selam kızlar nete pek gıremıyorum ama yazdıklarınızı takıp etmeye calısıyorum belkı hatırlamazsınız ama eskı uyelerdenım gebelık haftam senınle beraber gıdıyoo son gıttıgım ultrason kontrolunde dr. bebegın basının yukarıda oldugunu 1 ay daha yukarıda olursa normal dogumun zor olacagını soyledı aranızda boyle bı durumu olan varmı??
Bence 31+6'ya kadar almak gerekir çünkü 32+0'da 33 haftalık hamile sayılıyoruz. Ben böyle biliyorum en azından, yanlış biliyorsak bilenler aydınlatsın bizi. Ya da şöyle bişey de yapabiliriz, 32 haftayı bitirdiğimiz tarihi yazdırarak 'şu tarih itibarıyla 32 haftalık gebe olup, çalışmaya devam etmesi uygundur' gibi bişey yazdırsak olmaz mı ki rapora? Yani tam aldığımız tarihte artılı martılı hafta yazdırmaktansa. Anlamazlar ki 31+2'ymiş 5'miş.
Canım bende ilk dogumumda kullanmistim lansinoh kremi çok memnun kalmıştım hemen iyileştiriyor yumusatiyor yikamaya da gerek yok öyle onceden baslamadim doğumdan sonra başladım simdi de yine onu alicam kullanicam ama onceden kullanmaya baslamiycam ne gerek varCanım bankada lansinoh isimli kremi çok övdüler ve silinmesine gerek yokmuş emzirebiliyomuşuz sürdükten sonra. Deneyiml annelerden kullanan varmı aramızda acaba lansinohu. Ben bu hafta içi alıcam inşallah. Banada doğumdan 1 ay önce başla göğüs uçlarını anca hazırlarsın demişlerdi
Bende cuma günü gittim kontrol e doktor basi daha aşağı inmemiş dedi ben zaten sezeryan olucam ama başının asagida olmasi daha iyiymiş ocağın dördü beşi gibi alırız bebeği dedi az kaldı artık doktor oyle diyince heyecanlandim bakalım hayırlısı bana bu hamileligimde zaman çabuk geçti eee evde bi afacan olursa zaman nasıl geçiyor anlamiyorsun doğrusu :)Kaçıncı haftada böyle dedi ki... Birdeilkdoğumun mu?
Ben dün gittim 29+ 5 de ters duruyormuş ama Dr daha döner endişe etme, hele ikinci doğumlarda rahim esnek oluyor, son hafta bile dönebilir dedi... Sanki senin Dr biraz acele etmiş gibi, hem hakkımızda hayırlısı olsun, sezeyan yahut normal....
İyi yapmışsın tatlım o kadar yoğunlukta senin ve bebişinin stres olmaması imkansız bende fakültese kan almadayım belki 800 kişi rahat geliyo edilen kavganın haddi hesabi yok o yüzden 32 . Haftayı zor bekliyorum inan eleman sıkıntısı olmasa rapor la felan erken çıkmayı denicem de iş arkadaşlarıma yazık ben gitsem yerime gelcek adam yok nası bırakayım ki şimdi!
Bana eczacı mustelanın bi kremini vermişti bu durum için ya seninki daha doğal bi formül canım kaydettim hemen teşekkürler
Ya ben şimdiden de yaparım da bu karışım ne kadar saklanır, dolapta tutulur mu? Şimdi sürsek de asıl emzirmeye başladıktan sonra lazım olcak. Ayva dediğin de her mevsim bulunmuyo, bişey olmaz diyorsanız saklarım her yediğimde, azar azar bittikçe yaparım taze olsun memiş kremi
İzin konusunu arkadaşlar ben Dr dün sordum 24 Kasım'da gel dedi... Tam 32+0 oluyor tabii ben çalışabilir raporu için sordum... Ama 24 Kasım pazara geliyor... Ya Cumartesi ya Pazartesi gideceğim... Küçük kızımın 32. Haftasınındolduğu gün büyük kızımın doğum günü...
selam kızlar nete pek gıremıyorum ama yazdıklarınızı takıp etmeye calısıyorum belkı hatırlamazsınız ama eskı uyelerdenım gebelık haftam senınle beraber gıdıyoo son gıttıgım ultrason kontrolunde dr. bebegın basının yukarıda oldugunu 1 ay daha yukarıda olursa normal dogumun zor olacagını soyledı aranızda boyle bı durumu olan varmı??
Canım ben ilk doğumumda da 32 bitince aldım, şimdi de Dr 32+ 0 gün verdi... Ben Şöyle düşünüyorum... Yaş meselesinde de böyle oluyor bir sene bitince bir yaş bitmiş olur, 32 bitince de 32 haftalık oluruz.... Buradaki hamilelik takviminde 32 bitince 33 haftanın içindesiniz yazıyor, 33 haftalık hamile olmuyoruz... Muhtemel doğum tarihimiz de 40 haftanın bittiği gün, yani 40+ 0 oluyor...39+ 6 değil....
Benim bilgim bu yönde...
Arkadaşlar,
Bir konuda güncelleme yapayım dedim, teyzeler simdi yap, doğurmadan once yap, göğsün alışır diyor. Ee zaten Ocak ayında dogurucaz , ayva o zamanda var, en kotu o zamanda yaparsnız. Bence biriktirmek yerine belki birazını yapmak birazını saklamak daha iyi olabilir. Amac hic kanatmamak ,yara olmaması.
bana sadece boyumun uzun olmasından dolayı bebeğin yukarıda olduğunu söyledi ama başı yukarıdamı onu söylemedi ama bildiğim kadarıyla bizim için başın aşağıya geçmesi için henüz erken
Doktorun sezeryan yapma yanlısı olabilir pnr, Benim kuzenimin doğuma 3 gun kala döndü. Doktorlara sezeryan daha kolay geliyor, daha da kazançlı geliyor :)
Aramıza tekrar hosgeldin bu arada.
Kaçıncı haftada böyle dedi ki... Birdeilkdoğumun mu?
Ben dün gittim 29+ 5 de ters duruyormuş ama Dr daha döner endişe etme, hele ikinci doğumlarda rahim esnek oluyor, son hafta bile dönebilir dedi... Sanki senin Dr biraz acele etmiş gibi, hem hakkımızda hayırlısı olsun, sezeyan yahut normal....
Cevızı tek yıyıncede mıdem bulanıyor ben hurma arasına koyup yıyorum twsıye ederım tatlımkızlarımızın huyları guzel olsun..hurma yemenın cok faydası warmıs hamılelıkte:)
Kesinlikle tatlım insanlar kavga etmeye çalışırken hamile mamilede dinlemiyolar ne yaşlıya ne acil hastaya hiçbirşeye kimsenin saygısı kalmamış Allah sonumuzu hayretsin!ayy hiç sorma çok stresli günler geçirdim...ama bitti çok şükür..bizde de eleman sıkıntısı var dr kontrollerimde bile zor izin veriyorlardı bende senin gibi hep arkadaşlarımı düşündüm ama kimse bizi düşünmüyor(
off senin de çok zor kan almada yaz stajı yapmıştım korkunçtu bide oraya rahat derler sirkülasyonu çok ve cins cins insanlarla uğraşıyon kafan patlayacak gibi oluyo...bence artık kendimizi ve bebişlerimizi düşünmeliyiz.Allah yardımcımız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?