canım kaça aldınız? kurdunuz mu? nasıl üst katının derinliği? 4-5 aylık olunca düşmez dimi bebiş?.:)
biz Kraftın 70*110 olanlarından aldık çok güzel oldukça geniş rahat rahat yatsın kuzum inşallah ama kapılarımızdan geçmiyor maalesef. sorun da etmedik sürekli taşıyacak halimiz yok ya. 60*120 lerde biraz küçük gibime geldi ama belki de daha kullanışlıdır bilemiyorum canım.
ben Kraft coral ya da Kraft 504 almayı düşünoyorum inşallah. 70*110 boyutları. bence geniş almalı. çünkü 60*120 de bebekler dönmeye başlayınca fileye dayanıyomuş uyurken. bide park yatakta üst katın derinliği önemliiymiş. yüksek olursa düşme tehlikesi olabiliyomuş dönerken. ben internetten bakabildim, gözümle görme şansım yok. bu söylediğim modelleri gören var mı?
Canım ben biberonu cam almadım, şu anne göğsü gibi olan chicco'dan aldım. Zaten daha sonra büyüdükçe emzik kısımları değişçek sadece gövdesini kullancaz.
Bebe yağı ve kremi almadım daha (malum duygusal meseleler)ama mustela'dan almayı düşünüyorum.
Yan yatırma yastığı alıcam, çünkü sizi korkutmak istemiyorum, anlatmayayım ama çok kötü bir anısı olan tanıdığım var, çocuğu emzirip yatırmaya korkar oldum.
Sterilizatörü de almadım alır mıyım hiç emin değilim, ben gereksiz görüyorum, at tencereye kaynat
Canım bence sen o konuştuğun kişiye bidaha sor, o yanlış biliyor olabilir ya da sen yanlış anlamış olabilirsin, çünkü öyle bişey mümkün değil, öyle olsaydı hiç bir hamile 36-37'ye kadar çalışmaz, 32'de yasal hakkı geldiği gibi izne ayrılırdı.
Canım senin bebişinin sonuçlarında hiçbişey yok, çünkü aynı şeyi hemen hemen hepimiz yaşıyoruz. Ben kendimden örnek vermem gerekirse, her gittiğimde doktorum her yerini ölçüyo ve bu ölçümler ultrason çıktısında yazıyo ben bakıyorum sonradan. Mesela bacak boyuna göre ayrı bir tarih yazıyo, karın çevresine göre, baş çevresine göre, SAT'a göre ayrı tarih yazıyo. Ölçümler arasında 5-6 gün fark olması bebişinde gelişim geriliği olduğu anlamına asla gelmez. Rahat ol bence, ben de yarın gitcem 27+6'yız bakalım ne çıkcak yazarım gelince.
Herkese söylüyorum sana da söyliyim muz ve kaşar peyniri ye
merhaba;bende park yatak almaya karar verdim ölçü olarak 70x120 alacağım 60 olanların eni biraz dar geldi Yatak odamda kalacak sürekli Yeni doğum yaptığım zamanlarda da küçük bir beşiğimiz var bir kaç ay idare eder Ablam verdi onu kullancaz
yok canım zaten tavuk hiç yiyemiyorum ki ıyyy midem tavuk diyince bile bulanıyor :))))
eli kulağındadır sanırımdoğum yasası 10 haftaya ne zaman çıkacak arkadaşlar bilen var mı
kızlaaar haftası geri ileri falan bilmem ne cart curt bırakın şu işleri yahuuuuu...yeyin için keyfinize bakın.bi sorun olsa doktorunuz böyle bi durumu riske atar mı canım.?...ayrıca benimkide geride gidiyo.bu onun gelişme bozukluğunu göstermiyor.kilosunu gösteriyo.kalbi beyni gibi yaşamsal organlarına doktorlar bakıyo zaten ultrasonda.bize demedikleri milyon tane şeye bakıyolar.deseler de anlamayacağımız.bi sorun olsa emin olun çaresine bakarlar yani.benim arkadaşımın aynı haftada bebeği 200 gram fazlaydı benimkinden.ne yani onunki de obez mi şimdi....canlarım.bebeği de strese sokmayalım ne gerek var.yiyelim yiyelim keyfimize bakalım.bak ben kv kp dırdırı demiyorum.hominigırtlak yiyorum.19 kilo ile rekoru kimseye kaptırmıyorum
kızlaaar haftası geri ileri falan bilmem ne cart curt bırakın şu işleri yahuuuuu...yeyin için keyfinize bakın.bi sorun olsa doktorunuz böyle bi durumu riske atar mı canım.?...ayrıca benimkide geride gidiyo.bu onun gelişme bozukluğunu göstermiyor.kilosunu gösteriyo.kalbi beyni gibi yaşamsal organlarına doktorlar bakıyo zaten ultrasonda.bize demedikleri milyon tane şeye bakıyolar.deseler de anlamayacağımız.bi sorun olsa emin olun çaresine bakarlar yani.benim arkadaşımın aynı haftada bebeği 200 gram fazlaydı benimkinden.ne yani onunki de obez mi şimdi....canlarım.bebeği de strese sokmayalım ne gerek var.yiyelim yiyelim keyfimize bakalım.bak ben kv kp dırdırı demiyorum.hominigırtlak yiyorum.19 kilo ile rekoru kimseye kaptırmıyorum
sanırım kızım karnımda arkeolojik çalışma yapıyor...annem ne arıyon define mi arıyon diyom.hiç kime diyom. gümbür paldır dalış yapıyo aşşalara doğru.kesin bişey arıyo
Bana doğumdan bir hafta önce başla dedi eczacı sen şimdimi başlıcan?
Stres yapma zaten tatlım benim şekerim çıkmasa bende rahat rahat yerdim bebeğin sağlıklıysa sen sağlıklıysan değerlerin güzel çıkıyosa ne kadar güzel daha ne ister bir hamiş maşalllah...moralimi düzelttin canım ya. herkesi 6-9 kilo almış görünce kötü oluyordum. mesajını okuyunca bayıldım :) bende 15 kilo aldım henüz, genede yiyorum. ohh ne stres yapıcam
İyi geceler bitanem mutlu rüyalar.Kızlaar valla Aysbozz'un dediği gibi iyi ki varsınız. İnsanın derdinde de sevincinde de, benzer şeyleri yaşayan insanlardan iki kelam duyması yetiyor valla burası olmasa çok sıkıcı bir hamilelik geçirecekmişim
Biz yatıyoruz, sabah işe, öğlen de doktora gidiyoruz kuzumla buluşuyoruz
Hepinize iyi geceler, öperiz herkesi
Arkadaşlar sizin kullandığınız magnezyum calsium tabletin adı ne bende almak istiyorum ?
moralimi düzelttin canım ya. herkesi 6-9 kilo almış görünce kötü oluyordum. mesajını okuyunca bayıldım :) bende 15 kilo aldım henüz, genede yiyorum. ohh ne stres yapıcam
Düzenli ölçüm yapıyormusun ?Yiyin kızlar benim yerimede, şeker çıkınca artık hiç bişey yiyemiyorum. Dün 1 parça çikolata yedim resmen iliklerime kadar hissettim o kakao tadını :) tabi şekerim fırladı hemen
Tamam canım çok saolCanım benimkinin adı osteocare, magnezyum kalsiyum ve d vitamini var. Sabah akşam tok karnına.
Maonyaaa,
Huzursuz olmana gerek yok cnm , kotu birsey olsaydı doktor sana söylerdi zaten. Benimde 1 hafta onden gidiyor. Onden gitmesi de iyi değil, benim sekerim sınırda, şekerden dolayı onde gitmesinden korkuyorum ama su anda sorun etme dkendine dedi doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?