2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
vijdanla alakalı bi durum bence.yapcak bişeyim yok.Allaha havale edicem başka yolu yok canımmm
Allah kolaylık versin canım ne diyim
canım paylaşmıştım ama görmedin sanırım 70*120 kraft 504 aldık biz.. işte bu da fotosu :)

biz 504ü beğendik canım çok yüksek deil üst filesi kumaşı da güzel daha kurmadık ama 5-10 kere bakıp mağazada öyle karar verdik :)

günaydın kızlar nasılsınız? işe gidip gelmek iyice yoruyo artık beni bide sağolsunlar!! okulda akşam sınavlarına gözetmen yazmışlar beni bu hafta 2 tane var üstelik.. ben çok terliyorum sıcaklıyorum korkuyorum da üzerimdekileri çıkarmaya bi kutu antibiyotikten sonra.. sizde de var mı aynı sorun?

Bende cok terliyorum.saclarim boynum ve gogus aram ter icinde kaliyo.ince giyinemiyorum ama giyince bagirsaklarim sisiyo hemen.mecburen terlemeye devam yani

günaydın kızlar nasılsınız hepimizin şikayetleri hemen hemen aynı ağrılar şunlar bunlar demek ki normal hepsi artık ben de okula gidip gelirken zorlanmaya başladım ayın 11 inde izin aktarması yaılacak inşallah çalışabilirim
dün pijamam geldi kalitesi çok güzel çıktı incecik penyelerden değilmiş yıkadım kuruyor bir de önceden bir arkadaş link vermişti bebek şekeri için toptan malzemeler ben inceledim baya uyguna geliyor sanırım alıp kendim yapıcam öptüm hepinizi

kızlar ne zamandır okuyorum ama yazamıyorum bi türlü, çok yorulmaya başladım ben. akşam 10da bitiyor pilim. şu anda okuldayım da size bişi sorcam, yorumlarınızı eve gidince okurum artık.

sağ tarafımda yani bebeğin başının olduğu tarafta kasılmalarım arttı benim. tam da doktora gittikten sonra başladı. yani soramadım. bir dahaki randevuya da çok var. nst ye hiç girmedim. bu kasılmalar bi sıkıntı yaratır mı? bugün sabah saatte 3 defa oldu, ama sonraki saatlerde olmadı çok şükür, düzenli değil yani.

yorumlarınızı bekliyorum lütfen

canım benim de geçen hafta çok oldu benim ilk doğumum sezeryan olduğu için kasılmayı ayırt edemiyorum dr a sordum kasılmada tüm karnın sertleşiyormuş aşağıya baskı oluyormuş böyle çok olursa rahimağzı kalınlığına bakarız gel dedi ama benim sağdan kafa resmen çıkıyor o da pozisyonunu ayarlıyordur dedi bir de kasılmalar düzenli olursa sıkıntı diye biliyorum muhtemelen yorulduğun için oluyordur benim de oturup kalkınca eğilip doğrulunca oluyor daha çok içini rahat tutu bence dinlenmeye çalış

benim evimde işime uzak neyseki servisim var ben terlemiyorum ama çok sıcaklıyorum bankada çalıştığım için çok sıcak kolu kısa ile geziyorum akşam hırkamı alıyorum. elimin kolumun kalkmayası geliyor arkadaşlar bir de belim çok fena. birde hamileleri akşam çalıştıramazlar diye biliyroum sınavları kabul etmeme şansın yok mu canım

özellerde uygulamıyolar malesef bu kuralları.. ama fena çemkiricem yakındır sabrım taşıyo :) az önce kızıma butikbebeden aldığım cicileri paylaşayım sizlerle :)
Eki Görüntüle 850438 Eki Görüntüle 850439 Eki Görüntüle 850440

Kızlaarr,
Bu sırt ağrıları beni öldürecek sanırım nasıl oturacağımı nasıl yatacağımı şaşırdım valla. Bir de magnezyum kullanıyorum iki aydır kullanmasam ne durumda olurdum çok merak ediyorum. Bebişin bir hafta geri bir hafta ilerde olması konusunda çok yorumlar yapılmış. Ben de doktoruma sordum bir hafta bir şey değil diyor her hamilelikte olabilirmiş. Mesela benim kızımın boyu bir hafta önden gidiyor. Öyle 50-100 grm eksik ya da fazla bir şey olmaz Allah'ın izniyle, boşuna kendinizi de bebişi de strese sokmayın derim ben. Hep dualarımdasınız. Öptüükk :))

of herkesin derdi aynı :) geçmiş olsun canım bebişler iyi olsun da katlanıcaz artık napalım

bende zorlanıyorum okulda. 32 de bırakmayı düşünüyorum. yoksa çok zor olacak. çok yoruluyorum. ikinci dönemide ücretsiz izinle bitircem inşallah. pijamayı nerden aldın canım? kaça aldın? bedeni nasıl? yıkayınca çekti mi?

Fatihacım selam,

Benimde sırtım cok feci ,kürek kemiklerimin ağrısına gece uyanıyorum. Bende magnezyum kullanıyorum ama sanırım sorun daha once spor yapmamamız ve kaslarımızın olmaması.. İkinci çocuktan once vericem kendimi spora.

sırt ağrısı için doktorum yapacak birşey yok ağırlık noktanız değişiyor dedi. bende magnezyum kalsiyum alıyorum ama nafile . her bebeğin kilosu aynı olmuyor ama üç aşağı beş yukarı aynı durumda oluyorlar.

Merhaba, bir konuya açıklık getirmek istiyorum.Dün konuşulan mesele var ya doğum öncesi ve doğum sonrası konusu. Şöyle ki müdür yardımcım ile konuştum kendisi bir bayan ve geçen sene doğum yaptı. Aynen benim dediğim gibiymiş.Doğum sonrası izin bebek doğduğu günden itibaren başlar dedi. Yani diyelim ki 37'de zorunlu ayrıldık. çalıştığımız 5 haftayı sonraki 10 haftaya ekliyorsun yani 15 hafta ediyor ve bebek diyelim ki 38 de doğdu ya da 40 neyse artık o tarıhten ıtıbaren gecerlı. yanı ızne ayrıldıgımız 37. haftadan baslamaz ızın... Yani burda bir arkadaş demiş ki öyle olsa herkes 32de ayrılır dıye nıye ayrılsın ki o zaman sonraya aktaracağı ızın azalır. o yuzden calısıyor kı 5 haftayı aktarabılsın. Neyse işte zaten adı dogum sonrası ızın mantıklısı da bu. Bizzat bilir kişiden ogrendım.Ayrıca baska dogum yapmıs arkadasım da aynısını dedı.... Zaten mantıklısı da bu.

Ben komple karıştım canım :) yani 37 hafta da çıkarsak sonraki izne ekleniyor di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…