2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Bende aynı fikirdeyim. Arabadan vazgeçirdim erken diye ama anakucağı lazım deyip duruyo . Diyorum kıyamıcaz ona koymaya iki dakka kucakta götürcez getircez muhtemelen ama işte ...

bende o köy tipi yoğurtlardan alıyorum. ama şimdi içcem sütümü eğer yine yanarsa üstüne gaviscon içcem napiyim.

Ben hiç süt içemiyorum dolayısıyla yoğurt ve ayran la kalsiyum almaya çalışıyorum tatlım . En kalitelisi süt imiş ama içemiyorsak yapıcak bişi yok sanırım.

eğer kokusundan içemiyosan içine çok az kakao koyupta içebilirsin. inşallah yoğurt ve ayranda karşılıyodur ihtiyacımızı.

süt artırıyo,daha çok yanıyo ama içcem inşallah şimdi. üstüne de gaviskon içmeyi düşünyom çok yanarsa.

canım biz güvenilir birinden günlük süt alıyoruz taze taze, tadı güzel kokmuyor rahatlıkla içiyorum, kendim yoğurdumu da yapıyorum en güzeli bu tabi bulabilirsen hazır yoğurtlar bozulmuyor bir ayda bile Allah bilir içinde ne var benim yoğurdum dolapta durduğu halde bir haftadan sonra ekşimeye başlıyor sen düşün artık neler yediriliyoruz hazırlarda bulabilirsen sütçü bir amca bul kendine :112: sütü ince bir tülbentle süz, bolca kaynat için rahat içsin bebişin de hatta kaymağını ayır kahvaltıda balla ye şifa olsun bebişine

ooo öyle bi anlattın ki. kahvaltı sofrası kurasım geldi:)

çok haklısın aslında canan_bil. :106: en yakın zamanda bi sütçü bulmak lazım iyice araştıracam yarından itibaren inş. kendim için hiç önemsemezdim ama bu bebişler herşeyi en ufak ayrıntısına kadar düşünmemizi sağlıyor

benim ananemin köyde inekleri vardı biz küçükken, her hafta bize süt gönderirdi annem de yoğurt, peynir yapardı, içmemiz için ayırırdı, yazın köye gittiğimizde ananeme yardım ederdim süt kaynatırken falan çok hoşuma giderdi peynir yapışı çocukluktan alışkanlık sütten anlarım yani mümkün olduğunca hazır süt ürünü kullanmamaya çalışıyorum kendim yapmak varken bebişler doğunca da en güzeli ev yapımı yedirmek. o çok övdükleri uht sütler falan uzun süre dayansın diye bir çok zararlı şeyi içinde barındırıyor dikkat etmek lazım, tabi yaşadığınız yerde böyle bir imkan varsa

ayy kardeşin de pek komikmiş ya o tuvaletim varmış hissi bana da oluyor. aniden geliyor sonra gidiyor çok değişik bi duygu. benim pıtırcık da baya büyüdü galiba görmeyeli. hareket ederken karnım şekilden şekile giriyor. bir o yana bir bu yana çalkalınıyor içerde

Bende de yanma cok oluyor ( ama soguk süt iyi gelir bir nebze olsun dr demisti banada!!! Baska yedigin seyler belki etkilemistir. Sütün yerine yogurt ayrann peynir yiyeceksen normalde oldugundan daha fazla tüketmelisin anca karsilar...
Gaviscon kullanabilirsin bildigim kadariyla...
Cok gecmis olsun...

Kendinle gurur duymalisin canim, her ikisini de basariyla tamamlayacaksin insallah. Benim bu hafta 4. Haftam ise gitmiyorum. Mudurum is konusunda huzursuz ediyordu beni, bir de bankada hamileliginin basindan beri rapor alan biri olunca yeter artik dedim, 1 aylik rapor aldim. Dogum iznimle birlesecek. Ama iyi ki evdeyim, hem daha iyi besleniyorum, hem de gun icinde uyuyorum, hazirliklari da fazla yorulmadan nerdeyse tamamladim. Bu yuzden sana imrendim, benim tek yaptigim uyumal, kitap okumak, ufak tefek ev isleri :) imkanin varsa izne ayril, gercekten is temposu yoruyor.

Günaydın kızlar
yine işe geldik
ama son 19 günüm
bence bu oğlan 40 haftayı beklemez ben aha da buraya yazıyorum sonra alıntı yapıcam
daha ne doğum çantam hazır ne evim temizlendi ne çamaşırlar ütülendi
gece uykusu yok gibi,bu hafta belim de ağrımaya başladı.her geçen gün zorlaşıyo :26:

ben taze süt buluyorum yoğurt yapıyorum ama peyniri bilmiyorum o nasıl yapılıyo onuda denim anlatırsan

aaaa bu kadar olur yani benimde ilk oğlumla kardeşi arasında 2 yaş olucak. bizde aynen sizin gibi düşündük arada çok yaş farkı olmasın hem kardeş hem arkadaş olsunlar birbirlerine dedik.bide zaten hayatımız alt üst olmuş durumda rahata alışmadan 2. bebeğide büyütelim dedik. biraz zor olacak bizim için ama ileride rahat ederiz işalah. ben bi kızım olsun çok istiyodum ama nasip değilmiş oğlum açısından iyi olacak erkek olması..

kızlar bugün kontrolden geldim bebeğin başı aşağıda dedi doktor sizinkiler ne alemde:)sabah heyecanla 2013 annelerine sormuşum :)

geçen hafta gittiğimde bizimki oturur pozisyondaydı ama benim için çok bi önemi yok çünkü ilki sezeryan olduğu için 2.de mecburen sezeryan olacak..

Minikkelebegim izne ciksana artik, banka oglusunu dogurmak icin hic ic acici bir yer degil :)))
Benim de oturmaktan her bir yerim agriyor ve sisiyordu ama evde gecti. İnsallah oglus vaktinde gelir, otursun orurdugu yerde simdilik :)
sinirlerin ne durumda? Ben en son bankada mudur-musteri toplu kayliam plani hazirliyordum ha gayret canim ya az kaldi, ufak ufak yikayip utulemeye baslayin cicileri.

Pembe olana bayildim yaaa :)) güle güle kullan canim. Bende kis ama gecelik aldim herkes geceligi tavsiye etti acep normal takimda koysam mi?

ben ilk doğumda hem gecelik hem pijama takımı almıştım ama en rahat pijamayı kullandım gecelik yukarı sıyrıldığı için çok rahatsız etti

arkadaşlar mrb;
dünden bu yana belim ağrıypr ve bu da beni çok korkutuyor şimdi de bebeğin sürekli oynadığı yeri mi değişti ne farklı ağrılarım oluyor ilk bebeğimde erken doğum tehlikesi vardı bunda dr lar herşey yolunda d,yor ama ben çok tedirginim sizde de bel ağrısı yaşayan var mı birazdan dr a gidecem inş. herşey yolundadır.

Selam miniiikkelebek seninle muhtemel doğum tarihimiz çok yakın benimde 2 Ocak görünüyor birçok yönden aynıyız benim oğlumda 8 Kasmda 1948grdı çalışabilir raporunu aynı zamanda almışız 13 Aralık'a kadar çalışabilirim sen daha mı erken ayrılacaksın? ben de artık 2 haftada 1 gideceğim bu ay 3 kilo almışım toplamda 16 oldu :))

Çok güzellermiş ne güzel düşünmüş eşin. banada bi fikir vermiş oldu hemen bi araştırayım bakalım..

ben süt neredeyse hiç içemiyorum ama kalsiyum ve magnezyum içeren bi hap kullanıyorum bide yoğurt kaşar ve beyaz peynir yiyorum karşılıyordur umarım.

Günaydın, ne güzel az kalmış izne ayrılmana bende henüz yıkama ütüleme çanta hazırlama faaliyetlerine başlamadım ama bi yandan da başlasam artık iyi olur diyorum kendime. üzerimde bi rehavet bi rahatlık var bilmiyorum neden.sanki çok fazla zaman varmış gibi geliyor ama artık her an herşeye hazırlıklı olmak gerekiyor ama gel gör ki bende tembellik hüküm sürüyor..

umarım önemli bişi çıkmaz ama benimde bel ve sırt ağrılarım çok arttı buara. karnımız büyüdükçe vücudun ağırlık merkezi değişiyo belkide oyüzden ağrılarımız artıyordur.yinede çok şiddetliyse dr.a gitmekte fayda var enazından bişi yoksa bile için rahatlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…