2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
canım kaça aldınız? kurdunuz mu? nasıl üst katının derinliği? 4-5 aylık olunca düşmez dimi bebiş?.:)

260a aldık canım. evet kurduk çok pratik kurması da kaldırması da. derin sayılır üst kat ama baktık çok sıkıntı yaşıyoruz alt kata alırız 4-5 aylık olunca

kızlaaar haftası geri ileri falan bilmem ne cart curt bırakın şu işleri yahuuuuu...yeyin için keyfinize bakın.bi sorun olsa doktorunuz böyle bi durumu riske atar mı canım.?...ayrıca benimkide geride gidiyo.bu onun gelişme bozukluğunu göstermiyor.kilosunu gösteriyo.kalbi beyni gibi yaşamsal organlarına doktorlar bakıyo zaten ultrasonda.bize demedikleri milyon tane şeye bakıyolar.deseler de anlamayacağımız.bi sorun olsa emin olun çaresine bakarlar yani.benim arkadaşımın aynı haftada bebeği 200 gram fazlaydı benimkinden.ne yani onunki de obez mi şimdi....canlarım.bebeği de strese sokmayalım ne gerek var.yiyelim yiyelim keyfimize bakalım.bak ben kv kp dırdırı demiyorum.hominigırtlak yiyorum.19 kilo ile rekoru kimseye kaptırmıyorum

Son düzenleme:

Kızlar iyiki burası var çok teşekkürler. Evet aslında bende odadan pek çıkarmam yani gerek yok en mantıklısı dediğiniz gibi 70 olan rahat rahat dönsün. Dediğiniz derinlik durumunada dikkat edicem.
Ya varya duyan beni diycekki dağ başında yaşıyorum ve 1 kere ovaya inip alışveriş yapma hakkım var. Yani eşim böyle düşünüyo yarın çıkıp herşeyi halledicekmişiz başkada gelemezmiş yoğunmuş nediyim kızıyorum bazen bazende neyse Allah başka dert sorun vermesin diyorum. Haftasonu bebeğin odasının siparişini verdik sadece 1 mağazaya girdik ve yarım saat içinde dolap beşik ve komidine karar verdim yaptıracağımız için bir sürü değişiklik yaptırdım ama resmen jet hızıyla. Bide beyefendide fikir vermek yok. arada yanıma gelip " evet aşkım neye karar verdin " içimden dedim senin şuracıkta boğazını sıkmaya karar verdim töbeeeee

yok canım zaten tavuk hiç yiyemiyorum ki ıyyy midem tavuk diyince bile bulanıyor :))))
çok mu yedin de bıktın şekerim
ben hala severek yiyorum keşke bıksam da yemesem gdo lu tavıkları
doğum yasası 10 haftaya ne zaman çıkacak arkadaşlar bilen var mı
eli kulağındadır sanırım
ben çıktı diye biliyodum ama biz izinden dönene kadar kesin çıkar
bi de babaların izni 10 gün olcak eşim çok seviniyo

maşallah canım bebeğine yarasın kız
ne güzel bazen senin gibi pozitiflere çok ihtiyacı oluyo insanın

sanırım kızım karnımda arkeolojik çalışma yapıyor...annem ne arıyon define mi arıyon diyom.hiç kime diyom.gümbür paldır dalış yapıyo aşşalara doğru.kesin bişey arıyo

moralimi düzelttin canım ya. herkesi 6-9 kilo almış görünce kötü oluyordum. mesajını okuyunca bayıldım :) bende 15 kilo aldım henüz, genede yiyorum. ohh ne stres yapıcam

Kızlaar valla Aysbozz'un dediği gibi iyi ki varsınız. İnsanın derdinde de sevincinde de, benzer şeyleri yaşayan insanlardan iki kelam duyması yetiyor valla burası olmasa çok sıkıcı bir hamilelik geçirecekmişim
Biz yatıyoruz, sabah işe, öğlen de doktora gidiyoruz kuzumla buluşuyoruz
Hepinize iyi geceler, öperiz herkesi

moralimi düzelttin canım ya. herkesi 6-9 kilo almış görünce kötü oluyordum. mesajını okuyunca bayıldım :) bende 15 kilo aldım henüz, genede yiyorum. ohh ne stres yapıcam
Stres yapma zaten tatlım benim şekerim çıkmasa bende rahat rahat yerdim bebeğin sağlıklıysa sen sağlıklıysan değerlerin güzel çıkıyosa ne kadar güzel daha ne ister bir hamiş maşalllah...

İyi geceler bitanem mutlu rüyalar.

Yiyin kızlar benim yerimede, şeker çıkınca artık hiç bişey yiyemiyorum. Dün 1 parça çikolata yedim resmen iliklerime kadar hissettim o kakao tadını :) tabi şekerim fırladı hemen

Şekerim şekerdaşım, diyetin nasıl gidiyor ?? Ben arada zorlanıyorum tatlısız bi hayata alışmaya. Benim Kilo alımım durdu senin nasıl kilo alıyomusun ? Günde 4 kere ölçüm yapıyorum, ve dikkat ettim ara öğünümü atlayıp normal öğünü yiyince şekerim çok yüksek çıkıyor. Yani geçen kahvaltıdan sonra ara öğün yemedim sabah öğle arası 4 saat olmuş oldu. öğle yemeğinde yağsız tavuklu salata yedim şekerim 180 çıktı. Aç kalmakta yükseltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…