2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Kızlar benim oğlumun hıçkırığı baya uzun sürüyor yarım saat hıçkırdı biraz önce sizlerde bu kadar uzun sürüyor mu?

Dün gece tuttu hemde pit pit uyu uyuyabilirsen :) hayir yavrumda rahat etmedi ki kipir kipir bana cekmis hiiiic sevmem hickirmayi :) normal canim nefes alma alistirmalari yapiyorlar ara ara yok oluo ara ara tutuyor bu hickirik

kızlar bugün kontrolden geldim bebeğin başı aşağıda dedi doktor sizinkiler ne alemde:)sabah heyecanla 2013 annelerine sormuşum :)

benimde dün kontrolüm vardı. benim kızımda doğum pozisyonu almış. doktor tam zamanında dedi. ben zaten 1 haftadır hareketlerinin farklılığından hissetmiştim. Rabbim vaktinde hayırlı ve kolay doğum nasip etsin hepimiza inşallah.

Pembe olana bayildim yaaa :)) güle güle kullan canim. Bende kis ama gecelik aldim herkes geceligi tavsiye etti acep normal takimda koysam mi?

Tşkler cnm. Bende gecelik bitane alayım diyorum
Bence bitanede normal takımolsa iyi olur. O an hangisine ihtiyacımız olacağı belli olmaz.

Bende gecen gece aniden sancımın geldıgını we cantamı hazırlamadıgım ıcın sancılı halimle canta derdıne düştügümü görünce kalktım cicilrimizi yıkadım ütüledım

Eklentiler

• $img1384174841853.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 56
  • $img1384337780310.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 60

benım 31. haftada 2100 gr cıktı en fazla 1700 olması gerekırdı dedı doktor senın 32 haftaya 1860 gr guzel bence bende o zamandan berı vıtamın ıcmıyorum dun gıttım normal herseyı dedıler nst ye sokmadılar 2 hafta sonra gel dedıler ancak tansıyonun cıkarsa hemen gıdıcem baş agrım olunca oluyomus hayırlısı bakalım zaman daraldıkca heyecan artıyo karnımda sankı ıkı gundur daha bır buyudu rabbım kolaylıkla dogurmayı nasıp etsın ıns kacıncı hafta izine cıkıcaksın canım zor oluyodur emınım ben evde zorlanıyorum aynı sekıl oturamıyorum uzun sure oturmak kalkmak zorlastı gece saga sola dönmek cok zor

canım bız ana kucagı ve bebek arabası almayı dusunmuyoruz sımdılık en azından yaza kadar 6 aylık olur o zaman araba alırız dedık. hem butceden dolayı hem de bebıs kısın dogacak kucuk olacak ne kadar dısarı cıkaracagız kı ? hastaneye gotururken de su kalın battanıyelere saracam zaten arabamız var kapından bınıp hemen hastane kapısına ınecez ınsallah

Merhaba kızlar.
Eşimin bana sürpriz olarak internetten yaptırdığı süs sabunları :) burası küçük bir yer olduğu için yaptırma şansım yoktu bugün görünce çok sevindim. burda akrabalarımız yok ama annelerimizle akrabalarıma göndericem. ve bir kaç tane de sevgili arkadaşlarımaa :)

eşime çookk teşekkürler :)

Kızlarr.
bu içimdeki zilli mesaneme bir vuruyor o an sanki saatlerdir tuvaletim varmış da tutuyomuşum gibi geliyo ama vurmayı bırakınca o an gidiyo tuvaletim size de oluyo mu çok komik yaa kendi kendime glüyom valla düştüğümüz hallere bak bir de artık en ufak hareketini bile hissetmeye başladım gün boyu kıpır kıpır napsın onun da canı sıkılıyo. Erkek kardeşim de abla yeğenimin canı çok sıkılıyo bi oyuncak yutuver de bari bunalmasın orda diyor
Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şwkilde zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :)) Öpüldünüz

Canım bilgisayarın başında tünekliyordum:)) yaz yaz yaz bitmiyor 120 sayfa yazmışım:)) Şimdi hocanın okuyup geri dönmesini bekliyorum. Sadece çok az işim kaldı. Sen nasılsın? tatlı kızın nasıl? Hoca çok iyi davranıyor bana, umarım çok yormaz beni:))

Sağol canım yüzdüm yüzdüm sonuna geldim. İki doğum yapacağım diyorum:) Bundan sonra biraz rahatladım gibi. Sen nasılsın? Ayrıldın mı izne? Ben de izin konusunda çok kararsızım

hayır canım ya veremedim karar.29. haftadayım ama kararsızım hala.sen karar verdin mi.ben herşeyi izne ayrılıncaya bırakıyorum hiçbirşey yapmadım daha:

ahh ahh ben de herşeyi izin alınca yaparım diyorum ama korkum şu ki izne ayrılır ayrılmaz doğuruverirsem tüm işler ortada kalacak neyse bekler heralde yavru kuşum tam vaktini

kızımın teyzeleri size bişey danışmak istiyorum. ben 10 güdür süt içemiyorum. içtiğim zaman yemek borum çok yanıyo. zaten normalde de hep yanıyo, süt içince çoğalıyor. şimdi de acaba içsem mi diyorum 10 gündür içmedim, ondan önce her gün içiyodum. onun yerine bi kase yoğurt yesem, ama yoğurt hazır yoğurt. siz nasıl yapıyosunuz süt işini?

Çok güzeller eşinde çok inceymiş . Benim burda da kimse olmadığı için sınırlı sayıda bişiler yaptırıcam oda çok özendiğimden napam bir melek doğucak kutlamak lazım demi:)

Yormaz yormaz, anne adayını üzmeye kimsenin vicdanı el vermez :) inşallah sonuç beklediğine ve bu halinle uğraştığına değecek kadar güzel gelir
Benim kızım içerde judo, tekvando, aikido ve benzeri ne kadar dövüş sporu varsa hepsini deniyo içerde sağolsun, çok hareketli bir bebiş geliyo şimdiden belli, işimiz var diyorum şakası bir yana onlar sağ salim doğsun da her şeyine katlanılır senin bebiş ne alemde? Rahat veriyo mu bari yazılarını yazarken?

pastörize süt içmeye çalışıyorum zoraki. bu yaşıma kadar toplasanız bir bardak içmemişimdir ama bebeğim için kapatıyorum gözümü dikiyorum zoraki :120: ama şöyle güzel taze süt bulup bi yoğurt yapamıyorum maalesef. bir kaç yerden aldık sütü ama daha pişirmeden bozuldu, onlara da güvenemiyoruz. mecburen hazır yoğurda hücum maalesef. ama ev yoğurdu olarak satılan yoğurtlar var. daha kısa sürede bitirmek gerekiyor tadı da güzel , bide sanki daha az katkı maddesi var gibi :114:

Ben hiç süt içemiyorum dolayısıyla yoğurt ve ayran la kalsiyum almaya çalışıyorum tatlım . En kalitelisi süt imiş ama içemiyorsak yapıcak bişi yok sanırım.

Canım normalde süt mide ağrısına iyi gelir derler, mide yanmanın sebebinin süt olduğuna emin misin? Çünkü mide yanması, reflü mide asidinden kaynaklanır ve sen çok hafif şeyler yesen içsen de oluyo malesef, mesela ben meyve yediğimde bile oluyo bazen. Ha şöyle bişey var baharatlı, acılı falan yiyince daha çok oluyo, dikkat edince daha az oluyo ama benim reflüm çoğu zaman hep var.
Kasiyumla ilgili soruna gelince, kaşar peyniri çok kalsiyum içeriyo, büyük kalın bir dilim kaşar, bir kase yoğurt, bir büyük bardak da ayran karşılar bence günlük ihtiyacını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…