iğnede mi progestan peki yoksa farklı bişey mi?ya bende de kanama alanı vardı cuma gidecem de kontrole çok merak ediyorum ne durumda diye.belki doktor da bana öyle bişeyler önerir.
haftalık iğneye döndük bu hafta canım.. Pazartesi kontrolum var kanamanın durumuna bakıcak doktorum..
hocam kolay gelsin valla en zoru da senin işin.ben de matematik öğretmeniyim ama atanamadım.2 yıl çalıştım o kpss illetine en son 87 ile atanamayınca bıraktım artık.inşallah sen atanırsın ilköğretimin şansı biraz daha yüksek.ben liseydim o yüzden daha da zordu.
bazı doktorlar söylemiyor ben sordum çünkü sat ile uyumlu mu diye merak ediyorum.. kaç haftalık görünüyor diye aslında dikkat ederseniz ultrason görüntülerinde yazıyor.. elinize verilen fotoğraflara bakın istersenizz kızlar
[sıze=3]inanılmaz derecede moralim bozuk,dünden beri bi ağlıyorum bi susuyorum bi gözlerim doluyo..
Dün doktor kontrolüm vardı 1'de..deli gibi atan bi kalp ve inanılmaz derecede heyecanla gittik doktora,eşim çalışıyordu annemde benle geldi..içeri girer girmez doktorum bile heyecan yaptı "çok merak ediyorum seni,hadi hemen geç bakalım" dedi..geçtik vajinal ultrasonla baktı..bakar bakmaz suratını buruşturdu,bişey olduğunu anladım..sadece "bebek görünmüyor malesef" dedi..sonra odaya geçtik ve doktorun dediklerini aynen yazıyorum :
"benim bile moralim bozuldu gerçekten..ama şu an %80-90 umutsuz bakıyorum..keseye göre 7+1'desin,kese 10 gün önceye göre daha büyümüş ama olması gerektiği gibi değil..ve bebekte görünmüyo,görünmesi lazımdı..biz her ihtimale karşı 1 hafta daha bekleyelim %1-2 ihtimalde olsa bi umut var..bu sırada progestan ve aspirini bırak,kullanma..eğer gebelik sağlıksızsa belkide kendiliğinden kanama olur,düşer ama olmazsa ve sağlıksız olursa kürtaj olacak.."
işte böyleee
Dünden beri nasıl çaresiz ve mutsuzum anlatamam..eğer buda sağlıksız olursa 2.kaybım olucak
Ama eve geldim,direk nete başvurdum araştırdım..özellikle kk'da öyle çok okudum ki başka doktora gidip bebeğini gören yada 8. 9. Haftada görenleri..insan ümitleniyo işteVe başka doktorlar araştırdım,3 tane buldum..sanırım başka doktorlarada gidicem..direk kürtaja falan ok diyemem,yapamam bunu
Kızlar nolur söyleyin..benim gibi olan var mı aranızda?yada böyle bi tanıdığınız?[/sıze]
inanılmaz derecede moralim bozuk,dünden beri bi ağlıyorum bi susuyorum bi gözlerim doluyo..
dün doktor kontrolüm vardı 1'de..deli gibi atan bi kalp ve inanılmaz derecede heyecanla gittik doktora,eşim çalışıyordu annemde benle geldi..içeri girer girmez doktorum bile heyecan yaptı "çok merak ediyorum seni,hadi hemen geç bakalım" dedi..geçtik vajinal ultrasonla baktı..bakar bakmaz suratını buruşturdu,bişey olduğunu anladım..sadece "bebek görünmüyor malesef" dedi..sonra odaya geçtik ve doktorun dediklerini aynen yazıyorum :
"benim bile moralim bozuldu gerçekten..ama şu an %80-90 umutsuz bakıyorum..keseye göre 7+1'desin,kese 10 gün önceye göre daha büyümüş ama olması gerektiği gibi değil..ve bebekte görünmüyo,görünmesi lazımdı..biz her ihtimale karşı 1 hafta daha bekleyelim %1-2 ihtimalde olsa bi umut var..bu sırada progestan ve aspirini bırak,kullanma..eğer gebelik sağlıksızsa belkide kendiliğinden kanama olur,düşer ama olmazsa ve sağlıksız olursa kürtaj olacak.."
işte böyleee
dünden beri nasıl çaresiz ve mutsuzum anlatamam..eğer buda sağlıksız olursa 2.kaybım olucak
ama eve geldim,direk nete başvurdum araştırdım..özellikle kk'da öyle çok okudum ki başka doktora gidip bebeğini gören yada 8. 9. haftada görenleri..insan ümitleniyo işteve başka doktorlar araştırdım,3 tane buldum..sanırım başka doktorlarada gidicem..direk kürtaja falan ok diyemem,yapamam bunu
kızlar nolur söyleyin..benim gibi olan var mı aranızda?yada böyle bi tanıdığınız?
canım ya nasıl yutkunarak okudum anlatamam...bir bilgim yok bu konularda ama acını inan ben de içimde hissettim ve yazmak istedim...dedikleri gibi başka doktorlara git bakalım güzelim hemen o kadar üzülme sorun yoksa boşuna bebeğini etkilemiş olursun ama vakit de kaybetmeden git doktora çünkü ister istemez üzüleceksin biliyorum...biran evvel güzel haberlerini bekliyoruz tatlım...
tatlım moralini bozma.. Kanama varmı sende?? Başka 1 doktordan da görüş al.. Sabırlı ol.. Ve şunu düşün sağlıksız sakat bir yavru olacaksa rabbim vermek istemiyordur belkide.. Ben de bu kanamalar yüzünden dün ilkkez düşebilir diye kendime söyledim bu fikre de hazır olmalıyız...
inanılmaz derecede moralim bozuk,dünden beri bi ağlıyorum bi susuyorum bi gözlerim doluyo..
dün doktor kontrolüm vardı 1'de..deli gibi atan bi kalp ve inanılmaz derecede heyecanla gittik doktora,eşim çalışıyordu annemde benle geldi..içeri girer girmez doktorum bile heyecan yaptı "çok merak ediyorum seni,hadi hemen geç bakalım" dedi..geçtik vajinal ultrasonla baktı..bakar bakmaz suratını buruşturdu,bişey olduğunu anladım..sadece "bebek görünmüyor malesef" dedi..sonra odaya geçtik ve doktorun dediklerini aynen yazıyorum :
işte böyleee
dünden beri nasıl çaresiz ve mutsuzum anlatamam..eğer buda sağlıksız olursa 2.kaybım olucak
ama eve geldim,direk nete başvurdum araştırdım..özellikle kk'da öyle çok okudum ki başka doktora gidip bebeğini gören yada 8. 9. haftada görenleri..insan ümitleniyo işteve başka doktorlar araştırdım,3 tane buldum..sanırım başka doktorlarada gidicem..direk kürtaja falan ok diyemem,yapamam bunu
kızlar nolur söyleyin..benim gibi olan var mı aranızda?yada böyle bi tanıdığınız?
canım üzülme yaa bak hala bir umut var.az önce egumusa kanaması olan tanıdığı mı söylemiştim.o kızın hamileliği de aynen senin gibi başladı.kız 7.haftadaydı kese var hala bebek yoktu.aynen doktoru 1 hafta daha bekletti.kız nasıl ağladı üzüldü tabi.hatta doktoru da zamanında aynı durumu yaşamış ama şuan oğlu 19 yaşında.yani biraz geç görünebiliyormuş.doktor bile yaşamış aynı durumu.ve kız gitti 1 hafta sonra gördü bebeğini nasıl mutlu oldu tabi.iyi şeyler düşün.tabi durum farklı da gelişebilir ama şimdiden üzülme yıpratma kendini.umarım haftaya görünür bebişin.başka bir doktora da git tabi iyi olur.inanılmaz derecede moralim bozuk,dünden beri bi ağlıyorum bi susuyorum bi gözlerim doluyo..
işte böyleee
cnm geçmiş olsun ama benim anlamadığım şu an 6. haftanı bitirmiş 7. haftanın içindesin di mi ? yani benle aynısın. benim doktorum bana haftaya perşmebeden önce gelme dedi. ki ben doktoruma inanılmaz güveniyorum bu konuda. senin ki biraz acele etmiş ve göremeyince de hemen progesteronu bırak demiş. bence sen bişey bırakma ve hemen bugün başka doktora git. moralini boş yere bozma. dereyi görmeden bişeye de karar verme cnm. inşallah iyi haberle gliceksin.
canım üzülme yaa bak hala bir umut var.az önce egumusa kanaması olan tanıdığı mı söylemiştim.o kızın hamileliği de aynen senin gibi başladı.kız 7.haftadaydı kese var hala bebek yoktu.aynen doktoru 1 hafta daha bekletti.kız nasıl ağladı üzüldü tabi.hatta doktoru da zamanında aynı durumu yaşamış ama şuan oğlu 19 yaşında.yani biraz geç görünebiliyormuş.doktor bile yaşamış aynı durumu.ve kız gitti 1 hafta sonra gördü bebeğini nasıl mutlu oldu tabi.iyi şeyler düşün.tabi durum farklı da gelişebilir ama şimdiden üzülme yıpratma kendini.umarım haftaya görünür bebişin.başka bir doktora da git tabi iyi olur.
[sıze=3]kanama yok cnm henüz hiç olmadı..kese sağlam diyo doktor ama bebek yok..geç döllenmeyle alakalı olarak belkide geç görünür bebek diyorum ama umudum çok az[/sıze]
işte böyleee
bende bebişimin kalp atışını duydum..ALLAHım ne güzel bir duygu bu...inş isteyen herkese yaşatır bu duyguyu....
cnm progesteron herşeyden önce bebeğin rahimde tutunmasını sağlıyo, o yüzden sana başka doktorda yok göremiyorum diyene kadar bence bırakma. en azından yarın başka doktora git mutlaka. tek doktorla yetinme sonuçta bebeğinin canı bu.aaay bilmiyorumkibende oysa inanılmaz sevip güveniyorum bu doktora,hep buna geliyorum başka doktora gitsem de..o derece yani,dün 7+1 dedi işte bana ve progestan ile aspirini bırak dedi..dün içmedim,bırakmayım mi yani :44: başka doktorada gitmek için 1-2 gün geçsin diyorum daha gelişmiş olur belki :44:
pufum ya moralini yüksek tut bebeğini 9 haftada gören bile var evet ben de çok okumuştum
benim 8. haftaya girerken kese büyümüştü ama bebek görünmemişti
bazıları geç döllenmeden dolayı geç görünüyor normal olarak
bir doktora daha mutlaka görün canım,ağlama böyle vakit geçmez arkadaşların dediği gibi.
rabbim güzel haber almayı nasip etsin inşallah bebeğin seninledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?