evet ınsan kendını düşünmüyo hiç bende sırf oğluma yedırmek ıçın ögrendım ve alıştım ev yogurduna bı de taze olsun dıye 4 5 gunde bır 3 kılo alıp yapıyorum durmadan iş çıkıyo bana ama oğluma nasıl yedırıyım o hazır yogurt dedıklerı şeyı allah korusun faydası degıl zararı olur öyleleıkle bızde alıştık 1 yıldır eve gırmıyo hazır yogurt.. ama hazır sütler öyle degıl gıbı çok korkmamak lazım hazır sütten içilebilir kokusu daha hafif...
Süper yazmışsın ya bayıldımBen kapıya böyle bir yazı assam millet bana küser gider Gerçi keşke küsüp gitse dediklerim de yok değil hani
bayanlarr slm, ben geceleri genellikle sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama uyuyunca kendimi hep sağa yatmış buluyorum.. doktorum sola yatma konusunda hiç söz etmedi ama genellikle söylenen sola yatılmasını iyi olduğu.. sizce sağa yatmanın zararı olur mu bebeğe ...
ben genelde hep sağıma yatabiliyorum. soluma yatınca kalbim sıkısıyor. yeni yeni sola yatmaya başladım ama cok uzun sure duramıyorum
İyi akşamlar kızlar, süt konusunda ben de yaklaşık bir buçuk aydır falan kendim alıp yapıyorum yoğurdumu. Artık hazır yoğurt almıyoruz. ama sütünü içemiyorum hazır süt alıyorum ve light süt içiyorum ...
bu arada siz de benim gibi kendinize hakim olamayıp günde 1 2 çikolata yiyor musunuz?
bir soru daha dün gece ilk kez bebişim böyle tam şeyimin üstünü tekmeliyordu iyice aşağısı hatta bi ora bir de yukarıyı aynı anda tekmeliyordu acaba hangi pozisyondadır ki???
İyi akşamlar kızlar, süt konusunda ben de yaklaşık bir buçuk aydır falan kendim alıp yapıyorum yoğurdumu. Artık hazır yoğurt almıyoruz. ama sütünü içemiyorum hazır süt alıyorum ve light süt içiyorum ...
bu arada siz de benim gibi kendinize hakim olamayıp günde 1 2 çikolata yiyor musunuz?
bir soru daha dün gece ilk kez bebişim böyle tam şeyimin üstünü tekmeliyordu iyice aşağısı hatta bi ora bir de yukarıyı aynı anda tekmeliyordu acaba hangi pozisyondadır ki???
kızımın teyzeleri size bişey danışmak istiyorum. ben 10 güdür süt içemiyorum. içtiğim zaman yemek borum çok yanıyo. zaten normalde de hep yanıyo, süt içince çoğalıyor. şimdi de acaba içsem mi diyorum 10 gündür içmedim, ondan önce her gün içiyodum. onun yerine bi kase yoğurt yesem, ama yoğurt hazır yoğurt. siz nasıl yapıyosunuz süt işini?
evet canım ya bir daha ne zaman olcakki. çokta abartmadan birşeyler yapmak lazım. güzel anılar kalsın geride :)Çok güzeller eşinde çok inceymiş . Benim burda da kimse olmadığı için sınırlı sayıda bişiler yaptırıcam oda çok özendiğimden napam bir melek doğucak kutlamak lazım demi:)
Ya kızlar, ben arada açıp açıp Kasım annelerinin doğum hikayelerini okuyup ağlıyorum, var mı benim gibi bi manyak daha:44:
bugün kontrolümüz vardı hem de 5 haftalık iznimizi doğum sonrasına aktarmak için rapor aldık. kilomuzun gelişimimizin normal olduğunu, şimdilik normal doğum için bi sıkıntı olmadığını söyledi. Allah korusun bi problem çıkacak bi sorun olacak diye çok korkuyordum. tam herşey normal ohh be diyecekken doktor kızımıza bakarak burnu biraz kalkık gibi sanki demesin mi. nefes almasını zorlaştırır mı? sıkıntı olur mu ? sağlığı açısından problem mi var? diye diye saydım tüm soruları. sonra babasını görünce hee normalmiş demesin mi.sinir oldum doktora sana ne kızımın burnundan estetik mi yapacan sağlıklı mı değil mi ona baksana sen :95::99:
:
Ben varımmmmm
Kim bilir kendi doğumumda ne kadar ağlıcam
Ya kızlar, ben arada açıp açıp Kasım annelerinin doğum hikayelerini okuyup ağlıyorum, var mı benim gibi bi manyak daha:44:
Canlar biraz üzücü bir haberle Geldim sizlere sevgi (ömür torpum) dün aksam 29 haftalık 1 kg olarak dünyaya getirdi oğlunu bebek suanda yoğunbakumda. Sevginin durumu iyi grubumuzun ilk bebegi küçük kuzunun dualarimuza ihtiyacı var... Dualarinizdan eksik etmeyin nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?