2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Ben de acayip terliyorum tatlım iş yerinde, gece yatarken , evde de kaloriferler çok yandıysa öbür odaya gidip pencere açıyorum o kadar yani! Bazende nefesim darlanıyo benide bu endişelendiriyo ama dün doktorum normal dedi...

gece yatarken üstümü açınca sıcak basıyor, açınca da üşüyorum üşütüyorum midemi. sanki menopoza girmiş gibi hissediyorum kendimi :) bide deliksiz uyumayı öyle çok özledim ki...

sırt ağrısı,mide yanması,bacak krampları ve uykusuzluğum da beni öldürecek ...son 2 günüm kaldı izne ayrılmaya..daha fazla çalışamıyacağım..ayy 37.haftaya kadar çalışacaklara Allah yardım etsin...

benim bu hafta canım ne görse istiyo.yemek programlarına bakamıyorum..iştahım açıldı çok..şimdiye kadar 11 kilo aldım.doğuma kadar kaç kilo olucam ben...:18:

aynen benim de iştah acayip. 11 kilo da benden 5-6 daha alırsam ne hale gelirim düşünemiyorum 37ye kadar çalışmam lazım iznimi daha sonra kullanabilmek adına. okul da zorlaşmaya başladı. karnım burnumda ben o kadar emek verirken öğrencilerin hiç umrunda değil, hocam biran evel izin alın da gidin diyorlar

canım herkes magnezyum kullandığını söylemiş ama benim doktor hiç öyle bir şey vermedi. ağrıları bir nebze de olsa hafifletiyor mu?
Tatlım banada vermedi doktorum hiç ağrımda kasılmamda olmadı çok şükür , hamileliğimin başından beri her gece bir sodayı bardağa döküyorum asidinin gitmesini bekledikten sonra içiyorum sanırım bu etkili oluyo . Sağlık sitesinde görmüştüm bu şeklide yapanlar magnezyum almaya gerek duymazlar demişti haklılarmış çok şükür gerek kalmadı . Bende dün kızlara sordum alayım artık tabletten madem doktor vermiyo ben alayım dedim ama yazılanları okuyunca içim rahatladı vazgeçtim.

gece yatarken üstümü açınca sıcak basıyor, açınca da üşüyorum üşütüyorum midemi. sanki menopoza girmiş gibi hissediyorum kendimi :) bide deliksiz uyumayı öyle çok özledim ki...

Ah aaaahhh o deliksiz uyku artık hayal sanırım tatlım ya içini açmak istemem ama beni her gören sadece uyuyabildiğin kadar uyu gezebildiğin kadar gez diyo başka bişi demiyo nedense:))

hımm herkes söyleyince acaba gerekli de ben mi bilemiyorum demiştim. aslında kasılma olmuyor çok şükür ağrılarım da katlanılmayacak değil yada ben dayanabiliyorum artık. tablet hap ilaç almayı çok sevmiyorum vitamin yazmıştı doktor onu bile uzun süre kullanmadım doğal yollarla gidermeye çalışmıştım. teşekkürler söylediğini uygulayayım tatlım sağolasın

Ah aaaahhh o deliksiz uyku artık hayal sanırım tatlım ya içini açmak istemem ama beni her gören sadece uyuyabildiğin kadar uyu gezebildiğin kadar gez diyo başka bişi demiyo nedense:))

hayıııııııııır alışmaya mı başlasak o zaman . bir umut bizim çocuk uykuyu çok sever uykucu olur diyordum ama hayırlısı artık

Kizlar ben yarin insallah 32. Haftaya giriyorum ama doktora haftaya cuma gidicem durum boyle olunca 33 olucaz ben calisabilir raporu o zaman alsam problem olur mu 37 ye kadar calismak istiyorum

kızlar çatlaklarınız başladı mı...merak ettim?

karnımda ve göğsümde yok çok şükür. ama bacaklar felaket kırmızı kırmızı çatlaklar hem de. bacakları ihmal etmiştim ondan olsa gerek. bide göbeğimde dikey yukarı doğru giden bi çizgi var upuzun çatlak değil ama fay hattı gibi aynı normal olduğunu doğumdan sonra geçeceğini okumuştum bi yerde ama tam bilemioyorum tabi

aynen benimde öyle..ama çok korkuyorum karnımda çatlak oluşmasından...şu fay hattı doğumdan sonra geçecek evet ama ya çatlaklar???

Canım 2. Saat için biraz yüksek gibi geldi, doktorun ne diyor ?
Yüksekmi diyosun canım benim doktor diyetisyene yolladı karışmıyo uzmanlığı değil ya ! Diyetisyene de ilk bi gittim verdiği listeyi pek uyguladım denemez onun içim yüzüm tutup bidaha gitmedim en iyisi biraz boğazımı tutamda takipe alam çok yüksek değil deyip önesemedik arttı sanırım.

Yiyin kızlar benim yerimede, şeker çıkınca artık hiç bişey yiyemiyorum. Dün 1 parça çikolata yedim resmen iliklerime kadar hissettim o kakao tadını :) tabi şekerim fırladı hemen

geçmiş olsun canım. hayırlısıyla bebişine kavuşursun inşallahta şekerinde normale döner...

Stres yapma zaten tatlım benim şekerim çıkmasa bende rahat rahat yerdim bebeğin sağlıklıysa sen sağlıklıysan değerlerin güzel çıkıyosa ne kadar güzel daha ne ister bir hamiş maşalllah...

geçmiş olsun findux. bir sıkıntı yok şimdilik. inşallah sendede herşey normal gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…