2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
yeni bir anne adayı olarak sormak istiyorum
pazartesi kan tahlili verdim 90 çıktı
bana düşük gibi geldi
aralık 22 de bir kürtajım var(bebeğimin kalbi atmadığı için)
17 nisanda adet oldum en son
sizce normal mi değerim
yarın tekrar yaptıracağım kan tahlili doktorum istedi tekrar

evet canım, ben 6 haftalıkken gittim doktora kalp atışını duymadı, görmedi. hatta bebek bile yoktu 2 hafta sonra gel dedi. bende bugün gittim maşallah bebek oluşmuş ve kalp atışını da gördüm. zaten kalp atışı 7-8. haftalarda en garanti duyuluyormuş.

sata göre 5 haftalık hamile görüüyosu referans aralıgı aşağıdaki gibi görünğyo önemli olan deger deil degerin düzenli şekilde artması gözün aydın saglıkla alırsın kucagına inş.

5 hafta
19 - 7,340

Allah razı olsun canım hepimi hakkında hayırlısı olsun inşallah

pufpuf canım hamilemisin? çok sevindim canım. çok yakın zamanda hamiş kalmışız :) rabbim kucagımıza almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhh

sağolasın canım,teşekkürler 7.haftanın içindeyim ama bisürü sorun var malesef yada yok ama doktor yanılttı bilmiyorum..geçmişi okursan bikaç sayfa,göreceksin

şu an bana nasıl moral oldun bir bilsen

sağolasın canım,teşekkürler 7.haftanın içindeyim ama bisürü sorun var malesef yada yok ama doktor yanılttı bilmiyorum..geçmişi okursan bikaç sayfa,göreceksin

anladım canım geçmiş olsun doktor çok önemli... motive eden bir doktor bul dr iyi deilse. stres yasak bize pozitif düşünücez inşallah pozitif olcak Allah'ın izniyle...

Evet haklısın ama sürekli aklımda o pıt pıtları duymanın hayali olunca salı günü nasıl gelecek bilemiyorum. Allahın izni ile pıt pıtları duunca birz daha rahatlayacağım.

satlarımız aynı sanırım keseyı nezaman gordn benı dr haftaya cuma cagırdı kap atısı ıcın gozukmezse korkma daha erken dedı vajınalde gozukur karından goremeyız dedı

şu an bana nasıl moral oldun bir bilsen

ya kıyamam sana. ne sıkıyosun canını. walla ben gittim 2 hafta önce ne kalp vardı ne bebek. doktordan çıkarken hayırlısı neyse o olsun dedim. bebek olsa da mutlu olurdum olmasa da vardır bu işte bir hayır diye düşünürdüm. Allaha çok şükür bebek varmış. geç olsa da gmrdük :) sen hiç ama hiç canını sıkma. Herşey olacağına bir şekilde varır.

anladım canım geçmiş olsun doktor çok önemli... motive eden bir doktor bul dr iyi deilse. stres yasak bize pozitif düşünücez inşallah pozitif olcak Allah'ın izniyle...

aaay eylülüm kusura bakma çok tedirginim kafam yerinde değil,atladım..
tebrikler canım arkadaşım,inş sorunsuz geçer her anının her kontrolün... 10.haftadaymışsın,ne güzel..sen ne zaman gördün bebeği?kaçıncı haftada?

pufpuffum okudum yazdıklarını üzme kendini. farklı bir doktora git inşallah hersey yolundadır. pozitif düşün canım. Allahtan ümit kesilmez. ben inanıyorum bebegin seninle sana sım sıkı tutunmuş.

kızlar herkese selam :))))))

sizinle birşey paylaşmak istiyorum.

ben 8+1 haftalık hamileyim ve 6.haftadan beri gün boyu süren mide bulantılarım vardı. fakat 7+5 ve 7+6 da hiç mide bulantım olmadı, birden bıçak gibi kesildi. ben de internetten araştırdım ve bbirçok yorum okudum. bunun üzerine doktorumu aradım o da hemen görmek istedi. kontrole gittik ve çok şükür bebeğim iyiydi. kalp atışını da ilk kez biraz derinden de olsa duyabildik. 10 gün önce sadece ultrasonda kalp atışını görebilmiştik.

bulantının bundan sonra düzensizleşebileceğini, 1 gün olup 1 gün olmayabileceğini, sabah olup akşam olmayabileceğini veya tam tersinin olabileceğini söyledi.
sizin de başınıza böyle birşey gelirse sakın telaşlanmayın, dalgalanma olması normalmiş. aklınıza takılan birşeyi hemen doktorunuza sormaktan çekinmeyin allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun

tatlım benim önemli degil teşekkür ederim. ben hastanede çalıştıgım için sürekli kontroldeyim. 6. haftada kalp atışını duyduk çok şükür. 3 hafta sonra tekrar gidicem ikili test için. Allah'ıma çok şükür şuan için sadece kasık ağrım ve baş agrım oluyor. rabbim kucagımıza almayı nasip eder inşallah

Canımmmm benimmm dualarımız seninle ve miniğinle. İyi haberlerle geleceksin inşAllah. Rabbim yardımcın olsun.

gecmıs olsun ınsallah gorursun bebegını.. kesenın ıcınde yol sac varmıydı pekı ultrason resmın varmı

doktor olayında kesinlikle katılıyorum şimdi ki doktorum harika bir bayan acayip rahatlatıyor beni

Aynisini bende yasadim yasiyorum ..1 hata neredeyse hergun mide bulantilarim oldu ozellikle sabahlari ama pazartesinden beri hic yok masallah Bende sasirdim bi anda ne oldu diye ama normal bir durum olmasina sevindim..

Canımmm ne kanamalı hamileler, imkansız denenler oluyorda Rabbimin izniyle bebeklerine kavuşuyorlar. Herşeyi bilen, gören Rabbim. Dualarımızı duyan, içimizden geçeni en iyi bilen Rabbim. Elbet duyuyor sesimizi senin için ettiğimiz duaları duyuyor. Hakkında en hayırlısı olsun. Rabbim yüzünü güldürsün inşAllah.

Allah yardımcın olsun pufum takvimine bakıyorum da şimdi,henüz 6+... lardasın yani 7 olmamışsın
en azından 1 hafta daha beklemelisin bence
çünkü herkes aynı zamanlarda yumurtlamıyor ki
ultrason fotosuna iyice bak eğer yolk sac varsa %90 boş gebelik değildir deniyor
güzel haberlerini alırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…