2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Gunaydin arkadaslar bugun insallah duyarim pit pitlari

inşallah duyarsın ama 9. haftadasın duyman gerekmiyormuydu gerçi bazıları nazlanıyormuş biraz geç hissettiriyormuş pıt pıtları hayırlısıyla sen bugün duy ben de salı günü inşallah ama çatlayacağım zaman geçmiyor

günaydın kızlar 29/05/2013 tarıhınde doktoruna gıtmek ıstıyorum bu tarıhte allah ızın verırse bebegım 6 hafta 1 gunluk olmus olcak sızce hem kesesını hemde kalp atısını görebılırmıyız

Günaydın kızlar

yok canım dün hafiflemişti ama bugün yine var
k. validem oynamaya başlayınca geçer dedi
ben de hiçbişey seçmezdim şimdi en rahat peynir ekmek yiyebiliyorum onun da peynirini bile seçer oldum
Gunaydin arkadaslar bugun insallah duyarim pit pitlari
günaydın canım randevun kaçta
güzel haberlerle gel inşallah doktor odasından gülücüklerle çıkın

günaydın canım geç döllenme değilse ikisini de görürsün
ama karından baktırırsan sadece kese ve yolk sacı görürsün
vajinal usg den kalp atışlarını görebilirsin.tabi dediğim gibi döllenme zamanına bağlı da bişey

Günaydın kızlar hepinize..... bebeklerimizin kalp atışları nadir olarak 5+.. larda ama genelde 6+.. larda duyulmaya başlar doktorlarda genelde 6+2 veya 6+3 de kontrole çağırır..................... ama bazen geç döllenme gibi durumlardan kalp atışları 7+.. lara kayabilir....................
ben 5+3 de kontrole gittiğimde doktorum kalp atışı bence başlamış dedi ekrandan görerek ama çook yeni cuma gel dinleteyim dedi....5+6 olacağım yarın....ben o an ki mutluluğumu sevincimi anlatamam,,çünkü daha önce daha önce kalp atışı olmadığı için aralıkta kürtaj oldum ......Allah kimseye yaşatmasın...........hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimze buradan hep güzel haberler yazalımmm.........

günaydın cnm ben de 2. gebeliğimde aynısını yaşadım maalesef
7. haftada bebek yoktu doktor evirdi çevirdi hiçbişey göremedi mecbur kürtaj oldum ben de
inşallah birdaha yaşamayız

bırde benım hıc mıde bulantım aşermem felan yok bu ıı bısı mıyoksa bı sorunmu vrdır sadece ara ara kasıklarım agrıyo

hayatım senın mısafırle ısın ne temızlık falan yapma gelenlerde bi zahmet senden hizmet beklemesin bırak babiş yapsın işleri

canım 2. kez evime geldiler.. eşim evi temizledi. bende 2 çeşit yaptım. 3 çeşitte hazır aldım.eşim olmasa başa çıkamazdım. yaptığım mamalara bile yardım etti.ama belim ağrıdı biraz.

günaydın kızlar. nasılsınız. 2 gündür hiç mide bulantım yok. yemek kokusuna bile dayanamazken yemek bile yaptım. biraz korktum açıkcası. benim ara sıra kasık ağrılarım oluyor. bu normal demi?

pufpufdan haber var mı kızlar? merak ettim iyice

günaydın cnm ben de 2. gebeliğimde aynısını yaşadım maalesef
7. haftada bebek yoktu doktor evirdi çevirdi hiçbişey göremedi mecbur kürtaj oldum ben de
inşallah birdaha yaşamayız

amin canım benim Rabbim hepimizi korusun.. sağlıkla kavuşalım bebeklerimize bu defaa

ara ara kasık veya bel ağrısı normal ama aşırı olursa doktora gitmeyi ihmal etmesin kimse...
pufpuffum gelince bişeyler yazar kızlar,,zaten bi iki doktora daha gitme niyeti var :26::26:

bırde benım hıc mıde bulantım aşermem felan yok bu ıı bısı mıyoksa bı sorunmu vrdır sadece ara ara kasıklarım agrıyo

canım bulantı kişiden kişiye değişir.. kim çok kusar kiminin sadece bulanır kimisi hiç bişey anlamzz. kaç haftalıksın ben kardeşim 8. haftadan önce hiç anlamadı sonra bi başladı 7.5 aya kadar kustu..... bazen geç de başlar........ ama rahat hamilelik herkesin dileği =) kasık ağrısı ara ara ve hafifse normal merak etme

Canim en son 15 gun once gittim keseyi gordum bugune kadar kalp atisi icin bekledim

Agizindan bal damliyoi canim randevum 10 bucukta insallah hepimizin haberleri guzel olurr

günaydın arkadaşlar ben de pufpufu merak ettim yazmamış heralde henüz inş hayırlı haberlerle gelir

benimde ilk hamileliğimde 8 yada 9 haftada filan biraz lekelenmem olmuştu drda bikaç gün rapor vermişti ve ilişkiyi yasaklamıştı bidaha 9 ay boyunca korkmuştuk bizde bişey yapamamıştık daha yeni yeni anlıyorum hiççç sormamıştım dra zaten utancımdan benim rahim ağzında yara vardı hamileykende varmış demekki oda ilişkiden sonra kan gelmesi düşüğe kadar götürüyomuş hatta neyse şimdi yarayı dondurdu dr inş bi problem çıkmaz .... progestan bende kullanıyorum yarın dra gidicem b şikayetim yok işe de gidiyorum bıraktırır heralde yalnız folik ve progestan benim bağırsaklarımı acayip calıştırıyo günlerdir ishalim hatta çok ciddi boyutta değil ama bana ters etki yaptı heralde

oo maşallah kızı ergenlik çağında doğurcakmışın nerdeyse
ben de günde 2 progestan kullanıyorum çok güzel kafa yapıyo :111:
aynen yalnız şimdide acayip bana bağlı hep kucağımda seni seviyorumlar öpüp koklamalar bensiz bişey yapamaz içerde durdukça bağlandı heralde progestan kafa filan yapmıyo bende ya bütün ilaçlar ters etki yapıyo bende yarın kontrolm var inş iyi şeyler duyarım drdan

mrblr cnm 5 hafta 2 gunluk gebeyım yalnız ben gebelıgım adetımden 2 gun önce ögrendım pekı senın kese ve kalp aıtısıyla ılgılı bı bılgın var mı en erken ne zman duyulur

aynen canım böyle kapalı oturdugumda sızı gibi bişe hissediyorum hamile pantolonuna erken geniş bir pantolon almak lazım heralde

kızlar bence o göbek deil şişlik daha çok erken göbeklerimize hem ben kasıklarımda bi kabarıklık hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…