyu ve 1-2 çekirdek ekleyip maya yapabilirsiniz:)
bunu emzirirken de yapabilirmişiz, ben o zaman kanasın etsin istemiyorum. deneyeceğim hemen ayva çıkınca.
Teşekkür ederim canım, tarifi yazdım, gül suyu alınca yapıcam. Ayva çok severim ben zaten yerim sık sık, yeni çıktı çok hoş ayvalar.
Ben şeyi sorcaktım, ayvanın çekirdeklerini ayırsak kenara sonra yapmak için bu karışımı, olur mu acep?
Yani kuruyunca o jöle yapma özelliğini kaybetmiyo di mi bu çekirdekler?
Arkadaşlar dikkat ediyorum da konuları okuyan çok gözüküyo ama yorum yapan hep az ya bi arkadaş gurubu kendi arasında konuşuyo yada öyle bişi . Çoğu soruyu okuyup öyle geçiyoruz tabiki her soruya atlamamız saçma helede cewabı bilmiyorsak ama böylede hoş olmuyo sanki ne biliyim !
Selam arkadaşlar,
Bir cogumuz ilk defa anne olacağız, ilk defa emzireceğiz :) Gogus uçlarımız ne hale gelecek bilemiyoruz . Kanayan gogus uçları, çatlayan gogus uçları duydum.Ailemdeki bir kac yaslı teyze doğurmadan once bir kac kere aşağıdaki ayva jölesini yapıp göğsüme sürmemi tavsiye etti, sizlerle de paylaşayım dedim.. Yaslılar soyluyorsa kesin bir bildikleri vardır, artı jölenin yapımı da sudan ucuz,denemekten bir sey kaybetmeyiz.
buyrunuz tarifi :
Ayvanın çekirdekleri,
Yarım fincan gül suyu,
5-6 adet çekirdeği yarım fincan gül suyunun içine atın ve bir gece gül suyunun içinde bekletin.
Ertesi gün jöle kıvamına gelecektir ve istediğiniz kadar göğüs uçlarına sürün.Azaldıkça tekrar üzerine gül suyu ve 1-2 çekirdek ekleyip maya yapabilirsiniz:)
bunu emzirirken de yapabilirmişiz, ben o zaman kanasın etsin istemiyorum. deneyeceğim hemen ayva çıkınca.
Tatlim birkac arkadas yine ayva cekirdegi ile tarif vermisti. Onlari okudugumdan beri ayva cekirdeklerini biriktiriyorum ben :) gulsuyunun colde etkisini cok srvdigim icin senin tarifini deneyecegim mutlaka. Paylastigin icin cok tesekkur ederim :)Selam arkadaşlar,
buyrunuz tarifi :
Ayvanın çekirdekleri,
Yarım fincan gül suyu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?