2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Keske olsa o sihirli değneğimiz Omeserma , yapma ama böyle, bizi de uzme. Senin ve ailenin hakkında hayırlısı olsun. Kalbim ve dualarım sizinle

benim eşimde çok kız istemişti hala diyoki kız çocuklarını görünce içim gidiyo.. ama tabi cinsiyetten önce sağlıklı eli ayağı düzgün olması önemli. ankarada oturuyorum ben sen?

evet allah saglık versınde kız erkek hepsıde melek zaten:) ben kayserıdeyım.... aralık annelerı buluşmuşlar bılıyomusunuz toplanmışlar resım bılecekınıp koymuşlarforuma:)

omeserma hayırdır canım noldu yıne kv kp lemı ılgılı ne sıktı yıne canını allah yardımcın olsun ınsallah.. allah yavrunu sana bagışlasın daha dogsunda gör onun varlıgı senı nasıl güçlü yapacak:)

hayır sezeryan canım ama normal dogum yapmayı planlayanlar mutlaka gecelık götürsün pıjamada gecelıkde.. çünkü sancı çekerken gecelık çok ıyı oluyo dedı ablam açılmakontrolunde bı genç kadın her seferınde altını çıkarıp gıyıyomuş gecelıgı de yokmuş sonra çıkarmış altı pıjamanın. çarsaf gıbı bı şey vermışler onu dolamış belıne..bu anlattıgım 8 9 sene önce ama artık forma falan yokmuydu hastanede nedırbılmem. ama ben sezeryan olcam ıçın pıjamamı gıyer yatarım zaten:)

harıka yaaa tam lohusa hallerı bı bnde mı oldu bunlar dıyodum demek herkeste oluyomuş:) ama bunları kımseye anlatamıyosun işin kötü yanı bılıyomusun sölesen küsüyolar sölemesen kımse sana bakmıyo bebekle ugrasmak onla ılgılenmek ıstıyo halbukı bebegıın ılgıye falan ıhtıyacı yok sana ıhtıyacı var emıyo uyuyo amadogum yapan kadın aynen anlatıldıgı gıbı yatarken kalkarken banyo için hep yardıma ıhtıyac oluyo sütünün güzel gelmesı için stres olmamalı ve yemegının düzenlı olması ve ınan yıne yazıda dedıgı gıbı şımartılmaya ılgıye ıhtıyac oluyo zaten sebeb olmasa bıle ınsanın aglayası gelıyo ay bı de burda yazanlar. gelıyo aynen ınsanın basına...

Tomurcuk ne guzel yazmissin :)
duygularimizi cok guzel anlatiyor, tabii anlayana. Benim kv m bunu okusa once aglayip duygu somurusu yapar, sonra beni yari kibrisa sikayet eder :))) gelip hergun sabahtan aksama oturup yemek bekleyecegine eminim.

Evet bende sendenim. Bellimi doğum yapacağın tarih?biz dr.la 14/01/14 diye konuştuk Allahtan bişi çıkmazsa...ya beni hastanede 2 gece kalma olayı çok geriyo oğlumdan ilk defa ayrı kalacağım için kendimi kötü hissediyorum ..sende böyle düşünüyomusun?kim ilgilenecek sen hastanedeyken büyük oğlunla?

Keske olsa o sihirli değneğimiz Omeserma , yapma ama böyle, bizi de uzme. Senin ve ailenin hakkında hayırlısı olsun. Kalbim ve dualarım sizinle

hepinize çok teşekkür ederim kv kp yada eşimle ilgili değil.çok daha önemli ama anlatamayacağım kadar acı duyduğum şeyler yaşıyorum...Allah yardımcımız olsun.

Tomurcuk ne guzel yazmissin :)
duygularimizi cok guzel anlatiyor, tabii anlayana. Benim kv m bunu okusa once aglayip duygu somurusu yapar, sonra beni yari kibrisa sikayet eder :))) gelip hergun sabahtan aksama oturup yemek bekleyecegine eminim.

ayy yalnız olmadıgını bılmesı ne güzel ınsanın yasananlar kötüde olsa..

yazıyı okurken benimde gözümün önündn geçti lohusa günleri. gerçi ben çok şanslıydım rahat ve mutlu atlattım o günleri ama yinede hiç bi sebep yokken oğluma bakarken bile ağlayasım geliyodu bu benimmi gerçekten diye.eşimle 2 gece uyuyamadık oğlumuzu izlemekten...o günlere gitmiş gibi oldum şimdi.

yok canım kuaforum 3 yıldır aynı arkadasım oldu artık herseye gıdıyorum ona gıdemıyorum baska yere de güvenemıyorum çok enfeksıyon kapıyorum herseyden eşimden bıle enfeksıyon kapıyorum((( bı de ben yıllardır agda yaptıgım için normal halımde kolay oluyodu afedersın artık pek bişi kalmadı tüy dıyebılırım ama şimdi göbekten dolayı göremıyo ınsan zor oldu amayolun sonu ınsallah az kaldı doguma bı ıkı kere daha...bnmde elım alışık 10 dk da yaparım da hareket kısıtlı işte şimdi..

benım kuzenım oğlunu eve göndermedı eşi ve 1 yasındakı oğlu durdu yanında uyumus refakatcı yatagında büyük olan bebegı eşide kendıyle ılgılenmış aslında bende öyleolsun istiyorum ılk dogumumda annem ve kayınvaldemberaber durdular hiç ıyı olmadı kv annemı ıstemedı annem eve gıttı bu seferde bana ne yemek veren oldu ne halımı soran ne evın işine bakan oldu hepsını kendım yaptım şimdi de ne yapacam bılmıyorum kabus gıbıydı bı eşim vardı benı anlayan...

bnmde 1 ocak ınsallah normalım 10 ocak ama 9 gün erken alıcak dr yada 2 ocakda olabılır....

merhabalar hanımlar uzun zamandır yazamıyordum. 4 gündür evde hasta yatıyorum gribe yakalandım boğaz ve kulak ağrısı mahvetti beni.

cumartesi doktor randevum vardı.29+5 te oğlum 1530 gr dı becerebildiysem fotosunu ekledim:) doktor kilosu gelişimi iyi edi. maşallah her gittiğimde başı aşağıda oluyo normal doğum pozisyonunda dedi doktor. inşallah böyle devam eder.

Eklentiler

• $PB140502-.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 35
İçinizde doğumdan korkmayan var mı?Özellikle normal doğumdan.İlk doğumumum üzerinden henüz 2 yıl geçmesine rağmen unuttum doğumun zorluğunu.Demekki diyorum unutmasa insanoğlu ikinciyi düşünmez.Hatta o acıyı bilmene rağmen bunun sonunda verilecek ödülü düşündükçe mutluluktan ağlayasım geliyor.İnsan ilkinde farkında olamıyor çünkü o duygunun yabancısı...Ama o duyguyla tanışınca vazgeçemiyor ve tekrar aynı şeyleri yaşamak zorunda bile olsa o ödül için çabalıyor.O zorlu süreç bitince bakıyorki yumuk elleriyle sevgi dolu mis kokusuyla sana MERHABA ANNE diyor.

Maşallah annesi çokk tatlı bu yanaklar tam ısırmalık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…