2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

ilk ogluma aldıgım kapı süsü hala odasının kapısında asılı zaten bıktım ondan bunları begendım fıyatına baktım 90 tl dıyo bende kendım yaptım hiç farkıyo inan çok güzel oldu bunu da beşigimiz ılk baslarda bnnm yanımda olur dıye bizim kapıya takarım belkı belkıde kendıodalarına bılemıyorum kı:)

Maşallah canım, sen nerdeyse 3 hafta öndesin benden, kesin hazırla çantayı bu hafta sonu
Ben de öyle kendi ördüğüm bişeyi giydirmek isterdim ama kendimi o kadar yeterli görmüyorum örgü konusunda, o işi ustalarına bıraktım

Ugurbocuuu daha önce denemelerin olmuşmuydu yoksa ilk denemende yapabildin mi ? bende kendim yapmak istiyorum ama yapamazsam diye cesaret edemiyorum

Demek seninde iki oğlun olacak. İlki kaç yaşında?

canım ilki Aras mış kardeşi de Uras olabilir aslında uyumluda olur. benim bu isim konusunda iki gündür nefesim daralıyor. ben rüyamda (cinsiyeti belli olmadan) doğduğunu ve adını ali koyduğumuzu görmüştüm. ikinci ismini babası koysun dedim o da dedesinin ismi olan Ömer olsun istiyor. Ali kayınpederimin Ömer kayınpederimin babasının ismi. ben istiyorum ki biraz daha farklı bir isim olsun ağladım ağlayacağım kızlar yaa...

Valla bu isim konusu çok sıkıntılı.İnsanın içine sinen bi isme karar vermesi çok zor..İşin içine bide aile büyüklerinin ismini koyma konusu girinci iyice içinden çıkalamaz bi hal alıyo bu durum...

Ugurbocuuu daha önce denemelerin olmuşmuydu yoksa ilk denemende yapabildin mi ? bende kendim yapmak istiyorum ama yapamazsam diye cesaret edemiyorum

canım acıkcası ılk denemem ama ilk gıbı degıl neden dersen el işi konusunda bıraz elım egımlı resım yaparım örgü örerım bu tarz seyler çok yaparım dıkış dıkerım saç keserım ondan zorlanmadım bu üstündekı bebekler ıkı kat kesılıyo arasına az bı dolgu oluyo böyle tombul dursun dıye bazı yerler üstten tekrar dıkılıyo mesela su aygırının zürafanın burun agızlarının oldugu o beyaz kısım aslanın kafası iki kat yanı ugrastırıcı ama yapılamaz degıl elin egımlıyse yapabılırsın bence.... koçtaşta 80 kuruşa ortaya yuvarlak strafor koymuslar köpük yanı sılındır seklınde neyın için bılmıyorum yalıtım malzemesıymış onu iki ucundan bırlestırdım daıre oldu üstünü kapladım beyaz keçeyle ve süslerı yapıştırdım:))))

çantayı makınaya attım yıkanıyo herseyımız yıkanıp ütülendı zaten canım çanta kurusun hazır ederım:)

Demek seninde iki oğlun olacak. İlki kaç yaşında?

ilkımde bebek daha bnm yaa..arayı uzatmayım bırakalım artık korunmayı ne zaman olursa olsun dedık korunmayı bıraktıgım gün kalmışımDDDD 2 buçuk yasında oğlum var ama ıyıkı böle oldu çok mutluyum oğlan oldugu içinde sevınıyorum şimdi eşim çok mutlu çünkü bu durumdan oğluma arkadas olur dıyorum ben de komsum var bnmgıbı 2 yas arayla ıkıoglu varçok ıyıler öyleolcaz dıyorum3 yaş etmıyo arası ıkısının.....

sakın öyle düşünme benm en sevdıgım iki isim bunlar alı ve ömer kımsenın adı olmasa yıne koyulabılır dede ismi degıl kayınpederın babasının adını senın eşine yanı oğluna koysaymış şimdi mi aklına gelmiş senınoğluna ömerkoymak ali koyun amaen güzel isim ömerde güzel ama alı kısa yanına da sevdıgın ısmı koyarsın olur bıterdedelerbıtıyo bı de dedelerın dedelerı agırlanıyo nasıl iş bu yaaaa.....

ben de 5 aralık da alıcam 32. hafta iznini .en azından 35 e kadAR çalışayım diyordum ama bu hafta çok zorlandım.faranjitim başladı yine.okuldan gelince kimseye faydam olmuyor.2 gündür çok etkileniyorum.evdeki kızıma da vakit ayırayım istiyorum.bence doğru karar bu.biraz nefes almak lazım imkan varsa

evet canım bende öyle dedim eşim biraz kafa yorsaydı ben ömeri beğendim deseydi birşey dediğim yok ama çok düşünmedim dedemin adı deyince bende bütün moral çöktü soyadımızda kısa o nedenle ikinci isim düşündük ben utku istiyorum eşimi de kırmak istemiyorum. sabah uyandığımda stresten midem bulanıyor bakalım en son doğuma var nasılsa bakarız dedi

Değerli ocak anneleri ben bir bende şubat annesi adayıyım...mağlum belki erken olur ocağa kayarım....benim bebeğimin 20.haftası ayrıntılı ultrasonda kalp kapakçığında ekojenik odak görüldü diğer ismi kalpte parlalık..benim gibi sorun yaşayan var mı...cevap verirseniz çok mutlu olurum...

kızlar bugu akıntımda fazlalaşma var bakıyorumki gelcek gibi oldugum yere oturuyorum iç çamaşırımda ıslak deil ama nemli gibi masamın altında ısıtıcı var sizde terliyormuyumdur ne bileyim korktum

Cumartesi randevum var Allahım bebişlerimize sağlık versin görmeden özledim oğluşumu kucaklayıp bağrıma basmak istiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…