Ben de acayip terliyorum tatlım iş yerinde, gece yatarken , evde de kaloriferler çok yandıysa öbür odaya gidip pencere açıyorum o kadar yani! Bazende nefesim darlanıyo benide bu endişelendiriyo ama dün doktorum normal dedi...günaydın kızlar nasılsınız? işe gidip gelmek iyice yoruyo artık beni bide sağolsunlar!! okulda akşam sınavlarına gözetmen yazmışlar beni bu hafta 2 tane var üstelik.. ben çok terliyorum sıcaklıyorum korkuyorum da üzerimdekileri çıkarmaya bi kutu antibiyotikten sonra.. sizde de var mı aynı sorun?
Ben de acayip terliyorum tatlım iş yerinde, gece yatarken , evde de kaloriferler çok yandıysa öbür odaya gidip pencere açıyorum o kadar yani! Bazende nefesim darlanıyo benide bu endişelendiriyo ama dün doktorum normal dedi...
Kızlaarr,
Bu sırt ağrıları beni öldürecek sanırım nasıl oturacağımı nasıl yatacağımı şaşırdım valla. Bir de magnezyum kullanıyorum iki aydır kullanmasam ne durumda olurdum çok merak ediyorum. Bebişin bir hafta geri bir hafta ilerde olması konusunda çok yorumlar yapılmış. Ben de doktoruma sordum bir hafta bir şey değil diyor her hamilelikte olabilirmiş. Mesela benim kızımın boyu bir hafta önden gidiyor. Öyle 50-100 grm eksik ya da fazla bir şey olmaz Allah'ın izniyle, boşuna kendinizi de bebişi de strese sokmayın derim ben. Hep dualarımdasınız. Öptüükk :))
sırt ağrısı,mide yanması,bacak krampları ve uykusuzluğum da beni öldürecek ...son 2 günüm kaldı izne ayrılmaya..daha fazla çalışamıyacağım..ayy 37.haftaya kadar çalışacaklara Allah yardım etsin...
benim bu hafta canım ne görse istiyo.yemek programlarına bakamıyorum..iştahım açıldı çok..şimdiye kadar 11 kilo aldım.doğuma kadar kaç kilo olucam ben...:18:
Tatlım banada vermedi doktorum hiç ağrımda kasılmamda olmadı çok şükür , hamileliğimin başından beri her gece bir sodayı bardağa döküyorum asidinin gitmesini bekledikten sonra içiyorum sanırım bu etkili oluyo . Sağlık sitesinde görmüştüm bu şeklide yapanlar magnezyum almaya gerek duymazlar demişti haklılarmış çok şükür gerek kalmadı . Bende dün kızlara sordum alayım artık tabletten madem doktor vermiyo ben alayım dedim ama yazılanları okuyunca içim rahatladı vazgeçtim.canım herkes magnezyum kullandığını söylemiş ama benim doktor hiç öyle bir şey vermedi. ağrıları bir nebze de olsa hafifletiyor mu?
gece yatarken üstümü açınca sıcak basıyor, açınca da üşüyorum üşütüyorum midemi. sanki menopoza girmiş gibi hissediyorum kendimi :) bide deliksiz uyumayı öyle çok özledim ki...
Tatlım banada vermedi doktorum hiç ağrımda kasılmamda olmadı çok şükür , hamileliğimin başından beri her gece bir sodayı bardağa döküyorum asidinin gitmesini bekledikten sonra içiyorum sanırım bu etkili oluyo . Sağlık sitesinde görmüştüm bu şeklide yapanlar magnezyum almaya gerek duymazlar demişti haklılarmış çok şükür gerek kalmadı . Bende dün kızlara sordum alayım artık tabletten madem doktor vermiyo ben alayım dedim ama yazılanları okuyunca içim rahatladı vazgeçtim.
Ah aaaahhh o deliksiz uyku artık hayal sanırım tatlım ya içini açmak istemem ama beni her gören sadece uyuyabildiğin kadar uyu gezebildiğin kadar gez diyo başka bişi demiyo nedense:))
kızlar çatlaklarınız başladı mı...merak ettim?
Yok 2. Saat sonrası 138 çıktı dün devamlı ölmuyorum ben ama ara ara ölçümler bu doğrultuda pek diyet yapyığım söylenemez tabi
karnımda ve göğsümde yok çok şükür. ama bacaklar felaket kırmızı kırmızı çatlaklar hem de. bacakları ihmal etmiştim ondan olsa gerek. bide göbeğimde dikey yukarı doğru giden bi çizgi var upuzun çatlak değil ama fay hattı gibi aynınormal olduğunu doğumdan sonra geçeceğini okumuştum bi yerde ama tam bilemioyorum tabi
Yüksekmi diyosun canım benim doktor diyetisyene yolladı karışmıyo uzmanlığı değil ya ! Diyetisyene de ilk bi gittim verdiği listeyi pek uyguladım denemez onun içim yüzüm tutup bidaha gitmedim en iyisi biraz boğazımı tutamda takipe alam çok yüksek değil deyip önesemedik arttı sanırım.Canım 2. Saat için biraz yüksek gibi geldi, doktorun ne diyor ?
Ben zati kilolu olduğum için çatlaklarım vardı ama karnımda daha başlamadı tatlım deri alışkın kilo alıp vermelerime tabi daha reaksiyon vermedi zahar:))kızlar çatlaklarınız başladı mı...merak ettim?
Kizlar ben yarin insallah 32. Haftaya giriyorum ama doktora haftaya cuma gidicem durum boyle olunca 33 olucaz ben calisabilir raporu o zaman alsam problem olur mu 37 ye kadar calismak istiyorum
Yiyin kızlar benim yerimede, şeker çıkınca artık hiç bişey yiyemiyorum. Dün 1 parça çikolata yedim resmen iliklerime kadar hissettim o kakao tadını :) tabi şekerim fırladı hemen
Stres yapma zaten tatlım benim şekerim çıkmasa bende rahat rahat yerdim bebeğin sağlıklıysa sen sağlıklıysan değerlerin güzel çıkıyosa ne kadar güzel daha ne ister bir hamiş maşalllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?