2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

canım bu durum hakkında bır bılgım yok. Allah buyuk sorunlar vermesın ınsallah. umarım sorun yoktur. dopler cekılınce bellı olur ınsallah .

Sekam Aysboz,

Kolonya siseleri var kucuk, içlerine kolonya koydurabilirsin, ozelbaskilar.com'a bakarsan orada da sticker var. Sisenin üzerine yapıştırtabilirsin. Bebek arabası, park yatak vs bir mağaza da kıyafetler bir mağazada var. Hanın alt katında dediklerindne var. Bakman lazım. Sıkı pazarlık yap, pazarlıkla donuyor hersey. Ben keseyi ve sekerlemeleri (lokumda dahil) hastanede dagıtıcam. 40'ı çıkınca mevlut okutucagım,orada da bu bebek arabası içindeki sekerlerimeleri dağıtacağım. Mevlut yemekli olacak, orada daha fazla ikram yapmaya gerek yok.

Ben simdiden ugrasmaya başladım cnm, kendimi dinleyeceğime, bunları arastirip düşünüyorum:) Yoksa deli çıkıcam pimpirikten :)

Selam Amytis, cok teşekkürler, sana da hayırlı olsun.

bence bir arastir, halk eğitim merkezleri & kadın eğitim merkezleri de yapıyor böyle seyler. bence buralardan coook daha ucuza bile yaptırabilirsin. Bir bak derim yani.

bende nette araştırma yaptım şimdi daha ileri boyutta olanların doğumunu başlatıyolarmış (

Bu arada canım bu durum 20. Haftadan sonra ortaya çıkarmış ondada öyle oldu 20. Haftaya kadar normal ilerlemişti.. İnşallah dopler sonucunda temiz çıkar yada ilaçla hallolur

bu benim 3. gebeliğim ilk defa böyle bir şey duydum ve karşılaştım

canım bu durum hakkında bır bılgım yok. Allah buyuk sorunlar vermesın ınsallah. umarım sorun yoktur. dopler cekılınce bellı olur ınsallah .

amin canım Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

Şimdi netten baktımda aslında senin benişin kilosu normal sınırlar içinde doktorun niye endişelenmişki

benimde kafamı kurcalayan bu zaten normali ne diye sordum 1100gr dedi 110gr kilosunun eksik olması çok büyük sorun olmasa gerek ama belkide o da emin olmak istedi sorun olup olmadığana hayırlısı bakalım

Benimde iki arkadasim kullandilar ve cok memnun kaldilar.Dogumdan once basla dediler ve ben dayanamadim simdiden aldim :)) Aralikta baslicam

Bu arkadaşımın da bu kinci gebeliği. Ama onun İlkindede olmuş ama bu durumu doktoru anlayamamış ve 36. Haftada 1900 gr doğum yapmış. Bu gittiğimiz başka bi doktordu ve sadece basit bi aspirin durumu çözermiş meğer. Peki bu haftaya kadar normalmiydi yani son iki kontrolünün arası kaç gündü ve kaç gr aldı

Anladım çok teşekkürler.. Evet bende bunlarla uğraşmak evimin kadını çocuğumun annesi olmak istiyorum bi an önce :)) lokumu neyin içine koyucaksın onu göremedim o mavi külahlaramı ? Küçük lokumlarmı büyük lokummu koyucaksın. Bak buda iyi fikir sonuçta mevlütd kadar gelen gidend sırf çikolata az olabilir bide lokum veririm

Iyi yapmissin canim gule gule kullan :)) hepsi lansinoh marka dimi bir de pompayi manuel mi aldin?

Son düzenleme:
Sticker için yazdığın siteyi inceledim çok güzel şeyler var çok saol bulamazdım hayatta bu siteyi. Mevlütte bardaklara hediyelere yaptırırım inşallah burdan

SElam Aysbozz,

Ben Pasabahce'den cam kase alacağım, her keseye uygun var. Esse'de de satılıyor, 38 TL gibi bir seydi. Pasabahce'de 41 TL ama 15 TL'ye de var. Bende ortalama bir sey alicam. Alacagim sey böyle bir sey alacak, ben bunlardan 3 tane alıcam, 1 tanesinde mavi draje(ekte fotosu var - kahve dünyasında, sekerci cafer Erol'da )koyucam, bir tanesine beyaz draje koyucam, 1 tanesine de lokum koyucam. Lokumu gecen malatya pazarından aldım, kilosu 14 TL'ydi. Bu cam kavanozların üzerine mavi kurdela sarıcam (organze) , kurdela da 5L faalan. Tabi ben mavi seker ve mavi kurdela kullanuyorum cunku oğlum olacak,sen pembe kullanabilirsin. Bunları rahat alsınlar diye yanlarına 1 tane kucuk kürek ve 1 tane buz masası koyucam, tabiki 1 tane da külah . Rahatça alıp içine koyabilsinler.

Umarım kolay anlatmışımdır :)

Sevgiler
Tomurcuk

gEcmis olsun svg24 inan duymadım hic, inşallah bir seyi yoktur yavrunun. Ama sunu soyleyeyim, bu forumda neler duyduk, cok uzuldugumuz, kotu haber aldığımız zamanlar cooook oldu. Allah'a coook sukur hepimizin yavrusu cok iyi. Seninde hayırlı haberlerini alacağız inşallah.

Cevızı tek yıyıncede mıdem bulanıyor ben hurma arasına koyup yıyorum twsıye ederım tatlım kızlarımızın huyları guzel olsun..hurma yemenın cok faydası warmıs hamılelıkte:)

afiyet olsun canım hurma iyidir :) doğum yaklaşınca bende yemeye başlıcam doğumu kolaylaştırıyor die biliyorum o yüzden riskli olur die yemiyorum ben :) incirle ceviz de iyi oluyo tavsiye ederimm

Canım 50 tanesi 15 TL, al bunladan biraz once paylaştığım cam siselerin üzerine de yapıştır :)

Evet fiyatıda uygun, 100 tane alıcam. Mavi kurdelalı var onu beğendim. Ocak 2014 yazdırıcam tarihine gün vermeden Biraz daha bekliyeyim sürpriz yapıp aralık 2013 te filan gelir bebiş nolur nolmaz

afiyet olsun canım hurma iyidir :) doğum yaklaşınca bende yemeye başlıcam doğumu kolaylaştırıyor die biliyorum o yüzden riskli olur die yemiyorum ben :) incirle ceviz de iyi oluyo tavsiye ederimm

Ben günde bir tane ile basladim son haftalarda arttircam süte de iyi geliyormus :))

Evet engteacher, 1 ay suruyor maksimum ,sonra göğsün alışıyor. Benim etrafımda cook kişide oldu, korkmuştu gozum. Cozumu aslinda bol bol emzirmek ama kanarkende emzirmek cok zor.

Madem o kadarsa iyi, bir ay katlanırız napalım Benim bir arkadaşım da doğum yaptı 2 ay oldu, ağlaya ağlaya topuklarımı yere vurarak emzirdim diye anlatıyodu Çok zor olsa gerek ki doğum sancısı bile yanında hafif kalır diyenler var :44:

Canım bence o kadar kafana takıp canını sıkma, her bebeğin gelişimi farklı hızda olur, o yüzden şu kiloyla şu kilo arasında olur diye aralık veriliyor, senin bebeğin şimdilik o aralığın alt sınırına yakın olabilir, ama 2-3 hafta sonra haftasını yakalayıp normal devam da edebilir. Daha doğuma çok var Allah'ın izniyle daha çok kilo alırlar. Ben de salı günü 28. haftanın son gününde kontrole gidicem kısmetse bakalım benim ne kadar, yazarım gelince. Biraz hızlı kilo alsın istiyorsan bebişin, kaşar peyniri, muz ve pekmez tavsiye ederim işe yarar dene mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…