- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
Günaydın kızlarsabahın bu saati işteyiz yine maalesef
İşi bırakmama son 26 gün
Doğumuma son 56 gün
saymaya başladım valla
bu arada biz de kocamla evde kanka gibiyiz
adam da korkuyo el sürmeye ben de sesimi çıkarmıyorum
ama tabi önemli olan anlayışlı olması uğurböcüüüüm ya zorla sahip olmaya çalışsa o daha mı iyi
selamlar ben de ocak 2014 te kızımı kucağıma alacağım Allahın izniyleHepiniz bebişlerinize sağ salim kavuşursunuz inşallah
ay evet bnm dogumuma da 56 gün var burda 65 yazıyoda 9 gün önce alıcak dr yada 8gün:)
evet zorla üstüme gelse zaten banada zulüm olurda işte kadın hallerımı özledımDD saçımın yarıya kadarı sarı dipler yarıya kadar kahve makyaj yapasım yok hep hamılekıyafetlerı bıktım hamılekıyafetlerınden evde badı tişort gıyıyorum o daha beter bı de bnm belım simit kadardı şimdi koca karnımla 10 kılo kadar kılo aldım artık son demler ya bıkıyorum heralde.. sevımlı takılıyorumbnde çaresız:)
selamlar ben de ocak 2014 te kızımı kucağıma alacağım Allahın izniyleHepiniz bebişlerinize sağ salim kavuşursunuz inşallah
aynen öyle.. bizde kestik ilişkiyi ben bi kaç defa istedim ama eşim bu kadar net bebeği hissederken eminim ikimizde zevk almayız canım dedi aslında çok haklılar...ama eminim onlarda normale dönmemizi sabırla bekliyor bu hep böyle sürmeyecek nasılsa............ayrıca bende topuklu ayakkabılar,dar pantolonları da özledimgaliba hafif hafif hamile depresyonu yaşıyoruz
Böyle düşünmen çok normal, ama böyle kalmaz merak etme, ilk hamileliğimde 6 aydan sonra ve doğumdan 3 ay sonraya kadar hiç ilişkiye girmedik fakat ilk ilişkiden sonra herşey eskiye döndü, sen ben hepimiz hamiliğimiz bitince yeniden normal kadın olucaz :))) bizde hemen hemen 2 aydır ilişkiye girmiyoruz çok hareketli oğlum o anda hareketlenirse utanırım falan gibime geliyor sanki onun gözüönüde gibi, biz hamileyiz istediğimiz gibi düşünebilir kapris yapabilirzfaydalanalım bundan
aynen öyle.. bizde kestik ilişkiyi ben bi kaç defa istedim ama eşim bu kadar net bebeği hissederken eminim ikimizde zevk almayız canım dedi aslında çok haklılar...ama eminim onlarda normale dönmemizi sabırla bekliyor bu hep böyle sürmeyecek nasılsa............ayrıca bende topuklu ayakkabılar,dar pantolonları da özledimgaliba hafif hafif hamile depresyonu yaşıyoruz
kızlar acil cvp verin lütfen
Bugün evimin tavanlarını boyanacak sadece tavanlar çok korkuyorum boyanın kokusu bi zarar verir die
Sizce napmalıyım evden gitmelimiyim
evet bugun evden gıtmelısın bnce yada aksama kadar camları hiç kapatma canım...
Hepimiz aynıyız canım. Dün oturup ağlasam mı gülsem mi halime diye düşündüm, kendi eşofmanlarım olmuyo, hamile pantolonlarını da işe giderken giyiyorum zaten onlar evde giyilecek gibi değil, uzun eteğim var ama üşürüm artık diye giyemiyorum, eşimin eşofman altlarıyla geziyorum evdegece de onun pijama altlarını giyip göğsümün altına kadar da çekiyorum lastiğini çocuğu sıkıştırmasın diye, hüsmen aga gibi geziyorum evde geçen akşam çok güldük 90 kiloluk eşimin kıyafetini giyince normalde hayatta durmaz üstümde ama şu an göbek tutuyo. Limango'da 'gör&sin maternity' diye bir kampanya vardı ordan hamile eşofmanı almıştım 29 liraya, dün geldi, çok beğendim, denk gelirse tavsiye ederim sık sık çıkıyo zaten bu kampanya, ben arıyordum ama bulamıyodum, fiyatı da çok iyi. Eşime verdim boyu için terziye götürdü sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum artık onunla geçiririm hamileliğimi
Çok korkuyorum cnm yaaa((
Bugün evimin tavanlarını boyanacak sadece tavanlar çok korkuyorum boyanın kokusu bi zarar verir die
ay evet bnm dogumuma da 56 gün var burda 65 yazıyoda 9 gün önce alıcak dr yada 8gün:)
evet zorla üstüme gelse zaten banada zulüm olurda işte kadın hallerımı özledımDD saçımın yarıya kadarı sarı dipler yarıya kadar kahve makyaj yapasım yok hep hamılekıyafetlerı bıktım hamılekıyafetlerınden evde badı tişort gıyıyorum o daha beter bı de bnm belım simit kadardı şimdi koca karnımla 10 kılo kadar kılo aldım artık son demler ya bıkıyorum heralde.. sevımlı takılıyorumbnde çaresız:)
malesef bende 7 kılo almısım hıc bı kıyafetm olmuyrdewamlı esortmanlarla tarcın renk sacların dıp boyasu gelmiş soluk bı surat...gıttım sıyah hınt kınasıyla saclarımı boyadım baska carem yoktu kendımden korkuyodum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?