2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Geçmiş olsun canım, ben yaşamadım ama inş ultrason azizliğidir ve bebişin gayet sağlıklıdır...

kızlar bugu akıntımda fazlalaşma var bakıyorumki gelcek gibi oldugum yere oturuyorum iç çamaşırımda ıslak deil ama nemli gibi masamın altında ısıtıcı var sizde terliyormuyumdur ne bileyim korktum

Canım benim çamaşırım bazen öyle ıslanıyor ki Dr normal deyip gönderiyor... Bir çok arkadaş da aynı sorunu yaşıyor, onlara da hep normal dendi...Q belki teliyorsundur, belki de akıntıdır...ama korkma hepimiz yaşıyoruz..

kızlar bugün kontrolden geldim bebeğin başı aşağıda dedi doktor sizinkiler ne alemde:)sabah heyecanla 2013 annelerine sormuşum :)

Merhaba kızlarr
Görüşmeyeli nasılsınız?
İşte bunlar benim pijamalarım :)pembelisi kalın, sabahlıklı olan daha ince

kızlar bugün kontrolden geldim bebeğin başı aşağıda dedi doktor sizinkiler ne alemde:)sabah heyecanla 2013 annelerine sormuşum :)

Benimki 20. Haftadan beri başı aşağıda canım. Belki şuatalar hafif yan dönmüş olabilir. Ayaklarını sağ taraf karnımda hissediyorum çünkü.
Doğum pozisyonu alması önemli olan. Aşağıda olması iyi biley, umarım dönmez

Gecmis olsun Ayfergok, bende yasamadım . Dilzar'ın dediği gibi inşallah makinenin ve ultrasonun azizliğidir.

Slm kızlar, bugün öğlenden beridir durgun gibiyim, birisi yanımda sabah yediği bişeyi anlattı. aslında pek canım istediğimden değil ama ben hamile insanım olsa da yesem diye geçti içimden. üzüldüm kendi kendime, biraz da duygusallık var galiba ama benim yanımda insanların bişey yerken konuşurken dikkatli olmaları gerekmiyor mu? ben normalde bile çok dikkat ederim anlatmam kesinlikle. ama herkes bunu düşünemiyor maalesef. neyse ki işte komşulardan biri o şeyden getirdi az önce, ben de mutlu oldum

aynen canım çok ii anlıyorum seni. ben de normale dönmek istiyorum ama bundan sonra eski hayatımdaki gibi olmayacak hiç bişey onu da biliyorum. alışveriş yapmayı güzel güzel giyinmeyi çok özledim. şimdi 2-3 çeşit kıyafetim var hep onları giyiyorum. krem bende de var lansinoh, başlıyım o zaman sürmeye ben de.

valizim küçük, aynen benim de her şey hazır koyması kaldı. ben de düşünüyorum o kadar özendik her şeye doğumdan sonra telaştan farkına varabilecek miyiz bakalım onları

bu arada arkadaslar aralık annelerınden 5 kişi olmuş dogum yapanlar:)

ayy, o zaman 3-4 hafta sonra bizden de haberler gelmeye başlar, önce kim doğurcak acaba? herkesin zamanında olur inşl.

bizim topikte hiç rastlamadım böyle bi soruna canım, hemen telaş yapmayın, bişi çıkmaz umarım.

Ben en son 26 ekimde gittim doktoruma başı yukarıdaydı ama döner diye düşünüyorum dedi. umarım döner 23 kasım da randevum bekliyorum bakalım

canımbnde cok duygusal ve alınganım dün ne yapsam da esımle tartıssam onu elestırsem dıye yatana kadar düşünüp durdum ama o sabırla bana katlandı herseye alınasım var bnmde....

eşime dıyorum artık sorumluluklarımız artıcak falan dıye nasıl korkuyorum belırsızlıgın içindeyım kendıme vakıt ayırabılecekmıyım eşime çocuklarıma yetecek mıyım yada onlarla ugrasmaktan kendımı mı yıpratıcam çok ciddi düşünme aldı benı bı taraftan eskı halıme döncem dıyorum ıyı barı dıye bı taraftan bebekbakımı gece uykusuzlukları gündüz ev işi öbür oğlum((

valızın küçükse yavas yavas koy artık eşyalarını ben bı de gecelıgımı ütülüycem koycam hersey hazır ama sonraları aklıma bişi gelır eklerım kötü bi durum olmaz ınsallah eşimin ailesınden yana tedırgınım..anlatmıştımya aldıgım herseye karısırlar yaptıgıma herseye o zaman bı saçmalık çıkarmazlarda ınşallah.....

evet bizimkılerde aralıkta baslar dogurmaya üçüz bılevarmış onlar 40 haftayı beklemezkı:)

saol cnm içimi rahatlattın inan iyiki burası var valla

Kızlar benim oğlumun hıçkırığı baya uzun sürüyor yarım saat hıçkırdı biraz önce sizlerde bu kadar uzun sürüyor mu?

"Derken doğum sancısı onu bir hurma dalına sürükledi. Dedi ki: "Keşke bundan önce ölseydim de, hafızalardan silinip unutuluverseydim." Altından (bir ses) ona seslendi: "Hüzne kapılma, Rabbin senin alt (yan)ında bir ark kılmıştır." Hurma dalını kendine doğru salla, üzerine henüz oluşmuş-taze hurma dökülüversin." Artık, ye, iç, gözün aydın olsun." (Meryem Suresi, 23-26)
Allah'ın, Hz. Meryem'e "hurma yemesini" bildirmesinin pek çok hikmeti vardır. Allah'ın Hz. Meryem'in doğumunu kolaylaştırmak için sunduğu nimetlerden biri olan hurmanın, özellikle hamile ve doğum yapan kadınlar için önemi ve faydaları, bugün bilimsel olarak da bilinmektedir. Hurma içerdiği %60-65 oran ile en çok şeker içeren meyvelerden biridir. Doktorlar, hamile kadınlara doğum yaptıkları gün meyve şekeri içeren yiyecekler verilmesi gerektiğini belirtmektedirler. Bunun amacı, annenin zayıf düşen vücuduna enerji ve canlılık kazandırmak, aynı zamanda da yeni doğan bebeğe gerekli olan sütün oluşabilmesi için, süt hormonlarını harekete geçirmek ve anne sütünü çoğaltmaktır.

bu alıntı hoşuma gitti sizinle paylaşayım istedim

Selam anneler ve bebişleri...Nasılsınız bakalım? Haftaya kontrolumuz var baska bır sey dusunemez oldum hemen vakıt gecsın ıstıyorum:) 4 boyutluya gırecegız. ben de merak edıyorum oglum bas asagıya dondu mu dıye.Siz yemeklerden konusanlar oluyor etrafta dıyorsunuz. Ben de normal dogum yapmayıp kotuleyenlere kızıyorum. sonucta benım dogumum yaklastı. etkılenıyorum her sozden...

haftaya kendıme pıjema gecelık canta ve bebısın eksıklerını alacam ınsallah. sonra da obur ay netten kalan alısverısımı yapacagım kuvet gogus pedı bez ıslak mendıl bıberon emzık vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…