Düzenli ölçüm yapıyormusun ?
Arkadaşlar sizin kullandığınız magnezyum calsium tabletin adı ne bende almak istiyorum ?
Evet canım günde 4 kere
Stres yapma zaten tatlım benim şekerim çıkmasa bende rahat rahat yerdim bebeğin sağlıklıysa sen sağlıklıysan değerlerin güzel çıkıyosa ne kadar güzel daha ne ister bir hamiş maşalllah...
Tamam canım saolmagnorm kullanıyorum ben
Şekerim şekerdaşım, diyetin nasıl gidiyor ?? Ben arada zorlanıyorum tatlısız bi hayata alışmaya. Benim Kilo alımım durdu senin nasıl kilo alıyomusun ? Günde 4 kere ölçüm yapıyorum, ve dikkat ettim ara öğünümü atlayıp normal öğünü yiyince şekerim çok yüksek çıkıyor. Yani geçen kahvaltıdan sonra ara öğün yemedim sabah öğle arası 4 saat olmuş oldu. öğle yemeğinde yağsız tavuklu salata yedim şekerim 180 çıktı. Aç kalmakta yükseltiyor
Kaç çıkıyo tokluğun tatlım benim 140 larda
Selam Aysbozzcum,
Bana bir sey yapmana gerek yok, hamur ve tatlıdan uzak dur yeter dedi. Ben zaten su ana kadar 6 kilo aldım ve dikkat ediyorum. Şeker bizim ailede genetik, kendimi bildim bileli dikkat ederim,dışarıdan seker almam , tatlı tüketmezdim,cikolatadan da pek hazzetmemama vücudum yapıyor işte, o da sınırda. sanki kafama takınca daha yüksek cıkıypr gibi.. sallamıyorum pek :)
ac kalma ama sakin , yeşil yapraklı sebze tüket ve yuruyus yap. iyi geliyor.
Kuzum cok zor sorulat sormussunKızlar yarın alışverişe çıkıcaz. Son olarak bişeyler sormak istiyorum
1- biberon aventmi, chicco stepmi, dr brown mu
2- bebeyağı ile bakım kremi aynı şeymi? Hangi marka
3- yan yatırma yastığı gereklimi
4- sterilazatör gereklimi
Teşekkürlerr
aslında bende midemi üşütmüş olabilirim sabahları uyanınca soğuk süt içiyodum son günlerde ondan sebep oluyor da olabilir.Sağol canım cevap verdiğin için,teşekkür ederim.
Kızlaar valla Aysbozz'un dediği gibi iyi ki varsınız. İnsanın derdinde de sevincinde de, benzer şeyleri yaşayan insanlardan iki kelam duyması yetiyor valla burası olmasa çok sıkıcı bir hamilelik geçirecekmişim
Biz yatıyoruz, sabah işe, öğlen de doktora gidiyoruz kuzumla buluşuyoruz
Hepinize iyi geceler, öperiz herkesi
Arkadaşlar sizin kullandığınız magnezyum calsium tabletin adı ne bende almak istiyorum ?
Gunaydin hamislerr
2 gündür kasık ve karın bölgemde inanılmaz sancılar giriyor.sabaha kadar uyumadım bıçak gibi saplanıyo çok korktum doğummu diye.bu tip ağrılar yaşayanlar varmı kızlar yardım....
maalesef ben de aynı ağrıları zaman zaman yaşıyorum yalnız değilsin üstelik önceki doğumumda bu haftalarda hiç hissetmeden tesadüf eseri bir kontrolde fark edilen erken doğum tehlikesi geçirdim şimdi o kadar korkuyorum ki anlatamam nst yapıldı cuma günü çok şükür sancı çıkmadı ama bu tedirginlik insanı gerçekten bitiriyor hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah...
Kızlar yarın alışverişe çıkıcaz. Son olarak bişeyler sormak istiyorum
1- biberon aventmi, chicco stepmi, dr brown mu
2- bebeyağı ile bakım kremi aynı şeymi? Hangi marka
3- yan yatırma yastığı gereklimi
4- sterilazatör gereklimi
Teşekkürlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?