2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

tam da benı tarıf ettın:) sola yatamıyorum kalbım sıkısıyor. saga yatınca daha rahatım ama omzum coktu. hem de bebıs hem sol hem saga yatınca vuruyor sıkısıyor mu ne:9 zaten sırt ustu de yatamıyorum nefesım kesılıyor ancak 5 dk falan yatarım. yuzustu yatmayı cook ozedım:)

Bence kaybetmez canim, cekirdek bu topraga ekiyoruz bitki cikiyor kurusa bile. Ben biriktiriyorum. Umarim dogru mantik turutuyorundur :))

valla bilemedim engteacher, bence riske atmaya değmez. sen yap gitsin.

Bence kaybetmez canim, cekirdek bu topraga ekiyoruz bitki cikiyor kurusa bile. Ben biriktiriyorum. Umarim dogru mantik turutuyorundur :))

Ya ben şimdiden de yaparım da bu karışım ne kadar saklanır, dolapta tutulur mu? Şimdi sürsek de asıl emzirmeye başladıktan sonra lazım olcak. Ayva dediğin de her mevsim bulunmuyo, bişey olmaz diyorsanız saklarım her yediğimde, azar azar bittikçe yaparım taze olsun memiş kremi

Aman canım kimsenin ne dediğine bakma, ben ilk hamileliğimde yedi kiloyla doğum yaptım, üç kilo doğdu kızım, alınan kilolarla bebek orantılı değil... Senin aldığın kilo gayet normal, ben de altı kilo almışım daha iki buçuk ay var alırız daha, almasak ne olacak hoş sağlıklı olsunlar da...

Deneyip gorecegiz ben de tahmin rderek sakliyorum cekirdekleri :) simdiden suya koyarsak bozulur orasi kesin de belki kuru cekirdekler etkisini kaybetmez. Teyzeler de her mevsim ayva bulmuyorlardi ya :))

Canım ben kimsenin burda art niyetli olduğunu düşünmüyorum... Belki sorunun cevabını bilmiyordur yahut tenha bir zamanda sormuşsundur...

Sorunu da gördüm geçmişte, ben sol tarafıma yatıyorum, ince bir yastığı bacak arasına ve göbeğimin altına koyuyorum... Henüz çok rahatsız değilim yatarken... Zaten uykuya daldıktan sonra çok problem olmuyor, Allah nazarlardan saklasın, uyansam da zar zor da olsa uyuyabilyorum...

slm annişler bugün dr kontrolümüz vardı 1400 kg ve 39 cm olmuş kızım kıyafetlerini de yıkamıştım çoğu ablasının dı zaten bu akşam da onları ütüledim pijamamı da netten aldım o da pazartesi gelecek onu da yıkadım mı çanta hazırlarım büyük işler biter diye düşünüyorum

Gözün aydın canım ne güzel görmüşsün kuzunu, darısı başımıza:)

Biz yatıyoruz teyzeleri, hepinize ve kuzucuklarınıza iyi uykular👶💕😴

Masallah gozunaydiiiinnn :)) tamda haftasina uyumluymus bizimde carsamba ultrasonunmuz bakalim neler yapmis icerde bizim oglan :)

Bana eczacı mustelanın bi kremini vermişti bu durum için ya seninki daha doğal bi formül canım kaydettim hemen teşekkürler

Sor tatlım sen gene sor buranın amacı ne ben vazgeçmedim sende etme:))

Maşallah kilosu gayet güzel maşallah bakam bizde yarın gitcez ne dicek kızıma doktorumuz!

Gunaydın kızlar herkese ıyı pazarlar kahvaltımızı yaptık bız de off yarın pazt artık agırlastım ızne cıkcagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum.Bu arada çalışabılır kagıdını 31+1 de mı alıyoruz 31+6 da mı alıyoruz yoksa 32+0 da mı haftanın bası ya da sonunda almak bır seyı degıstırıyor mu pekı bu konuda bılgısı olan var mı?

31+6 da almıstım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…