- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
Ben günde bir tane ile basladim son haftalarda arttircam süte de iyi geliyormus :))
Canım 50 tanesi 15 TL, al bunladan biraz once paylaştığım cam siselerin üzerine de yapıştır :)
Hangı sıte lınkı goremedım ben
Bu arkadaşımın da bu kinci gebeliği. Ama onun İlkindede olmuş ama bu durumu doktoru anlayamamış ve 36. Haftada 1900 gr doğum yapmış. Bu gittiğimiz başka bi doktordu ve sadece basit bi aspirin durumu çözermiş meğer. Peki bu haftaya kadar normalmiydi yani son iki kontrolünün arası kaç gündü ve kaç gr aldı
gEcmis olsun svg24inan duymadım hic, inşallah bir seyi yoktur yavrunun. Ama sunu soyleyeyim, bu forumda neler duyduk, cok uzuldugumuz, kotu haber aldığımız zamanlar cooook oldu. Allah'a coook sukur hepimizin yavrusu cok iyi. Seninde hayırlı haberlerini alacağız inşallah.
Madem o kadarsa iyi, bir ay katlanırız napalımBenim bir arkadaşım da doğum yaptı 2 ay oldu, ağlaya ağlaya topuklarımı yere vurarak emzirdim diye anlatıyodu Çok zor olsa gerek ki doğum sancısı bile yanında hafif kalır diyenler var :44:
Canım bence o kadar kafana takıp canını sıkma, her bebeğin gelişimi farklı hızda olur, o yüzden şu kiloyla şu kilo arasında olur diye aralık veriliyor, senin bebeğin şimdilik o aralığın alt sınırına yakın olabilir, ama 2-3 hafta sonra haftasını yakalayıp normal devam da edebilir. Daha doğuma çok var Allah'ın izniyle daha çok kilo alırlar. Ben de salı günü 28. haftanın son gününde kontrole gidicem kısmetse bakalım benim ne kadar, yazarım gelince. Biraz hızlı kilo alsın istiyorsan bebişin, kaşar peyniri, muz ve pekmez tavsiye ederim işe yarar dene mutlaka
Her şey çok güzel canım, güzel günlerinde güzel insanlara ikram edersin inş....Arkadaşlar,
Cogunuzun bildiği gibi gecen hafta Eminonune gittim alısverise, son durumu aktaracaktim ama fırsat bulamadım. Buyrunuz durum su :
Gitmeniz gereken hanın ismi havuzlu han , sadece süs eşyası değil, bebek ile ilgili herseyi buradan rahatlıkla bulabilirsiniz. Ana kucağından tutunda , avent'in urunlerine, gebe kıyafetlerinden bebek kıyafetlerine kadar hersey var. Oncelikle rahat kıyafetler, spor ayakkabı ile gitmenizi tavsiye ederim, son günleri sakın beklemeyin, ağırlaşmadan bir an once gidin. Ayrıca mutlaka hafta ici gidin, hafta sonu iğne atsan yere düşmüyor, tatillerde de sakın gitmeyin.
Havuzlu Han'ın dışında , kurukahveci Mehmet efendinin yan sokağında kapı süslerini , bebek sekeri için malzemeleri bulabilirsiniz. Hersey pazarlıkla isliyor,tavsiyem ilk bulduğunuzu almayın, biraz gezin, adet verin, mesela ben 100 tane için ne kadar olur diye sordum. Kalite hepsinde aynı. Sanırım 1-2 imalatçı var.
Tum malzemeleri aynı dukkandan almaya bakın derim, pazarlık yaparsınız böylece.
- Bebek sekerini koymak için aldığım süs bebek arabasının tanesi 1.60 TL yani 100 tanesi 160 TL'ye geldi, kesesi de dahil. Bunun içine seker alicam sekerciden veya kahve dünyasında gordum, kilosu 34 TL. kız için pembe, erkek içinde mavi var, ben 2 beyaz draje , 1 mavi draje koyucam.
-Kapı süsü hep aynı seyler, ben basit bir modele gittim, 25 TL'ye aldım, 35 falan diyordu.
-5-6 tane balon aldım- para almadı sagolsun
-Ayrıyetten hastanede cam kaplara koyacağım sekerlemeleri yine kahve dünyasından alıcam, külahların 40 tanesi 14 TL . kendim yapacaktım, bu fiyata yapmaya değmez.
-Daha once lavanta kesesi yapacağımı söylemiştim, onlara kumaş aldım, metresi 8 TL , keseler ektekilerin aynısı olacak, Ayrıca ekteki sepeti aldım, 30 TL
Fiyatlar bunlar, kazıklandığımı dusunmıuyorum cok, biliorsunuz Türkiye'deki ticaret sistemi her insanları kazıklamak üzerine kurulu. Benden durum bu. Eki Görüntüle 847996 Eki Görüntüle 847995 Eki Görüntüle 847994 Eki Görüntüle 847998 Eki Görüntüle 847999
çok sağol canım drum yemeyle çok alakalı değil demişti bebeğin kendisiyle alakalıymış ama gene tavsiyene uymaya çalışıcam
Canım benim çok şükür iyi herkes. Seni ekleyemedik gruba ya
Benim kızım da iyi. Geçen hafta bi buçuk kilo falandı işte. Doğum pozisyonuna girmiş, hiç göremiyoruz yüzünü :) Ben bakıyorum arada ama diğer taraf çok aktif olunca anca yetişemiyorum.
İşten de ayrıldım, ben de evde yuvarlanıyorum
Cok tesekkur ederim tatlim :) evet hepsi lansinoh marka. Hosgeldin bebek paketi diye birsey vardi. 95 tl icinde manuel pompa, krem, gogus pedi ve saklama posetleri dahil. Onu aldim. Acikcasi elektrikrikli pompa mi manuel mi daha kolay kullanilir ve etkilidir bilmiyorum. Bu pompa 40 tlye gelmis oldu simdi, umarim kullanmayi becerebilirim.Iyi yapmissin canim gule gule kullan :)) hepsi lansinoh marka dimi bir de pompayi manuel mi aldin?
maşallah senin kızçede büyümüş benim sezeryan olacak heralde eşi rahme yakınmış bebişin bide ters duruyo benim oğlan yaramaz işte:) kızlara slm söle paşam nasıl iyidir inşallah günler nasıl geçti ya hala inanamıom 30 lara geldik:) ama zaman geçmio artık son haftalar bitmek bilmio sen iştende çıkınca bi garip olmuştur o kadar koşturmacadan sonra evde oturmak zor bi bakımada tatil gibi tadını çıkar ihtiyaçları bitirmeye çalışıom bende
Gunaydın kızlar herkese ıyı pazarlar kahvaltımızı yaptık bız de off yarın pazt artık agırlastım ızne cıkcagım gunu sabırsızlıkla beklıyorum.Bu arada çalışabılır kagıdını 31+1 de mı alıyoruz 31+6 da mı alıyoruz yoksa 32+0 da mı haftanın bası ya da sonunda almak bır seyı degıstırıyor mu pekı bu konuda bılgısı olan var mı?[/QUOTE
mrb canım ben geçen cuma kontrole gittiğimde 31+0 idim dr bebeğin gelişiminin önde olduğunu söyledi ve raporumun 5 haftalık kısmını erteletti. ben de 32+0 diye biliyordum ama 31+0 da yaptı yani
Arkadaslar nasılsınız ıyısınızdır inşallah hem siz hemde bebişleriniz :) cogu arkadas gogus yarasından bahs etmış. benımde teyzemın tawsıye ettıgı krem GARMASTEN dıe bı krem cok memnn oldugnu dgmdan önce kullanmaya basladgını soylemıstı..bebişim için sabırsızlanıyorum zamanında hayrlı bı sekılde gelır inşallah :)
merhaba.biz de araştırdık araştırdık sonunda n11 sitesinden babyhope marka 60.120 bir oyun parkı aldık.uyguna da geldi.içimize de sindi.kapılardan geçiyor.taşınabilir.3 yaşına kadar kullanabilir diye düşünüyoruz.bence büyük boylar kaba duruyor.kurulumu da kolay.içine de iki takım nevresim aldık.onlar daha gelmedi ama.ben kırmızı lacivert aldım.hem kıza hem erkeğe uygun.görünümü de hoş.tavsiye edebilirim.
arada
ben sunu merak ediyorum 31+6 da alırsak 37+6 ya kadar calısıp ayrılıyoruz. 31+1 de alırsak 37+1 de ayrılıyoruz yanı daha erken:)) Arada 5 gun var( ayrıldıktan sonra dogumu beklıyoruz dıyelım 40 . haftaya kadar. daha dogrusu bebek ne zaman dogarsa basloyor ızınler dımı belkı 39. haftada dogdu bebek o zaman baslıcak ya da 41 de dogdu o zaman baslıcak dımı yanı 37de ayrıldık dıyelım 41de dogdu gec dogrdu ne olacak ayy anlatabıldım mı bılmıyorum:)))
iyi akşamlar hanımlar size bir şey sorucam ben 28 haftamı tamamladım dr muanesinde bebeğimin boyu 37 cm kilosu ise 990 gr çıktı kilosunu düşük buldu bebekte bir sorun olup olmadığını öğrenmek için doppler çektirmemi söyledi
acaba böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? yada bebeğinin kilosu düşük olan var mı?
sizin bebekler 28 haftada kilolar ne kadardı
arkadaslar merhaba...tam 30 haftalık hamileyim ve doktora gittiğimde kilosu az çıkıyo hep geride 1 hafta( sizlerin tam 30 haftalıkken bebeklerinizin gelişimi nasıldı? rahimiçi gelişim geriliğinden korkuyorum ben
arkadaslar merhaba...tam 30 haftalık hamileyim ve doktora gittiğimde kilosu az çıkıyo hep geride 1 hafta( sizlerin tam 30 haftalıkken bebeklerinizin gelişimi nasıldı? rahimiçi gelişim geriliğinden korkuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?