canım öncelikle tebrik ederim,allah sonunu hayırlısı ve sağlığıyla getirsin umarım...
ama bişey sormak istiyorum..tablonda 8.haftanın içinde olduğun yazıyo..bebeğini ve kalp atışını daha bugün yenimi gördün?tam kaç hafatalıksın?
yeni bir anne adayı olarak sormak istiyorum
pazartesi kan tahlili verdim 90 çıktı
bana düşük gibi geldi
aralık 22 de bir kürtajım var(bebeğimin kalbi atmadığı için)
17 nisanda adet oldum en son
sizce normal mi değerim
yarın tekrar yaptıracağım kan tahlili doktorum istedi tekrar
sata göre 5 haftalık hamile görüüyosu referans aralıgı aşağıdaki gibi görünğyo önemli olan deger deil degerin düzenli şekilde artması gözün aydın saglıkla alırsın kucagına inş.
5 hafta
19 - 7,340
pufpuf canım hamilemisin? çok sevindim canım. çok yakın zamanda hamiş kalmışız :) rabbim kucagımıza almayı nasip eder inşallahhhhhhhhhh
evet canım, ben 6 haftalıkken gittim doktora kalp atışını duymadı, görmedi. hatta bebek bile yoktu2 hafta sonra gel dedi. bende bugün gittim maşallah bebek oluşmuş ve kalp atışını da gördüm. zaten kalp atışı 7-8. haftalarda en garanti duyuluyormuş.
sağolasın canım,teşekkürler 7.haftanın içindeyim ama bisürü sorun var malesef yada yok ama doktor yanılttı bilmiyorum..geçmişi okursan bikaç sayfa,göreceksin
Evet haklısın ama sürekli aklımda o pıt pıtları duymanın hayali olunca salı günü nasıl gelecek bilemiyorum. Allahın izni ile pıt pıtları duunca birz daha rahatlayacağım.
şu an bana nasıl moral oldun bir bilsen
anladım canım geçmiş olsun doktor çok önemli... motive eden bir doktor bul dr iyi deilse. stres yasak bize pozitif düşünücez inşallah pozitif olcak Allah'ın izniyle...
aaay eylülüm kusura bakma çok tedirginim kafam yerinde değil,atladım..
tebrikler canım arkadaşım,inş sorunsuz geçer her anının her kontrolün... 10.haftadaymışsın,ne güzel..sen ne zaman gördün bebeği?kaçıncı haftada?
allahım kalbim küt kütttt...çok fena...
kızlar... annemlede konuştuk,ilk doktoru denemek için bugün gidiyoruz 2'de çıkcaz evden..doktor hemen gelsin bugün mümkünse demiş.. 4:30'a randevu vermiş..
nolur dua edin,aklınıza gelirse içinizden geçirin yeter banadesteğiniz içinde teşekkürler...
2'de çıkacağım evden
inanılmaz derecede moralim bozuk,dünden beri bi ağlıyorum bi susuyorum bi gözlerim doluyo..
dün doktor kontrolüm vardı 1'de..deli gibi atan bi kalp ve inanılmaz derecede heyecanla gittik doktora,eşim çalışıyordu annemde benle geldi..içeri girer girmez doktorum bile heyecan yaptı "çok merak ediyorum seni,hadi hemen geç bakalım" dedi..geçtik vajinal ultrasonla baktı..bakar bakmaz suratını buruşturdu,bişey olduğunu anladım..sadece "bebek görünmüyor malesef" dedi..sonra odaya geçtik ve doktorun dediklerini aynen yazıyorum :
"benim bile moralim bozuldu gerçekten..ama şu an %80-90 umutsuz bakıyorum..keseye göre 7+1'desin,kese 10 gün önceye göre daha büyümüş ama olması gerektiği gibi değil..ve bebekte görünmüyo,görünmesi lazımdı..biz her ihtimale karşı 1 hafta daha bekleyelim %1-2 ihtimalde olsa bi umut var..bu sırada progestan ve aspirini bırak,kullanma..eğer gebelik sağlıksızsa belkide kendiliğinden kanama olur,düşer ama olmazsa ve sağlıksız olursa kürtaj olacak.."
işte böyleee
dünden beri nasıl çaresiz ve mutsuzum anlatamam..eğer buda sağlıksız olursa 2.kaybım olucak
ama eve geldim,direk nete başvurdum araştırdım..özellikle kk'da öyle çok okudum ki başka doktora gidip bebeğini gören yada 8. 9. haftada görenleri..insan ümitleniyo işteve başka doktorlar araştırdım,3 tane buldum..sanırım başka doktorlarada gidicem..direk kürtaja falan ok diyemem,yapamam bunu
kızlar nolur söyleyin..benim gibi olan var mı aranızda?yada böyle bi tanıdığınız?
kızlar herkese selam :))))))
sizinle birşey paylaşmak istiyorum.
ben 8+1 haftalık hamileyim ve 6.haftadan beri gün boyu süren mide bulantılarım vardı. fakat 7+5 ve 7+6 da hiç mide bulantım olmadı, birden bıçak gibi kesildi. ben de internetten araştırdım ve bbirçok yorum okudum. bunun üzerine doktorumu aradım o da hemen görmek istedi. kontrole gittik ve çok şükür bebeğim iyiydi. kalp atışını da ilk kez biraz derinden de olsa duyabildik.10 gün önce sadece ultrasonda kalp atışını görebilmiştik.
bulantının bundan sonra düzensizleşebileceğini, 1 gün olup 1 gün olmayabileceğini, sabah olup akşam olmayabileceğini veya tam tersinin olabileceğini söyledi.
sizin de başınıza böyle birşey gelirse sakın telaşlanmayın, dalgalanma olması normalmiş. aklınıza takılan birşeyi hemen doktorunuza sormaktan çekinmeyin allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun
dünde bu örnekleri soracaktım ama üzüntüden o an dağıldı kafam soramadım..bugün sorucam inş,annem falanda var zaten ben unutsam o unutmaz zaten..inş az bile olsa güzel haber alırım..artık ne diyim?olmayacaksada kısmet değilmiş demekten başka bişey gelmez elden
allahım kalbim küt kütttt...çok fena...
kızlar... annemlede konuştuk,ilk doktoru denemek için bugün gidiyoruz 2'de çıkcaz evden..doktor hemen gelsin bugün mümkünse demiş.. 4:30'a randevu vermiş..
nolur dua edin,aklınıza gelirse içinizden geçirin yeter banadesteğiniz içinde teşekkürler...
2'de çıkacağım evden
gecmıs olsun ınsallah gorursun bebegını.. kesenın ıcınde yol sac varmıydı pekı ultrason resmın varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?