Kizlar calisan biri olarak soyleyebilirim ki calismak evde olmaktan bin kere iyii evdeyken surekli bi isler yapmak zorundasin hersey sana bakiyor bu hafta 29 ekim tatili falan hep evdeydim havada guzel esim hic dusunup dusari cikarmadi aksam patladim en sonunda gecesini zehir ettim insan dusunur alip bu yerlere gotureyim yok bebege bir sey olurmys evde kaldikcada yatmiyorum ki dun tuttup mutfak dolaplarini sildim o zman bisey olmuyor hele kayinvalide kayinpeder yaninda olanlara Allah sabir versin hepten kotu bir durum bi de onlara hizmet et benimkide iki uc gun getirdi aksa m yemegine getirme dicem sanki ben yemek yapamasam bana dusunup bir etas corba yapacakmis gibi ben yapiyorum da yiyoruz yapamasam yardim etmez
bacak kramplarım olduğu zaman magnezyum kullanmıştım. daha sonra doktorum kramp olunca içersin dedi bıraktım.etkisi olabilirmi acaba tekrar kullanayım olmazsa.doğum sancısının neye benzediğini de bilmeyince korktum işte ben :18: bir doktor ziyareti daha göründü ban. sağol cnm
herkesin derdi başka işte.herkes izin alıp evde oturmak istiyo.ben de keşke bi işim uğraşım olsaydı da kendimi dışarı atsaydım diye dua ediyorum.kaynanam kayınbabam geldiler.doğuma kadar da bendeler.sözde bana yardıma geldiler.kahvaltı hazırlıyosa toplamayı benden bekliyo.yemek yapıyosam o da ucundan toplamaya yardım ediyo.bide ben yardım etmezsem surat beş karış oluyo.sanki keyfimden yapmıyorum.dün bütün gün diş tedavisi oldular.yemek yapmaktan akşama kadar 5 dakka oturmadım.ayak üstünde durmaktan ayaklarım balon gibi şişmiş.çok bunalımdayım.ağlamak bile yasak hamileyken yaa.eşimede bişey diyemiyorum.ne acı ağlamaya bile hakkımız yok....Allah yardımcım olsun.
Merhaba arkadaşlar
Şimcik doktordan geliyoruz kızım 1.685 gr olmuş maşallah boyu da 40 cm haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz çok şükür arkadaşlar. Ellerim çok şişiyo dedim tuzu kes dedi çok nefesim darlanıyo dedim normal dedi kaburgalarım ağrıyo kemiklerim sızlıyo dedim hiç ozaman magnezyum kalsiyum tablet yazayım hiçbişe demedi normal dedi kilomuzda toplam 5 kilo artmişiz onada bişi demedi .
Seninki kıymetli bebek olduğu için göze alamayız sezeryan olucaksın dedi ( Tabiki her bebek kıymetlidir de tüp bebek olmasını kastetti herhal) yanlız muhtemel doğum tarihin 14 ocak dedi biz 10 ocak biliyoduk son adet tarihi hesaplamada bi karışıklık oldu sanırım eşim düzeltmeye çalıştı ama anlaşamadık çokta bilmişlik etmek istemedik . 32 hafta başına randevu verdi çalışmak için uzatma bence dedi bende tamam dedim velasılkelam güzel geçti çok şükür kızımın burnunu gördük bana benzetti eşim bende ağzını halasına benzettim maşallah çok tatlıydı:) yatağıda gelmiş aşkımın beşiğin içine bu cumarteside mobilyalar inşallah yawaş yawaş toparlanıcaz inşallah...
amaben bizzat kendım yasadıgımı uygulananı söyluyorum kimseden duymadım bunları.. böyle oluyo aynen anlattıgım gıbı....
Merhaba arkadaşlar
Şimcik doktordan geliyoruz kızım 1.685 gr olmuş maşallah boyu da 40 cm haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz çok şükür arkadaşlar. Ellerim çok şişiyo dedim tuzu kes dedi çok nefesim darlanıyo dedim normal dedi kaburgalarım ağrıyo kemiklerim sızlıyo dedim hiç ozaman magnezyum kalsiyum tablet yazayım hiçbişe demedi normal dedi kilomuzda toplam 5 kilo artmişiz onada bişi demedi .
Seninki kıymetli bebek olduğu için göze alamayız sezeryan olucaksın dedi ( Tabiki her bebek kıymetlidir de tüp bebek olmasını kastetti herhal) yanlız muhtemel doğum tarihin 14 ocak dedi biz 10 ocak biliyoduk son adet tarihi hesaplamada bi karışıklık oldu sanırım eşim düzeltmeye çalıştı ama anlaşamadık çokta bilmişlik etmek istemedik . 32 hafta başına randevu verdi çalışmak için uzatma bence dedi bende tamam dedim velasılkelam güzel geçti çok şükür kızımın burnunu gördük bana benzetti eşim bende ağzını halasına benzettim maşallah çok tatlıydı:) yatağıda gelmiş aşkımın beşiğin içine bu cumarteside mobilyalar inşallah yawaş yawaş toparlanıcaz inşallah...
aynen örgü öreyim, bebek şekerlerini yapayım, hastane çantasını hazırlıyayım..
o kadar güzel geliyoki bana şuan bunlar :)
8 hafta geçermi ki ?
Merhaba arkadaşlar
canım nasıl oyle oldu ya? sen hangı kurumda calısıyorsun pekı? benım bıldıgım adı dogum sonrası ızın.daha dogmadan nasıl ızın baslıyor???? dıyelım sen ayrıldın 37de .... bebek 40da dogdu 40 tan sonra baslaması gerekmez mı kalan 16 hafta????????
canım bana soylenen boyle degıl. bebek dogduktan sonra ıslermıs ızın yanı ayrıldıgın tarıhten degıl...
kızlar, izin konusu konuşuluyor bir süredir.bende 31 aralıkta son kez işe gelmeyi planlıyorum.doğum zamanında olursa 4 hafta önce izne çıkmış olacağım.8 hafta kaldı ama bana çok uzak geliyor.giderek hareket etmek zorlaşıyor.birde kemik ağrıları başladı bende, yürürken acıyor resmen, sizlerde durumlar nasıl?
herkesin derdi başka işte.herkes izin alıp evde oturmak istiyo.ben de keşke bi işim uğraşım olsaydı da kendimi dışarı atsaydım diye dua ediyorum.kaynanam kayınbabam geldiler.doğuma kadar da bendeler.sözde bana yardıma geldiler.kahvaltı hazırlıyosa toplamayı benden bekliyo.yemek yapıyosam o da ucundan toplamaya yardım ediyo.bide ben yardım etmezsem surat beş karış oluyo.sanki keyfimden yapmıyorum.dün bütün gün diş tedavisi oldular.yemek yapmaktan akşama kadar 5 dakka oturmadım.ayak üstünde durmaktan ayaklarım balon gibi şişmiş.çok bunalımdayım.ağlamak bile yasak hamileyken yaa.eşimede bişey diyemiyorum.ne acı ağlamaya bile hakkımız yok....Allah yardımcım olsun.
canım nasıl oyle oldu ya? sen hangı kurumda calısıyorsun pekı? benım bıldıgım adı dogum sonrası ızın.daha dogmadan nasıl ızın baslıyor???? dıyelım sen ayrıldın 37de .... bebek 40da dogdu 40 tan sonra baslaması gerekmez mı kalan 16 hafta????????
Saol canım hepimizinkine maşallah . Evet biraz geç sanki olsun gelsinde varsın azcık geç olsunBen magnezyum kullandığından beri ağrı ve kramplsrım azaldı özellikle sırt ağrım
Canım ne kadar düşüncesizler ne diyim, ama sen onlara ifade etmezsen anlamazlar. Ara ara kötü olduğunu söyleyebilirsin gerekiyosa numara yap sancı ağrı giriyor de. Ahh sizinlede ilgileneniyorum mahcubum yemek yapamıyorum doğru düzgün filan de. Napalım bizi mecbur ediyolar
Maşallah güzel geçmesine sevindim, kilısu bıyu gayet güzel. bizde yeni verdik mobilya siparişini 1 aya ancak gelirmiş geç kalmışım biraz
Amin canım hepimizinki sağlıkla sıhatle doğar ve büyğr inşallah.maşallah bebeğine ya, Allah sağlıkla büyümesini nasip etsin.
Geçer canım geçer hiç büyütme gözünde. Kuzucuklarınızı öğrendiğimiz andan beri geçen haftaları düşün ne kadar kısa kaldığını anlarsın
Maşallah canım kuzucuğuna, kilosu da boyu da iyi maşallah, hep böyle devam etsin inşallah. ben de yarın gitcem 1 ay 2 gün oldu görmeyeli, burnumda tütüyo yavrum bakalım bizimki ne kadar olmuş :44:
Sağol canım sende hayırlısıyla güzel haberlerle gelirsin inşallah .
Ay okurken sinir oldum. Bizim zaten kendi derdimiz bize yetiyor, iyice agirlasmaya basladik, bir de dogumdan 2 ay once gelip kurulan ve hizmet bekleyen kayinvalide-kayinpedere pes diyorum. Insafli olsunlar biraz. Kendinizi ezdirmeyin arkadaslar, herkes haddini bilsin. Uzuldum durumuna arkadasim.
Canım ben bebek yağı aldım masaj için bakım kremi almadım valla almayıda düşünmüyorumKızlar yarın alışverişe çıkıcaz. Son olarak bişeyler sormak istiyorum
1- biberon aventmi, chicco stepmi, dr brown mu
2- bebeyağı ile bakım kremi aynı şeymi? Hangi marka
3- yan yatırma yastığı gereklimi
4- sterilazatör gereklimi
Teşekkürlerr
ay canımyaaa doguma nerdeyse 2 buçuk ay var ne demeye gelmışler şimdiden kı allah allah.. ınsanlar ne degısık bee neyse sen sabret bakalım çok ugrasma ahh uuuff yap belıme agrı gırdı kasıklarıma agrı gırdı de yat yatagına.. anlat bıde konusmamazlıkyapma çok zor gecıyo de çok kotuyum kendımı kotu hıssedıyorumde yapsın barıkendı işini hatta güzellıkle sole aksamakadar yoruldum ayaklarımbalongıbı olmuş şuna bak anne de ben normalde yatarımya bacaklarım nolmuşde solemessen anlamaz sonra bnmgıbı alıştırırsın lohusalıkta bıle senden hizmet beklerler.....
canım benim eşine söyle mutlaka anlamaya çalışacaktır inşallah. kayınvaliden de hizmet beklemesin senden. ya da iş miş yaparken offla pofla. hala da anlamıyorlarsa otur yanlarında bağıra bağıra hüngür hüngür ağla. hem için açılır rahatlarsın hem de hatalarını anlamış olurlar
ya bu insanları cidden anlamıyorum eğer kendine güvenmiyosan yardım edemiceksen niye bide sen gelip yük oluyosun ki zaten ağırlaştık iyice kendi işimizi göremez olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?