Kızlar benim oğlumun hıçkırığı baya uzun sürüyor yarım saat hıçkırdı biraz önce sizlerde bu kadar uzun sürüyor mu?
kızlar bugün kontrolden geldim bebeğin başı aşağıda dedi doktor sizinkiler ne alemde:)sabah heyecanla 2013 annelerine sormuşum :)
Merhaba kızlarr
Görüşmeyeli nasılsınız?
İşte bunlar benim pijamalarım :)pembelisi kalın, sabahlıklı olan daha ince
Eki Görüntüle 859961
Pembe olana bayildim yaaa :)) güle güle kullan canim. Bende kis ama gecelik aldim herkes geceligi tavsiye etti acep normal takimda koysam mi?
Benim bebis 27 de dondu 31+6 da gittim hala asagidaydi çalışıyorum cok yurudugumden dolayi bi sure sonra kasiklarda sanki su war feci bir durum yani anlatilamaz zaten calismaya dwm toplu tasima kullaniyorum rabbim saglik verir inşallah bu arada bebisim 1860 gr nasil
Kızlar ana kucağını hangi markadan seçtiniz alan varmı?
Canım nerelerdesin ne zamandır, merak ettim seni
Tahmin ettik gerçi tez yazdığını ama işte arada gelip yaz, iyi olduğunu bilelim. Çok geçmiş olsun, dikkat et kendine bol bol mandalina ve kivi ye, hastalığa bire bir. Bebişinin iyi olmasına sevindim, sana da kolay gelsin, bebişinin hatırına tezin hemencik kabul edilir umarım
Winebir sendrn haber aldigima cok sevindim :) tezini bitirmek uzere olmana da cok sevindim, gozun aydin :) artik tum vaktin ve enerjini oglusuna ayirabilirsin :) gecmis olsun, insallah cabucak toparlarsin. Hadi bitir tezini ve gl aramiza, son gunlerin heyecanini birlikte paylasalim :) sevgiler..
bi arkadaşım mothercare den almış ana kucağını
hayır canım ya veremedim karar.29. haftadayım ama kararsızım hala.sen karar verdin mi.ben herşeyi izne ayrılıncaya bırakıyorum hiçbirşey yapmadım daha:
Merhaba kızlar.
Eşimin bana sürpriz olarak internetten yaptırdığı süs sabunları :) burası küçük bir yer olduğu için yaptırma şansım yoktu bugün görünce çok sevindim. burda akrabalarımız yok ama annelerimizle akrabalarıma göndericem. ve bir kaç tane de sevgili arkadaşlarımaa :)
Eki Görüntüle 860289 Eki Görüntüle 860290 Eki Görüntüle 860291
eşime çookk teşekkürler :)
Canım bilgisayarın başında tünekliyordum:)) yaz yaz yaz bitmiyor 120 sayfa yazmışım:)) Şimdi hocanın okuyup geri dönmesini bekliyorum. Sadece çok az işim kaldı. Sen nasılsın? tatlı kızın nasıl? Hoca çok iyi davranıyor bana, umarım çok yormaz beni:))
kızımın teyzeleri size bişey danışmak istiyorum. ben 10 güdür süt içemiyorum. içtiğim zaman yemek borum çok yanıyo. zaten normalde de hep yanıyo, süt içince çoğalıyor. şimdi de acaba içsem mi diyorum 10 gündür içmedim, ondan önce her gün içiyodum. onun yerine bi kase yoğurt yesem, ama yoğurt hazır yoğurt. siz nasıl yapıyosunuz süt işini?
Ben hiç süt içemiyorum dolayısıyla yoğurt ve ayran la kalsiyum almaya çalışıyorum tatlım . En kalitelisi süt imiş ama içemiyorsak yapıcak bişi yok sanırım.kızımın teyzeleri size bişey danışmak istiyorum. ben 10 güdür süt içemiyorum. içtiğim zaman yemek borum çok yanıyo. zaten normalde de hep yanıyo, süt içince çoğalıyor. şimdi de acaba içsem mi diyorum 10 gündür içmedim, ondan önce her gün içiyodum. onun yerine bi kase yoğurt yesem, ama yoğurt hazır yoğurt. siz nasıl yapıyosunuz süt işini?
kızımın teyzeleri size bişey danışmak istiyorum. ben 10 güdür süt içemiyorum. içtiğim zaman yemek borum çok yanıyo. zaten normalde de hep yanıyo, süt içince çoğalıyor. şimdi de acaba içsem mi diyorum 10 gündür içmedim, ondan önce her gün içiyodum. onun yerine bi kase yoğurt yesem, ama yoğurt hazır yoğurt. siz nasıl yapıyosunuz süt işini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?