Allah kolaylık versin canım ne diyimvijdanla alakalı bi durum bence.yapcak bişeyim yok.Allaha havale edicem başka yolu yok canımmm
canım paylaşmıştım ama görmedin sanırım 70*120 kraft 504 aldık biz.. işte bu da fotosu :)Park yatak alan yada almayı düşünen arkadaşlar, 60*120 mi yoksa 70*110 mu düşünüyorsunuz. Yarın alıcam inşallah ve hangi ebatlar karar veremedim. 60 cm olan kapılardan geçer ama bebek dönmeye başlayınca rahat etmez diyolar. Nediyosunuz??
ben Kraft coral ya da Kraft 504 almayı düşünoyorum inşallah. 70*110 boyutları. bence geniş almalı. çünkü 60*120 de bebekler dönmeye başlayınca fileye dayanıyomuş uyurken. bide park yatakta üst katın derinliği önemliiymiş. yüksek olursa düşme tehlikesi olabiliyomuş dönerken. ben internetten bakabildim, gözümle görme şansım yok. bu söylediğim modelleri gören var mı?
günaydın kızlar nasılsınız? işe gidip gelmek iyice yoruyo artık beni bide sağolsunlar!! okulda akşam sınavlarına gözetmen yazmışlar beni bu hafta 2 tane var üstelik.. ben çok terliyorum sıcaklıyorum korkuyorum da üzerimdekileri çıkarmaya bi kutu antibiyotikten sonra.. sizde de var mı aynı sorun?
kızlar ne zamandır okuyorum ama yazamıyorum bi türlü, çok yorulmaya başladım ben. akşam 10da bitiyor pilim. şu anda okuldayım da size bişi sorcam, yorumlarınızı eve gidince okurum artık.
sağ tarafımda yani bebeğin başının olduğu tarafta kasılmalarım arttı benim. tam da doktora gittikten sonra başladı. yani soramadım. bir dahaki randevuya da çok var. nst ye hiç girmedim. bu kasılmalar bi sıkıntı yaratır mı? bugün sabah saatte 3 defa oldu, ama sonraki saatlerde olmadı çok şükür, düzenli değil yani.
yorumlarınızı bekliyorum lütfen
Kızlar kendi şekerlerimizi uygun fiyata kendimiz bile yapabilirizzz
bu sitede bebek şekeri malzemeleri çubuk tül biblo hatta bonibon bile vaaaar :124:
ben detaylıca inceleyim şimdi
Nikah Şekeri malzemesi, Bebek Şekeri malzemesi,Mevlüt Şekeri Malzemesi.
günaydın kızlar nasılsınız? işe gidip gelmek iyice yoruyo artık beni bide sağolsunlar!! okulda akşam sınavlarına gözetmen yazmışlar beni bu hafta 2 tane var üstelik.. ben çok terliyorum sıcaklıyorum korkuyorum da üzerimdekileri çıkarmaya bi kutu antibiyotikten sonra.. sizde de var mı aynı sorun?
benim evimde işime uzak neyseki servisim var ben terlemiyorum ama çok sıcaklıyorum bankada çalıştığım için çok sıcak kolu kısa ile geziyorum akşam hırkamı alıyorum. elimin kolumun kalkmayası geliyor arkadaşlar bir de belim çok fena. birde hamileleri akşam çalıştıramazlar diye biliyroum sınavları kabul etmeme şansın yok mu canım
özellerde uygulamıyolar malesef bu kuralları.. ama fena çemkiricem yakındır sabrım taşıyo :) az önce kızıma butikbebeden aldığım cicileri paylaşayım sizlerle :)
Eki Görüntüle 850438 Eki Görüntüle 850439 Eki Görüntüle 850440
Ayy güle güle giysin çok şekerler Allah iyi günlerde giymeyi hepsini kirletmeyi nasip etsin :)
amin canım inşallah güzel günlerde kullanır bebişlerimiz eşyalarını.. Allahım kimsenin hevesini kursağında bırakmasın
Kızlaarr,
Bu sırt ağrıları beni öldürecek sanırım nasıl oturacağımı nasıl yatacağımı şaşırdım valla. Bir de magnezyum kullanıyorum iki aydır kullanmasam ne durumda olurdum çok merak ediyorum. Bebişin bir hafta geri bir hafta ilerde olması konusunda çok yorumlar yapılmış. Ben de doktoruma sordum bir hafta bir şey değil diyor her hamilelikte olabilirmiş. Mesela benim kızımın boyu bir hafta önden gidiyor. Öyle 50-100 grm eksik ya da fazla bir şey olmaz Allah'ın izniyle, boşuna kendinizi de bebişi de strese sokmayın derim ben. Hep dualarımdasınız. Öptüükk :))
günaydın kızlar nasılsınız hepimizin şikayetleri hemen hemen aynı ağrılar şunlar bunlar demek ki normal hepsi artık ben de okula gidip gelirken zorlanmaya başladım ayın 11 inde izin aktarması yaılacak inşallah çalışabilirim
dün pijamam geldi kalitesi çok güzel çıktı incecik penyelerden değilmiş yıkadım kuruyor bir de önceden bir arkadaş link vermişti bebek şekeri için toptan malzemeler ben inceledim baya uyguna geliyor sanırım alıp kendim yapıcam öptüm hepinizi
Kızlaarr,
Bu sırt ağrıları beni öldürecek sanırım nasıl oturacağımı nasıl yatacağımı şaşırdım valla. Bir de magnezyum kullanıyorum iki aydır kullanmasam ne durumda olurdum çok merak ediyorum. Bebişin bir hafta geri bir hafta ilerde olması konusunda çok yorumlar yapılmış. Ben de doktoruma sordum bir hafta bir şey değil diyor her hamilelikte olabilirmiş. Mesela benim kızımın boyu bir hafta önden gidiyor. Öyle 50-100 grm eksik ya da fazla bir şey olmaz Allah'ın izniyle, boşuna kendinizi de bebişi de strese sokmayın derim ben. Hep dualarımdasınız. Öptüükk :))
Kızlaarr,
Merhaba, bir konuya açıklık getirmek istiyorum.Dün konuşulan mesele var ya doğum öncesi ve doğum sonrası konusu. Şöyle ki müdür yardımcım ile konuştum kendisi bir bayan ve geçen sene doğum yaptı. Aynen benim dediğim gibiymiş.Doğum sonrası izin bebek doğduğu günden itibaren başlar dedi. Yani diyelim ki 37'de zorunlu ayrıldık. çalıştığımız 5 haftayı sonraki 10 haftaya ekliyorsun yani 15 hafta ediyor ve bebek diyelim ki 38 de doğdu ya da 40 neyse artık o tarıhten ıtıbaren gecerlı. yanı ızne ayrıldıgımız 37. haftadan baslamaz ızın... Yani burda bir arkadaş demiş ki öyle olsa herkes 32de ayrılır dıye nıye ayrılsın ki o zaman sonraya aktaracağı ızın azalır. o yuzden calısıyor kı 5 haftayı aktarabılsın. Neyse işte zaten adı dogum sonrası ızın mantıklısı da bu. Bizzat bilir kişiden ogrendım.Ayrıca baska dogum yapmıs arkadasım da aynısını dedı.... Zaten mantıklısı da bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?