2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

amin canım hep beraber

Zaten burda görünce bi bozuldum, niye burda yazıyor diye...sonra hemen bizim topiğe baktım, oraya da yazdığını görünce affettim seni

folik asite başladınız değilmi kızlarr
zaman hıc gecmıyor sankı bıran once kalbının attıgını gorsem ..

canım ben hamile kalmadan evvel içiyordum kendimce ama doktorum bıraktırdı. O hapların içinde titanyum var bunu da kimse bilmez dedi. ,,
ben de hap yerine doğal şeylerden almaya çalışıyorum, bulgur, yeşil sebzeler, ceviz gibi...

Merhaba kızlar,
Bende önümüzdeki hafta ilk kez doktora gitmeyi planlıyorum, Anadolu yakasında Erdem hastanesi için olumlu tepkiler aldığım için orayı deneyeceğim. Sizin başka tavsiyeniz olabilir mi?

amin canım hep beraber

Zaten burda görünce bi bozuldum, niye burda yazıyor diye...sonra hemen bizim topiğe baktım, oraya da yazdığını görünce affettim seni

erdoğanım herşeyi orda yaşadım orda paylaştım oraya haber vermeden olur mu hiç hille konuşuyordum az önce de D

hayırlı olsun :)
kötü günlerden sonra rabbim senin de yüzünü güldürmüş:)
ne kadar güzel söylemişsin zehir etmemek gerek olcağı varsa zaten engel olamıyoruz ki
kendimizi günlerimizi yemekten başka ne yapıyoruz

folik asite başladınız değilmi kızlarr
zaman hıc gecmıyor sankı bıran once kalbının attıgını gorsem ..

Mrb cm evet ben 1 haftadır gunde 1 tane ıcıyorum.zaman gercekten bana da hıc gecmıyor sureklı aklımda 4 hazırandakı randevumu beklıyorum ıns kalp atıslarını duyarız hayırlısıyla hepımız ..

Mrb cm evet ben 1 haftadır gunde 1 tane ıcıyorum.zaman gercekten bana da hıc gecmıyor sureklı aklımda 4 hazırandakı randevumu beklıyorum ıns kalp atıslarını duyarız hayırlısıyla hepımız ..
inşallahh benım randevum senden 4 gun once olucak ıns gorurum cok korkuyroum kotu bısey olucak dıye

amannn bu doktorlarda şunu yiyin bunu için şöyle yapın böyle yapın diyorlar, sonrada bir şey çıkıyor içinde. aslında her şeyin doğalını almalıyız; fakat artık bulammıyorsun ki. her şeyde kimyasal var. mısır da pirinçte susamda gdo, çilekte domateste bol hormon, yok yani doğal bir şey bulsak ahh.

inşallahh benım randevum senden 4 gun once olucak ıns gorurum cok korkuyroum kotu bısey olucak dıye

Ben de korkuyorum canım kotu dusunmemeız gerekıyor bılıyorum ama ınasan dusunuyor ıste hıc aklımdan cıkmıyo gunler cabuk gecse de rahatlasak!gercı yolunda gıtmeyen bısı olsa bılırzı cok sukur ıyıyız onun ıcın elımızden geldıgınce az dusunup tadını cıkartalım derım!

kızlar kıyafetlerinizde değişiklikler yaptınız mı?
ben kot pantolonlarıma giriyorum ama oturduğumda kesinlikle düğmelerini açmak zorunda hissediyorum rahatsız ediyor
elbise giydiğimde şuan için sorun yok

Merhaba kızlar,
Bende önümüzdeki hafta ilk kez doktora gitmeyi planlıyorum, Anadolu yakasında Erdem hastanesi için olumlu tepkiler aldığım için orayı deneyeceğim. Sizin başka tavsiyeniz olabilir mi?

tavsiye erkek bir doktora gitmen; nedeni ise kadın doktorlar daha bir kompleksli oluyor. ama çok iyileri de var tabii.

ben kot pantolonlarımın önünü açıyorum, ancak küçük lastik tokalar vardır ya örgü için kullanılır onu doluyorum düğme delik arasında böylece hem çok iyi bir şekilde gevşemiş oluyor, hemde pantolonun düşme olasılığı bayağı azalıyor:)
denemelisin.

süpersin :)
gerçekten nerden aklına geldi bu snein benim kotların hepsi slim fit olduğu için
bu arada kaç kiloyla hamile kaldın?
ben 55 ile hamile kaldım şuan 56.6 küsürler değişiyor ama kiloda aldım

Demekki bu kadar erken bi tek bende yokmuş bende kotlarımın düğmesini açıyorum rahatsız oluyorum.... iç karnım mı dar anlamadım içimden bi ses cabuk göbeğimn çıkacağını söylüyor :)

Demekki bu kadar erken bi tek bende yokmuş bende kotlarımın düğmesini açıyorum rahatsız oluyorum.... iç karnım mı dar anlamadım içimden bi ses cabuk göbeğimn çıkacağını söylüyor :)

benim bildiğin göbeğim çıktı hatta iş yerindeki arkdşm belli oluyo demeye başladı :)
abarttığımı düşünüyrdum ama yalnız olmamak beni mutlu etti :)
sanırım bnmde iç karın geniş değil koca göbekler olacağız sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…