- 21 Ocak 2013
- 543
- 19
- 318
Canm kirdiysam cok cok ozur dilerim amacim bu degildi....
Sende haklisin kolay degil..
Sadece tavsiyede bulunmak istemistim sıkma kendini bu kadar diye...
Hamilelerin son derece alingan oldugunu kendimden bilmem gerekirdi..
Hakkini helal et..
canım çünkü her zaman böyle birşey denk gelmiyor olabilirhayır anlsamıyorumkiii...madem örnekler var böyle 8 de 9 da gören niye doktorlar hiç bahsetmiyoki bundan
vajinadan baktırmak çok sağlıklı değil diye duymuştum. gerçi öyle olsa ilişkiye giremezdik ama.
:)teşekkür ederim haklısın, zor ancak dedim ya manyak gibi bir şeylere bakıyorum ve engel olamıyorum çevremdeki herkes kızıyor. ve gerçekten alınganım duygusalım ve benim için her şeyin önüne geçti, hiç bir şeyi umursamıyorm, yanlızca kendim ve rahmimdeki embriyo; ve burda da benim gibi yeni hamile olduğu için benimle biraz olsun aynı psikolojide oldukları için takip ediyorum
inanılmaz derecede moralim bozuk,dünden beri bi ağlıyorum bi susuyorum bi gözlerim doluyo..
dün doktor kontrolüm vardı 1'de..deli gibi atan bi kalp ve inanılmaz derecede heyecanla gittik doktora,eşim çalışıyordu annemde benle geldi..içeri girer girmez doktorum bile heyecan yaptı "çok merak ediyorum seni,hadi hemen geç bakalım" dedi..geçtik vajinal ultrasonla baktı..bakar bakmaz suratını buruşturdu,bişey olduğunu anladım..sadece "bebek görünmüyor malesef" dedi..sonra odaya geçtik ve doktorun dediklerini aynen yazıyorum :
"benim bile moralim bozuldu gerçekten..ama şu an %80-90 umutsuz bakıyorum..keseye göre 7+1'desin,kese 10 gün önceye göre daha büyümüş ama olması gerektiği gibi değil..ve bebekte görünmüyo,görünmesi lazımdı..biz her ihtimale karşı 1 hafta daha bekleyelim %1-2 ihtimalde olsa bi umut var..bu sırada progestan ve aspirini bırak,kullanma..eğer gebelik sağlıksızsa belkide kendiliğinden kanama olur,düşer ama olmazsa ve sağlıksız olursa kürtaj olacak.."
işte böyleee
dünden beri nasıl çaresiz ve mutsuzum anlatamam..eğer buda sağlıksız olursa 2.kaybım olucak
ama eve geldim,direk nete başvurdum araştırdım..özellikle kk'da öyle çok okudum ki başka doktora gidip bebeğini gören yada 8. 9. haftada görenleri..insan ümitleniyo işteve başka doktorlar araştırdım,3 tane buldum..sanırım başka doktorlarada gidicem..direk kürtaja falan ok diyemem,yapamam bunu
kızlar nolur söyleyin..benim gibi olan var mı aranızda?yada böyle bi tanıdığınız?
:)teşekkür ederim haklısın, zor ancak dedim ya manyak gibi bir şeylere bakıyorum ve engel olamıyorum çevremdeki herkes kızıyor. ve gerçekten alınganım duygusalım ve benim için her şeyin önüne geçti, hiç bir şeyi umursamıyorm, yanlızca kendim ve rahmimdeki embriyo; ve burda da benim gibi yeni hamile olduğu için benimle biraz olsun aynı psikolojide oldukları için takip ediyorum
sürekli tedirginlik heyecan araştırma hepimizde var bunlar... bende saçma sapan şeylere takılıyorum mesela....... sakin olmayı öğrenmeliyiz ama zor gibi en azından bir süre daha...... sonra alışırız inşallah bebklerimizin hareketleri hissettikçe güçleniriz bizde..........
1. düşündüğüm ve söylediğim şeylerde mantıksızlık yok. belki çok şey okuduğumuzdan biraz daha temkinli yaklaşıyor olabilirim; tamam abartıyorum ancak elden gelen bir şey yok ilk hamilelik. civa olayına gelince şu linki takip bakmanı tavsiye ederim. elbette araştıracağım bugün doktorasını yapan birisiyim.gerekirse ilgililere de mail atar, arar, gider vs... gerekli bilgileri alırım
İzlanda'nın zehirli balıklarını yedik - Sabah - 22 Mayıs 2013
2. si neden tedirgin olmayacakmışın. tamam aşırı kaygılarım var ancak genel olarak ilk hamilelik yaşayan herkeste var. abartıyorum biliyorum engelde olamıyorum; ancak bunun nasıl bir düşünce olduğuna karar verecek eğitime sahipsin anlamadım orasını. sağolasın yinede
allahım kalbim küt kütttt...çok fena...
kızlar... annemlede konuştuk,ilk doktoru denemek için bugün gidiyoruz 2'de çıkcaz evden..doktor hemen gelsin bugün mümkünse demiş.. 4:30'a randevu vermiş..
nolur dua edin,aklınıza gelirse içinizden geçirin yeter banadesteğiniz içinde teşekkürler...
2'de çıkacağım evden
cnm iyi yapmışın, bugün gitmesen onun stresiyle kendini yerdin 2 gün. endişe etme, eğer bu doktor da göremezse ilaçları bırakmakla ilgili ne düşündüğünü sor. bi sonra ki hafta gitsen durumun değişme şansını sor. aklında ne varsa sor. böyle örnekler duyduğunu söyle. inşallah görüp gelirsin de hiç bunlara gerek kalmaz cnm. dualarımız seninle.
kızlar... annemlede konuştuk,ilk doktoru denemek için bugün gidiyoruz 2'de çıkcaz evden..doktor hemen gelsin bugün mümkünse demiş.. 4:30'a randevu vermiş..
nolur dua edin,aklınıza gelirse içinizden geçirin yeter banadesteğiniz içinde teşekkürler...
2'de çıkacağım evden
kızlaaarrr :) bende şimdi doktordan geliyorum. Çok şükür bebeğimin kalp atışını gördüm. bebeğimi de gördüm. Allah nasip ederse Ocakta da çatır çatır doğuracambu benim ilk hamileliğim. Gebelik rutinleri için kan ve idrar verdim. öğleden sonra gidip sonuçlarımı alacam. Kaygıya, strese, üzüntüye hamilelerin hayatında yer yok. Pozitif düşünün, Mutlu olmaya bakın. aman bunu yaptım şu oldu mu böyle oldu mu diye düşünmeyin. ben gayet eski hayatıma devam ediyorum. Doktor, gayet iyi göründüğünü söyledi bebeğin. 41 kere maşallah diyorum, Rabbim inşallah hepimizi ve bebeklerimizi korur.
dünde bu örnekleri soracaktım ama üzüntüden o an dağıldı kafam soramadım..bugün sorucam inş,annem falanda var zaten ben unutsam o unutmaz zaten..inş az bile olsa güzel haber alırım..artık ne diyim?olmayacaksada kısmet değilmiş demekten başka bişey gelmez elden
2'de çıkacağım evden
ben seni anlıyorum çünkü aynı durumdayım dün bütün gün gripten uyudum. 2 kere rahim, kasık ağrısıyla uyandm, uykumda nası becerdiysem kendimi korkunç sıkıp ıkınmışım, düşün yani acısına uyandım kasığımın, şimdi dünden beri geçmeyen bi kasık ağrım var. kesin bişey yaptım bi zarar verdim diye kendimi yiyorum. dün akşam eşime söyledim, sen artık sadece kafayı buna taktın ve herşeyi abartıyorsun dedi. ben de sen mi taşıyosun ben mi, sen ne anlıyosun ne biliyosun acaba diyip gidip yattım. acaip gıcık oldum yani ama inşallah bişey olmuyodur bebeklerimize. arkadaş da haklı bu kadar kafayı takmakla 9 ay geçmez ama alışıcaz sanırım. ben kendimi zor tutuyorum doktora gidip muayene olmamak için, düşün yani halimi.
:) aynıyız. akşam görümcemin çocuğunu kucağıma aldım mı almadım mı diye düşünüp kendimi yedim resmen.ve bunun gibi bir sürü şey. Allah yardmıcımız olsun, hayırlısıyla da sağlıkla da geçsin şu 3 ay.
kızlaaarrr :) bende şimdi doktordan geliyorum. Çok şükür bebeğimin kalp atışını gördüm. bebeğimi de gördüm. Allah nasip ederse Ocakta da çatır çatır doğuracambu benim ilk hamileliğim. Gebelik rutinleri için kan ve idrar verdim. öğleden sonra gidip sonuçlarımı alacam. Kaygıya, strese, üzüntüye hamilelerin hayatında yer yok. Pozitif düşünün, Mutlu olmaya bakın. aman bunu yaptım şu oldu mu böyle oldu mu diye düşünmeyin. ben gayet eski hayatıma devam ediyorum. Doktor, gayet iyi göründüğünü söyledi bebeğin. 41 kere maşallah diyorum, Rabbim inşallah hepimizi ve bebeklerimizi korur.
2'de çıkacağım evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?