çok sağolasın canım..evden 1-1.5 saat içinde çıkıcam zaten,yavaş yavaş çıkıyorum netten hazırlancam..umarım iyi haberlerle gelirim yada en azından umut olur bana ufakta olsa bişeyler,bilmiyorum..
hadi görüşürüz kızlar..
dua edin içinizden geçirin en azından nolur..
merhaba arkadaşım,allah tamamına erdirsin
benim de geçen hafta kanamam oldu,haftalık proluton depot iğne ve günde 2 progestan kullandım
1 hafta kıpırdamadan yattım sadece wc ye gittim.sonra yavaş yavaş azaldı
zaten 2 düşüğüm var benim,inşallah bu defa aynı şeyleri yaşamayız
stres yapmamak lazım gerçekten ama ne mümkün
merhaba kızlar ben de inşallahh ocak annesi olucam 7+3 üm ama bnm lekelenmelerim war sürekli progestan ve iğne oluyorum kesenin dışında bi kanama war.kalp atışları önmli demişti doktrum şükür onu da duyduk.bnm 2. gebeliğim ilk gebeliğimde de 3 aylk düşükle sonçlanmıştı aallahın izniyle bu sefer umutluyum yatıyorum sürekli.dua edin bnm için de.allah hepimizin yüzünü güldürsün.bu arada stres yapmamak çok önmliymiş.lekelenmem bitmişti kalp atışlarını duycam mı diye sabaha kadar uyumamıştım sabah kalktığımda kan boşaltı.dikkat edin kendinize.bu arada bnm gibi lekelenme yaşayan war mı.
aynen öyle
keşke içerisi ne alemde bakmakla görebilsek
merhaba kızlar ben de inşallahh ocak annesi olucam 7+3 üm ama bnm lekelenmelerim war sürekli progestan ve iğne oluyorum kesenin dışında bi kanama war.kalp atışları önmli demişti doktrum şükür onu da duyduk.bnm 2. gebeliğim ilk gebeliğimde de 3 aylk düşükle sonçlanmıştı aallahın izniyle bu sefer umutluyum yatıyorum sürekli.dua edin bnm için de.allah hepimizin yüzünü güldürsün.bu arada stres yapmamak çok önmliymiş.lekelenmem bitmişti kalp atışlarını duycam mı diye sabaha kadar uyumamıştım sabah kalktığımda kan boşaltı.dikkat edin kendinize.bu arada bnm gibi lekelenme yaşayan war mı.
anladım canım benim doktorum bu konuda hiç bişey söylemedi oyuzden merak ettim..hadi bakalım hayırlısı olsun 31 aralık 5 ocak yeterki sağlıklı olsunlarevet tatlım kesenin büyüklüğüne göre içinde bebeğin görünmesine göre kaç haftalık olduğunu söyledi ben 7+1 sanıyordum ama yok dedi doktor olsa olsa 6+3 bu dedigünü gününe söyledi yani... ha ilerde hızlı gelişir yetişir belki ama şimdi görünen bu dedi.yani ben doğumu 31 aralık diye beklerken 5 ocağa sarkabilirmiş...
pufpufum dualrım seninle bitanem içini ferah tut .Rabbimin izniyle görüceksin inşallah..hayırlısı ne ise o olsun hakkındaallahım kalbim küt kütttt...çok fena...
kızlar... annemlede konuştuk,ilk doktoru denemek için bugün gidiyoruz 2'de çıkcaz evden..doktor hemen gelsin bugün mümkünse demiş.. 4:30'a randevu vermiş..
nolur dua edin,aklınıza gelirse içinizden geçirin yeter banadesteğiniz içinde teşekkürler...
2'de çıkacağım evden
tebrik ederim canım..rabbim tamamına erdırsınnnkızlaaarrr :) bende şimdi doktordan geliyorum. Çok şükür bebeğimin kalp atışını gördüm. bebeğimi de gördüm. Allah nasip ederse Ocakta da çatır çatır doğuracambu benim ilk hamileliğim. Gebelik rutinleri için kan ve idrar verdim. öğleden sonra gidip sonuçlarımı alacam. Kaygıya, strese, üzüntüye hamilelerin hayatında yer yok. Pozitif düşünün, Mutlu olmaya bakın. aman bunu yaptım şu oldu mu böyle oldu mu diye düşünmeyin. ben gayet eski hayatıma devam ediyorum. Doktor, gayet iyi göründüğünü söyledi bebeğin. 41 kere maşallah diyorum, Rabbim inşallah hepimizi ve bebeklerimizi korur.
merhabalar ocak annleri, artık biizmde pıt pıt atan bir kalbimiz var ,ama 7+1 olmamız gerekirken 6+3 çıktı ulturosonda ,doktor geç döllenme olmuş olablir dedi ,belki de aradaki farkı ilerde kaptırmış ilk ulturosonda5+0 da uyumluydu SAT ile ikinci kontrolde 6 +0 olması gerekirken 5+3 çıktı bebişim 6mm olmuş kalb atışları dakikada 127 biraz yavaşmış ama haftaya daha hızlı olur dedi sizce sonuçlar nasıl biraz kafam karıştı ama bunada şükür dedim Allah a emanet bakıcaz artık haftaya çağırdı tekrar inş herşey yolunda gider hepimiz saglıklı bir şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı ......
kızlar slm bende geldim aranıza ne zamandır takip ediyordum sizi yazmaya karar verdim sonunda 2 düşük kürtaj sonrası bu 3. gebeliğim inş sağlıkla kucağıma alırım bu sefer.hergün her saat dua ediyorum buna bir şey olmasın diye günümde bhcg 107 çıktı
.haftaya gidicez inş keseyi görmeye perşembe günü
hep güzel hayaller kuruyorum bu kez keyfini çıkarıyorum her saniyenin bulantı açken oluyor yedikçe sıkıntı yok çok şükür doğuma kadar fil gibi olurum artıkın
size tavsiyem hamileliği kendinize zehir etmeyin bazı şeyler vardır dikkat edilmesi gereken sadece onlara dikkat edin çok evhamlı anneler var gördüğüm kadarıyla unutmayın bebeğin gelişimi böyle şeylerden etkilenebiliyor.kocalarınıza sımsıkı sarılın ve bebeğinizin ailenizi şenlendireceği günü bekleyin eşlerde çok etkileniyor çünkü herşeyden
herkese bendennnazar bocuğu Allahım kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inş
pufpuf inş güzel haberle gelirsin bekliyoruz
gözü aydın canım inş. rabbim bunu sağ sağlim almayı nasip etsinkızlar slm bende geldim aranıza ne zamandır takip ediyordum sizi yazmaya karar verdim sonunda 2 düşük kürtaj sonrası bu 3. gebeliğim inş sağlıkla kucağıma alırım bu sefer.hergün her saat dua ediyorum buna bir şey olmasın diye günümde bhcg 107 çıktı
hep güzel hayaller kuruyorum bu kez keyfini çıkarıyorum her saniyenin bulantı açken oluyor yedikçe sıkıntı yok çok şükür doğuma kadar fil gibi olurum artıkın
size tavsiyem hamileliği kendinize zehir etmeyin bazı şeyler vardır dikkat edilmesi gereken sadece onlara dikkat edin çok evhamlı anneler var gördüğüm kadarıyla unutmayın bebeğin gelişimi böyle şeylerden etkilenebiliyor.kocalarınıza sımsıkı sarılın ve bebeğinizin ailenizi şenlendireceği günü bekleyin eşlerde çok etkileniyor çünkü herşeyden
palyoşşşşş :)))))))))))))) aman allahım inanamıyorum, HOŞGELDİNNNNNNNNNNNN
TEBRİK EDERİM, ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN
gözü aydın canım inş. rabbim bunu sağ sağlim almayı nasip etsin
kızlar slm bende geldim aranıza ne zamandır takip ediyordum sizi yazmaya karar verdim sonunda 2 düşük kürtaj sonrası bu 3. gebeliğim inş sağlıkla kucağıma alırım bu sefer.hergün her saat dua ediyorum buna bir şey olmasın diye günümde bhcg 107 çıktı
allahım kalbim küt kütttt...çok fena...
kızlar... annemlede konuştuk,ilk doktoru denemek için bugün gidiyoruz 2'de çıkcaz evden..doktor hemen gelsin bugün mümkünse demiş.. 4:30'a randevu vermiş..
nolur dua edin,aklınıza gelirse içinizden geçirin yeter banadesteğiniz içinde teşekkürler...
2'de çıkacağım evden
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımmmtebrik ederimmm
pufpufu merak ettim gelmemiş daha
bahçelievler medical parka giden varmı ben beylkdüzünde oturuyorum
ayy kızlar aynı zamanda mı gelecek bizim bıdıklar :) Bende haftaya kalp atışları için gideceğim. Fakat hala doktor konusunda kararsızım bana fikir verin noluranadolu yakasında veya gebzede, özel sağlık sigortam da var, buraların yabancısı olduğum için çok bilmiyorum (
canım ben medikalpark gebzede mine hanıma gidiyorum orda bir çok doktor var ama özel saglıgın varsa anadolu hastanesine git bence mutlaka benim özel sağlığım olsa hiç düşünmeden giderdim ama medikalpark da mine hanımda çok ilgili tavsiye ederim .
Tavsiyen için teşekkür ederim canım, bende anadoluya gidelim diye karar verdim, gerekli kan tahlillerimi yaptırdım, bakalım sonuclarla birlikte haftaya anadoluya gideceğim. Orda Zeynep Hanım varmış, iyi diyorlar, bi tanışmak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?