Canım ben bebek yağı aldım masaj için bakım kremi almadım valla almayıda düşünmüyorum
Yan yatırma yastığı aldım Allah korusun kusar musar lazım olur belki dedim
Sterilazatör e de şimdilik gerek duymadım hele bi doğsum çok biberon kullanırsam o zaman araştırırım dedim içime sinmezse temizliği yani!
Biberonu da chicco dan almıştım cam anne memesine uyumlu olandan.
Park yatak alan yada almayı düşünen arkadaşlar, 60*120 mi yoksa 70*110 mu düşünüyorsunuz. Yarın alıcam inşallah ve hangi ebatlar karar veremedim. 60 cm olan kapılardan geçer ama bebek dönmeye başlayınca rahat etmez diyolar. Nediyosunuz??
Kızlar mrb biz bugün renkli dooplere girdik.
Adet tarihime göre 29+2
Ama ulturasonda 28+4 çıktı
Ulturasonu çeken doktor biraz geriden geliyor dedi.kendi doktorumda 29+2 çıkardı diyince kada ölçüsü 29+2 vücut 28+4 çıkıo
Ağırlığı 1.168 gr
Bana yorum yapın kızlar çok huzursuzum
Park yatak alan yada almayı düşünen arkadaşlar, 60*120 mi yoksa 70*110 mu düşünüyorsunuz. Yarın alıcam inşallah ve hangi ebatlar karar veremedim. 60 cm olan kapılardan geçer ama bebek dönmeye başlayınca rahat etmez diyolar. Nediyosunuz??
ben Kraft coral ya da Kraft 504 almayı düşünoyorum inşallah. 70*110 boyutları. bence geniş almalı. çünkü 60*120 de bebekler dönmeye başlayınca fileye dayanıyomuş uyurken. bide park yatakta üst katın derinliği önemliiymiş. yüksek olursa düşme tehlikesi olabiliyomuş dönerken. ben internetten bakabildim, gözümle görme şansım yok. bu söylediğim modelleri gören var mı?
Kızlar yarın alışverişe çıkıcaz. Son olarak bişeyler sormak istiyorum
1- biberon aventmi, chicco stepmi, dr brown mu
2- bebeyağı ile bakım kremi aynı şeymi? Hangi marka
3- yan yatırma yastığı gereklimi
4- sterilazatör gereklimi
Teşekkürlerr
ALLAH ALLAH YAA bana dıyenler oyle demedı kafam karıstı benım.
Adet tarihime göre 29+2
Ulturasonu çeken doktor biraz geriden geliyor dedi.kendi doktorumda 29+2 çıkardı diyince kada ölçüsü 29+2 vücut 28+4 çıkıo
Ağırlığı 1.168 gr
herkesin derdi başka işte.herkes izin alıp evde oturmak istiyo.ben de keşke bi işim uğraşım olsaydı da kendimi dışarı atsaydım diye dua ediyorum.kaynanam kayınbabam geldiler.doğuma kadar da bendeler.sözde bana yardıma geldiler.kahvaltı hazırlıyosa toplamayı benden bekliyo.yemek yapıyosam o da ucundan toplamaya yardım ediyo.bide ben yardım etmezsem surat beş karış oluyo.sanki keyfimden yapmıyorum.dün bütün gün diş tedavisi oldular.yemek yapmaktan akşama kadar 5 dakka oturmadım.ayak üstünde durmaktan ayaklarım balon gibi şişmiş.çok bunalımdayım.ağlamak bile yasak hamileyken yaa.eşimede bişey diyemiyorum.ne acı ağlamaya bile hakkımız yok....Allah yardımcım olsun.
valla şu anki psikolojimiz her an herşeyi düşündürebilir canım32+0 a 23 günüm var o kadar uzaaakkk geliyoki hiç gelmiycek sanki. Doğumada 78 gün kalmış oda sanki yarınmış gibi kısa görünüyo :))) ne psikoloji ama
içini ferah tut canım ben kendi usg değerlerime bakıyorum gövde kafa bacak hepsi farklı hafta gösteriyoKızlar mrb biz bugün renkli dooplere girdik.
Adet tarihime göre 29+2
Ağırlığı 1.168 gr
kızımın eşyalarını kıyafetlerini koymak için şifonyer aldık bugün. eşim büyük bir keyifle kendisi kurdu. ama kurarken 'bak kızım sana aldık hadi gel bak eşyalarına ' deyip duruyor.o değil kızım da sanki anlarmış giibi tekmeleyip duruyor karnışımı. korkuyorum babasının sözünü dinleyip eşyalarım da hazırmış deyip erken merken doğmasın bu çocuk
arkadaşlar merhaba sizlere bir şey sorcam Bende 2 - 3 akşamdır mide bulantısı var ne yesem geri çıkarıyorum Özellikle akşam yemeklerinden sonra ağır bir şey de yemiyorum normalde bu zamana kadar bulantım olmamıştı şuan 30.haftama girdim Neden son zamanlarda başladı acaba bi fikri olan var mı ?
arkadaşlar merhaba sizlere bir şey sorcam Bende 2 - 3 akşamdır mide bulantısı var ne yesem geri çıkarıyorum Özellikle akşam yemeklerinden sonra ağır bir şey de yemiyorum normalde bu zamana kadar bulantım olmamıştı şuan 30.haftama girdim Neden son zamanlarda başladı acaba bi fikri olan var mı ?
Adet tarihime göre 29+2
Ağırlığı 1.168 gr
biz de ikisi arasında kalmış karar verememiştik. 504 ün pembe rengini bulabilsek ondan alacaktık ama coral ın pembesini bulunca onu aldık. çok güzel kumaşı fln oldukça da geniş. çok rahat gibi görünüyor :)
ben de 2 gündür geri çıkarıyorum maalesef ama ben neden olduğunu biliyorum midemi üşütmüşüm ondan ötürü. bide akşamları abur cuburu fazla kaçırıyorum sanırım
acaba tavuk falan yedin de o mu dokundu :26:
tavuk çabuk bozuyo mideyi çünkü etkisi de uzun sürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?