kızlar kıyafetlerinizde değişiklikler yaptınız mı?
ben kot pantolonlarıma giriyorum ama oturduğumda kesinlikle düğmelerini açmak zorunda hissediyorum rahatsız ediyor
elbise giydiğimde şuan için sorun yok
kızlar herkese selam :))))))
sizinle birşey paylaşmak istiyorum.
ben 8+1 haftalık hamileyim ve 6.haftadan beri gün boyu süren mide bulantılarım vardı. fakat 7+5 ve 7+6 da hiç mide bulantım olmadı, birden bıçak gibi kesildi. ben de internetten araştırdım ve bbirçok yorum okudum. bunun üzerine doktorumu aradım o da hemen görmek istedi. kontrole gittik ve çok şükür bebeğim iyiydi. kalp atışını da ilk kez biraz derinden de olsa duyabildik.10 gün önce sadece ultrasonda kalp atışını görebilmiştik.
bulantının bundan sonra düzensizleşebileceğini, 1 gün olup 1 gün olmayabileceğini, sabah olup akşam olmayabileceğini veya tam tersinin olabileceğini söyledi.
sizin de başınıza böyle birşey gelirse sakın telaşlanmayın, dalgalanma olması normalmiş. aklınıza takılan birşeyi hemen doktorunuza sormaktan çekinmeyin allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun
inanılmaz derecede moralim bozuk,dünden beri bi ağlıyorum bi susuyorum bi gözlerim doluyo..
dün doktor kontrolüm vardı 1'de..deli gibi atan bi kalp ve inanılmaz derecede heyecanla gittik doktora,eşim çalışıyordu annemde benle geldi..içeri girer girmez doktorum bile heyecan yaptı "çok merak ediyorum seni,hadi hemen geç bakalım" dedi..geçtik vajinal ultrasonla baktı..bakar bakmaz suratını buruşturdu,bişey olduğunu anladım..sadece "bebek görünmüyor malesef" dedi..sonra odaya geçtik ve doktorun dediklerini aynen yazıyorum :
"benim bile moralim bozuldu gerçekten..ama şu an %80-90 umutsuz bakıyorum..keseye göre 7+1'desin,kese 10 gün önceye göre daha büyümüş ama olması gerektiği gibi değil..ve bebekte görünmüyo,görünmesi lazımdı..biz her ihtimale karşı 1 hafta daha bekleyelim %1-2 ihtimalde olsa bi umut var..bu sırada progestan ve aspirini bırak,kullanma..eğer gebelik sağlıksızsa belkide kendiliğinden kanama olur,düşer ama olmazsa ve sağlıksız olursa kürtaj olacak.."
işte böyleee
dünden beri nasıl çaresiz ve mutsuzum anlatamam..eğer buda sağlıksız olursa 2.kaybım olucak
ama eve geldim,direk nete başvurdum araştırdım..özellikle kk'da öyle çok okudum ki başka doktora gidip bebeğini gören yada 8. 9. haftada görenleri..insan ümitleniyo işteve başka doktorlar araştırdım,3 tane buldum..sanırım başka doktorlarada gidicem..direk kürtaja falan ok diyemem,yapamam bunu
kızlar nolur söyleyin..benim gibi olan var mı aranızda?yada böyle bi tanıdığınız?
cnm aynn bn de 8 im ama bulntm fena banyo battı temızleyemedm bıle ıyyy ama bn ck tutuyorum kendimi
bitanem sıkma canını rabbımın ıznıyle hersey olacagına warır kesn sonuc olmadan uzulceksın ama sabret herseyde hayır war bende yasadım ılk gebelıkte aynısını
arkadaslar yarın kontrolumuz war dua edin ebbişimi rabbimin izniyle saglıklı sıhatlı görebileyim .inşallah sızlerınde bebegı saglıklı sıhatlıdır rabbımın ıznıyle
ya puf adlı arkadaş bugün gidecekti galiba hastaneye. inşallah güzel haberlerle gelir....
bende geçenlerde özendim pantolon almak için hm e gittim bir şey yoktu. diğer markalarda bana güzel gelmedi, hemde bayağı pahalıydı. güzel olsa neyse de, yakışmadı da hani
kızlar merhaba nasılsınz? biz bugün kalp atışlarımızı dinledik çok mutluyuz 6+6 görünüyoruz yani 1 hafta geç döllenme.allahım duymayanlara nasip etsin
:) hayırlı olsun. umarım ve hatta inşalllah hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz 8 ay boyunca....
kızlar merhaba nasılsınz? biz bugün kalp atışlarımızı dinledik çok mutluyuz 6+6 görünüyoruz yani 1 hafta geç döllenme.allahım duymayanlara nasip etsin
folik asite başladınız değilmi kızlarr
zaman hıc gecmıyor sankı bıran once kalbının attıgını gorsem ..
Acele etme canim hepsini dene en yakisani al :))
ustelikte hemen kullanmaya baslayin zorlaniyorsaniz hemen giymissin diyen olura cevrenizde hic umursamayin sonucta kolay olmuyor bu bebisler hepsi kiymetli sıkısmasinlar oralarda
Suan adet gunlerimizi tam atlatamadigimiz icinde ona bagli sislikler de var zamanla inecektir sonra da gobek cikicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?