2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

Allah yardımcın olsun hayırlı güzel haberlerle dön inşallah cnm herşey gönlünce olsun güzel şeyler duy inşallaaahhhhhh

doktorum sen elinden geleni yap.gerisi takdiri ilahi diyor.doğru aslında ama elimde değil işte haff kasık ağrım olsa sürekli kanamam mı geldi diye stres yapıorum.allah hayrlısını nasip etsin.bi daha aynı şeyleri yaşamayız inşallahh.

Ben Varım. . Hemen her akşam kanamam oluyor.. kanama alani varfi ugs de. Ben dechaftalkk igne oluyorum. Allahima emanet. .

canım 3 ayda düşük sebebin neydi ondada kanaman varmıydı

anladım canım benim doktorum bu konuda hiç bişey söylemedi oyuzden merak ettim..hadi bakalım hayırlısı olsun 31 aralık 5 ocak yeterki sağlıklı olsunlarşimdi ultroson kağıdına baktımda en kenarda2,3,4,5...rakam var ilk gittiğimde 5ile 6 arası duruyo çizgi..dünkünde 7 de duruyo sanıyorum bu hafta sayısını belirtiyo olmalı:44:

pufpufum dualrım seninle bitanem içini ferah tut .Rabbimin izniyle görüceksin inşallah..hayırlısı ne ise o olsun hakkında
tebrik ederim canım..rabbim tamamına erdırsınnnçok sevındım

maşşallah canım herşey gönlünce olsun

kızlar slm bende geldim aranıza ne zamandır takip ediyordum sizi yazmaya karar verdim sonunda 2 düşük kürtaj sonrası bu 3. gebeliğim inş sağlıkla kucağıma alırım bu sefer.hergün her saat dua ediyorum buna bir şey olmasın diye günümde bhcg 107 çıktı
.haftaya gidicez inş keseyi görmeye perşembe günü
hep güzel hayaller kuruyorum bu kez keyfini çıkarıyorum her saniyenin bulantı açken oluyor yedikçe sıkıntı yok çok şükür doğuma kadar fil gibi olurum artıkın
size tavsiyem hamileliği kendinize zehir etmeyin bazı şeyler vardır dikkat edilmesi gereken sadece onlara dikkat edin çok evhamlı anneler var gördüğüm kadarıyla unutmayın bebeğin gelişimi böyle şeylerden etkilenebiliyor.kocalarınıza sımsıkı sarılın ve bebeğinizin ailenizi şenlendireceği günü bekleyin eşlerde çok etkileniyor çünkü herşeyden

herkese bendenn nazar bocuğu Allahım kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inş
pufpuf inş güzel haberle gelirsin bekliyoruz

palyoşşşşş :)))))))))))))) aman allahım inanamıyorum, HOŞGELDİNNNNNNNNNNNN

TEBRİK EDERİM, ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN

gözü aydın canım inş. rabbim bunu sağ sağlim almayı nasip etsin

palyoşşşşş :)))))))))))))) aman allahım inanamıyorum, HOŞGELDİNNNNNNNNNNNN

TEBRİK EDERİM, ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN

perdoğanım burda karşılaşmak varmış canımm bizim topiğe yazdım az önce kızlara sonra da buraya geldim D
bende seni tebrik ederim kuzumm inş Rabbim kucağımıza almayı nasip eder bu seferkileri canımm çok güzel şimdilik herşeyy

gözü aydın canım inş. rabbim bunu sağ sağlim almayı nasip etsin

inş canım zehir etmiyorum hiçbir anı herşeyden keyif alıyorum artık Allah hiçbirimizi evladıyla sınamasın hiçbir aksilik olmadan ocakta güzel yüzlü evlatlarımızı kucağımıza alırız inş

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmtebrik ederimmm

En mantıklısını yapmışsın, yüreğini ferah tut, Rabbim yardımcın olsun, her şerde bir hayır vardır, belki de bu gideceğin doktor senin ve bebeğin için daha iyi olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…