2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
merhabalar ocak annleri, artık biizmde pıt pıt atan bir kalbimiz var ,ama 7+1 olmamız gerekirken 6+3 çıktı ulturosonda ,doktor geç döllenme olmuş olablir dedi ,belki de aradaki farkı ilerde kaptırmış ilk ulturosonda5+0 da uyumluydu SAT ile ikinci kontrolde 6 +0 olması gerekirken 5+3 çıktı bebişim 6mm olmuş kalb atışları dakikada 127 biraz yavaşmış ama haftaya daha hızlı olur dedi sizce sonuçlar nasıl biraz kafam karıştı ama bunada şükür dedim Allah a emanet bakıcaz artık haftaya çağırdı tekrar inş herşey yolunda gider hepimiz saglıklı bir şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı ......

nasılsınız kızlar? ben bugün tabiri caizse yerlerdeyim. halsizliğim tavan yapmış durumda tüm gün aç gezdim. midem çok feci bulanıyor.
hiç su içemiyorum bulantıdan ona üzülüyorum

canım tuzlu kraker falan yemeye calıs ..çabuk atlatırsın ınsallah bu dönemi..az az iç suyuda yudum yudum

canim uzulme desemde bos biliyorum seni cok iyi anliyorum benimde ilk gebeligim malesef kurtajla sonlamisti ama ikincide saglikli bi bebek kucagima aldim seni cok iyi anliyorum bol bol dua et verende o alanda o insallah bebegin seninledir senin icin dua ediyorum

olsa bir dert olmasa bir dert...
benim bugün de hiç yok, bulduğumu yiyorum fırsattan istifade yoksa yeşil zeytin - ekmekten gına gelmişti...

aynen canım,ama dikkat et bu defa mide fesatı geçirme
ben de peynir ekmekçi oldum içimden ağaç çıkıcak
aslında yeşil zeytin de iyi fikirmiş onu da deneyebilirim
çizik zeytini çok severim

çok sağolasın canım..evden 1-1.5 saat içinde çıkıcam zaten,yavaş yavaş çıkıyorum netten hazırlancam..umarım iyi haberlerle gelirim yada en azından umut olur bana ufakta olsa bişeyler,bilmiyorum..

hadi görüşürüz kızlar..
dua edin içinizden geçirin en azından nolur..

gelir gelmez yaz canim ne oldugunu rabbim yardimcin olsun

inşallah iyi haberlerle gelirsin arkadaşımm..Allah yardımcın olsunn..

slm arkadaslar ben sadece evde test yaptim kan falanda vermedim ne zaman gitsem dr acama 3 aylik olsun diyorum ama icim icimide yer o zamana kadar

dualarımız seninle ve bebeğinle o seninle

canım benim de 6+5 olması gerekirken 6+1 çıkmıştı ama kalp atışları falan normaldi doktor herşey yolunda demişti.
kese de 2-3 gün geriden geliyodu zaten.
o açığı kapatıyolarmış sonradan.inşallah öyle olur.
bizim de kalp atışları öyle bişeydi sanırım
bende 2014 ocak annesi olmak istiyorum
avrupa yakasında oturuyorum özel okmeydanı hastanesine gitmeyi düşünüyorum ama orta da bebek yok
kızzzz sipidiiii nihayet burdasın yakaladım seni poz ver bakim

canım ben de doktorumdan memnunum riskli gebeliklere de bakıyor medical park göztepede op dr başar önal
beylikdüzü medicanada arkadaşım takip olmuştu o da başta riskliydi kanamalıydı memnun kalmıştı doğurdu hatta.
tabi herkes kendi doktorundan memnun hepimiz bişey tavsiye ederiz,
en güzeli riskli gebelik bölümü olan hastanelerin doktorlarına görünmen canım

pufpuff tatlım bak bu da benim usg bende de çok belirgin değil bebek yok gibi ama dikkatli bakarsan sağ altta doktor işaretli belli belirsiz...geç döllenme olmuş ondan böyleymiş sende de öyle bişey vardır bence...ha bu arada 7+1ken gittiğimde böyleydi...geç döllenmiş küçükmüş 6+3 dedi doktor keseye göre

Son düzenleme:
slm arkadaslar ben sadece evde test yaptim kan falanda vermedim ne zaman gitsem dr acama 3 aylik olsun diyorum ama icim icimide yer o zamana kadar

a.s. arkadaşım bence o kadar bekleme iç gebelik olup olmadığına baktır en azından kesenin rahimde olduğunu gör
allah korusun

ahahahaaa benim de aynı çıktı kız 7+1ken gittiğimde doktor 6+3 dedi :) sıkıntı yok dedi rahatım ben de hiiiç kurcalamıyorum

merhaba kızlar ben de inşallahh ocak annesi olucam 7+3 üm ama bnm lekelenmelerim war sürekli progestan ve iğne oluyorum kesenin dışında bi kanama war.kalp atışları önmli demişti doktrum şükür onu da duyduk.bnm 2. gebeliğim ilk gebeliğimde de 3 aylk düşükle sonçlanmıştı aallahın izniyle bu sefer umutluyum yatıyorum sürekli.dua edin bnm için de.allah hepimizin yüzünü güldürsün.bu arada stres yapmamak çok önmliymiş.lekelenmem bitmişti kalp atışlarını duycam mı diye sabaha kadar uyumamıştım sabah kalktığımda kan boşaltı.dikkat edin kendinize.bu arada bnm gibi lekelenme yaşayan war mı.

merhaba arkadaşım,allah tamamına erdirsin
benim de geçen hafta kanamam oldu,haftalık proluton depot iğne ve günde 2 progestan kullandım
1 hafta kıpırdamadan yattım sadece wc ye gittim.sonra yavaş yavaş azaldı
zaten 2 düşüğüm var benim,inşallah bu defa aynı şeyleri yaşamayız
stres yapmamak lazım gerçekten ama ne mümkün

ahahahaaa benim de aynı çıktı kız 7+1ken gittiğimde doktor 6+3 dedi :) sıkıntı yok dedi rahatım ben de hiiiç kurcalamıyorum

ayne cnm kurcalamamak lazım zaten ALLAH a emanetler geç döllenme olmuş bndan sonra normal devam edecek inş herşey güzel olacak kalbini ferah tut sende, ben öyle yapıyorum biz önlemimizi alalım takdir yaradanın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…