2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar merhaba şimdiye kadar. kaç kilo aldınız?ben 29. Haftamdayım sadece 6 kilo aldım hamile olduğum neredeyse hiç belli değil karnım ufacık niye böyle diye herkez sıkıştırıyo beni doktorum bebek sağlıklı olduktan sonra sorun değil diyor ama niye kilo alamıyorum ben iştahımda yok normalde hep canım birşeyler isterdi hamile olduğumdan beri canım hiç bişey istemedi diyebilirim doymak için yiyorum sadece huy değiştirdin diyorlar bana

Canım benim çok şükür iyi herkes. Seni ekleyemedik gruba ya
Benim kızım da iyi. Geçen hafta bi buçuk kilo falandı işte. Doğum pozisyonuna girmiş, hiç göremiyoruz yüzünü :) Ben bakıyorum arada ama diğer taraf çok aktif olunca anca yetişemiyorum.
İşten de ayrıldım, ben de evde yuvarlanıyorum

Son düzenleme:
Canım bende aynı durumdayım bugün 30. Haftama girdim 4 kilo aldım anca normalde acayip yerdim şimdi iştahım kesildi protein et met zoorrla oda mecburi diye meyve kuruyemiş zorunlu diye doktor bebek iyi diyo ona şükrediyoz ama metabolizmam çok hızlı nabzım hep yüksek ve sabahları sucuk gibi kalkıyorum ter hep ter normal yani alamamam!

Arkadaşlar dikkat ediyorum da konuları okuyan çok gözüküyo ama yorum yapan hep az ya bi arkadaş gurubu kendi arasında konuşuyo yada öyle bişi . Çoğu soruyu okuyup öyle geçiyoruz tabiki her soruya atlamamız saçma helede cewabı bilmiyorsak ama böylede hoş olmuyo sanki ne biliyim !

bende 6 kilo aldım mevhibe ama ben yarım dünya geziyorum, nedense aldığım tum kilo göbekte.. zor yuruyorum,gorenler doğumum cok yakın zannediyor 2 ay deyince cook kilo almışsın diyor :) bende anlamadım yani. sanırım erkek olduğu için sadece göbekte, bacaklarım, kollarım vs bildiğin çöp :) doktor iyi gidiyorsun diyor, bebek zaten 1 hafta onden gidiyor. seninkide olması gereken kiloda ise ne gerek var fazla yaga.

Bende 29. Haftamdayım 10 kilo aldım. İlk aylar kilo verdinmi peki

Alakasız bişi dicem canım şimdi senin niki her gördüğümde aklıma fındık geliyo gidip bi avuç yiyiyorum :))

canım biz Kraft coral aldık.70*110.ama biraz büyük yani toplamadan odadan odaya geçmiyor.biz geçirmeyeceğimiz için sorun yok.yatak odan büyük ve beşiğin yeri değişmeyecekse güzel bir model.
Eki Görüntüle 847233 bu arada ebebek.com dan aldık.fiyat 269 tl

Selam arkadaşlar,

Bir cogumuz ilk defa anne olacağız, ilk defa emzireceğiz :) Gogus uçlarımız ne hale gelecek bilemiyoruz . Kanayan gogus uçları, çatlayan gogus uçları duydum.Ailemdeki bir kac yaslı teyze doğurmadan once bir kac kere aşağıdaki ayva jölesini yapıp göğsüme sürmemi tavsiye etti, sizlerle de paylaşayım dedim.. Yaslılar soyluyorsa kesin bir bildikleri vardır, artı jölenin yapımı da sudan ucuz,denemekten bir sey kaybetmeyiz.

buyrunuz tarifi :

•Ayvanın çekirdekleri,
•Yarım fincan gül suyu,
5-6 adet çekirdeği yarım fincan gül suyunun içine atın ve bir gece gül suyunun içinde bekletin.
Ertesi gün jöle kıvamına gelecektir ve istediğiniz kadar göğüs uçlarına sürün.Azaldıkça tekrar üzerine gül suyu ve 1-2 çekirdek ekleyip maya yapabilirsiniz:)

bunu emzirirken de yapabilirmişiz, ben o zaman kanasın etsin istemiyorum. deneyeceğim hemen ayva çıkınca.

Benimde sadece karnım büyüdü kollarım bacaklarım yüzüm aynı hep 7. Ayımda olduğuma kimse inanmıyo
55 el başladım 53 e düştüm ilk aylarda şimdi 59 um

bende wei b Ravenna aldım canım. 290 tl. kenar demirlerinin kalın ve sağlam olmasına dikkat ettim. ama katlamadan kapılardan geçmez :)

Teşekkür ederim canım, tarifi yazdım, gül suyu alınca yapıcam. Ayva çok severim ben zaten yerim sık sık, yeni çıktı çok hoş ayvalar.
Ben şeyi sorcaktım, ayvanın çekirdeklerini ayırsak kenara sonra yapmak için bu karışımı, olur mu acep?
Yani kuruyunca o jöle yapma özelliğini kaybetmiyo di mi bu çekirdekler?

valla bilemedim engteacher, bence riske atmaya değmez. sen yap gitsin.

çok güzel bir konuya değindin arkadaşım, saolasın. mesela ben bugün bir soru sordum,kimse cevap vermedi.ben yardımcı olabileceğim konuda mutlaka cevap yazıyorum ama nedense kimse cevap yazmıyor.artık soru sormayacağım ben de.

Not aldım canım teşekkürler sana ve teyzelere :)

Tatlim birkac arkadas yine ayva cekirdegi ile tarif vermisti. Onlari okudugumdan beri ayva cekirdeklerini biriktiriyorum ben :) gulsuyunun colde etkisini cok srvdigim icin senin tarifini deneyecegim mutlaka. Paylastigin icin cok tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…