perdoğanım burda karşılaşmak varmış canımm bizim topiğe yazdım az önce kızlara sonra da buraya geldim :dd
bende seni tebrik ederim kuzumm inş rabbim kucağımıza almayı nasip eder bu seferkileri canımm çok güzel şimdilik herşeyy
inşallah kuzusunu görür de gelir
folik asite başladınız değilmi kızlarr
zaman hıc gecmıyor sankı bıran once kalbının attıgını gorsem ..
amin canım hep beraber
Zaten burda görünce bi bozuldum, niye burda yazıyor diye...sonra hemen bizim topiğe baktım, oraya da yazdığını görünce affettim seni
kızlar slm bende geldim aranıza ne zamandır takip ediyordum sizi yazmaya karar verdim sonunda 2 düşük kürtaj sonrası bu 3. gebeliğim inş sağlıkla kucağıma alırım bu sefer.hergün her saat dua ediyorum buna bir şey olmasın diye günümde bhcg 107 çıktı
.haftaya gidicez inş keseyi görmeye perşembe günü
hep güzel hayaller kuruyorum bu kez keyfini çıkarıyorum her saniyenin bulantı açken oluyor yedikçe sıkıntı yok çok şükür doğuma kadar fil gibi olurum artıkın
size tavsiyem hamileliği kendinize zehir etmeyin bazı şeyler vardır dikkat edilmesi gereken sadece onlara dikkat edin çok evhamlı anneler var gördüğüm kadarıyla unutmayın bebeğin gelişimi böyle şeylerden etkilenebiliyor.kocalarınıza sımsıkı sarılın ve bebeğinizin ailenizi şenlendireceği günü bekleyin eşlerde çok etkileniyor çünkü herşeyden
herkese bendennnazar bocuğu Allahım kucağımıza sağlıkla almayı nasip eder inş
pufpuf inş güzel haberle gelirsin bekliyoruz
Kızlar ya bısı soracam bız neden hapsırıyoruz? :)
folik asite başladınız değilmi kızlarr
zaman hıc gecmıyor sankı bıran once kalbının attıgını gorsem ..
inşallahh benım randevum senden 4 gun once olucak ıns gorurum cok korkuyroum kotu bısey olucak dıyeMrb cm evet ben 1 haftadır gunde 1 tane ıcıyorum.zaman gercekten bana da hıc gecmıyor sureklı aklımda 4 hazırandakı randevumu beklıyorum ıns kalp atıslarını duyarız hayırlısıyla hepımız ..
Kızlar ya bısı soracam bız neden hapsırıyoruz? :)
canım ben hamile kalmadan evvel içiyordum kendimce ama doktorum bıraktırdı. O hapların içinde titanyum var bunu da kimse bilmez dedi. ,,
ben de hap yerine doğal şeylerden almaya çalışıyorum, bulgur, yeşil sebzeler, ceviz gibi...
inşallahh benım randevum senden 4 gun once olucak ıns gorurum cok korkuyroum kotu bısey olucak dıye
Merhaba kızlar,
Bende önümüzdeki hafta ilk kez doktora gitmeyi planlıyorum, Anadolu yakasında Erdem hastanesi için olumlu tepkiler aldığım için orayı deneyeceğim. Sizin başka tavsiyeniz olabilir mi?
kızlar kıyafetlerinizde değişiklikler yaptınız mı?
ben kot pantolonlarıma giriyorum ama oturduğumda kesinlikle düğmelerini açmak zorunda hissediyorum rahatsız ediyor
elbise giydiğimde şuan için sorun yok
ben kot pantolonlarımın önünü açıyorum, ancak küçük lastik tokalar vardır ya örgü için kullanılır onu doluyorum düğme delik arasında böylece hem çok iyi bir şekilde gevşemiş oluyor, hemde pantolonun düşme olasılığı bayağı azalıyor:)
denemelisin.
Demekki bu kadar erken bi tek bende yokmuş bende kotlarımın düğmesini açıyorum rahatsız oluyorum.... iç karnım mı dar anlamadım içimden bi ses cabuk göbeğimn çıkacağını söylüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?