2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

aynen bazı pantolonlar oturunca sıkıyor beni elbiselerde biraz göbüşümü çıkarıyor çok erken yaa

cnm aynn bn de 8 im ama bulntm fena banyo battı temızleyemedm bıle ıyyy ama bn ck tutuyorum kendimi

bitanem sıkma canını rabbımın ıznıyle hersey olacagına warır kesn sonuc olmadan uzulceksın ama sabret herseyde hayır war bende yasadım ılk gebelıkte aynısını

ya puf adlı arkadaş bugün gidecekti galiba hastaneye. inşallah güzel haberlerle gelir....

arkadaslar yarın kontrolumuz war dua edin ebbişimi rabbimin izniyle saglıklı sıhatlı görebileyim .inşallah sızlerınde bebegı saglıklı sıhatlıdır rabbımın ıznıyle

kızlar merhaba nasılsınz? biz bugün kalp atışlarımızı dinledik çok mutluyuz 6+6 görünüyoruz yani 1 hafta geç döllenme.allahım duymayanlara nasip etsin

bende geçenlerde özendim pantolon almak için hm e gittim bir şey yoktu. diğer markalarda bana güzel gelmedi, hemde bayağı pahalıydı. güzel olsa neyse de, yakışmadı da hani

Acele etme canim hepsini dene en yakisani al :))
ustelikte hemen kullanmaya baslayin zorlaniyorsaniz hemen giymissin diyen olura cevrenizde hic umursamayin sonucta kolay olmuyor bu bebisler hepsi kiymetli sıkısmasinlar oralarda
Suan adet gunlerimizi tam atlatamadigimiz icinde ona bagli sislikler de var zamanla inecektir sonra da gobek cikicak

Pufpufu merak ettim insallah hersey yolundadir

Son düzenleme:
hepinize teşekkür ederiz darısı duymayanlara inşallah.ben de puf pufu merak ettim...

:)kesinlikle haklısınız. dimi bebişlerimiz sıkışmasınlar. zaten güzel bulsam ilk fırsatta alacağım da yok bulamadım canım ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…