2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
herkesin derdi başka işte.herkes izin alıp evde oturmak istiyo.ben de keşke bi işim uğraşım olsaydı da kendimi dışarı atsaydım diye dua ediyorum.kaynanam kayınbabam geldiler.doğuma kadar da bendeler.sözde bana yardıma geldiler.kahvaltı hazırlıyosa toplamayı benden bekliyo.yemek yapıyosam o da ucundan toplamaya yardım ediyo.bide ben yardım etmezsem surat beş karış oluyo.sanki keyfimden yapmıyorum.dün bütün gün diş tedavisi oldular.yemek yapmaktan akşama kadar 5 dakka oturmadım.ayak üstünde durmaktan ayaklarım balon gibi şişmiş.çok bunalımdayım.ağlamak bile yasak hamileyken yaa.eşimede bişey diyemiyorum.ne acı ağlamaya bile hakkımız yok....Allah yardımcım olsun.

Bence kesin kullan sdila, inanılmaz iyi geliyor. 3-4 gun unutsam hemen kramplar vs geri geliyor. bir doktora da gorun. Dedigim gibi , doğum sancısı olsa çoktan dogurmustun Allah korusun.

ALLAH sabır versin canım yani bence de sen yatarken onlara iş yaptırmak olmaz rahat edemezsin eşim de geldinler dedi de ben kimseyi istemem dedim rahat edemem biliyorum çünki onlar iş yaparken ben yatamam erken kalkıyolar mecbur bende erken kalkcam bel ağrım sırt ağrım oluyo sürekli yatıyorum

ya bu insanları cidden anlamıyorum eğer kendine güvenmiyosan yardım edemiceksen niye bide sen gelip yük oluyosun ki zaten ağırlaştık iyice kendi işimizi göremez olduk

HAHAHAH :) aynen yaa, zaten artık uykuya hasretim bu kız şimdiden beni uyutmuyor. tam daldığım, uykumun tatlı kısmında kalk işe git o stresin içine. keşke çıkabilsem 32. haftamda izne çıkarım ama yılbaşına kadar iş başındayım malesef

valla en başındanb beri o kadar problemli geçiyoki artık hangi birine üzülcegimi şaşırdım ama saol yinede:)

Kizlar calisan biri olarak soyleyebilirim ki calismak evde olmaktan bin kere iyii evdeyken surekli bi isler yapmak zorundasin hersey sana bakiyor bu hafta 29 ekim tatili falan hep evdeydim havada guzel esim hic dusunup dusari cikarmadi aksam patladim en sonunda gecesini zehir ettim insan dusunur alip bu yerlere gotureyim yok bebege bir sey olurmys evde kaldikcada yatmiyorum ki dun tuttup mutfak dolaplarini sildim o zman bisey olmuyor hele kayinvalide kayinpeder yaninda olanlara Allah sabir versin hepten kotu bir durum bi de onlara hizmet et benimkide iki uc gun getirdi aksa m yemegine getirme dicem sanki ben yemek yapamasam bana dusunup bir etas corba yapacakmis gibi ben yapiyorum da yiyoruz yapamasam yardim etmez

ay canımyaaa doguma nerdeyse 2 buçuk ay var ne demeye gelmışler şimdiden kı allah allah.. ınsanlar ne degısık bee neyse sen sabret bakalım çok ugrasma ahh uuuff yap belıme agrı gırdı kasıklarıma agrı gırdı de yat yatagına.. anlat bıde konusmamazlıkyapma çok zor gecıyo de çok kotuyum kendımı kotu hıssedıyorumde yapsın barıkendı işini hatta güzellıkle sole aksamakadar yoruldum ayaklarımbalongıbı olmuş şuna bak anne de ben normalde yatarımya bacaklarım nolmuşde solemessen anlamaz sonra bnmgıbı alıştırırsın lohusalıkta bıle senden hizmet beklerler.....

Kızlar selam herkese, haftanın en gıcık gününü bitirdik geldik kızımla
Akşam gratis'ten uni baby 3'lü mendili 12.50'ye aldım. 2 paket aldım bulmuşken, daha önce bu kadar ucuzuna denk gelmemiştim. Yakınınızda varsa indirimi kaçırmayın derim.

Ben de 1 Ocak'ta 36+0'da ayrılmayı planlıyorum. Bizim günlerimiz aynı mı ki, telefondan giriyorum da göremedim senin doğum tarihini.

Seninkiler de mübarek doğurana kadar bekleseymiş bari. Kendine bile hâli olmayan hamile kadına hizmet ettirmeye mi gelmişler? Valla düşüncesîz insan her yaşta aynı, yaşa başa bakmıyo bu işler.

Bu araada tomurcuk sen tarif vermistin onu dun yaptim mis gibi kokuyor simdi surucem eminim iyi gelecektir simdiden tsk canim

2 gün var arada benim de 30-31 ocak gibi nasipse :) bir an önce zaman geçsin istiyorum ama doğum için değil izin için

Son düzenleme:
kızlar, izin konusu konuşuluyor bir süredir.bende 31 aralıkta son kez işe gelmeyi planlıyorum.doğum zamanında olursa 4 hafta önce izne çıkmış olacağım.8 hafta kaldı ama bana çok uzak geliyor.giderek hareket etmek zorlaşıyor.birde kemik ağrıları başladı bende, yürürken acıyor resmen, sizlerde durumlar nasıl?

2 gün var arada benim de 30-31 ocak gibi nasipse :) bir an önce zaman geçsin istiyorum ama doğum için değil izin için

Ben de ben de evde kalıp şöyle kuzumu bekleyeceğim günleri saymak istiyorum. Doğum olur elbet

Benim de planlarım öyle canım, Allah sıkıntı vermesin de erken bırakmak zorunda kalmayalım inşallah. Ben resmen gün sayıyorum, 57 gün kaldı
Ağrı acı konusuna gelince iş yerinde oturduğum yerden kalkarken sızı giriyo hafif hafif bazen. Gece sağdan sola, soldan sağa dönerken de karnım ağrıyo gibi geliyo, uyku arasında bile uyandırıyo. Ama hiçbirisi 6 buçukta yataktan kalkmanın verdiği acıyla boy ölçüşemez

canım bana soylenen boyle degıl. bebek dogduktan sonra ıslermıs ızın yanı ayrıldıgın tarıhten degıl...

Merhaba arkadaşlar
Şimcik doktordan geliyoruz kızım 1.685 gr olmuş maşallah boyu da 40 cm haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz çok şükür arkadaşlar. Ellerim çok şişiyo dedim tuzu kes dedi çok nefesim darlanıyo dedim normal dedi kaburgalarım ağrıyo kemiklerim sızlıyo dedim hiç ozaman magnezyum kalsiyum tablet yazayım hiçbişe demedi normal dedi kilomuzda toplam 5 kilo artmişiz onada bişi demedi .
Seninki kıymetli bebek olduğu için göze alamayız sezeryan olucaksın dedi ( Tabiki her bebek kıymetlidir de tüp bebek olmasını kastetti herhal) yanlız muhtemel doğum tarihin 14 ocak dedi biz 10 ocak biliyoduk son adet tarihi hesaplamada bi karışıklık oldu sanırım eşim düzeltmeye çalıştı ama anlaşamadık çokta bilmişlik etmek istemedik . 32 hafta başına randevu verdi çalışmak için uzatma bence dedi bende tamam dedim velasılkelam güzel geçti çok şükür kızımın burnunu gördük bana benzetti eşim bende ağzını halasına benzettim maşallah çok tatlıydı:) yatağıda gelmiş aşkımın beşiğin içine bu cumarteside mobilyalar inşallah yawaş yawaş toparlanıcaz inşallah...

Bitanem çok üzüldüm okudukça inşallah senin halinden anlarlar artık bu kadar olmaz ya ağlamak niye yasakmış onu anlamadım ağlamazsan nasıl açılıcan ben zırt pırt ağlıyom valla ! Belki seni görüp dönmek isterler geri sıkma lütfen canını çok erken değilmi daha iki buçuk ay var inşallah dönerler yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…