Kapederm tamam canım bana verilen mustelayıda bi araştırayım silmeme gerek varsa seninkine bakayım napak!Bazi ilaclari yikamaya gerek yok bazilarini ise yikamalisin.kardesim eczaci bi ilac verdi kapederm onu basliyacam 1 ay oncesinden yikamayada gerek yok tamamen dogalmis.ama benim icime sinmez yine silerim islak peceteyle falan
Kızlar lansinoh da cok iyi geliyor ben ilk oglumda kullanmıştım hemen iyilestirdi ben çok memnun kalmıştım tavsiye ederim simdi yine onu kullanicamKapederm tamam canım bana verilen mustelayıda bi araştırayım silmeme gerek varsa seninkine bakayım napak!
Kızlar lansinoh da cok iyi geliyor ben ilk oglumda kullanmıştım hemen iyilestirdi ben çok memnun kalmıştım tavsiye ederim simdi yine onu kullanicam
Benim gene karnım acıktı ! gidip bişeler bulayım kızımada yesin bari:))
Ceviz attım ağzıma kalk sende at aç bırakma mideni varsa evde tabi bebişlerimizin beyni gelişsin!Ya bende yarım saatte bı acıkıyorumhabıre mıdem bulanıyor aclıktan
Bana doğumdan bir hafta önce başla dedi eczacı sen şimdimi başlıcan?
Canım bankada lansinoh isimli kremi çok övdüler ve silinmesine gerek yokmuş emzirebiliyomuşuz sürdükten sonra. Deneyiml annelerden kullanan varmı aramızda acaba lansinohu. Ben bu hafta içi alıcam inşallah. Banada doğumdan 1 ay önce başla göğüs uçlarını anca hazırlarsın demişlerdi
İyi yapmışsın tatlım o kadar yoğunlukta senin ve bebişinin stres olmaması imkansız bende fakültese kan almadayım belki 800 kişi rahat geliyo edilen kavganın haddi hesabi yok o yüzden 32 . Haftayı zor bekliyorum inan eleman sıkıntısı olmasa rapor la felan erken çıkmayı denicem de iş arkadaşlarıma yazık ben gitsem yerime gelcek adam yok nası bırakayım ki şimdi!
Selam kizlar pazar olmasina ragmen bu saatte uyandim
tam da benı tarıf ettın:) sola yatamıyorum kalbım sıkısıyor. saga yatınca daha rahatım ama omzum coktu. hem de bebıs hem sol hem saga yatınca vuruyor sıkısıyor mu ne:9 zaten sırt ustu de yatamıyorum nefesım kesılıyor ancak 5 dk falan yatarım. yuzustu yatmayı cook ozedım:)
Rabbim kolaylık versin tatlım sana ve tüm 37 de ayrılıcaklara inşallah!
Bazi ilaclari yikamaya gerek yok bazilarini ise yikamalisin.kardesim eczaci bi ilac verdi kapederm onu basliyacam 1 ay oncesinden yikamayada gerek yok tamamen dogalmis.ama benim icime sinmez yine silerim islak peceteyle falan
Kızlar lansinoh da cok iyi geliyor ben ilk oglumda kullanmıştım hemen iyilestirdi ben çok memnun kalmıştım tavsiye ederim simdi yine onu kullanicam
arada
ben sunu merak ediyorum 31+6 da alırsak 37+6 ya kadar calısıp ayrılıyoruz. 31+1 de alırsak 37+1 de ayrılıyoruz yanı daha erken:)) Arada 5 gun var( ayrıldıktan sonra dogumu beklıyoruz dıyelım 40 . haftaya kadar. daha dogrusu bebek ne zaman dogarsa basloyor ızınler dımı belkı 39. haftada dogdu bebek o zaman baslıcak ya da 41 de dogdu o zaman baslıcak dımı yanı 37de ayrıldık dıyelım 41de dogdu gec dogrdu ne olacak ayy anlatabıldım mı bılmıyorum:)))
Gunaydın kızlar herkese ıyı pazarlar kahvaltımızı yaptık bız de off yarın pazt artık agırlastım ızne cıkcagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum.Bu arada çalışabılır kagıdını 31+1 de mı alıyoruz 31+6 da mı alıyoruz yoksa 32+0 da mı haftanın bası ya da sonunda almak bır seyı degıstırıyor mu pekı bu konuda bılgısı olan var mı?
Ceviz attım ağzıma kalk sende at aç bırakma mideni varsa evde tabi bebişlerimizin beyni gelişsin!
32. haftanın tamamlanmış olması gerekir diye biliyordum. ben ancak 32+5 de alabilecem o zamana randevu alabildim doktorumdan. 5 günlük kayıp mı olmuş olur yoksa
Doğum günü kutlu olsun prensesinin nice sağılıklı mutlu senelere inşallah!İzin konusunu arkadaşlar ben Dr dün sordum 24 Kasım'da gel dedi... Tam 32+0 oluyor tabii ben çalışabilir raporu için sordum... Ama 24 Kasım pazara geliyor... Ya Cumartesi ya Pazartesi gideceğim... Küçük kızımın 32. Haftasınındolduğu gün büyük kızımın doğum günü...
selam kızlar nete pek gıremıyorum ama yazdıklarınızı takıp etmeye calısıyorum belkı hatırlamazsınız ama eskı uyelerdenım gebelık haftam senınle beraber gıdıyoo son gıttıgım ultrason kontrolunde dr. bebegın basının yukarıda oldugunu 1 ay daha yukarıda olursa normal dogumun zor olacagını soyledı aranızda boyle bı durumu olan varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?