2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Bende akşam yatağa girince Hayatım ne oldu biliyomusun diyorum, hemen gülmeye başlıyo. Hadi söyle söyle yine nerden ne okudun, ne duydun diyo. Alıştı artık hergün yeni bişey söylüyorum.

aaaay matsen'imm ne güzel bi haber bu
gerçekten hepimiz için çok güzel bir haber olmuştu.şimdi de kızın kanaması var kaç haftadır ama bebek sağlıklı şükür.öyle böyle 11.haftaya geldi.hamilelik bazen insanı sınıyor gerçekten.bu tanıdığımız da en büyük örneği oldu bana.içini ferah tut sen.

vajinadan baktırmak çok sağlıklı değil diye duymuştum. gerçi öyle olsa ilişkiye giremezdik ama.

Arkadasim yazdiklarini bi iki gundur takip ediyorumda
Hic saglikli dusunceler degil bunlar
Boyle gerwksiz yere herseyden pimpiriklenirsen bitmez bu hamilelik
Yani dusundugun ve yazdigin seyler cok mantiksiz...
Rahat olmayi denemelisin bence arkadasimm...
Hersey rabbimden.
.sen cok dikkatli olursun ama yine aksilikler cikabilir
Boyle dusunmeyi dene...
Sen baliktaki civadan korkarsin ama atiyorum marketten aldigin ekmekten bulasir sana o civa
Rahat ol tevekkul et..hersey rabbimin emri dogrultusunda...
Daha onumuzde 8 ay daha var ve nwler neler bizi bekliyo...
Umarim beni yanlis anlamamissindir...
Bende zamaninda senin gibiydim ve basima gelmedik kalmazdi..
Simdi bebegimi rabbime emanet ettim...
Herseyin en guzeluni o bilir suphesizz...

Canm bak diget arkadaslarinda soyledigi gibi
Hemen moralini bozma sakin...
En azindan kese var buna sevunmelisin...
Bence vakit kaybetmeden baska dra gorunmelisin:26::26::26:

gidicem canım kesin..ama daha dün gittim ya 1-2 gün geçsin diyordum..cuma fln gideyim diyordum?

kıyamam o zaman sen unutma her gittiğinde sor ultrasona göre kaç haftalık kaç günlük diye sor mutlaka... geç döllenme olunca birz geriden gelir ama korkma hayırlısıyla yetişir ....................arayı kapatırr

pufpuf sen daha önce gittiğinde yolk kesesi görünmüş miydü ?

hiç bilmiyorum cnm..bu konuda ne görünüyo,ne görünmüyo diye hiçbişey söylenmedi..hatta ben yeni öğrendim sayılır yolk kesesi diye bişey varmış :44:

gidicem canım kesin..ama daha dün gittim ya 1-2 gün geçsin diyordum..cuma fln gideyim diyordum?

Tabi dogrusunu sen bilirsin canm...
Ama bu surede moralini yuksek tut canm benm..
Egumus soyledi galiba yanlis hatirlamiyosam..
Eger varsayalimki dusuk bile olacak olsa
Bunu Rabbimin sakat bebeklerin dogumunu engellemek icin kurdugu bir duzen oldugunu unutma
Hayirli haberlerini bekluyoruz canm...

hiç bilmiyorum cnm..bu konuda ne görünüyo,ne görünmüyo diye hiçbişey söylenmedi..hatta ben yeni öğrendim sayılır yolk kesesi diye bişey varmış :44:

PUFPUFFUMM görünecek inşallah bende çok inanıyorum.... biraz sabır gerekiyor bekleme sürecei yoruyor insanı ama güzel haberler alırsan buna değecek inşallah........................

1. düşündüğüm ve söylediğim şeylerde mantıksızlık yok. belki çok şey okuduğumuzdan biraz daha temkinli yaklaşıyor olabilirim; tamam abartıyorum ancak elden gelen bir şey yok ilk hamilelik. civa olayına gelince şu linki takip bakmanı tavsiye ederim. elbette araştıracağım bugün doktorasını yapan birisiyim.gerekirse ilgililere de mail atar gerekli bilgileri alırım
İzlanda'nın zehirli balıklarını yedik - Sabah - 22 Mayıs 2013
2. si neden tedirgin olmayacakmışın. tamam aşırı kaygılarım var ancak genel olarak ilk hamilelik yaşayan herkeste var. bence konuşmalarına dikkat etmelisin

1. düşündüğüm ve söylediğim şeylerde mantıksızlık yok. belki çok şey okuduğumuzdan biraz daha temkinli yaklaşıyor olabilirim; tamam abartıyorum ancak elden gelen bir şey yok ilk hamilelik. civa olayına gelince şu linki takip bakmanı tavsiye ederim. elbette araştıracağım bugün doktorasını yapan birisiyim.gerekirse ilgililere de mail atar, arar, gider vs... gerekli bilgileri alırım

İzlanda'nın zehirli balıklarını yedik - Sabah - 22 Mayıs 2013

2. si neden tedirgin olmayacakmışın. tamam aşırı kaygılarım var ancak genel olarak ilk hamilelik yaşayan herkeste var. abartıyorum biliyorum engelde olamıyorum; ancak bunun nasıl bir düşünce olduğuna karar verecek eğitime sahipsin anlamadım orasını. sağolasın yinede

Canm kirdiysam cok cok ozur dilerim amacim bu degildi....
Sende haklisin kolay degil..
Sadece tavsiyede bulunmak istemistim sıkma kendini bu kadar diye...
Hamilelerin son derece alingan oldugunu kendimden bilmem gerekirdi..
Hakkini helal et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…