2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
arkadaşlar neredeyse hamileliğimin 20. haftasından beri akıntı problemim var.üşütmemeye falan çalışyorum ama 27. haftada böyle şikayetler yaşayan var mı merak ediyorum. normal mi

benimde bayadır var o problemim ama normal diye biliyorum adet görmediğimizden olduğunu duymuştum. eğer ağrı filan yoksa önemli değildir.ağrıda varsa idrar yolu enfeksiyonu hamilelikte sık görünüyormuş dikkat etmek lazım

Bir sorum olacak 32 de izne çıktım peki bebek 40+ ya kalırsa yani 41 veya 42 de olursa ne oluyor

Bir sorum olacak 32 de izne çıktım peki bebek 40+ ya kalırsa yani 41 veya 42 de olursa ne oluyor

yine aynı şekilde doğumdan sonrasın 1 yada 2 hafta yemiş oluyorsun. yani toplamda kullandığın izin şuan 16 hafta (değişecek diyorlar ama daha kesinleşmedi).
doğumdan önce ister 8 haftasını kullan ister 3 haftasını kalanı doğumdan sonraya aktarılıyor.
bende nasipse 36 haftada izne çıkmayı planlıyorum. yılbaşından sonra evdeyim inşallah :)
-hayatında hiç çalışmamış insanların gelip doğuma kadar çalış sonra bebekle daha çok zaman geçirirsin demeleri yokmu çıldırtıyo beni, ya tamam belki iyi niyetle söylüyolar ama, sen hamileliklerinde yan gelip yatarken ben bir dünya stresle savaşıyorum.
yeri gelmişken söylüyeyim dedim ohh rahatladım

süpersin ya bi taraftan güldüm yazın o kadar içten ki bir taraftan kendimi lavaboya attığım zor anlar geldi aklıma :)) çalışmak işe gelmek insanın gözünde büyüyor
çok içimden gelerek yazdım canım içimden geldi ve altıma yaptım valla neye uğradığımı şaşırdım

çok tatlısın :) ben de aynen senin gibiyim.. bi öğrencim var mühendislik okuyo ama 4 işlemden habersiz bide ukala ağzına yapıştırmamak için zor tutuyorum kendimi bazen

sağol tatlım tuvaletim geldiği an wc de olmama imkan yok
çok süratli geliyo çişim
bizim iş yerinde de ukala tipler var bekarlar ama şu koca göbek halimle bile benden faydalanıyolar.
ama iş yavaşlattım artık eskisi kadar yormicam kendimi banane mesaiye kalsın yapsınlar
sen de bi defa yapıştır tepesine bak bakim bidaha yapıyomu

topidiğim ben de ufak kaçırıyodum ama bu kadarı olmamıştı
şu kegel egzersizi mi nedir onu yapalım nası yapçaz bilmiyom ama
kesin onu yaparken de kaçırırız
benim kırmızı bavulu herkese sordum bu iyi dedi,hem eşyalar rahat sığar hem de aradığımızı kolay buluruz.
küçük ama bildiğin tatile gitmelik bi bavul

Kızlar bu arada ben çamaşırları renkli,beyaz,siyah beyaz(beşiktaşlı)eşyalar ve mavi olarak 3 e ayırdım
o kadar çok beşiktaşlı siyah beyaz ve mavi kıyafet varmış ki ayrı bi posta yıkanacak oldular
akşam yıkamaya başlicam önümüzdeki hafta ütülenecek.
Bu arada doğum iznimi ayarladım.bu hafta 32+0 da doktorum çalışabilir rapor verecek.
32+0 da alınması gerekiyor doğuran arkadaşlarımdan da öğrendim
Ben 1 ocakta doğurucam görünüyor.
Aralığın ilk haftası yani 36. hafta 1 haftalık yıllık iznimle birleştirip kasımdan sonra tamamen izne çıkıyorum.
Allahın izniyle o günleri görmeye az kaldı çok sabırsızlanıyorum

o zaman dogum sonrasındakı ızınden kullanmıs olursun ıznınçogalmaz 41 de dogurduysan dogumdan sonraya 8 degıl 7 hafta kalır
42 de dogurursan 6 hafta ne yazıkkı:) toplam ızın 16 hafta:)

32+0 a 23 günüm var o kadar uzaaakkk geliyoki hiç gelmiycek sanki. Doğumada 78 gün kalmış oda sanki yarınmış gibi kısa görünüyo :))) ne psikoloji ama

2 gündür kasık ve karın bölgemde inanılmaz sancılar giriyor.sabaha kadar uyumadım bıçak gibi saplanıyo çok korktum doğummu diye.bu tip ağrılar yaşayanlar varmı kızlar yardım....

aynen bende çıldırıyorum bebeğinle zaman geçirirsin diyenlere evde oturmak güzel saban 7 de başlıyor talim akşam 7ye doğru karanlıkta eve git yemek yap uğraş bu halinle kolaydı sanki
hele kayınvaldemin şu sözü sinir ediyor beni biz hep tarlalarda geçirdik hamileliklerimizi eeee ben napıyorum acaba ben sanki evde yayıp oturuyorum bende çalışıyorum

2 gündür kasık ve karın bölgemde inanılmaz sancılar giriyor.sabaha kadar uyumadım bıçak gibi saplanıyo çok korktum doğummu diye.bu tip ağrılar yaşayanlar varmı kızlar yardım....

aynı şikayetler bende de var canım cumartesı günü randevum var sabırsızlıkla o günü bekliyorum. normal diyolar sahte sancı olabilir karın ağrısı da bebek büyüdüğü için oluyomus ama yine de içim rahat etsin dersen dr görün canım geçmiş olsun

Selam Sdila,

Bende de ara ara oluyor ama seninki kadar şiddetli değil. Ben magnezyum kullanıyorum, sen kullanıyor musun? magnezyum içersen kasılmalar - ağrılar baya bir hafifliyor. Tabi doğum sancısını azaltmıyor. 2 gundur yasadıgına gore doğum sancısı olmasa gerek.

hafif kasılmalarım vardı canım doktoruma sormuştum olabilir demişti çok önemsemiyordum.ama dün hem kokudan hem acıdan kıvranınca sabaha kadar korktum artık.haklısın içim rahat etsin en iyisi doktoruma bir gideyim ben. sağol canım

bacak kramplarım olduğu zaman magnezyum kullanmıştım. daha sonra doktorum kramp olunca içersin dedi bıraktım.etkisi olabilirmi acaba tekrar kullanayım olmazsa.doğum sancısının neye benzediğini de bilmeyince korktum işte ben :18: bir doktor ziyareti daha göründü ban. sağol cnm

için rahat etmediğin de en iyisi dr görünmek canım aynı korkular bende de var hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…