ya aynen benim eşimde kızıyor. okuma deyip duruyor. :) her şeyi yarım yamalak bilmektense hiç bilmemek daha iyi aslında, ama internet elimizin altında oldukça bakmadan duramıyorum. ne yesem bakıyorum. akşamda nane kaynattım içtim. sonra açtım neti ona bakıyorum. nane zararlı mı diye. annem de kızıyor. diyor ki ağır kaldırma ilaç, sigara içme bu ikisini yapmadığın sürece bir şey olmaz ne kafana takıp duruyorsun diyo.
gerçekten hepimiz için çok güzel bir haber olmuştu.şimdi de kızın kanaması var kaç haftadır ama bebek sağlıklı şükür.öyle böyle 11.haftaya geldi.hamilelik bazen insanı sınıyor gerçekten.bu tanıdığımız da en büyük örneği oldu bana.içini ferah tut sen.aaaay matsen'imm ne güzel bi haber bu
Canım 5+5 ten sonra vajinal USG ile duyulabiliyor ancak geç döllenme de olabilir.
Biz 6+0 da vajinal usg den duyduk karından duyulmadı görülmedi.
karın usg ile vajinal usg arasında 3 günlük falan fark oluyomuş gösterme açısından
Bende akşam yatağa girince Hayatım ne oldu biliyomusun diyorum, hemen gülmeye başlıyo. Hadi söyle söyle yine nerden ne okudun, ne duydun diyo. Alıştı artık hergün yeni bişey söylüyorum.
kızlar günaydın. ya bende nefes darlığı için kardiyoloji bölümmüne gittim, bölümün tam yanında rontgen bölümü vardı hani yanından geçtim bir şey olmaz dimi. üff şimmdide onu takmaya başlarım deli gibi...
Canm bak diget arkadaslarinda soyledigi gibi
Hemen moralini bozma sakin...
En azindan kese var buna sevunmelisin...
Bence vakit kaybetmeden baska dra gorunmelisin:26::26::26:
puf pufcuğum nasıl bebek yok dendi yani. sen başka doktora da git. hiç canını da sıkma. o doktorun beceriksizliği... emin ol
işte bu kese...ama içinde bebek yokmuş
çok sağol canım. bende gecen sene 80 aldım. 81le kapadı.bu son denemem inşlhh bebeğim bana şans getirçek sınavda:)
ben bakıyorum o görüntüye hiç birşey yazmıyortek bildiğim regl göre 8+3 ama dr göre biraz daha küçük.13 mayısda dr gitmiştik o zaman bata göre 7+1di vajinal ultrasondan bile kalp atışını duyamadık ama gördük. belki biraz daha küçük. dr bir daha 4 hafta sonra gel dedi. 10 haziranda gidicem bir daha.
pufpuf sen daha önce gittiğinde yolk kesesi görünmüş miydü ?
Canını sıkma moralini yüksek tut rabbim hayırlısıyla senin bebeğinide gösterecek hemde pıtpıtlarıyla
gidicem canım kesin..ama daha dün gittim ya 1-2 gün geçsin diyordum..cuma fln gideyim diyordum?
hiç bilmiyorum cnm..bu konuda ne görünüyo,ne görünmüyo diye hiçbişey söylenmedi..hatta ben yeni öğrendim sayılır yolk kesesi diye bişey varmış :44:
Arkadasim yazdiklarini bi iki gundur takip ediyorumda
Hic saglikli dusunceler degil bunlar
Boyle gerwksiz yere herseyden pimpiriklenirsen bitmez bu hamilelik
Yani dusundugun ve yazdigin seyler cok mantiksiz...
Rahat olmayi denemelisin bence arkadasimm...
Hersey rabbimden.
.sen cok dikkatli olursun ama yine aksilikler cikabilir
Boyle dusunmeyi dene...
Sen baliktaki civadan korkarsin ama atiyorum marketten aldigin ekmekten bulasir sana o civa
Rahat ol tevekkul et..hersey rabbimin emri dogrultusunda...
Daha onumuzde 8 ay daha var ve nwler neler bizi bekliyo...
Umarim beni yanlis anlamamissindir...
Bende zamaninda senin gibiydim ve basima gelmedik kalmazdi..
Simdi bebegimi rabbime emanet ettim...
Herseyin en guzeluni o bilir suphesizz...
Arkadasim yazdiklarini bi iki gundur takip ediyorumda
Hic saglikli dusunceler degil bunlar
Boyle gerwksiz yere herseyden pimpiriklenirsen bitmez bu hamilelik
Yani dusundugun ve yazdigin seyler cok mantiksiz...
Rahat olmayi denemelisin bence arkadasimm...
Hersey rabbimden.
.sen cok dikkatli olursun ama yine aksilikler cikabilir
Boyle dusunmeyi dene...
Sen baliktaki civadan korkarsin ama atiyorum marketten aldigin ekmekten bulasir sana o civa
Rahat ol tevekkul et..hersey rabbimin emri dogrultusunda...
Daha onumuzde 8 ay daha var ve nwler neler bizi bekliyo...
Umarim beni yanlis anlamamissindir...
Bende zamaninda senin gibiydim ve basima gelmedik kalmazdi..
Simdi bebegimi rabbime emanet ettim...
Herseyin en guzeluni o bilir suphesizz...
1. düşündüğüm ve söylediğim şeylerde mantıksızlık yok. belki çok şey okuduğumuzdan biraz daha temkinli yaklaşıyor olabilirim; tamam abartıyorum ancak elden gelen bir şey yok ilk hamilelik. civa olayına gelince şu linki takip bakmanı tavsiye ederim. elbette araştıracağım bugün doktorasını yapan birisiyim.gerekirse ilgililere de mail atar gerekli bilgileri alırım
İzlanda'nın zehirli balıklarını yedik - Sabah - 22 Mayıs 2013
2. si neden tedirgin olmayacakmışın. tamam aşırı kaygılarım var ancak genel olarak ilk hamilelik yaşayan herkeste var. bence konuşmalarına dikkat etmelisin
işte bu kese...ama içinde bebek yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?