şu an bana nasıl moral oldun bir bilsen
Allah yardımcın olsun pufum takvimine bakıyorum da şimdi,henüz 6+... lardasın yani 7 olmamışsın
en azından 1 hafta daha beklemelisin bence
çünkü herkes aynı zamanlarda yumurtlamıyor ki
ultrason fotosuna iyice bak eğer yolk sac varsa %90 boş gebelik değildir deniyor
güzel haberlerini alırız inşallah
ultrason resmi bu canım...ama doktorla yolk kesesi hakkında var yada yok diye hiçbi konuşma olmadı bu zamana dek,hiç bilmiyorum vallaaa...
Eki Görüntüle 717524
Canım daha eski ultrason fotoğrafın varmı. Bi tek bu mu var.
ultrason resmi bu canım...ama doktorla yolk kesesi hakkında var yada yok diye hiçbi konuşma olmadı bu zamana dek,hiç bilmiyorum vallaaa...
Eki Görüntüle 717524
allahım kalbim küt kütttt...çok fena...
kızlar... annemlede konuştuk,ilk doktoru denemek için bugün gidiyoruz 2'de çıkcaz evden..doktor hemen gelsin bugün mümkünse demiş.. 4:30'a randevu vermiş..
nolur dua edin,aklınıza gelirse içinizden geçirin yeter banadesteğiniz içinde teşekkürler...
2'de çıkacağım evden
Eki Görüntüle 717527 bu kızımdakı yolk kesesı ama dun keseyı gorduk bendede bırsey yoktu ıcınde 5+0 dım dun
Eki Görüntüle 717524
kızlar herkese selam :))))))
sizinle birşey paylaşmak istiyorum.
ben 8+1 haftalık hamileyim ve 6.haftadan beri gün boyu süren mide bulantılarım vardı. fakat 7+5 ve 7+6 da hiç mide bulantım olmadı, birden bıçak gibi kesildi. ben de internetten araştırdım ve bbirçok yorum okudum. bunun üzerine doktorumu aradım o da hemen görmek istedi. kontrole gittik ve çok şükür bebeğim iyiydi. kalp atışını da ilk kez biraz derinden de olsa duyabildik.10 gün önce sadece ultrasonda kalp atışını görebilmiştik.
bulantının bundan sonra düzensizleşebileceğini, 1 gün olup 1 gün olmayabileceğini, sabah olup akşam olmayabileceğini veya tam tersinin olabileceğini söyledi.
sizin de başınıza böyle birşey gelirse sakın telaşlanmayın, dalgalanma olması normalmiş. aklınıza takılan birşeyi hemen doktorunuza sormaktan çekinmeyin allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun
canım tam da benim şüphelerimin üzerine yazmışsın benim de bulantım bugün biraz azaldı korktum
cumartesi 8+3 olucaz kontrolüm var
içime biraz su serptin sağol
canım kesinlikle moralini bozma geç döllenme olmuş olabilir zaten kesende yamuklukta yok
bende boş gebelik geçirdim kasım ayında ve senin haftanda kesem hem daha küçük hemde artık yamulmaya başlamıştı
kesinlikle umutsuzluğa kapılıp onu da üzme hemen beklemeden bir başka doktora git çünkü biliyorum ki
sen cumaya kadar üzüntüden kendine yapacağına hemen bir doktora gitmelisin
doğru diyosun insan düşünüp kurup duruyo kafada!!zaten aldık randevu,saat 2'de gidiyorum randevu 4.30'da..
bu arada İstanbul'da oturan kızlar özellikle size belirteyim...
araştırdım baya 2 gündür..sordum souşturdum..
ilk olarak Beylikdüzü medicana'ya gidiyorum bugün,profesör doktor var ona..
olmazsa sonra Ümraniye Medicana Hüseyin Arık var,tüp bebek uzmanı Zeynep Kamil çıkışlı ama uzmanmış,bi arkadaşım daha 1.5 aylık hamileyken kız demiş ona asla yanılmam demiş ve kızı oldu..
birde Koşuyolu Medipol Sinem Beden...bunuda durumu benle aynı olan biri yazmış kk'da doktoru öyle bi övmüşki bitek onun önerisi üzerin ebaktım araştırdım..
başka bilen duyan yada önerecek olan varsa beklerim fikirlerinizi?İst'da?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?