2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Selam eerdgn,

Saldıgımız yok ama karnımız burnumuzda olduğu için cagristirdigin sey oncelikle annelik oluyor :) İcinde hareket eden bir canlı var, kocalarımızın dokunamamasının nedeni muhtemelen bu.

Kendi adıma konusuyorm, 31 senelik hayatım boyunca hic bu kadar güzel olmamıştım, sanırım bunda erkek annesi olmamın nedeni var. 13 yasımdan beri sivilce ile uğraşırım, cok agir ilaçlarda kullandım, hic bu kadar puruzsuz, bu kadar parlak olmamıştı. Saclarım sönüktü ,bu kullandığımız vitaminlerden midir hic bu kadar havalı ve canlı olmadı.. Bu bebek hep içimde kalsın istiyorum :) herkes guzellestigimi soyluyor sanki çirkindim önceden :)

ben de sürekli nefes nefeseyim normalmiş canım evet
kızlar acil cvp verin lütfen
Bugün evimin tavanlarını boyanacak sadece tavanlar çok korkuyorum boyanın kokusu bi zarar verir die
Sizce napmalıyım evden gitmelimiyim

canım benim iki hafta önce tüm evimde boya badana yapıldı üstelik eski boya solvent bazlıydı zımparalandı falan baya iş çıktı anlayacağın fakat yeni yaptıkları boya su bazlı ve kokusuz bir boya olduğundan temizlik yapılınca eve girebildik hiç bir koku olmadı.. benim astımım var çok korkuyodum tıkanıcam diye hatta evde kalmadık bir hafta kayınvalidemde kaldık sonrasında da giremem diyodum ama olmadı sıkıntı.. bence boyacınla konuş kokusuz su bazlı boya kullansın

canım o ilk dediğine ben de katılıyorum, önce anneliği çağrıştırıyoruz. benim salmayalım dediğim dış görünüş anlamındaydı. yoksa eşler anlamında ben de jübileyi yapmış bulunuyorum
valla benim cildimde de bi gerginlik bi parlaklık var.
ben de kız annesi olucam, inşallah çirkinleşmem sonradan.
bu arada annelik her kadına yakışır

Arkadaslar bi yerde okumustum.kadin hamileyken eş de testeron hormonu(erkeklik hormonu)azalirmis,ostrojen hormonu(kadinlik hormonu) azalirmis. Sonuc bizde jankayiz:))

Kızlar şöyle bir durum varmış sanırım 3. madde bunu anlatıyor; 37. haftaya kadar çalıştık ve 38. hafta doğum yaptık doğum sonrası izin 13 hafta + kullanamadığınız 2 hafta ama o 2 hafta için sgkya dilekçe yamak gerekiyormuş bir tanıdığım böyle yapmış ve doğum sonrasına aktarabilmiş sizin bilginiz var mı?

evet canım yani 3.maddeye göre beklenen doğum tarihinden önce doğum yapan, mesela 38de kalan 2 haftasını aktarabiliyor. ama dilekçeye gerek var mı bilmiyorum. o durumda müdürümüze danışırız. o ne derse öyle yaparız sonuçta iznimizi hesaplayacak olan idaremiz.

Merhabalar sevgili anne adayları, sanırım yavaş yavaş sizde de bebek şekerleri, ciciler konuları konuşulmaya başlanmıştır, eğer bebeğinin doğumunda ya da mevlüdünde hatıralık süsler magnetler dağıtmak isteyenler ve henüz ne alacağına karar verememiş olanlar var ise, bir de benimkilere göz atabilirsiniz, vakit ayırdığınız için teşekkürler. Sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim

RNA TASARIM

mrh anniş adayları nasılsınız ?
bişi sormak storum benim bugün akıntım çoğaldı birde kokuyo sizde de var mı ? normal mi ? cumartesi gününe randevu alcakttım ama doluymuş pazartesiye kaldık ? akıntı çoğalınca korktum doğrusu yardımcı olursanız mus mutlu oluruz

canım akıntı olması normal ama miktarı fazlaysa ve özellikle de koku varsa enfeksiyon olabileceğini söylüyor doktorlar.. doktorunla bir görüş istersen belki vajinal muayene yapıp kültür isteyebilir. geçen hafta hamile bi arkadaşıma aynı prosedürü uyguladı çünkü doktorumuz

Arkadaslar bi yerde okumustum.kadin hamileyken eş de testeron hormonu(erkeklik hormonu)azalirmis,ostrojen hormonu(kadinlik hormonu) azalirmis. Sonuc bizde jankayiz:))

aynen katılıyorum, resmen yalvarıyorum, türlü şebeklikler yapıyorum, internetten araştırıyorum yok öyle zararı yok yok şöyle faydası var, ona rağmen 10 günde bir anca ulaşabiliyorum hedefe

arkadaşlar mrb, epeydur buraya bakamamıştım dönemimize uygun yeni sounlar başlamış, bende de benzer şeyler var ama bi başka derdim daha var. bacağımda, kasıktan bikaç parmak aşağıda siğille çıkmış, 4-5 tane et beni gibi bişeyler. dr.um çok bişey demedi sadece hamileyken tedavi edilmez dedi. eşime geçer mi dedim olabilir dedi ama sormasam demiyodu bile. sinir oldum gereken önemi vermedi galiba. nette araştırdım genital bölgede olanları doğumda bebeğin sestellerine zararlı ve kanser yapıcı etki yapaçağından sezeryan gerekiyomuş ama bu kasıkta-bacaktaya bilemedim. dr.da aydınlatmadı. diğer randevum 21kasımda. bu konuda bilginiz var mı?

pazartesi randevum canım enfeksiyon olabilir koku yoktu koku da var beyaz şekil de geliyor evim soğuk kaloriferler yanmıyor üst üste giyiniyorum taytıma geçince biraz fazla gelmiş. arkadaşına fitil mi vermiş pazartesiye kadar ben ne yapsam geçer

aynen katılıyorum, resmen yalvarıyorum, türlü şebeklikler yapıyorum, internetten araştırıyorum yok öyle zararı yok yok şöyle faydası var, ona rağmen 10 günde bir anca ulaşabiliyorum hedefe
hey allahım yaa, bende tık yok resmen dua ediyorum aklına gelmesin diye

kızlar şu kasılmalarla ilgili birşey sormak istiyorum ben de.
dün gece biraz rahatsız oldum, biraz da korktum. kasılma olunca karnım taş gibi oluyor, sıkılıyor ve çok rahatsız oluyorum. aynı zamanda da o olurken midem bulanıyor ve sanırım korkudan başım dönüyor. sizde nasıl oluyor bu doğuma hazırlık kasılmaları???

evet canım fitil vermiş ama tahlil sonucuna göre verdi fitili.. önce enfeksiyonun türüne bakıyo yani

arkadaşlar mrb, epeydir buraya bakamamıştım dönemimize uygun yeni sorunlar başlamış, bende de benzer şeyler var ama bi başka derdim daha var. bacağımda, kasıktan bikaç parmak aşağıda siğille çıkmış, 4-5 tane et beni gibi bişeyler. dr.um çok bişey demedi sadece hamileyken tedavi edilmez dedi. eşime geçer mi dedim olabilir dedi ama sormasam demiyodu bile. sinir oldum gereken önemi vermedi galiba. nette araştırdım genital bölgede olanları doğumda bebeğin sestellerine zararlı ve kanser yapıcı etki yapaçağından sezeryan gerekiyomuş ama bu kasıkta-bacaktaya bilemedim. dr.da aydınlatmadı. diğer randevum 21kasımda. bu konuda bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…