kızlar ya size birşey soracağım,gece uyurken nasıl yatıyorsunuz,nasıl rahat ediyorsunuz?ben bi çare bulamadım durumuma.kaç gündür hiç uyuyamıyorum,sola da yatamıyorum artık,bebek tekmeliyor uyanıyorum,sıkışıyor galiba,sağa da yatınca aynısı oluyor.sırt üstü de uyuyamıyorum,sırtım çok ağrıyor,nefesim kesiliyor öyle de.rahatça uyumayı çok özledim.siz neler yapıyorsunuz bu konuda?
Bence kaybetmez canim, cekirdek bu topraga ekiyoruz bitki cikiyor kurusa bile. Ben biriktiriyorum. Umarim dogru mantik turutuyorundur :))Teşekkür ederim canım, tarifi yazdım, gül suyu alınca yapıcam. Ayva çok severim ben zaten yerim sık sık, yeni çıktı çok hoş ayvalar.
Ben şeyi sorcaktım, ayvanın çekirdeklerini ayırsak kenara sonra yapmak için bu karışımı, olur mu acep?
Yani kuruyunca o jöle yapma özelliğini kaybetmiyo di mi bu çekirdekler?
valla bilemedim engteacher, bence riske atmaya değmez. sen yap gitsin.
Bence kaybetmez canim, cekirdek bu topraga ekiyoruz bitki cikiyor kurusa bile. Ben biriktiriyorum. Umarim dogru mantik turutuyorundur :))
Kızlar merhaba şimdiye kadar. kaç kilo aldınız?ben 29. Haftamdayım sadece 6 kilo aldım hamile olduğum neredeyse hiç belli değil karnım ufacık niye böyle diye herkez sıkıştırıyo beni doktorum bebek sağlıklı olduktan sonra sorun değil diyor ama niye kilo alamıyorum beniştahımda yok normalde hep canım birşeyler isterdi hamile olduğumdan beri canım hiç bişey istemedi diyebilirim doymak için yiyorum sadece huy değiştirdin diyorlar bana
Deneyip gorecegiz ben de tahmin rderek sakliyorum cekirdekleri :) simdiden suya koyarsak bozulur orasi kesin de belki kuru cekirdekler etkisini kaybetmez. Teyzeler de her mevsim ayva bulmuyorlardi ya :))Ya ben şimdiden de yaparım da bu karışım ne kadar saklanır, dolapta tutulur mu? Şimdi sürsek de asıl emzirmeye başladıktan sonra lazım olcak. Ayva dediğin de her mevsim bulunmuyo, bişey olmaz diyorsanız saklarım her yediğimde, azar azar bittikçe yaparım taze olsun memiş kremi
çok güzel bir konuya değindin arkadaşım, saolasın. mesela ben bugün bir soru sordum,kimse cevap vermedi.ben yardımcı olabileceğim konuda mutlaka cevap yazıyorum ama nedense kimse cevap yazmıyor.artık soru sormayacağım ben de.
slm annişler bugün dr kontrolümüz vardı 1400 kg ve 39 cm olmuş kızım kıyafetlerini de yıkamıştım çoğu ablasının dı zaten bu akşam da onları ütüledim pijamamı da netten aldım o da pazartesi gelecek onu da yıkadım mı çanta hazırlarım büyük işler biter diye düşünüyorum
kızlar ben isim konusunda hala kararsızım.sizede fikir sorayım sizce ipek mi güzel yoksa duru mu?
slm annişler bugün dr kontrolümüz vardı 1400 kg ve 39 cm olmuş kızım kıyafetlerini de yıkamıştım çoğu ablasının dı zaten bu akşam da onları ütüledim pijamamı da netten aldım o da pazartesi gelecek onu da yıkadım mı çanta hazırlarım büyük işler biter diye düşünüyorum
Gunaydin cage :) ven uyandim kahvalti da yaptim. Herkese mutlu pazarlarSelam kizlar pazar olmasina ragmen bu saatte uyandim
Selam kizlar pazar olmasina ragmen bu saatte uyandim
Gunaydin cage :) ven uyandim kahvalti da yaptim. Herkese mutlu pazarlar
Afiyet olsun bebişim ne diyiim:))Alakasız bişi dicem canım şimdi senin niki her gördüğümde aklıma fındık geliyo gidip bi avuç yiyiyorum :))
Bana eczacı mustelanın bi kremini vermişti bu durum için ya seninki daha doğal bi formül canım kaydettim hemen teşekkürlerSelam arkadaşlar,
Bir cogumuz ilk defa anne olacağız, ilk defa emzireceğiz :) Gogus uçlarımız ne hale gelecek bilemiyoruz . Kanayan gogus uçları, çatlayan gogus uçları duydum.Ailemdeki bir kac yaslı teyze doğurmadan once bir kac kere aşağıdaki ayva jölesini yapıp göğsüme sürmemi tavsiye etti, sizlerle de paylaşayım dedim.. Yaslılar soyluyorsa kesin bir bildikleri vardır, artı jölenin yapımı da sudan ucuz,denemekten bir sey kaybetmeyiz.
buyrunuz tarifi :
Ayvanın çekirdekleri,
Yarım fincan gül suyu,
5-6 adet çekirdeği yarım fincan gül suyunun içine atın ve bir gece gül suyunun içinde bekletin.
Ertesi gün jöle kıvamına gelecektir ve istediğiniz kadar göğüs uçlarına sürün.Azaldıkça tekrar üzerine gül suyu ve 1-2 çekirdek ekleyip maya yapabilirsiniz:)
bunu emzirirken de yapabilirmişiz, ben o zaman kanasın etsin istemiyorum. deneyeceğim hemen ayva çıkınca.
Sor tatlım sen gene sor buranın amacı ne ben vazgeçmedim sende etme:))çok güzel bir konuya değindin arkadaşım, saolasın. mesela ben bugün bir soru sordum,kimse cevap vermedi.ben yardımcı olabileceğim konuda mutlaka cevap yazıyorum ama nedense kimse cevap yazmıyor.artık soru sormayacağım ben de.
Maşallah kilosu gayet güzel maşallah bakam bizde yarın gitcez ne dicek kızıma doktorumuz!slm annişler bugün dr kontrolümüz vardı 1400 kg ve 39 cm olmuş kızım kıyafetlerini de yıkamıştım çoğu ablasının dı zaten bu akşam da onları ütüledim pijamamı da netten aldım o da pazartesi gelecek onu da yıkadım mı çanta hazırlarım büyük işler biter diye düşünüyorum
Gunaydın kızlar herkese ıyı pazarlar kahvaltımızı yaptık bız de off yarın pazt artık agırlastım ızne cıkcagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum.Bu arada çalışabılır kagıdını 31+1 de mı alıyoruz 31+6 da mı alıyoruz yoksa 32+0 da mı haftanın bası ya da sonunda almak bır seyı degıstırıyor mu pekı bu konuda bılgısı olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?