2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
arkadaslar sıze sormak ıstedıgım bı konu var daha önce yıne sormuştum derdın bu mu demeyın benımde bu günlerde düşündüğüm tek şey doğacak bebegım ama hamılelıgımın baslarında henüz bebegı hissetmezken eşimle ilişkiye girerdık ama uzun zamandır ben kacınıyorum zaten ılk hamılelıgım gıbı de degıl uyumakta bıle zorlanıyorum bu hamılelıgımde öncelerı ben kacsamda esım isterdi ama şimdi eşimde hiç oralı degıl yanı ilişkiye girmek istediğimden degıl ama öylesıne lafıda gecmıyo hergun sarılıp yatıyoruz eşim aşırı duygusallastı benı alnımdan öpüyo sarılıyo canım bnm dıyo acıyo gıbı halıme..evet artık hersey farklı iki oğlusumdan baska bişi düşünmüyorum ama eskıden de sevgılıydık eşimşimdiki gibi kalırsa ya da ne bılım öle işte öyle aklıma gelıyo sızden baska da kımseyle özel bişi paylasmıyorum zaten bi yazyım dedım......

Sanırım senin ikinci çocukla hayat biraz monotonlaşmaya başlıyor ugurbocuuu. Muhtemelen bizimde basımıza gelecektir. Kotu bir sey dusundugunu zannetmiyorum esinin. zaten 1 çocuk var,ev isin var, yemek sende, muhtemelen calisiyorsundur da... ne yapsın adam, uzuluyordur haline. Dogum telaşları bittikten sonra bence esinle eski cinsel hayatınıza geri dönersiniz, geri dönmelisin.

aynı durumdayız canım sen meraketme onlar dört gözle bekliyo bende öyle sanıyodum ama benim koca dogduktan sonra 40 gün demi diye sorunca anladımki sabırla bekliyo sen endişelenme hersey bizde bitiyo inş. eski haline döndürürüz

yok çok şükür monotonlasmıyoruz hersey yolunda çok şeyler yapıyoruz zaten daha 4 yıl bıle olmadı evlenelı ama bnm dedıgım daha bı şefkat halı agır basıyo sankı bilemıyorum:)

benim bıdık sol tarafıma kalbime kaburgama kamp kurdu o rahat orda annesini düşünmüyo çok dil döküyom bak az aşağı in orası rahat diye tınlamıyo beyimiz nefesimi kesiyo midemi yandırıyo sizde durum nasıl bugün hiç uyumadım

Günaydın kızlar sabahın bu saati işteyiz yine maalesef
İşi bırakmama son 26 gün
Doğumuma son 56 gün
saymaya başladım valla
bu arada biz de kocamla evde kanka gibiyiz
adam da korkuyo el sürmeye ben de sesimi çıkarmıyorum
ama tabi önemli olan anlayışlı olması uğurböcüüüüm ya zorla sahip olmaya çalışsa o daha mı iyi

evet bnde hiç bahsını acmam zaten gecenlerde bı laf arasında hiç kıyamıyorum sana dedı gectı evet oglumda da 40 ını zor beklemıştı ama bnde napım karnım büyüdükçe öyle aklıma gelıyo.. bıde çok çekıcı bulurdu benı işte aklımkarıştı heralde....

günaydın canım benim oğlan sağ kaburgaya çalışıyo çok yukarda olmadığı için ayaktayken nefesimi fazla kesemiyo
ama kaburgamı doğum sonrası bir dizi operasyonla düzelttirmem gerekebilir

Bizimde oyle canim bazen ilgilensin istiyorum ama pek o sekilde ilgilenmiyor ama eminim bekliyordur dogum sonrasini bende o da bekliyor korkuyorlar herhalde

günaydın güzel anneler... güzel kızım geceleri uyumuyor sanırım,,her dk. tekmeleriyle uyandırdı beni... doğunca da gece-gündüzü ayırt etmek de zorlanmayız umarımm

ay evet bnm dogumuma da 56 gün var burda 65 yazıyoda 9 gün önce alıcak dr yada 8gün:)
evet zorla üstüme gelse zaten banada zulüm olurda işte kadın hallerımı özledımDD saçımın yarıya kadarı sarı dipler yarıya kadar kahve makyaj yapasım yok hep hamılekıyafetlerı bıktım hamılekıyafetlerınden evde badı tişort gıyıyorum o daha beter bı de bnm belım simit kadardı şimdi koca karnımla 10 kılo kadar kılo aldım artık son demler ya bıkıyorum heralde.. sevımlı takılıyorumbnde çaresız:)

günaayydııınnn herkese inşallah güzel bi gün olur.......

Gunaydin bugun evdeyim dersim yok

Hepinize günaydın güzel annişlerrrrr benim de dersim yok bugün evdeyim çok şükür, dün doktorumuzdan güzel haberlerle döndüğümüz için çok keyifliyiz. az sonra temizlik yapıcam, sonra komşuma tanışma oturmasına gitcem, dönünce de kuzumun geçen hafta yıkadığım kıyafetlerini ütülemeye başlicam televizyonun karşısına kurulup. Güzel bir gün bizi bekliyo, sizin de gününüz çok güzel geçsin inşallah, bi de biz bugün 29. Haftaya başladık

Ertesi gün işe gideceksem muhakkak gece uyanıyorum birkaç kez, ama evde olacaksam çok rahat uyuyorum. Benim kuzu da kafası yukarda ayaklar aşağıdaymış doktor dün öyle dedi ama beni henüz rahatsız etmiyo fazla, yani nefes almamı zorlaştırmıyo, ama şiddetli reflü başladı bende, boğazıma kadar yanmaya başlayınca ağlayasım geliyo

Canım kimse derdin ne bu demez öyle şey olur mu bu konu eşlerimiz için olduğu kadar bizim için de önemli, her ne kadar onlar kadar istekli görünmesek de, durum iki taraf için de mühim
Bence de doğum sonrası kesinlikle normale dönecektir. Eşin seni sıkıştırıp zora sokmak istemiyodur, miniiikkelebek'in dediği gibi zorlaması daha kötü. Biz haftada 2-3 kere devam ediyoruz hala çok şükür bir sıkıntı yok çünkü bebişle ilgili ama doktor uzak durun dese eminim eşim de hiç yaklaşmaz, çocuğunun sağlığı için bu kadar ay ilişkiden uzak durabilecek iradeye sahip eşlerimiz olduğu için bence şükretmeliyiz

Miniiikkelebek gözün aydın ne kadar az kalmış ayrılmana, benim de 55 gün kaldı bugün izne çıkmama, ben izne ayrılcam sen doğum yapacaksın inşallah hiç beklemeden

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar çatlaklarınız başladı mı...merak ettim?

Benım kılom olmasına ragmen gobegımde hıc catladgım yoktu hamılelıkten once ama ılk 3. ayda bulantılar yuzunden bır ayda 10 kılo werınce bı kac gun ııcnde gobegımde 6 7 cızgı seklınde catlatar olustu malesef..suan krem kullanıyorum cok sukur onlar harıcınde olmadı daha ama bılınmez tabı...ne annemde ne annannemde ne ablamda nede teyzemde catlak yok ama bende war.bıraz yapı meselesı sanrıım ((

selamlar ben de ocak 2014 te kızımı kucağıma alacağım Allahın izniyle Hepiniz bebişlerinize sağ salim kavuşursunuz inşallah

Son düzenleme:

Böyle düşünmen çok normal, ama böyle kalmaz merak etme, ilk hamileliğimde 6 aydan sonra ve doğumdan 3 ay sonraya kadar hiç ilişkiye girmedik fakat ilk ilişkiden sonra herşey eskiye döndü, sen ben hepimiz hamiliğimiz bitince yeniden normal kadın olucaz :))) bizde hemen hemen 2 aydır ilişkiye girmiyoruz çok hareketli oğlum o anda hareketlenirse utanırım falan gibime geliyor sanki onun gözüönüde gibi, biz hamileyiz istediğimiz gibi düşünebilir kapris yapabilirz faydalanalım bundan

günaydın canım benim oğlan sağ kaburgaya çalışıyo çok yukarda olmadığı için ayaktayken nefesimi fazla kesemiyo
ama kaburgamı doğum sonrası bir dizi operasyonla düzelttirmem gerekebilir

bende sol kaburgadan hatta böbrekten muzdarip olacağım sanırım

Bizimde oyle canim bazen ilgilensin istiyorum ama pek o sekilde ilgilenmiyor ama eminim bekliyordur dogum sonrasini bende o da bekliyor korkuyorlar herhalde

evet canım tabı allah esırgesın bişi olursa dıye bnde çok korkuyorum da işte kadınız sonuçta bnmde eşim çok ilgilenır hergun yorgun yorgun gelırbana masaj yapar beraber bişiler yapmak ister konuşmakister baska odada mutfakta uzun süre kalsam gelsene artık sıkılıyorum der ama sevişmez dermişim yanı korkuyo heralde artıık o da ama oyle işte o kadar sonrada güzelce uyuruz ben uyuyamam bazen onu itelerım öyle gecıyo günler....

yok çok şükür monotonlasmıyoruz hersey yolunda çok şeyler yapıyoruz zaten daha 4 yıl bıle olmadı evlenelı ama bnm dedıgım daha bı şefkat halı agır basıyo sankı bilemıyorum:)

aynen öyle.. bizde kestik ilişkiyi ben bi kaç defa istedim ama eşim bu kadar net bebeği hissederken eminim ikimizde zevk almayız canım dedi aslında çok haklılar...ama eminim onlarda normale dönmemizi sabırla bekliyor bu hep böyle sürmeyecek nasılsa............ayrıca bende topuklu ayakkabılar,dar pantolonları da özledim galiba hafif hafif hamile depresyonu yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…