Değerli ocak anneleri ben bir bende şubat annesi adayıyım...mağlum belki erken olur ocağa kayarım....benim bebeğimin 20.haftası ayrıntılı ultrasonda kalp kapakçığında ekojenik odak görüldü diğer ismi kalpte parlalık..benim gibi sorun yaşayan var mı...cevap verirseniz çok mutlu olurum...
kızlar bugu akıntımda fazlalaşma var bakıyorumki gelcek gibi oldugum yere oturuyorum iç çamaşırımda ıslak deil ama nemli gibi masamın altında ısıtıcı var sizde terliyormuyumdur ne bileyim korktum
Geçmiş olsun canım, ben yaşamadım ama inş ultrason azizliğidir ve bebişin gayet sağlıklıdır...
kızlar bugün kontrolden geldim bebeğin başı aşağıda dedi doktor sizinkiler ne alemde:)sabah heyecanla 2013 annelerine sormuşum :)
Değerli ocak anneleri ben bir bende şubat annesi adayıyım...mağlum belki erken olur ocağa kayarım....benim bebeğimin 20.haftası ayrıntılı ultrasonda kalp kapakçığında ekojenik odak görüldü diğer ismi kalpte parlalık..benim gibi sorun yaşayan var mı...cevap verirseniz çok mutlu olurum...
bı taraftan sabırsızlanıyorum hem dogum yapıp normale dönmek istiyorum hemde sonrası benı düşündürüyo ama laf olsun dıye söylemıyorum.. dogum yapıcam bu rahatsızlıgım halsızlıgım sona erecek ama ortaya da bı bebek cıkacak:) dün gögsüm kasındı ucu kasırken azıcık çizgi gibi yara olmuş kenarı aman allahım nasıl yandı fitokrem sürdüm sabah.. emzırırken fenaydı kanadı resmen amaıkıncı emzırmede olmaz dıyolardı yıne olur mu dıye ödüm kopuyo aman ılk kez anne olacaklar önlem alın ki emzırme sırasındakı meme başı çatlagının acısı bi şeye benzemıyo sırf bu yüzden emzırmekten vazgecenler varmış bizim saglık ocagında kı ebemiz çok merhemler kremler denemiş geçmemiş dayanamamış sütten kesmiş.....
canım çekçekli valiz çok olur yaa ama bilmiyorum valızın küçükse olabılır bnm bı spor çantam var onu yıkayıp hazırlıycam ama hala erken gıbı geliyo aslında herseyım hazır bişey kalmadı alacak ama başına geçip çanta hazırlayamıyorum daha tokalarımı bile aldım pijamalarıma uygun süpsüslü biraz abartılı belkı:) böyle tüllü dantellı taçlar aldım inşallah agız tadıyla kullanmak kısmet olurda kullanırız.. yaptıgımız hazırlıkların sonra tadını çıkarabılırız..
bu arada arkadaslar aralık annelerınden 5 kişi olmuş dogum yapanlar:)
kızlar bugün kontrolden geldim bebeğin başı aşağıda dedi doktor sizinkiler ne alemde:)sabah heyecanla 2013 annelerine sormuşum :)
Slm kızlar, bugün öğlenden beridir durgun gibiyim, birisi yanımda sabah yediği bişeyi anlattı. aslında pek canım istediğimden değil ama ben hamile insanım olsa da yesem diye geçti içimden. üzüldüm kendi kendime, biraz da duygusallık var galibaama benim yanımda insanların bişey yerken konuşurken dikkatli olmaları gerekmiyor mu? ben normalde bile çok dikkat ederim anlatmam kesinlikle. ama herkes bunu düşünemiyor maalesef. neyse ki işte komşulardan biri o şeyden getirdi az önce, ben de mutlu oldum
aynen canım çok ii anlıyorum seni. ben de normale dönmek istiyorum ama bundan sonra eski hayatımdaki gibi olmayacak hiç bişey onu da biliyorum. alışveriş yapmayı güzel güzel giyinmeyi çok özledim. şimdi 2-3 çeşit kıyafetim var hep onları giyiyorum. krem bende de var lansinoh, başlıyım o zaman sürmeye ben de.
valizim küçük, aynen benim de her şey hazır koyması kaldı. ben de düşünüyorum o kadar özendik her şeye doğumdan sonra telaştan farkına varabilecek miyiz bakalım onları
ayy, o zaman 3-4 hafta sonra bizden de haberler gelmeye başlar, önce kim doğurcak acaba? herkesin zamanında olur inşl.
bizim topikte hiç rastlamadım böyle bi soruna canım, hemen telaş yapmayın, bişi çıkmaz umarım.
Canım benim çamaşırım bazen öyle ıslanıyor ki Dr normal deyip gönderiyor... Bir çok arkadaş da aynı sorunu yaşıyor, onlara da hep normal dendi...Q belki teliyorsundur, belki de akıntıdır...ama korkma hepimiz yaşıyoruz..
ne sordun anlamadım kusura bakma
Slm kızlar, bugün öğlenden beridir durgun gibiyim, birisi yanımda sabah yediği bişeyi anlattı. aslında pek canım istediğimden değil ama ben hamile insanım olsa da yesem diye geçti içimden. üzüldüm kendi kendime, biraz da duygusallık var galibaama benim yanımda insanların bişey yerken konuşurken dikkatli olmaları gerekmiyor mu? ben normalde bile çok dikkat ederim anlatmam kesinlikle. ama herkes bunu düşünemiyor maalesef. neyse ki işte komşulardan biri o şeyden getirdi az önce, ben de mutlu oldum Canım yaaa kıyamam ama yazıyı okuyunca güldüm:) İnsanların hareketleri bize cok batıyo bu aralar,ah şu hormonlar yok mu =) Herneyse canının çektiği şeyin baş harfi a ,son harfi e mi benimde canım çekti
polvit hangı hastanede dogum yapacagına karar verdın mı?
Merhaba Güzel Annişler,
Nasılsınız bakalımmBebişlerimizin ne zaman doğum pozisyonuna geçmeleri gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?