Kizlar ben yarin insallah 32. Haftaya giriyorum ama doktora haftaya cuma gidicem durum boyle olunca 33 olucaz ben calisabilir raporu o zaman alsam problem olur mu 37 ye kadar calismak istiyorum
canım benim de geçen hafta çok oldu benim ilk doğumum sezeryan olduğu için kasılmayı ayırt edemiyorum dr a sordum kasılmada tüm karnın sertleşiyormuş aşağıya baskı oluyormuş böyle çok olursa rahimağzı kalınlığına bakarız gel dedi ama benim sağdan kafa resmen çıkıyor o da pozisyonunu ayarlıyordur dedi bir de kasılmalar düzenli olursa sıkıntı diye biliyorum muhtemelen yorulduğun için oluyordur benim de oturup kalkınca eğilip doğrulunca oluyor daha çok içini rahat tutu bence dinlenmeye çalış
Canım kafa karışıklığı da şu yeni düzenlemeden çıkıyor herhalde", yeni düzenlemeyle 18 hafta oluyor ya doğum izni sabah meltemi hesabını buna göre yapıyor, 37 de izne ayrılacak, 40 da doğum yapacak dolayısıyla doğum yaptıktan sonra 15 hafta izni olacak...
Tabii bu kanun biz doğuruncaya kadar çıkarsa...
Ee iyide benim sonucumu gordun mu? kahvaltıdan iki saat sonraki değerimi? verdiğim referans aralıklarını gordun mu? Gayet normalsin yani..
bak referans değerler ile paylaşıyorum tekrar, aynı senin durum, doktor sıkma canını ,tatlıdan uzak dur, ekmek yeme dedi, o kadar..Eki Görüntüle 851127
Anladım canım yani ben seninkini 100 lük sonucu olarak değerlendirdim ya o yüzden karşılaştırmadım . Haklısn ama sınırda sayılırım demi paronaya yaptım herhal ya her yediğimde şeker aklıma geliyo hep bebişin göbek çevresini soruyom eşime her doktordan çıktığmda normalmi diye ... Annem iki bebişini 5 kilo doğurmuş kızlar yawrum haberide yok hep anlatırdı benim bebeklerimi besledi bünyem diye :) aile komple şeker akraba evliliği zati ben kafayı yemiyim de kim yesin :) abarttım sanırım saol arkadaşım rahatladım biraz sayenizde...
Tamam canım kestim bitti artık şımarmak yok:) yanlız ekmek bize çok gerekliymiş diyetisyen öle demişti ( tam tahıllı tabiki) seninde haberin olsun da istersen yani.Yok cnm, gayet iyi olçumun, bak paylaştım işte senle referans aralıklarını. Benimde ailemde genetik bu arada. Dışardan aldığın sekeri kes bence, tatlı vs de yeme, meyve de cok yeme. Ekmegi komple kaldır. Sıkalım dişimizi ,surada 2 ayımız kaldı. Tek derdimiz bu olsun. Evet ilk değerim sınırda benim ama ben onu yenerim! sende yenersin! evlatlarımız için herseyi yaparız biz! di mi? 2 ay yemeyiz seker di mi?
Canım işine karışmak gibi olmasında streç kullanmasan daha iyi olur bence sen bilirsin tabi...bende de çok fazla çatlak oluşmadı Ben Bella B isminde bi krem almıştım onu kullanıyorum Ayrıca bir yağ karışımı hazırlamıştım kendim zeytin yağ,portakal,badem vs... onu boş bi sprey şişesine koydum bir gün bunu bir gün diğer kremi kullanıyorum Ayrıca sürdüğüm zaman
üzerimdeki kıyafetin yağı çekmemesi için streç sarıyorum :):)karnıma gögsüme bir süre öylece kalıyor Sonra streçi çıkartıyorum uzun süre nemli kalmasını sağlıyor....
kızlar elimde resimdeki kraftın portbebe beşiği var. demonte şekilde bi arkadaşımdan ödünç almıştım. şuanda kurulumunu yapamıyorum bilen var mı? yardımcı olabilir mi?
Eki Görüntüle 851135
maşallah bebısıne. canım mudur yardımcım bayan ve o da yakınlarda dogum yapmıs bırı.hem sadece o degıl dıger dogum yapmıs arkadasım da aynısını dedı. yanı soyle kı demın de konustugumuz gıbı 37 de ayrılıp 37de dogum yaparsan o uc haftan eklenır beklenen dogum tarıhınden once yaptın dıye yanı 18 hafta olur (40.hafta beklenıyor ya dogum) 38 de yaparsan 17 hafta olur 39 da yaparsan 16 hafta olur 40da yaparsan 15 hafta olur ve ıznın baslar. aslında aynı seylerden bahsedıyoruz.ızın evet baslar ayrılır ayrılmaz ama 18den baslar anlatabıldım mı hatta demın de bı arkadasımız boyle acıkladı aynı seyler yanı
Maşallah bebişine bitanem değerleri güzel maşallaahh! Şu uçuk çokmu çıkıyo bide neden çıkyo acaba bu kadar bünyen hassas sanırım doğal yolu yokmu acep bu kremin keşke olsa?
Yok cnm, gayet iyi olçumun, bak paylaştım işte senle referans aralıklarını. Benimde ailemde genetik bu arada. Dışardan aldığın sekeri kes bence, tatlı vs de yeme, meyve de cok yeme. Ekmegi komple kaldır. Sıkalım dişimizi ,surada 2 ayımız kaldı. Tek derdimiz bu olsun. Evet ilk değerim sınırda benim ama ben onu yenerim! sende yenersin! evlatlarımız için herseyi yaparız biz! di mi? 2 ay yemeyiz seker di mi?
Yok aynı şeylerden bahsetmiyoruz canım, sen doğum izni doğurunca başlar, doğumun olana kadar izninden düşmez boş geçer o haftalar diyosun, bense izne ayrıldığın gün eksilmeye başlar diyorum ve hala da ısrar ediyorumama biz nasıl olsa birbirimizi ikna edemicez, az önce dediğim gibi doğurunca görcez nasıl olsa deyip konuyu kapatıyorum kendi açımdan
Canım malum bu herpes virüsü vücuda girince bidaha ölmüyo, tekrar tekrar çıkıyo, fizyolojik ya da psikolojik olarak zayıf yakalamasın. Ama zovirax B grubu bir ilaç zaten. Çıkacağını anladığım zaman 1-2 gün sürüyorum geri dönüyo zaten, kullanmazsan iyileşmesi 1 ayı bulabiliyor
Geçmiş olsun canım pis virüs defolsun gitsin artık !
ahhh ah ben de çok çektiim bu uçuk illetinden. yüzümün her tarafında çıkabilme potansiyeline sahipti. gözümde, çenemde, yanağımda, burnumda... ama sen söyleyince farkettim ki hamileliğim boyunca çok şükür fazla çıkmadı. hormonların etkisi var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?