2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Cevapladığın için çok teşekkürler canım. O anne göğsüne benzeyen chicco idi demek ok . Yan yatırma bende alayım o zaman

Kızlar mrb biz bugün renkli dooplere girdik.
Adet tarihime göre 29+2
Ama ulturasonda 28+4 çıktı
Ulturasonu çeken doktor biraz geriden geliyor dedi.kendi doktorumda 29+2 çıkardı diyince kada ölçüsü 29+2 vücut 28+4 çıkıo
Ağırlığı 1.168 gr

Bana yorum yapın kızlar çok huzursuzum

biz Kraftın 70*110 olanlarından aldık çok güzel oldukça geniş rahat rahat yatsın kuzum inşallah ama kapılarımızdan geçmiyor maalesef. sorun da etmedik sürekli taşıyacak halimiz yok ya. 60*120 lerde biraz küçük gibime geldi ama belki de daha kullanışlıdır bilemiyorum canım.

kızımın eşyalarını kıyafetlerini koymak için şifonyer aldık bugün. eşim büyük bir keyifle kendisi kurdu. ama kurarken 'bak kızım sana aldık hadi gel bak eşyalarına ' deyip duruyor. o değil kızım da sanki anlarmış giibi tekmeleyip duruyor karnışımı. korkuyorum babasının sözünü dinleyip eşyalarım da hazırmış deyip erken merken doğmasın bu çocuk

bende kendi hesabıma ve bi önceki ultrasona göre 29+1 olacak diye gittim 28+4 çıktı 1170 gr dı. doktor haftasına uygun dedi. hatta benim kızımın kafa karın hepsi 28 küsurlarda çıktı. sorun yok bence. bi kaç gün geri ya da ileri olabilir, büyük fark olmadığı sürece sorun yoktur diye düşünüyorum. yalnız kızımın midesi büyük çıktı bu sefer. bazen çok su yutabiliyor, ondandır. bi dahaki gelişinde yine bakarız dedi doktor ama benim içim hiç rahat değil. internette de araştırdım hiç bişey bulamadım. hiç duydunuz mu böyle bi şey?

ben Kraft coral ya da Kraft 504 almayı düşünoyorum inşallah. 70*110 boyutları. bence geniş almalı. çünkü 60*120 de bebekler dönmeye başlayınca fileye dayanıyomuş uyurken. bide park yatakta üst katın derinliği önemliiymiş. yüksek olursa düşme tehlikesi olabiliyomuş dönerken. ben internetten bakabildim, gözümle görme şansım yok. bu söylediğim modelleri gören var mı?

biz de ikisi arasında kalmış karar verememiştik. 504 ün pembe rengini bulabilsek ondan alacaktık ama coral ın pembesini bulunca onu aldık. çok güzel kumaşı fln oldukça da geniş. çok rahat gibi görünüyor :)

Canım ben biberonu cam almadım, şu anne göğsü gibi olan chicco'dan aldım. Zaten daha sonra büyüdükçe emzik kısımları değişçek sadece gövdesini kullancaz.
Bebe yağı ve kremi almadım daha (malum duygusal meseleler )ama mustela'dan almayı düşünüyorum.
Yan yatırma yastığı alıcam, çünkü sizi korkutmak istemiyorum, anlatmayayım ama çok kötü bir anısı olan tanıdığım var, çocuğu emzirip yatırmaya korkar oldum.
Sterilizatörü de almadım alır mıyım hiç emin değilim, ben gereksiz görüyorum, at tencereye kaynat

ALLAH ALLAH YAA bana dıyenler oyle demedı kafam karıstı benım.

Canım bence sen o konuştuğun kişiye bidaha sor, o yanlış biliyor olabilir ya da sen yanlış anlamış olabilirsin, çünkü öyle bişey mümkün değil, öyle olsaydı hiç bir hamile 36-37'ye kadar çalışmaz, 32'de yasal hakkı geldiği gibi izne ayrılırdı.

Canım senin bebişinin sonuçlarında hiçbişey yok, çünkü aynı şeyi hemen hemen hepimiz yaşıyoruz. Ben kendimden örnek vermem gerekirse, her gittiğimde doktorum her yerini ölçüyo ve bu ölçümler ultrason çıktısında yazıyo ben bakıyorum sonradan. Mesela bacak boyuna göre ayrı bir tarih yazıyo, karın çevresine göre, baş çevresine göre, SAT'a göre ayrı tarih yazıyo. Ölçümler arasında 5-6 gün fark olması bebişinde gelişim geriliği olduğu anlamına asla gelmez. Rahat ol bence, ben de yarın gitcem 27+6'yız bakalım ne çıkcak yazarım gelince.
Herkese söylüyorum sana da söyliyim muz ve kaşar peyniri ye

ayy nasıl bu kadar düşüncesiz olabilirler anlamıyorum insanları..

sen hamilesin ve iyice ağırlaştın sana yardıma gelmemişlerse ne işleri var.bence arana mesafe koy ve misafir gibi ağırlama...yemek yapma öyle makarna falan geçiştir yada ne bileyim duygu sömürüsü yap..çok yorgunum çok hastayım diye sızlan hep öyle değilsen bile rol yap nazlan yani..ki bütün enerjin doğuma kalsın..ama gerçekten insanlar çok fena bide hizmet bekliyorlar yaa...sinir oldum

merhaba;bende park yatak almaya karar verdim ölçü olarak 70x120 alacağım 60 olanların eni biraz dar geldi Yatak odamda kalacak sürekli Yeni doğum yaptığım zamanlarda da küçük bir beşiğimiz var bir kaç ay idare eder Ablam verdi onu kullancaz

Amanın az kalmış önünüzde bi tek çatı muhaynesi kaldı oda 37. Haftada normal doğum yapmak isteyen anneler için, mart 2013 annesi olarak zamanın kıymetını bılın derım benım prens 7,5 aylık oldu bile :)).
Sizede olmuştur mutlaka evli ve çocuklu olupta size sürekli olumsu örnekler veren anneler işte o annelere özel bir yazı yazdım keyifle okumanız dileğiyle, kimsenin sizin moralinizi bozmasına izin vermeyin sakın gönlünüzdeki gibi güzel bir doğum geçirmeniz ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle,

Sevgiler,

ANNESİNİN PRENSİ

arkadaşlar merhaba sizlere bir şey sorcam Bende 2 - 3 akşamdır mide bulantısı var ne yesem geri çıkarıyorum Özellikle akşam yemeklerinden sonra ağır bir şey de yemiyorum normalde bu zamana kadar bulantım olmamıştı şuan 30.haftama girdim Neden son zamanlarda başladı acaba bi fikri olan var mı ?

32+0 a 23 günüm var o kadar uzaaakkk geliyoki hiç gelmiycek sanki. Doğumada 78 gün kalmış oda sanki yarınmış gibi kısa görünüyo :))) ne psikoloji ama
valla şu anki psikolojimiz her an herşeyi düşündürebilir canım
ben de 2 ay sonra doğurcam ama sanki 2 sene kalmış gibi hissediyorum
sonra bi an panik geliyo temizlik ve bebek şekerleri nası yetişçek diye düşünüyorum

içini ferah tut canım ben kendi usg değerlerime bakıyorum gövde kafa bacak hepsi farklı hafta gösteriyo
ayrıca zaten doktorun normal değerini görmüş
1 haftalık oynama olabiliyo sıkma canını
kilosu da güzel maşallah

hayırlı olsun canım güle güle kullansın
kıza çok yüz verdinse tepenize de çıkar dışarı da çıkar tabi

ben de 2 gündür geri çıkarıyorum maalesef ama ben neden olduğunu biliyorum midemi üşütmüşüm ondan ötürü. bide akşamları abur cuburu fazla kaçırıyorum sanırım

acaba tavuk falan yedin de o mu dokundu :26:
tavuk çabuk bozuyo mideyi çünkü etkisi de uzun sürüyo

Maonyaaa,

Huzursuz olmana gerek yok cnm , kotu birsey olsaydı doktor sana söylerdi zaten. Benimde 1 hafta onden gidiyor. Onden gitmesi de iyi değil, benim sekerim sınırda, şekerden dolayı onde gitmesinden korkuyorum ama su anda sorun etme dkendine dedi doktorum.

canım kaça aldınız? kurdunuz mu? nasıl üst katının derinliği? 4-5 aylık olunca düşmez dimi bebiş?.:)

ben de 2 gündür geri çıkarıyorum maalesef ama ben neden olduğunu biliyorum midemi üşütmüşüm ondan ötürü. bide akşamları abur cuburu fazla kaçırıyorum sanırım

aslında bende midemi üşütmüş olabilirim sabahları uyanınca soğuk süt içiyodum son günlerde ondan sebep oluyor da olabilir.Sağol canım cevap verdiğin için,teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…