Aaa ne güzel olmuş elinden böyle işler geliyo olması ne hoş.Ben ilk oğluma aldığım kapı süsünü kullanmayı düşünüyodum açıkcası.ikincisinede ayrı özel bişeymi alsam tereddüte düştüm şimdi:26:
eşim begense ben güney istiyodum amayok dedı emre yı sevdı o yüzden emre dıyorum güneybana çok sıcak güzel gelıyo düşünebılırsın....
ben 32 yı bıtırıyorum cumaya canım dogumum 38. hafta bıtınce ınsallah öyle planladık dr umla bende bugün çantamıyıkayımda o zaman yavaş yavaş hazırlayım bi yerden başlayım bende :) bi de yelek örüyorum minnicik bitmedı daha aslında çok fazla örgümüz var annem onlarca yelek ceket yapmış amaben kendı ördüğüm yelegı gıydırmek ıstıyorum...
ilk ogluma aldıgım kapı süsü hala odasının kapısında asılı zaten bıktım ondan bunları begendım fıyatına baktım 90 tl dıyo bende kendım yaptım hiç farkıyo inan çok güzel oldu bunu da beşigimiz ılk baslarda bnnm yanımda olur dıye bizim kapıya takarım belkı belkıde kendıodalarına bılemıyorum kı:)
ilk ogluma aldıgım kapı süsü hala odasının kapısında asılı zaten bıktım ondan bunları begendım fıyatına baktım 90 tl dıyo bende kendım yaptım hiç farkıyo inan çok güzel oldu bunu da beşigimiz ılk baslarda bnnm yanımda olur dıye bizim kapıya takarım belkı belkıde kendıodalarına bılemıyorum kı:)
Tuna ismi aslında benimde favorim ve ilk oğlumada koymayı düşündüğüm bir isimde. ama unisex bi isim olması beni düşündürüyo. Ne güzel isim konusunu netleştirmişsiniz güzelde olmuş bence. İsmiyle güzel günler yaşasın oğluşun işalah.
canım ilki Aras mış kardeşi de Uras olabilir aslında uyumluda olur. benim bu isim konusunda iki gündür nefesim daralıyor. ben rüyamda (cinsiyeti belli olmadan) doğduğunu ve adını ali koyduğumuzu görmüştüm. ikinci ismini babası koysun dedim o da dedesinin ismi olan Ömer olsun istiyor. Ali kayınpederimin Ömer kayınpederimin babasının ismi. ben istiyorum ki biraz daha farklı bir isim olsun ağladım ağlayacağım kızlar yaa...
Ugurbocuuu daha önce denemelerin olmuşmuydu yoksa ilk denemende yapabildin mi ? bende kendim yapmak istiyorum ama yapamazsam diye cesaret edemiyorum
Maşallah canım, sen nerdeyse 3 hafta öndesin benden, kesin hazırla çantayı bu hafta sonu
Ben de öyle kendi ördüğüm bişeyi giydirmek isterdim ama kendimi o kadar yeterli görmüyorum örgü konusunda, o işi ustalarına bıraktım
Demek seninde iki oğlun olacak. İlki kaç yaşında?
canım ilki Aras mış kardeşi de Uras olabilir aslında uyumluda olur. benim bu isim konusunda iki gündür nefesim daralıyor. ben rüyamda (cinsiyeti belli olmadan) doğduğunu ve adını ali koyduğumuzu görmüştüm. ikinci ismini babası koysun dedim o da dedesinin ismi olan Ömer olsun istiyor. Ali kayınpederimin Ömer kayınpederimin babasının ismi. ben istiyorum ki biraz daha farklı bir isim olsun ağladım ağlayacağım kızlar yaa...
Demek seninde iki oğlun olacak. İlki kaç yaşında?
Günaydın kızlar ve şirin bebişleri ,
21 kasımda 32. haftamıza giriyoruz inş.çok kararsız kaldım ama sonunda izne çıkmaya karar verdim.Biraz evde kalıp hamileliğimin son günlerinin tadını çıkarmak istiyorum.Zaten bebeğime ben bakacağım için işe dönemiycem uzun bir süreboşuna kendimi yormayayım dedim,umarım doğru karar vermişimdir.
Aranızda 32. raporunu alıp izne ayrılan var mı ?
sakın öyle düşünme benm en sevdıgım iki isim bunlar alı ve ömer kımsenın adı olmasa yıne koyulabılır dede ismi degıl kayınpederın babasının adını senın eşine yanı oğluna koysaymış şimdi mi aklına gelmiş senınoğluna ömerkoymak ali koyun amaen güzel isim ömerde güzel ama alı kısa yanına da sevdıgın ısmı koyarsın olur bıterdedelerbıtıyo bı de dedelerın dedelerı agırlanıyo nasıl iş bu yaaaa.....
evet canım bende öyle dedim eşim biraz kafa yorsaydı ben ömeri beğendim deseydi birşey dediğim yok ama çok düşünmedim dedemin adı deyince bende bütün moral çöktü soyadımızda kısa o nedenle ikinci isim düşündük ben utku istiyorum eşimi de kırmak istemiyorum. sabah uyandığımda stresten midem bulanıyor bakalım en son doğuma var nasılsa bakarız dedi[/Qdeğerl
Değerli ocak anneleri ben bir bende şubat annesi adayıyım...mağlum belki erken olur ocağa kayarım....benim bebeğimin 20.haftası ayrıntılı ultrasonda kalp kapakçığında ekojenik odak görüldü diğer ismi kalpte parlalık..benim gibi sorun yaşayan var mı...cevap verirseniz çok mutlu olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?