- 5 Şubat 2012
- 233
- 36
- 318
Herkeze GünaydınGunaydın kızlar herkese ıyı pazarlar kahvaltımızı yaptık bız de off yarın pazt artık agırlastım ızne cıkcagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum.Bu arada çalışabılır kagıdını 31+1 de mı alıyoruz 31+6 da mı alıyoruz yoksa 32+0 da mı haftanın bası ya da sonunda almak bır seyı degıstırıyor mu pekı bu konuda bılgısı olan var mı?
Ne diyosun o kadar berbat yani ! İlacı emzirikende kullanmışmıydın yani ilacı sürüp sonra yıkayıp sonramı emziriyo anneler yoksa ilaçlı ilaçlımı emziriyo acaba?Arkadaslar dogum sancisi ne ki meme yarasinin yaninda.kizimin dudaklari vampir gibi kan icinde kaliyordu.meme ucuna kalkan da diyorlar silikon onu yerlestirip emziriyordum.birde hava almali memeler ped falan koymayin.adlarini hatirlamiyorum birsuru merhem kullanmistim.bu sefer 1 ay onceden basliyacam ilac surmeye guclensin diye
32. Haftada izin alıcak. Sayısı az sanırım tatlım bi ben kendimi biliyom o kadar yani:))Günaydın minnoşlar,
İzin alacak anneler çabucak izin alın da daha çok muhabbet edelim yaa.. sıkılıyorum siz yokken :)
32. Haftada izin alıcak. Sayısı az sanırım tatlım bi ben kendimi biliyom o kadar yani:))
Gunaydın kızlar herkese ıyı pazarlar kahvaltımızı yaptık bız de off yarın pazt artık agırlastım ızne cıkcagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum.Bu arada çalışabılır kagıdını 31+1 de mı alıyoruz 31+6 da mı alıyoruz yoksa 32+0 da mı haftanın bası ya da sonunda almak bır seyı degıstırıyor mu pekı bu konuda bılgısı olan var mı?
tesekkrler canım pekı 37+6 ya kadar mı oluyor tam. aslında 31+1 de alsak 37+1 demı daha erken ayrılmıs olurduk ızne oyle mı?31+6 da almıstım ben
teskkurler canım beklıyorum haberlerıHerkeze Günaydın
İzin konusunu yarın netleştiricem tatlım kontrole gittimde sorucam ama şimdilik bi bilgi veremicem!
dogum oncesı 8 dogum sonrası 10 hafta uzaltıldı ama resmıyete dokuldu mu bılmıyorumKızlar buarada doğum iznimizde uzatılmadı daha dimi ? Ben burda uzatıldı okudum anladım bakındım nete ama göremedim???
:))) ben de 37 de alıcam dayanabılcem mı bakalım sımdıden yataktan zor kalkıyorumGünaydın minnoşlar,
İzin alacak anneler çabucak izin alın da daha çok muhabbet edelim yaa.. sıkılıyorum siz yokken :)
ben de 37 de ayrılcam32. Haftada izin alıcak. Sayısı az sanırım tatlım bi ben kendimi biliyom o kadar yani:))
31+6 da veriyorlar diye biliyorum.ama ben doktorumdan rica ettim 31+2 de iş göremezlik raporu verecek.yani ayın 8inde izne ayrılıyorum...çalıştığım servis çok yoğun daha fazla katlanamıyorum..şükürler olsun son 5 gün kaldı...
arkadaşlar park yatağımızı almayı düşünüyorum artık. internetten alcam. o kadar çok çeşit var ki. çoğunun özellikleri aynı ama fiyatlar çok oynuyo. bi türlü karar veremedim. almış olanlar, tecrübeliler lütfen yardım. neye dikkat etmeliyim seçerken? alanlarda marka ve modellerini yazarlarsa çok sevinirim fikir olur benim için.
boyutunu nasıll almak lazım dersiniz? 70*110 mu? 60*120 mi? çok zor bu iş.
İyi yapmışsın tatlım o kadar yoğunlukta senin ve bebişinin stres olmaması imkansız bende fakültese kan almadayım belki 800 kişi rahat geliyo edilen kavganın haddi hesabi yok o yüzden 32 . Haftayı zor bekliyorum inan eleman sıkıntısı olmasa rapor la felan erken çıkmayı denicem de iş arkadaşlarıma yazık ben gitsem yerime gelcek adam yok nası bırakayım ki şimdi!31+6 da veriyorlar diye biliyorum.ama ben doktorumdan rica ettim 31+2 de iş göremezlik raporu verecek.yani ayın 8inde izne ayrılıyorum...çalıştığım servis çok yoğun daha fazla katlanamıyorum..şükürler olsun son 5 gün kaldı...
merhaba.biz de araştırdık araştırdık sonunda n11 sitesinden babyhope marka 60.120 bir oyun parkı aldık.uyguna da geldi.içimize de sindi.kapılardan geçiyor.taşınabilir.3 yaşına kadar kullanabilir diye düşünüyoruz.bence büyük boylar kaba duruyor.kurulumu da kolay.içine de iki takım nevresim aldık.onlar daha gelmedi ama.ben kırmızı lacivert aldım.hem kıza hem erkeğe uygun.görünümü de hoş.tavsiye edebilirim.arkadaşlar park yatağımızı almayı düşünüyorum artık. internetten alcam. o kadar çok çeşit var ki. çoğunun özellikleri aynı ama fiyatlar çok oynuyo. bi türlü karar veremedim. almış olanlar, tecrübeliler lütfen yardım. neye dikkat etmeliyim seçerken? alanlarda marka ve modellerini yazarlarsa çok sevinirim fikir olur benim için.
Canım ben beşik aldım ama almasaydım craftın stadyum beşiğini çok beğendik onu alıcaktık burda bi mağzada elleme fırsatım oldu kumaşı felan hiç muşamba gibi değildi gayette sağlam duruyodu içimiz rahat alıcaktık yani . Ölçü konusuna gelince koycağın odaya bağlı ölç geniş olan 70 likler sığıyosa ondan al bence çünkü geniş olması önemliymiş ama yok çok büyük oluyo odama dersen mecbur 60 lık alcan napcan !arkadaşlar park yatağımızı almayı düşünüyorum artık. internetten alcam. o kadar çok çeşit var ki. çoğunun özellikleri aynı ama fiyatlar çok oynuyo. bi türlü karar veremedim. almış olanlar, tecrübeliler lütfen yardım. neye dikkat etmeliyim seçerken? alanlarda marka ve modellerini yazarlarsa çok sevinirim fikir olur benim için.
Gunaydın kızlar herkese ıyı pazarlar kahvaltımızı yaptık bız de off yarın pazt artık agırlastım ızne cıkcagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum.Bu arada çalışabılır kagıdını 31+1 de mı alıyoruz 31+6 da mı alıyoruz yoksa 32+0 da mı haftanın bası ya da sonunda almak bır seyı degıstırıyor mu pekı bu konuda bılgısı olan var mı?
31+6 da almıstım ben
Garmasten tamam bunuda kaydettik belki lazım olur:) saol bebişimArkadaslar nasılsınız ıyısınızdır inşallah hem siz hemde bebişleriniz :) cogu arkadas gogus yarasından bahs etmış. benımde teyzemın tawsıye ettıgı krem GARMASTEN dıe bı krem cok memnn oldugnu dgmdan önce kullanmaya basladgını soylemıstı..bebişim için sabırsızlanıyorum zamanında hayrlı bı sekılde gelır inşallah :)
Rabbim kolaylık versin tatlım sana ve tüm 37 de ayrılıcaklara inşallah!Herkese günaydın annişler, biz de karnımızı doyurduk geldik kızımla
Bu çalışabilir raporu olayını ben de merak ediyordum bu salı randevum var, sonraki 3 hafta sonra tam 31+6'da, o zaman çalışabilir raporunu alayım bari ben madem alınıyorsa. Allah yardımcımız olsun da çalışmak zorunda olanlarımız (ben de dahil) dayanabilsin inşallah 37'ye kadar. Bazen canıma tak etti bırakcam 32'de diyorum ama ne mümkün :44:
Ne diyosun o kadar berbat yani ! İlacı emzirikende kullanmışmıydın yani ilacı sürüp sonra yıkayıp sonramı emziriyo anneler yoksa ilaçlı ilaçlımı emziriyo acaba?
aradaHerkese günaydın annişler, biz de karnımızı doyurduk geldik kızımla
Bu çalışabilir raporu olayını ben de merak ediyordum bu salı randevum var, sonraki 3 hafta sonra tam 31+6'da, o zaman çalışabilir raporunu alayım bari ben madem alınıyorsa. Allah yardımcımız olsun da çalışmak zorunda olanlarımız (ben de dahil) dayanabilsin inşallah 37'ye kadar. Bazen canıma tak etti bırakcam 32'de diyorum ama ne mümkün :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?