2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canm kirdiysam cok cok ozur dilerim amacim bu degildi....
Sende haklisin kolay degil..
Sadece tavsiyede bulunmak istemistim sıkma kendini bu kadar diye...
Hamilelerin son derece alingan oldugunu kendimden bilmem gerekirdi..
Hakkini helal et..

:)teşekkür ederim haklısın, zor ancak dedim ya manyak gibi bir şeylere bakıyorum ve engel olamıyorum çevremdeki herkes kızıyor. ve gerçekten alınganım duygusalım ve benim için her şeyin önüne geçti, hiç bir şeyi umursamıyorm, yanlızca kendim ve rahmimdeki embriyo; ve burda da benim gibi yeni hamile olduğu için benimle biraz olsun aynı psikolojide oldukları için takip ediyorum

hayır anlsamıyorumkiii...madem örnekler var böyle 8 de 9 da gören niye doktorlar hiç bahsetmiyoki bundan
canım çünkü her zaman böyle birşey denk gelmiyor olabilir
bu durumda bekleme kararını senin vermen daha doğru
onlar bebek yoksa gebeliğin sana zarar verme ihtimaline karşı kürtaj için bekletmek istemiyorlar
bu bi ihtimal,onlar risk almak istemiyorlar.
sen moralini yüksek tut hayırlısı neyse o olacak emin ol,
herşey olacağına varır diyip geç çok da düşünmemeye çalış
önce senin sağlığın
vajinadan baktırmak çok sağlıklı değil diye duymuştum. gerçi öyle olsa ilişkiye giremezdik ama.

çok sık olması iyi değilmiş aslında ısı veriyomuş sanırım,ama ben sadece o gün 1 defa baktırdım
ilişkide de yasaklar mikrop kapma ve enfeksiyon riskine karşı veriliyor canım

sürekli tedirginlik heyecan araştırma hepimizde var bunlar... bende saçma sapan şeylere takılıyorum mesela....... sakin olmayı öğrenmeliyiz ama zor gibi en azından bir süre daha...... sonra alışırız inşallah bebklerimizin hareketleri hissettikçe güçleniriz bizde..........

canım benim dur bakalım mevlamdan ümit kesilmez geç döllenmiş 9 10 hftada bebeklerini görmüş kimseler duyduk inş. burda onlarda biridir. hiç vakit kaybetmeden başka doktora git rabbim yar ve yardımcın olsun kuzucugumm

ben seni anlıyorum çünkü aynı durumdayım dün bütün gün gripten uyudum. 2 kere rahim, kasık ağrısıyla uyandm, uykumda nası becerdiysem kendimi korkunç sıkıp ıkınmışım, düşün yani acısına uyandım kasığımın, şimdi dünden beri geçmeyen bi kasık ağrım var. kesin bişey yaptım bi zarar verdim diye kendimi yiyorum. dün akşam eşime söyledim, sen artık sadece kafayı buna taktın ve herşeyi abartıyorsun dedi. ben de sen mi taşıyosun ben mi, sen ne anlıyosun ne biliyosun acaba diyip gidip yattım. acaip gıcık oldum yani ama inşallah bişey olmuyodur bebeklerimize. arkadaş da haklı bu kadar kafayı takmakla 9 ay geçmez ama alışıcaz sanırım. ben kendimi zor tutuyorum doktora gidip muayene olmamak için, düşün yani halimi.

inşallah hayırlısıyla şu 3 ay geçsinde bizde şu umursamayan yolda yürüyen hamile anneler gibi olalım. :)

bunlar oluyo kuzuck dün bende koltuga kendimi bırakar oturdummu oturmadımmı onu bile hatırlamıyorum dert ettim kendime acaba bişey olmuşmudur diyee inş. 3 ayımızı geçirdigimizde daha relax olacagım evlatlarımız rabbime emanet röntgen içinde oların ozel oluyo odaları ışınları geçirmiyo koridordan seni etkilemez meraketme

allahım kalbim küt kütttt...çok fena...

kızlar... annemlede konuştuk,ilk doktoru denemek için bugün gidiyoruz 2'de çıkcaz evden..doktor hemen gelsin bugün mümkünse demiş.. 4:30'a randevu vermiş..

nolur dua edin,aklınıza gelirse içinizden geçirin yeter bana desteğiniz içinde teşekkürler...

2'de çıkacağım evden

cnm iyi yapmışın, bugün gitmesen onun stresiyle kendini yerdin 2 gün. endişe etme, eğer bu doktor da göremezse ilaçları bırakmakla ilgili ne düşündüğünü sor. bi sonra ki hafta gitsen durumun değişme şansını sor. aklında ne varsa sor. böyle örnekler duyduğunu söyle. inşallah görüp gelirsin de hiç bunlara gerek kalmaz cnm. dualarımız seninle.

kızlaaarrr :) bende şimdi doktordan geliyorum. Çok şükür bebeğimin kalp atışını gördüm. bebeğimi de gördüm. Allah nasip ederse Ocakta da çatır çatır doğuracam bu benim ilk hamileliğim. Gebelik rutinleri için kan ve idrar verdim. öğleden sonra gidip sonuçlarımı alacam. Kaygıya, strese, üzüntüye hamilelerin hayatında yer yok. Pozitif düşünün, Mutlu olmaya bakın. aman bunu yaptım şu oldu mu böyle oldu mu diye düşünmeyin. ben gayet eski hayatıma devam ediyorum. Doktor, gayet iyi göründüğünü söyledi bebeğin. 41 kere maşallah diyorum, Rabbim inşallah hepimizi ve bebeklerimizi korur.

dünde bu örnekleri soracaktım ama üzüntüden o an dağıldı kafam soramadım..bugün sorucam inş,annem falanda var zaten ben unutsam o unutmaz zaten..inş az bile olsa güzel haber alırım..artık ne diyim?olmayacaksada kısmet değilmiş demekten başka bişey gelmez elden

Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah canmm..

canım öncelikle tebrik ederim,allah sonunu hayırlısı ve sağlığıyla getirsin umarım...

ama bişey sormak istiyorum..tablonda 8.haftanın içinde olduğun yazıyo..bebeğini ve kalp atışını daha bugün yenimi gördün?tam kaç hafatalıksın?

cnm herşeyin hayırlısını versin allah, aklındakileri not al istersen unutmamak için. güzel haberlerle gel :) dönünce bize de haber ver, benim aklım sende olucak yani.

allah yardımcın olsun

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"
"Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır"

:) aynıyız. akşam görümcemin çocuğunu kucağıma aldım mı almadım mı diye düşünüp kendimi yedim resmen.ve bunun gibi bir sürü şey. Allah yardmıcımız olsun, hayırlısıyla da sağlıkla da geçsin şu 3 ay.

pufpuf canım hamilemisin? çok sevindim canım. çok yakın zamanda hamiş kalmışız :) rabbim kucagımıza almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhh

ben bi de birisi yanıma gelip seslenince gıcık oluyorum,çünkü her seferinde zıplıyorum sonra da olay çıkarıyorum senin yüzünden gitti bebek diye. koridarda başlayın bağırmaya, ben geliyorum diye seslenin talimatı verdim ama kimsenin umurunda değil herkes bana delirmiş muamelesi yapıyo ay napiim ya üf

gözün aydın canım sağlıkla sıhhatle alırsın inş. kucagına

Dualarım seninle Rabbim büyük inşallah çok güzel şeyler duyup da gel............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…