iyi akşamlar hanımlar size bir şey sorucam ben 28 haftamı tamamladım dr muanesinde bebeğimin boyu 37 cm kilosu ise 990 gr çıktı kilosunu düşük buldu bebekte bir sorun olup olmadığını öğrenmek için doppler çektirmemi söyledi
acaba böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? yada bebeğinin kilosu düşük olan var mı?
sizin bebekler 28 haftada kilolar ne kadardı
Aldıkların çok güzelll çok beğendim maşallah, benimde alasım geldi oğluşuma. kolonya fikri sendenmi çıkmıştı ondan yaptırmak istiyorum bende. bu hafta içi gidicem inşallah havuzluhana. Bebek arabası park yatak sağlık ürünleri giyim vs almam gerekiyor bunları 1 mağazada bulabilirmiyim yoksa diyelim araba için ayrı mağaza tekstil için ayrı mağazalarmı var. Bide hastanedemi dağıtıcaksın bu aldıklarını yoksa mevlüttemi canım. Hastaneye ve eve ilk günler görmeye gelenlere sadece çikolata yaptırsam yeterlimi acaba ne dersin azmı olur. Mevlütede kolonya, figürlü çikolata, çocuklara süslü şekerler minik oyuncaklar gibi şeyler yaparım.
Ayyyy bi an önce izne ayrılmak istiyorum bunlarla uğraşmak iyi gelicek bana, gel 32. Hafta gelll
hayırlı olsun tomurcuk. büyük şehirde olmak güzel şey . bende bakıyorum bunlardan, hatta kese içinde minik süs sabunları istiyordum dağıtmak için ama burda satılmıyor. internette de pahalıya geliyor.herhalde vazgeçicem ..
Ben yaşamadım ama bi arkadaşım şuan 24 haftalık hamile ve onda böyle bir durum var. Beraber gittik doktora hatta Bebeğe giden kordonda darlık gibi bişey varmış damarlarda darlık yada o yüzden anneden tam olarak anneden beslenemiyomuş doktor damarlarını açsın diye aspirine başlattı şuan daha iyi
Bu arada canım bu durum 20. Haftadan sonra ortaya çıkarmış ondada öyle oldu 20. Haftaya kadar normal ilerlemişti.. İnşallah dopler sonucunda temiz çıkar yada ilaçla hallolur
canım bu durum hakkında bır bılgım yok. Allah buyuk sorunlar vermesın ınsallah. umarım sorun yoktur. dopler cekılınce bellı olur ınsallah .
Şimdi netten baktımda aslında senin benişin kilosu normal sınırlar içinde doktorun niye endişelenmişki
Benimde iki arkadasim kullandilar ve cok memnun kaldilar.Dogumdan once basla dediler ve ben dayanamadim simdiden aldim :)) Aralikta baslicamCanım bankada lansinoh isimli kremi çok övdüler ve silinmesine gerek yokmuş emzirebiliyomuşuz sürdükten sonra. Deneyiml annelerden kullanan varmı aramızda acaba lansinohu. Ben bu hafta içi alıcam inşallah. Banada doğumdan 1 ay önce başla göğüs uçlarını anca hazırlarsın demişlerdi
bende nette araştırma yaptım şimdi daha ileri boyutta olanların doğumunu başlatıyolarmış(
bu benim 3. gebeliğim ilk defa böyle bir şey duydum ve karşılaştım
amin canım Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin
benimde kafamı kurcalayan bu zaten normali ne diye sordum 1100gr dedi 110gr kilosunun eksik olması çok büyük sorun olmasa gerek ama belkide o da emin olmak istedi sorun olup olmadığana hayırlısı bakalım
Sekam Aysboz,
Kolonya siseleri var kucuk, içlerine kolonya koydurabilirsin, ozelbaskilar.com'a bakarsan orada da sticker var. Sisenin üzerine yapıştırtabilirsin. Bebek arabası, park yatak vs bir mağaza da kıyafetler bir mağazada var. Hanın alt katında dediklerindne var. Bakman lazım. Sıkı pazarlık yap, pazarlıkla donuyor hersey. Ben keseyi ve sekerlemeleri (lokumda dahil) hastanede dagıtıcam. 40'ı çıkınca mevlut okutucagım,orada da bu bebek arabası içindeki sekerlerimeleri dağıtacağım. Mevlut yemekli olacak, orada daha fazla ikram yapmaya gerek yok.
Ben simdiden ugrasmaya başladım cnm, kendimi dinleyeceğime, bunları arastirip düşünüyorum:) Yoksa deli çıkıcam pimpirikten :)
bu saatte kek yaptım ve yedim(((((((((
Kizlar ..............da lansinohun kanpanyasi var. bugun veya yarin bitiyor. Ben ordan 2 adet krem, manuel pompa, gogus ucu pedi ve saklama poseti siparisi verdim. Krem 22.50 tl. Kibrista 39.50 tl, kacirmadan aldim. Pompa ise burda 70 tl, dogumdan sonra alacaktim ama kampanyayi gorunce almaya karar verdim. Isterseniz siz de bakin.
Benimde iki arkadasim kullandilar ve cok memnun kaldilar.Dogumdan once basla dediler ve ben dayanamadim simdiden aldim :)) Aralikta baslicam
Anladım çok teşekkürler.. Evet bende bunlarla uğraşmak evimin kadını çocuğumun annesi olmak istiyorum bi an önce :)) lokumu neyin içine koyucaksın onu göremedim o mavi külahlaramı ? Küçük lokumlarmı büyük lokummu koyucaksın. Bak buda iyi fikir sonuçta mevlütd kadar gelen gidend sırf çikolata az olabilir bide lokum veririm
Sticker için yazdığın siteyi inceledim çok güzel şeyler var çok saol bulamazdım hayatta bu siteyi. Mevlütte bardaklara hediyelere yaptırırım inşallah burdan
iyi akşamlar hanımlar size bir şey sorucam ben 28 haftamı tamamladım dr muanesinde bebeğimin boyu 37 cm kilosu ise 990 gr çıktı kilosunu düşük buldu bebekte bir sorun olup olmadığını öğrenmek için doppler çektirmemi söyledi
acaba böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? yada bebeğinin kilosu düşük olan var mı?
Cevızı tek yıyıncede mıdem bulanıyor ben hurma arasına koyup yıyorum twsıye ederım tatlımkızlarımızın huyları guzel olsun..hurma yemenın cok faydası warmıs hamılelıkte:)
Canım 50 tanesi 15 TL, al bunladan biraz once paylaştığım cam siselerin üzerine de yapıştır :)
afiyet olsun canım hurma iyidir :) doğum yaklaşınca bende yemeye başlıcam doğumu kolaylaştırıyor die biliyorum o yüzden riskli olur die yemiyorum ben :) incirle ceviz de iyi oluyo tavsiye ederimm
Evet engteacher, 1 ay suruyor maksimum ,sonra göğsün alışıyor. Benim etrafımda cook kişide oldu, korkmuştu gozum. Cozumu aslinda bol bol emzirmek ama kanarkende emzirmek cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?