2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kizlar ..............da lansinohun kanpanyasi var. bugun veya yarin bitiyor. Ben ordan 2 adet krem, manuel pompa, gogus ucu pedi ve saklama poseti siparisi verdim. Krem 22.50 tl. Kibrista 39.50 tl, kacirmadan aldim. Pompa ise burda 70 tl, dogumdan sonra alacaktim ama kampanyayi gorunce almaya karar verdim. Isterseniz siz de bakin.

Kaçıncı haftada böyle dedi ki... Birdeilkdoğumun mu?

Ben dün gittim 29+ 5 de ters duruyormuş ama Dr daha döner endişe etme, hele ikinci doğumlarda rahim esnek oluyor, son hafta bile dönebilir dedi... Sanki senin Dr biraz acele etmiş gibi, hem hakkımızda hayırlısı olsun, sezeyan yahut normal....

Canım ben ilk doğumumda da 32 bitince aldım, şimdi de Dr 32+ 0 gün verdi... Ben Şöyle düşünüyorum... Yaş meselesinde de böyle oluyor bir sene bitince bir yaş bitmiş olur, 32 bitince de 32 haftalık oluruz.... Buradaki hamilelik takviminde 32 bitince 33 haftanın içindesiniz yazıyor, 33 haftalık hamile olmuyoruz... Muhtemel doğum tarihimiz de 40 haftanın bittiği gün, yani 40+ 0 oluyor...39+ 6 değil....

Benim bilgim bu yönde...

Canım bende ilk dogumumda kullanmistim lansinoh kremi çok memnun kalmıştım hemen iyileştiriyor yumusatiyor yikamaya da gerek yok öyle onceden baslamadim doğumdan sonra başladım simdi de yine onu alicam kullanicam ama onceden kullanmaya baslamiycam ne gerek var

Bende cuma günü gittim kontrol e doktor basi daha aşağı inmemiş dedi ben zaten sezeryan olucam ama başının asagida olmasi daha iyiymiş ocağın dördü beşi gibi alırız bebeği dedi az kaldı artık doktor oyle diyince heyecanlandim bakalım hayırlısı bana bu hamileligimde zaman çabuk geçti eee evde bi afacan olursa zaman nasıl geçiyor anlamiyorsun doğrusu :)

merhaba kızlar bugün hazırlanmaktan bişey yazamadım ama hepinizin yazdıklarını okudum ben birazdan annemlere gidiyorum yarın da kontrolüm var bebişimi görücem inş bikaç gün yokum kendinize iyi bakın bebişlerinize de :80:

ayy hiç sorma çok stresli günler geçirdim...ama bitti çok şükür..bizde de eleman sıkıntısı var dr kontrollerimde bile zor izin veriyorlardı bende senin gibi hep arkadaşlarımı düşündüm ama kimse bizi düşünmüyor(
off senin de çok zor kan almada yaz stajı yapmıştım korkunçtu bide oraya rahat derler sirkülasyonu çok ve cins cins insanlarla uğraşıyon kafan patlayacak gibi oluyo...bence artık kendimizi ve bebişlerimizi düşünmeliyiz.Allah yardımcımız olsun...

Arkadaşlar,

Bir konuda güncelleme yapayım dedim, teyzeler simdi yap, doğurmadan once yap, göğsün alışır diyor. Ee zaten Ocak ayında dogurucaz , ayva o zamanda var, en kotu o zamanda yaparsnız. Bence biriktirmek yerine belki birazını yapmak birazını saklamak daha iyi olabilir. Amac hic kanatmamak ,yara olmaması.

Dilzarcım,

Benimde 24 Kasım'da geliyor dedi doktor. Pazartesi gel seni bir hastaneye yollayacağım, hemen hallediyorlar dedi :)

Doktorun sezeryan yapma yanlısı olabilir pnr, Benim kuzenimin doğuma 3 gun kala döndü. Doktorlara sezeryan daha kolay geliyor, daha da kazançlı geliyor :)

Aramıza tekrar hosgeldin bu arada.

Tabi canım hesap senin dediğin gibi, demek istediğim 32+0'da 33. haftaya başlamış oluyoruz ya o yüzden öyle dedim. Ben dediğim gibi tarihini yazdırarak alcam raporu.

Evet canım dediğin gibi Ocak'ta ayva var, ben doğum sonrası için söylüyorum o saklama işini. Hani yazın mesela emzirmeye devam edersek kısmet olursa, o zaman kullanmak için saklamak istiyorum. İlk bebişim olduğu için bilmiyorum gerçi bu çatlama kanama olayı ne kadar süre devam ediyo, belki sadece ilk zamanlar alışık olmadığımız için olur sonra geçer :44:

Merhabalar yazmasam da takip ediyorum sizleri . Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi. Bu aralar palvis ve pubis ağrılarım var şiddetli değil ama sürekli otururken kalkarken rahatsız ediyor yürüyüş yapınca artıyor ne yapacağımı bilemedim yürüsem bi dert yürümesem ayrı dert

bana sadece boyumun uzun olmasından dolayı bebeğin yukarıda olduğunu söyledi ama başı yukarıdamı onu söylemedi ama bildiğim kadarıyla bizim için başın aşağıya geçmesi için henüz erken

hımm anladım canım sağol cevapladığın için :) aklıma takıldı da size bir danışayım dedim...

Doktorun sezeryan yapma yanlısı olabilir pnr, Benim kuzenimin doğuma 3 gun kala döndü. Doktorlara sezeryan daha kolay geliyor, daha da kazançlı geliyor :)

Aramıza tekrar hosgeldin bu arada.

olabilir tomurcuk özel hastaneye gidiyorum doğum ücretlerini daha yeni konuştum normal sezeryan farketmiyo aynı dedi ama bilemedim...

32. haftamdayım canım bu ilk doğumum olucak nasipse,,amin inşallah hayırlısı bakalım..

Cevızı tek yıyıncede mıdem bulanıyor ben hurma arasına koyup yıyorum twsıye ederım tatlım kızlarımızın huyları guzel olsun..hurma yemenın cok faydası warmıs hamılelıkte:)

Hurma içinde oksitosin hormonu olan tek yiyecek erken doğumu tetikleybilir o yüzden 37. haftadan sonra bol bol yenmesi normal doğumu kolaylaştırır doktorum bana o zamana kadar yasaklamıştı sonrada hatta sancım tututnca bile yiyip hastaneye öyle gittim doğumumda kolay oldu özelikle medine hurmasını tavsiye etmişlerdi bilginize

Kesinlikle tatlım insanlar kavga etmeye çalışırken hamile mamilede dinlemiyolar ne yaşlıya ne acil hastaya hiçbirşeye kimsenin saygısı kalmamış Allah sonumuzu hayretsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…