selam kızlar hepinize :119::119::119::119::119:
valla ben kendimi hiç salmadım. Saçlarım benim de bakımsızdı, gittim kısa kestirdim, zaten dalgalı, biraz köpükleyip çıkıyorum, çok havalı olyormakyaj öyle fazla birşeye gerek yok. gözaltına kapatıcı, rimel, bir de dudağa parlatıcı tamam, göz üzerine ince bir kalem de olabilir. haa rengi soluk olanlar biraz allık sürmeli.
ay güzellik uzmanı gibi konuştum ama öyle yaa, salmayalım kendimizi. en güzel dönemimiz ve etrafa da en güzel halimizi göstermeliyiz. ne o öyle solgun ölgün, bizim gibi tatlı hamişlere yakışmaz
ben de sürekli nefes nefeseyim normalmiş canım evetBen de acayip terliyorum tatlım iş yerinde, gece yatarken , evde de kaloriferler çok yandıysa öbür odaya gidip pencere açıyorum o kadar yani! Bazende nefesim darlanıyo benide bu endişelendiriyo ama dün doktorum normal dedi...
kızlar acil cvp verin lütfen
Bugün evimin tavanlarını boyanacak sadece tavanlar çok korkuyorum boyanın kokusu bi zarar verir die
Sizce napmalıyım evden gitmelimiyim
Selam eerdgn,
Saldıgımız yok ama karnımız burnumuzda olduğu için cagristirdigin sey oncelikle annelik oluyor :) İcinde hareket eden bir canlı var, kocalarımızın dokunamamasının nedeni muhtemelen bu.
Kendi adıma konusuyorm, 31 senelik hayatım boyunca hic bu kadar güzel olmamıştım, sanırım bunda erkek annesi olmamın nedeni var. 13 yasımdan beri sivilce ile uğraşırım, cok agir ilaçlarda kullandım, hic bu kadar puruzsuz, bu kadar parlak olmamıştı. Saclarım sönüktü ,bu kullandığımız vitaminlerden midir hic bu kadar havalı ve canlı olmadı.. Bu bebek hep içimde kalsın istiyorum :) herkes guzellestigimi soyluyor sanki çirkindim önceden :)
1- Memura doğum yapmasından önce sekiz ve doğum yapmasından sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilmektedir.
2-Memurun doğumdan önceki sekiz haftalık analık izninin, doğum tarihinden önceki üç haftaya kadarki kısmını Kurumunda çalışarak geçirebileceği, bu durumda tabip raporuna bağlı olarak Kurumunda fiilen çalışarak geçirdiği azami beş haftalık izin süresinin doğum sonrası analık izni süresine ekleneceği hükme bağlanmış olduğundan, sağlık durumunun uygun olduğunu tabip raporu ile belgelendirmeden Kurumunda çalışmaya devam eden memurun fiilen çalıştığı sürelerin doğum sonrası analık iznine eklenmesi mümkün bulunmamaktadır.
3- Beklenen doğum tarihinden önce doğum yapan memurun, doğum yapmadan önce kullanamadığı analık izni süreleri, doğum sonrası analık izni sürelerine ilave edilecektir
4- Doğumun beklenen tarihten sonra gerçekleşmesi halinde, fazladan geçen süreler doğum sonrası analık izni süresinden düşülemeyecektir.
sanırım bizim için önemli nokta son madde. doğum sonrası iznimiz ne kadarsa, yani şimdiki durumda 8 hafta, maksimum 5 hafta çalışıp uzatabiliriz etti,13 hafta bunun tamamı doğum sonrasında başlıyor.
yaw kızlar bana göre çok net, ama umarım sizin kafanızı karıştırmamışımdır. öyleyse kusura bakmayın.
Arkadaslar bi yerde okumustum.kadin hamileyken eş de testeron hormonu(erkeklik hormonu)azalirmis,ostrojen hormonu(kadinlik hormonu) azalirmis. Sonuc bizde jankayiz:))
Kızlar şöyle bir durum varmış sanırım 3. madde bunu anlatıyor; 37. haftaya kadar çalıştık ve 38. hafta doğum yaptık doğum sonrası izin 13 hafta + kullanamadığınız 2 hafta ama o 2 hafta için sgkya dilekçe yamak gerekiyormuş bir tanıdığım böyle yapmış ve doğum sonrasına aktarabilmiş sizin bilginiz var mı?
Aman gene sıcak bastı kışın hiç üşümicez sanırım:)
mrh anniş adayları nasılsınız ?
bişi sormak storum benim bugün akıntım çoğaldı birde kokuyo sizde de var mı ? normal mi ? cumartesi gününe randevu alcakttım ama doluymuş pazartesiye kaldık ? akıntı çoğalınca korktum doğrusu yardımcı olursanız mus mutlu oluruz
Arkadaslar bi yerde okumustum.kadin hamileyken eş de testeron hormonu(erkeklik hormonu)azalirmis,ostrojen hormonu(kadinlik hormonu) azalirmis. Sonuc bizde jankayiz:))
canım akıntı olması normal ama miktarı fazlaysa ve özellikle de koku varsa enfeksiyon olabileceğini söylüyor doktorlar.. doktorunla bir görüş istersen belki vajinal muayene yapıp kültür isteyebilir. geçen hafta hamile bi arkadaşıma aynı prosedürü uyguladı çünkü doktorumuz
aynen katılıyorum, resmen yalvarıyorum, türlü şebeklikler yapıyorum, internetten araştırıyorum yok öyle zararı yok yok şöyle faydası var, ona rağmen 10 günde bir anca ulaşabiliyorum hedefe
pazartesi randevum canım enfeksiyon olabilir koku yoktu koku da var beyaz şekil de geliyor evim soğuk kaloriferler yanmıyor üst üste giyiniyorum taytıma geçince biraz fazla gelmiş. arkadaşına fitil mi vermiş pazartesiye kadar ben ne yapsam geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?