2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Açılmanın rahat olmasınımı sağlıyo acaba hurma?

Açılmanın rahat olmasınımı sağlıyo acaba hurma?
oksitosin doğumu yani rahim kasılmalarını başlatan hormon sancıların devamllılığı için oksitosinin düzenli salgılanması gerekiyor aksi takdirde suni sancı almak zorunda kalıyorsun. ben suni sancı epidurall ve ağrı kesici almadan son drece doğal bir doğum yaptım. bua arada ben de Edirneliyim ama merzifonda yaşıyorum

Evet engteacher, 1 ay suruyor maksimum ,sonra göğsün alışıyor. Benim etrafımda cook kişide oldu, korkmuştu gozum. Cozumu aslinda bol bol emzirmek ama kanarkende emzirmek cok zor.

Arkadaşlar,

Cogunuzun bildiği gibi gecen hafta Eminonune gittim alısverise, son durumu aktaracaktim ama fırsat bulamadım. Buyrunuz durum su :

Gitmeniz gereken hanın ismi havuzlu han , sadece süs eşyası değil, bebek ile ilgili herseyi buradan rahatlıkla bulabilirsiniz. Ana kucağından tutunda , avent'in urunlerine, gebe kıyafetlerinden bebek kıyafetlerine kadar hersey var. Oncelikle rahat kıyafetler, spor ayakkabı ile gitmenizi tavsiye ederim, son günleri sakın beklemeyin, ağırlaşmadan bir an once gidin. Ayrıca mutlaka hafta ici gidin, hafta sonu iğne atsan yere düşmüyor, tatillerde de sakın gitmeyin.

Havuzlu Han'ın dışında , kurukahveci Mehmet efendinin yan sokağında kapı süslerini , bebek sekeri için malzemeleri bulabilirsiniz. Hersey pazarlıkla isliyor,tavsiyem ilk bulduğunuzu almayın, biraz gezin, adet verin, mesela ben 100 tane için ne kadar olur diye sordum. Kalite hepsinde aynı. Sanırım 1-2 imalatçı var.

Tum malzemeleri aynı dukkandan almaya bakın derim, pazarlık yaparsınız böylece.

- Bebek sekerini koymak için aldığım süs bebek arabasının tanesi 1.60 TL yani 100 tanesi 160 TL'ye geldi, kesesi de dahil. Bunun içine seker alicam sekerciden veya kahve dünyasında gordum, kilosu 34 TL. kız için pembe, erkek içinde mavi var, ben 2 beyaz draje , 1 mavi draje koyucam.

-Kapı süsü hep aynı seyler, ben basit bir modele gittim, 25 TL'ye aldım, 35 falan diyordu.
-5-6 tane balon aldım- para almadı sagolsun
-Ayrıyetten hastanede cam kaplara koyacağım sekerlemeleri yine kahve dünyasından alıcam, külahların 40 tanesi 14 TL . kendim yapacaktım, bu fiyata yapmaya değmez.
-Daha once lavanta kesesi yapacağımı söylemiştim, onlara kumaş aldım, metresi 8 TL , keseler ektekilerin aynısı olacak, Ayrıca ekteki sepeti aldım, 30 TL

Fiyatlar bunlar, kazıklandığımı dusunmıuyorum cok, biliorsunuz Türkiye'deki ticaret sistemi her insanları kazıklamak üzerine kurulu. Benden durum bu.

kızlar merhabalar dr bana erken dogum riskin var dedi sizlerde erken dogumdan bahsetmişsiniz yatmak iş yapmamak erken dogumu önlemeye nekadar yardımcı olur çok üzülüyorum bu duruma

Leyla geçmiş olsun, aramızda 1-2 arkadaşımız daha var aynı durumda. Kimlerdi hatırlamıyorum ama genelde yatıyorlar. Hatta bir arkadasımız uzun suredir yatıyor. Allah yavrularımızı bize bagislasin inşallah, umarım erken doğum olmaz.

tomurcuk merhaba.ne kadar güzel bunlar. maşallah. çok da zevklisin söylemeden geçemeyeceğim. ne güzel şeyler almışşın. benim çevrem yok burda gelen gidenim de çok olmaz okul arkadaşları ve 2 3 akraba. özendim valla. ben o yüzden yapamayağım böyle şeyler. güle güle kullan hepsi çooook güzel..bayıldım. Allah bebişini ve hepimizin bebişlerini kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

Öylemi ne kadar güzel bende aslen edirneli değilim ama geleli 7 sene oldu buralı sayıyorum artık kendimi:)

Çoook güzeller tatlım benimde burda kimsem yok ama sizden çok özendim diyorumki bende bebek çikulatası yaptırayım kolonya götüreyim kapı süsü götüreyim bide hatıra kalsın diye beebk şekeri yaptırayım 25-30 tane felan yeter dimi bide içicek ikram edilirmi acaba onuda alammı?

Yatak istirahati yapman gerek tatlım çok artarsa doktora görün mutlaka!

Selam Findux,

Hersey olur, sen nasıl istersen. 25-30 tane yeter bence de cok yakının yoksa. Kapı susu falan çiçekçilerde de bulabilirsin. bebek çikolatasını pastanede satıyor. Nasıl istiyorsan oyle yap cnm.

Amin sabahmeltemi,

Saglıkla alalım kucağımıza inşallah. Begendigin bir sey varsa aralarında ben memnuniyetle sana yollayabilirim, aklında kalmasın yani. Gercekten hiccc çekinme, verebilirim hemen sabah kargoya. Gider alırım kendime yine, ne olacak.

canım benım coook tesekkur ederım bunu soylemen bıle ne kadar guzel! ben de heveslenıyorum bır kere olacak sonucta olmadı burda ufak tefek seyler yapayım en azından bır kapı susu bebek sekerı yapayım dedım ben. sadece o kadar. ama bak benım de oldu dımı sımdı:)) kapı susumuz olcak bebek sekerlerımız olcak bır de sepet alırım ben de.ee daha ne kaldı kı bak yetıstım sana :))) ama sadece ev ıcın hastane ıcın degıl. benım gelen evıme gelır zaten

Aldıkların çok güzelll çok beğendim maşallah, benimde alasım geldi oğluşuma. kolonya fikri sendenmi çıkmıştı ondan yaptırmak istiyorum bende. bu hafta içi gidicem inşallah havuzluhana. Bebek arabası park yatak sağlık ürünleri giyim vs almam gerekiyor bunları 1 mağazada bulabilirmiyim yoksa diyelim araba için ayrı mağaza tekstil için ayrı mağazalarmı var. Bide hastanedemi dağıtıcaksın bu aldıklarını yoksa mevlüttemi canım. Hastaneye ve eve ilk günler görmeye gelenlere sadece çikolata yaptırsam yeterlimi acaba ne dersin azmı olur. Mevlütede kolonya, figürlü çikolata, çocuklara süslü şekerler minik oyuncaklar gibi şeyler yaparım.
Ayyyy bi an önce izne ayrılmak istiyorum bunlarla uğraşmak iyi gelicek bana, gel 32. Hafta gelll

iyi akşamlar hanımlar size bir şey sorucam ben 28 haftamı tamamladım dr muanesinde bebeğimin boyu 37 cm kilosu ise 990 gr çıktı kilosunu düşük buldu bebekte bir sorun olup olmadığını öğrenmek için doppler çektirmemi söyledi
acaba böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? yada bebeğinin kilosu düşük olan var mı?
sizin bebekler 28 haftada kilolar ne kadardı

hayırlı olsun tomurcuk. büyük şehirde olmak güzel şey . bende bakıyorum bunlardan, hatta kese içinde minik süs sabunları istiyordum dağıtmak için ama burda satılmıyor. internette de pahalıya geliyor.herhalde vazgeçicem ..

Ben yaşamadım ama bi arkadaşım şuan 24 haftalık hamile ve onda böyle bir durum var. Beraber gittik doktora hatta Bebeğe giden kordonda darlık gibi bişey varmış damarlarda darlık yada o yüzden anneden tam olarak anneden beslenemiyomuş doktor damarlarını açsın diye aspirine başlattı şuan daha iyi

Bu arada canım bu durum 20. Haftadan sonra ortaya çıkarmış ondada öyle oldu 20. Haftaya kadar normal ilerlemişti.. İnşallah dopler sonucunda temiz çıkar yada ilaçla hallolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…