2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ayy ne kadar az kalmış yaa............

selamlar ben de ocak 2014 te kızımı kucağıma alacağım Allahın izniyle Hepiniz bebişlerinize sağ salim kavuşursunuz inşallah

Aramıza hosgeldin Elifcik,

Sanırım kız bebek sahibi oluyorsuni profil fotondan oyle tahmin ettim. Bende erkek annesi olucam kısmetse, kız anneleri ile aramı sıkı tutmaya calisiyorum :)

Hepimiz aynıyız canım. Dün oturup ağlasam mı gülsem mi halime diye düşündüm, kendi eşofmanlarım olmuyo, hamile pantolonlarını da işe giderken giyiyorum zaten onlar evde giyilecek gibi değil, uzun eteğim var ama üşürüm artık diye giyemiyorum, eşimin eşofman altlarıyla geziyorum evde gece de onun pijama altlarını giyip göğsümün altına kadar da çekiyorum lastiğini çocuğu sıkıştırmasın diye, hüsmen aga gibi geziyorum evde geçen akşam çok güldük 90 kiloluk eşimin kıyafetini giyince normalde hayatta durmaz üstümde ama şu an göbek tutuyo. Limango'da 'gör&sin maternity' diye bir kampanya vardı ordan hamile eşofmanı almıştım 29 liraya, dün geldi, çok beğendim, denk gelirse tavsiye ederim sık sık çıkıyo zaten bu kampanya, ben arıyordum ama bulamıyodum, fiyatı da çok iyi. Eşime verdim boyu için terziye götürdü sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum artık onunla geçiririm hamileliğimi

selamlar ben de ocak 2014 te kızımı kucağıma alacağım Allahın izniyle Hepiniz bebişlerinize sağ salim kavuşursunuz inşallah

Hoşgeldin canım aramıza inşallah hepimiz yavrularımıza sağ salim kavuşuruz hiç bir sorun yaşamadan

Son bir aydır en çok sızlandığım konu bu, durup durup 'kot giymek istiyorum ben, kotlarımı özledim' deyip duruyorum. Gerçekten çok özledim ama. Doğumdan sonra da bakalım 26 beden kotlarıma girebilcem mi merak ediyorum :44:

Ben temizliğe başlıyorum kızlar, sonra görüşürüz öptük hepinizi

evet bnmde bebegım cok hareketlı hele gece yatınca acıtacak kadar çok hareket eder......

kızlar acil cvp verin lütfen
Bugün evimin tavanlarını boyanacak sadece tavanlar çok korkuyorum boyanın kokusu bi zarar verir die
Sizce napmalıyım evden gitmelimiyim

aynen bende çok kılo almamama ragmen kendımı yuvarlanacak gıbı top gıbı hıssedıyorum bı dolu kıyafet aldım hepsı 36 38 beden inş onları gıydıgımı hayal edıp kendımı tesellı edıyorum..evet hafıf bı depresıf hal var tabı neyse allahsaglık versınde gececek 2 aykaldı sonra herseyhızlayoluna gırecek....

artık hamılekıyafetı almıyorum ben canım aynı senın dedıgın gıbı bazen esımın esofman altlarını gıyıyorum ben artık dogumsonrası için alışverış yapıyorum 3 tane elbise aldım çok güzeller ablam bi badı almış dar çok özledım kotla dar badıyı kotlar aldım hamılelıgım basında ayakkabılar almıştım hıç birini giyemedım öncelerı şimdi de ayagım topukluda şişiyo hiç giyemem onları gıycem ben inş dogum yapınca şu gunlerı geciştiriyorum:)))

malesef bende 7 kılo almısım hıc bı kıyafetm olmuyr dewamlı esortmanlarla tarcın renk sacların dıp boyasu gelmiş soluk bı surat...gıttım sıyah hınt kınasıyla saclarımı boyadım baska carem yoktu kendımden korkuyodum cunku

kızlar acil cvp verin lütfen
Bugün evimin tavanlarını boyanacak sadece tavanlar çok korkuyorum boyanın kokusu bi zarar verir die
Sizce napmalıyım evden gitmelimiyim

Nasıl boya maonyaaa,

Benimde gecen boyandı salonum ama kokusuz boyaydı, salonun kapısını kapattım, camını açtım 2-3 saatte kurudu.

DD ben sabredıyorum valla ilk dogumumda 15 günde vermiştim bütün kıloları bunda da plan yapıyorum en fazla 1 aya verıp sarı saclarıma dönmek için.. kendımı evrım geçirmiş gibi hissdecegmden emınım çok saldım ben kaşlarım bıleduruyo bılıyomusun sarısın oldugum için helekı dıkkatcekmıyo ben son zamanlarımda alırsam dökülüyo gelmezoluyo kaslarım küsüyo şuan sankı hiç alınmamış gıbı beklıyorum:)sacım uzamış ıyıce kımse farkındadegıl toplu gezerım hep..sarı yapcam çok özledım yaaaa((((

selam kızlar hepinize :119::119::119::119::119:
valla ben kendimi hiç salmadım. Saçlarım benim de bakımsızdı, gittim kısa kestirdim, zaten dalgalı, biraz köpükleyip çıkıyorum, çok havalı olyor makyaj öyle fazla birşeye gerek yok. gözaltına kapatıcı, rimel, bir de dudağa parlatıcı tamam, göz üzerine ince bir kalem de olabilir. haa rengi soluk olanlar biraz allık sürmeli.
ay güzellik uzmanı gibi konuştum ama öyle yaa, salmayalım kendimizi. en güzel dönemimiz ve etrafa da en güzel halimizi göstermeliyiz. ne o öyle solgun ölgün, bizim gibi tatlı hamişlere yakışmaz

Günaydın güzel anneler ve bebişleri :)
uzun bir zamandır girememiştim umarım herkes iyidir ve sağlığı yerindedir
nasıl gidiyor hazırlıklar?

Çok saolun kızlar
Şimdiden evi havalandırıyorum
Eşimin hiç umrunda değil çok panik yapıosun diyo daha bana
Tavan boyası işte cinsi ney bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…