2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
zaman hıc gecmıyor sankı benımde haftaya cuma kap ve bebegı gormeye gıdıcem bıran once zaman gecse keske.. bebegın hareketlerı hıssedılene kdr hep boyle telaslı oluyroum

yolk kesesi hakkında hiçbi bilgim yoktu bile benim,1-2 hafta fln oldu burda öğrendim okurken araştırırken..açıkçası nasıl bişey onu bile bilmiyorum ve doktor bu konuda hiçbişey söylemedi bana..belkide görünmüyordur,bilmem..o yüzden bişey dememiştir...

yolk kesesı kesenın ıcınde bı yuvalak daha oluyor ona denıyor benım kızımda kese bos gozukurlken yolk vardı bebek yoktu bebek daha sonra olustu

ultrason resmi bu canım...ama doktorla yolk kesesi hakkında var yada yok diye hiçbi konuşma olmadı bu zamana dek,hiç bilmiyorum vallaaa...

Eki Görüntüle 717524

ya canım bence bu kese gayet düzgün, allah korusun kötü birşey olmuş olsaydı kese düzgün olmazdı bence.
bir de her doktorun makinasını hassasiyeti farklı olabiliyor.
içini ferah tut, eminim herşey yolundadır

dualarım seninle mevlam hayırlı haberlerle dönmeyi nasip etsin iyi haberlerini bekliyorum

ultrason resmi bu canım...ama doktorla yolk kesesi hakkında var yada yok diye hiçbi konuşma olmadı bu zamana dek,hiç bilmiyorum vallaaa...

Eki Görüntüle 717524

Geçen hafta kesem 22 cm. idi. Normalde 20 cm üzerinde olunca bebek görünmeli, ama geçen çarşamba gittiğim doktor bebeği göremedi. Aynen bu ultrason fotoğrafındaki gibi boşboş ve kocaman bir kese vardı sadece. Günlerce üzüldüm. Sonra geçen cumartesi başka bir doktora gittim. Bebeğim 7 milim olmuş bile. Küçükbir çilek gibi görünüyordu. Çok şükür kalp atışlarını da duyduk. Bir makinede hi görünmezken diğerinde şekli şemali bile anlaşılıyordu. Moralini bozma, bekle, dua et. İnşallah hayırlı haberlerini alırız.

canım tam da benim şüphelerimin üzerine yazmışsın benim de bulantım bugün biraz azaldı korktum
cumartesi 8+3 olucaz kontrolüm var
içime biraz su serptin sağol

....................................

Eki Görüntüle 717470

canım kesinlikle moralini bozma geç döllenme olmuş olabilir zaten kesende yamuklukta yok
bende boş gebelik geçirdim kasım ayında ve senin haftanda kesem hem daha küçük hemde artık yamulmaya başlamıştı
kesinlikle umutsuzluğa kapılıp onu da üzme hemen beklemeden bir başka doktora git çünkü biliyorum ki
sen cumaya kadar üzüntüden kendine yapacağına hemen bir doktora gitmelisin

canım tam da benim şüphelerimin üzerine yazmışsın benim de bulantım bugün biraz azaldı korktum
cumartesi 8+3 olucaz kontrolüm var
içime biraz su serptin sağol

olsa bir dert olmasa bir dert...
benim bugün de hiç yok, bulduğumu yiyorum fırsattan istifade yoksa yeşil zeytin - ekmekten gına gelmişti...

doğru diyosun insan düşünüp kurup duruyo kafada!!zaten aldık randevu,saat 2'de gidiyorum randevu 4.30'da..

bu arada İstanbul'da oturan kızlar özellikle size belirteyim...
araştırdım baya 2 gündür..sordum souşturdum..
ilk olarak Beylikdüzü medicana'ya gidiyorum bugün,profesör doktor var ona..

olmazsa sonra Ümraniye Medicana Hüseyin Arık var,tüp bebek uzmanı Zeynep Kamil çıkışlı ama uzmanmış,bi arkadaşım daha 1.5 aylık hamileyken kız demiş ona asla yanılmam demiş ve kızı oldu..

birde Koşuyolu Medipol Sinem Beden...bunuda durumu benle aynı olan biri yazmış kk'da doktoru öyle bi övmüşki bitek onun önerisi üzerin ebaktım araştırdım..

başka bilen duyan yada önerecek olan varsa beklerim fikirlerinizi?İst'da?

bende 2014 ocak annesi olmak istiyorum
avrupa yakasında oturuyorum özel okmeydanı hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama orta da bebek yok

Son düzenleme:

ben medicana sibele gidiyorum canım
inş. güzel haberler alacaksın sen de içini lütfen ferah tutmaya çalış
Allaha sığın 10 gün yataktan kalkmadım ve kanamam oldu kasım ayında hep dedim ki
allahım sağlıksızsa bana göstermeden acısını yaşat görürsem duyarsam daha kötü olurum
hakkımızda hayırlısını ver sonuç olarak gözüken bir terslik vardı gözükmesi gereken bebek yoktu
rabbim tekrar hamile bıraktı bilmiyorum belki de yeniden aynı acıları yaşıycam allah yaşatmasın ama umudumuzu kaybetmemek zorundayız biz iyi olacaz ki onlarda bizimle olabilsinler
akşama az kalmış sana saatler geçmiycek biliyorum
internetten araştırma daha fazla kendine bunu yapma
bir umutlanıp bi umudunu kaybedeceksin çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…