2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Demekki bu kadar erken bi tek bende yokmuş bende kotlarımın düğmesini açıyorum rahatsız oluyorum.... iç karnım mı dar anlamadım içimden bi ses cabuk göbeğimn çıkacağını söylüyor :)

tabii canım zaten sıkmak sorun yaratmazmış ancak yinede gevşetmek daha rarhatlatıcı oluyormuş en azından bu aşamada anne için. kızlar yabancı sitelerde çok güzel bilgiler bulabilirsiniz hamilelikle ilgili.... tavsiye ederim . resim içinde şimdiden rica ederim:)

hee hee çok mantıklı... kotlar çoğunluğu slim fit benimde yaa.......... bir iki de çok dar olmayanlar var onları giyiyorum genelde...hiç olmadı bi iki tane daha rahat pantolon alırızz

canım şu aşamada bize uygun pantolon yok zaten hem çok saçmalar ve çok pahalılar. bu resimdeki inan ilk 4 ay işimizi görecektir.

canlarımm mesai bitti şimdi çıkmalıyım.. hepiinizi öpüyorumm..... Rabbim hepimizi korusun öpüyorummmmmmmmmmmmm

canım şu aşamada bize uygun pantolon yok zaten hem çok saçmalar ve çok pahalılar. bu resimdeki inan ilk 4 ay işimizi görecektir.

ben bugün baktım 36 beden hamile kotu da denedim oldu da güzelde oldu ama erken mi ya dedim bıraktım
49,9 tl ydi fiyatıda ve inanılmaz rahattı

arkadaşlar merhaba,
foruma yeni üye oldum. öncelikle Rabb'im hepimize bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin.
ben 7 haftalık hamileyim, daha önceki gebeliğimde bebeğim karnımda öldü ve kürtaj oldum. dr. bu sebepten dolayı 2.gebeliğimde clexane adında bir iğne kullanmam gerektiğini söylemişti. işte gebeliği öğrenince vurunmaya başladım, 9 ay boyunca hergün kullanacakmışım. sizlerden de var mı bu iğneden kullanan?

Ben de denedim, içinde kayboldum. Erken olduğunu anladım almadım. LCW'de 0 tl. ileriki aylar için de gerçekten çok rahat. şimdi değil ama :)

ben kaybolmadım valla hatta cuk oldu 36 bedendi ama küçük buldum belki ondandır :)
biraz kalçalarım genişledi benim ondanda olabilir göbekte minik bir top gibiydi :)
ayy kocaman olsun giyelim onlardan inş.

Sagol canim cok sukur Rabbim aratmadi daha fazla nasip etti hemwn hepinize guzel hamilelikler diliyorum

Canim ben varim iki dusuk kurtaj gecti basimdan kan sonuclarimda kanama pihtilasma tespit edildi dunden itibaren hibor 3,500 luk kullanmaya basladim bide aspirin devam.dun ilk igneyi yaptik esimle kolum koptu sandim ilac cok yakti buz falan koyduk hafif morarma var simdiden.senin ilacta yakiyor mu acaba

onda bır problem yok tatlım bende ona benzer ısımde wajınal jel kullanmıstım suan kullanmıyorum ama kullanan arkadaslaarım war

arkadaslar gdo fılan dusunmeyın organık denen seylere ınanmayın cunku herseye hormon werılmek zorunda dogal hawa sartları kalmadı artık sadece herseyı oldugu mewsımde yemege calısın

Kot icinde kizlar lcw ninkiler cok guzel bende ilk gebeligimde almistim hemen karnim sismisti cunku ama bumda oyle degil gobegim yok hatta digerinde 61 le baslamisken bunda 59 a dustum son iki ayda verdim kilolari super oldu.
Bu arada lcw dan aldigim kot dar kesim beyaz karnim acilmadikca belli bile olmuyor dun giydim baktim super oldu disari cikinca giymek icin can atiyorum
Kis gelince de koyu rengini alicam :)))

sewgili annişler siz boşwerin simdi pantolon almayın zaten hepimiz hemen hemen 5.6.7.yada 8 haftalık hamılelerız bebegımız daha karnımıza dogru cıkmadıgından dolayı o çıkan göbişler bizim sewgili kilocuklarımız haberınız olsun dıkkat edın fazla yedıgınız hıcbırsey bebıslerı beslemıyor aksıne bize balkon teras olarak geri dönüyor :)

canım aynı seyı bende yasadım kan pıhtılasması dedıler aspırın we progestan ıcıyıroum folık asıtde yarım ıcıyorum daha once dusuk asadgm ıcın

kan pıhtılaşmasını mı engelliyor bu iğne. eğer öyle ise benim bir arkadaşım da dokuz ay boyunca bacağından kendisinie iğne yaptı.kan pıhtılaşması vardı kendinde. şu an nur topu gibi bir bebişi var.

bende geçenlerde özendim pantolon almak için hm e gittim bir şey yoktu. diğer markalarda bana güzel gelmedi, hemde bayağı pahalıydı. güzel olsa neyse de, yakışmadı da hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…