- 1 Nisan 2013
- 320
- 45
- 318
Arkadaşlar merhaba.
Bende 5+4 hamileyim inşallah. Rabbim hepimizi tamamına erdirsin
Sata göre aslında 6 haftalık olması gerekiyordu. Herşey iyiydi de 3 gün önce az kanamam oldu.acile gittik
prulaton iğne verdiler 1 tane ve progestan devam ediyorum.Bugün de az geldi.silerken geliyor sadece çamaşıra düşmüyor hiç.
kendi dr umda düşük riski var dinlenmeye ilaçlara devam dedi.
Burda da kanaması olan arkadaşlar var sanırım.Sizlerin nasıl oluyor
miktarı.ağrı oluyor mu.
Yavrularımızı sağlıkla alırız inşallah kollarımıza.
Benim oluyor canim. Bende haftada bir prulaton yapılıyor. Benim akşamları oluyor, gaz sancisiyla beraber.. progestan gibi ilaclar bağırsak hareket ini yavaslatiuormus.. tuvalete cikmak için ikiniyorum.. hemen kanama.her akşam oluyor..
acile gittiğim günün öncesi,lavobada karnım çok kasılmıştı ertesi gün de öyle birşey olunca dr a sordum durumu.
bundan sonra oldu diye.dr da bebek pamuk ipliğiyle bağlı değil ondan değildir dedi.ama bugün yine öyle bir durumdan
sonra oldu sanırım. :26:
bende bol su içiyorum.uzanıyorum hep.ilacımı da aksatmıyorum.Allah a emanetler
bak sende de olmuş doktorlardan iyi biliyoruz mu ne :) ben bilmem karnım kasılıp tuvalete zorlandığımda oluyor..
eşimin öğretmen arkadaşları gelcekmiş eşleriyle 2 seneden beri evliyiz 1 kere gidiş geliş yaptık. pek kafa dengim değiller.gelcez demişler gelin demiş kociş ama saat 4den beri ikimizde öldük. temizlik hazırlık falan çoğunu hazır aldım napıyım. börek acacak halim yok yaaa.kızlar bugün hiç mide bulantım olmadı. direk kesildi. korktum ama bir arkadaş yazı yazmış burda onun yazısını okuyunc rahatladım. şimdi giyindik misafirlerimizi bekliyoruzzz.
bu kadar işim arasında sadece pufpupuf için girdim aslında. hep aklımdaaaa pufpuf iyi haberlerinle gel.
Tuzlu kraker sari leblebi bupantiya iyi gekiyomms benim bulanmiyo
:) hayırlı olsun. umarım ve hatta inşalllah hepimiz böyle güzel haberlerle geliriz 8 ay boyunca....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?