2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Arkadaşlar merhaba.
Bende 5+4 hamileyim inşallah. Rabbim hepimizi tamamına erdirsin
Sata göre aslında 6 haftalık olması gerekiyordu. Herşey iyiydi de 3 gün önce az kanamam oldu.acile gittik
prulaton iğne verdiler 1 tane ve progestan devam ediyorum.Bugün de az geldi.silerken geliyor sadece çamaşıra düşmüyor hiç.
kendi dr umda düşük riski var dinlenmeye ilaçlara devam dedi.
Burda da kanaması olan arkadaşlar var sanırım.Sizlerin nasıl oluyor
miktarı.ağrı oluyor mu.
Yavrularımızı sağlıkla alırız inşallah kollarımıza.

Benim oluyor canim. Bende haftada bir prulaton yapılıyor. Benim akşamları oluyor, gaz sancisiyla beraber.. progestan gibi ilaclar bağırsak hareket ini yavaslatiuormus.. tuvalete cikmak için ikiniyorum.. hemen kanama. her akşam oluyor..

acile gittiğim günün öncesi,lavobada karnım çok kasılmıştı ertesi gün de öyle birşey olunca dr a sordum durumu.
bundan sonra oldu diye.dr da bebek pamuk ipliğiyle bağlı değil ondan değildir dedi.ama bugün yine öyle bir durumdan
sonra oldu sanırım. :26:
bende bol su içiyorum.uzanıyorum hep.ilacımı da aksatmıyorum.Allah a emanetler

eşimin öğretmen arkadaşları gelcekmiş eşleriyle 2 seneden beri evliyiz 1 kere gidiş geliş yaptık. pek kafa dengim değiller.gelcez demişler gelin demiş kociş ama saat 4den beri ikimizde öldük. temizlik hazırlık falan çoğunu hazır aldım napıyım. börek acacak halim yok yaaa.kızlar bugün hiç mide bulantım olmadı. direk kesildi. korktum ama bir arkadaş yazı yazmış burda onun yazısını okuyunc rahatladım. şimdi giyindik misafirlerimizi bekliyoruzzz.

bu kadar işim arasında sadece pufpupuf için girdim aslında. hep aklımdaaaa pufpuf iyi haberlerinle gel.

bak sende de olmuş doktorlardan iyi biliyoruz mu ne :) ben bilmem karnım kasılıp tuvalete zorlandığımda oluyor..

Puffpuffcumm...
Umarim iyisindir...
Hayirli haberlwrini bekliyoruz daha fazla merakta birakma bizi..:18::18::18:

bak sende de olmuş doktorlardan iyi biliyoruz mu ne :) ben bilmem karnım kasılıp tuvalete zorlandığımda oluyor..

tabi ki değil ama böyle bir olasılık yok mu acaba :26:

geçmişi okuduğumda pufpufun durumunu gördüm.inşallah olumlu sonuçlar almıştır.

arkadaslar hiç bişe yiyesım yok mıgdem bulanıyor hersey kotu kokuyor bayılacam galıba 8 haftadan buyuk annişler geçtimi bulantı benki nebulsam yerım piste olsa şimdi ay ıyy bende puf pufu merak ettım rabbımden hayırlısı

hayatım senın mısafırle ısın ne temızlık falan yapma gelenlerde bi zahmet senden hizmet beklemesin bırak babiş yapsın işleri

Merhaba bayanlar kısmetse bizimki de 6 Ocak'ta geliyor 10 gün önce kalp atışlarını duyduk, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :)

PUFPUF aklım sende kaldi tum gun dua ettim arkadasim iyi haberlerin için. .

Bende ocak annesiyim ALLAHINC.C İZNİYLE hemde ikiz denildi ama bakalım haftaya belli olcak.Zaman hiç geçmiyor sanki biran önce karnım büyüsün ultrasonda göreyim istiyorum:))) hemen doğum yapmak istiyorum çok sabırsızımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…