2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Stres yapma zaten tatlım benim şekerim çıkmasa bende rahat rahat yerdim bebeğin sağlıklıysa sen sağlıklıysan değerlerin güzel çıkıyosa ne kadar güzel daha ne ister bir hamiş maşalllah...

yaa.üzüldüm bak şimdi.ama en azından senin kv kp başında değildir(benim öyle mesela).hem şekerinin çıkması artık sorun bile değil herşeyin çözümü var.diyetini güzel yap şurda 2 ay sonra pırtlatıcaz bebekleri az kaldı.sonra vurursun dibine çikolatanın şekerin tatlının.eee daha lohusalık emzirme cart curt var.yemeye devam dicez.mutlu hamile olmak istiyoruuuuuuuuuuzzz.hem bak en azından internet imkanımız var.ben hep olmayanları düşünürüm.yazık ben o kadar şey öğrendim ki.neyi merak etsem cvp alabildim.oysa olmayanlar ayda 1 doktora gitmeyi bekler.o da aklına gelip soracak daaa....ohoooo

Selam Aysbozzcum,

Bana bir sey yapmana gerek yok, hamur ve tatlıdan uzak dur yeter dedi. Ben zaten su ana kadar 6 kilo aldım ve dikkat ediyorum. Şeker bizim ailede genetik, kendimi bildim bileli dikkat ederim,dışarıdan seker almam , tatlı tüketmezdim,cikolatadan da pek hazzetmem ama vücudum yapıyor işte, o da sınırda. sanki kafama takınca daha yüksek cıkıypr gibi.. sallamıyorum pek :)

ac kalma ama sakin , yeşil yapraklı sebze tüket ve yuruyus yap. iyi geliyor.

Kaç çıkıyo tokluğun tatlım benim 140 larda

Tokluk 1. Saat diyetle genellikle 110-130 arası, nadiren 140. Diyeti bozarsam 140 ve üzeri. Doktorum diyeti aşarsan yükselir dedi. Ve tokluk 1. Saat 130-140 ı aşmamalıymış. Bizim şekerimiz kaçsa bebişinki onun 20 altıymış. Senin 1. Saatlermi 140 çıkıyor ?

Benimde anne babamda var, genetik oluyomuş genellikle. Bazen işyerinde fırsatım olmuyodu öğün atlıyodum. Şuan resmen beslenme hazırlıyorum arada atıyorum ağzıma bişeyler

Kuzum cok zor sorulat sormussun en dogrusunu sen bilirsin, ben kendim ne yaptim ona gore cevapliyayim.
1. Bence anne gogsune en cok benzeyen avent ve chicco. Ama ben chicco ve dr browns aldim. Dr browns gaz problemi olursa diye. Ki zavalli yavrumun gaz sorunu olabilir cunku sut verecek annesi her daim gazli
2. Bebeyagi ve krem basta kullanmayacagim, almadim. Sadece sampuan ve pisik kremi aldim. Zeytinyagi kullanacagim.
3. Almadim, bunun yerine yastik 1 yasina kadar jullanilmadigi icin yastigini sirtina koyacagim ben.
4. Bence gerekli. Emzigi biberonu vs icin. Eltim alacakmis bana, ilk etapta kullanmasam da 15 gun icinde kullanirim cunku okudugum kitapta gunde 1 ogun de olsa sutunuzu sagin, aksam babasi beslesin bebegi diyor. Boylece hem baba ile arasinda bag kurulurmus, hem de biberona alismasi saglanirmis. Ayrica meme basi saskinliginda olmaz gogus ucuna yakin biberon jullanirsaniz diyor.

aslında bende midemi üşütmüş olabilirim sabahları uyanınca soğuk süt içiyodum son günlerde ondan sebep oluyor da olabilir.Sağol canım cevap verdiğin için,teşekkür ederim.

Gecmis olsun canim benimde gecen hafta bir kac gun midem bulandi hatta sabah safra falan cikarmistim.Usutmusumdur diye uzerinde durmadim seninde aynisi olabilir.Malum bunye hassas :/

Cnm muz ve kaşar ye dmişsin bana neden???

günaydın kızlar sonunda görüşebildik kızımlaa ağrılar malesef oturarak çalıştığım için oluyormuş ki 37 ye kadar çalışacağım bakalım neler olacak haftaya rapor yazacak dr. biraz dinleneceğiz.. kızım artık dönmüş başı aşağıda olunca ve sürekli oturarak çalışınca baskı hissediyormuşum.... 30. haftadayız kızım 1600 gr ve 38,5 cm olmuş maşallah nst ye de baglandık ben çok sevsemde kızım pek sevmedi sanırım göbeğin üzerine bağlanan aletlere tepti durdu hatta canımı yakacak kadar bi daha ki görüşmemiz 19 gün sonra

Son düzenleme:
2 gündür kasık ve karın bölgemde inanılmaz sancılar giriyor.sabaha kadar uyumadım bıçak gibi saplanıyo çok korktum doğummu diye.bu tip ağrılar yaşayanlar varmı kızlar yardım....

maalesef ben de aynı ağrıları zaman zaman yaşıyorum yalnız değilsin üstelik önceki doğumumda bu haftalarda hiç hissetmeden tesadüf eseri bir kontrolde fark edilen erken doğum tehlikesi geçirdim şimdi o kadar korkuyorum ki anlatamam nst yapıldı cuma günü çok şükür sancı çıkmadı ama bu tedirginlik insanı gerçekten bitiriyor hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah...

benim ilk doğumun olcak yalancı sancı nedir doğum sancısı nedir ayırt edemiyorum.bilemesemde tedirgin ediyor çok küçük daha korkuyorum.tedbiri elden bırakmamak lazım haklısın en iyisi doktora danışmak.umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.sağol canım

cnm ben biberon avent aldım güzel inş. memnun kalırım chicconun bakım setyini aldım ama şimdilerde int. okuduğuma göre ilk aylarda yağ kullanılmazmış ama ürününü üzerinde doğumdan itibaren yazıyor kızımda da öyle yapmıştım. yan yatırma yastığı kızımda almadım şimdi de almayı düşünmüyorum. sterilazatör için de benim kızım biberonu hemen hemen hiç almadı o yüzden bence beklemelisin belki bebeğin biberondansa memeyi tercih edecek fuzuli masraf yapıp evde yer işgal etmemiş olursun naçizane fikrilerim bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…