Gunaydin arkadaslar bugun insallah duyarim pit pitlari
yok canım dün hafiflemişti ama bugün yine vararkadaslar hiç bişe yiyesım yok mıgdem bulanıyor hersey kotu kokuyor bayılacam galıba 8 haftadan buyuk annişler geçtimi bulantı benki nebulsam yerım piste olsa şimdi ay ıyy bende puf pufu merak ettım rabbımden hayırlısı
günaydın canım randevun kaçtaGunaydin arkadaslar bugun insallah duyarim pit pitlari
Merhaba bayanlar kısmetse bizimki de 6 Ocak'ta geliyor10 gün önce kalp atışlarını duyduk, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize :)
günaydın kızlar 29/05/2013 tarıhınde doktoruna gıtmek ıstıyorum bu tarıhte allah ızın verırse bebegım 6 hafta 1 gunluk olmus olcak sızce hem kesesını hemde kalp atısını görebılırmıyız
Günaydın kızlar hepinize..... bebeklerimizin kalp atışları nadir olarak 5+.. larda ama genelde 6+.. larda duyulmaya başlar doktorlarda genelde 6+2 veya 6+3 de kontrole çağırır..................... ama bazen geç döllenme gibi durumlardan kalp atışları 7+.. lara kayabilir....................
ben 5+3 de kontrole gittiğimde doktorum kalp atışı bence başlamış dedi ekrandan görerek ama çook yeni cuma gel dinleteyim dedi....5+6 olacağım yarın....ben o an ki mutluluğumu sevincimi anlatamam,,çünkü daha önce daha önce kalp atışı olmadığı için aralıkta kürtaj oldum ......Allah kimseye yaşatmasın...........hepimiz sağlıkla kavuşalım bebeklerimze buradan hep güzel haberler yazalımmm.........
bırde benım hıc mıde bulantım aşermem felan yok bu ıı bısı mıyoksa bı sorunmu vrdır sadece ara ara kasıklarım agrıyo
hayatım senın mısafırle ısın ne temızlık falan yapma gelenlerde bi zahmet senden hizmet beklemesin bırak babiş yapsın işleri
günaydın cnm ben de 2. gebeliğimde aynısını yaşadım maalesef
7. haftada bebek yoktu doktor evirdi çevirdi hiçbişey göremedi mecbur kürtaj oldum ben de
inşallah birdaha yaşamayız
canım 2. kez evime geldiler.. eşim evi temizledi. bende 2 çeşit yaptım. 3 çeşitte hazır aldım.eşim olmasa başa çıkamazdım. yaptığım mamalara bile yardım etti.ama belim ağrıdı biraz.
günaydın kızlar. nasılsınız. 2 gündür hiç mide bulantım yok. yemek kokusuna bile dayanamazken yemek bile yaptım. biraz korktum açıkcası. benim ara sıra kasık ağrılarım oluyor. bu normal demi?
pufpufdan haber var mı kızlar? merak ettim iyice
bırde benım hıc mıde bulantım aşermem felan yok bu ıı bısı mıyoksa bı sorunmu vrdır sadece ara ara kasıklarım agrıyo
inşallah duyarsın ama 9. haftadasın duyman gerekmiyormuydu gerçi bazıları nazlanıyormuş biraz geç hissettiriyormuş pıt pıtları hayırlısıyla sen bugün duy ben de salı günü inşallah ama çatlayacağım zaman geçmiyor
Günaydın kızlar
yok canım dün hafiflemişti ama bugün yine var
k. validem oynamaya başlayınca geçer dedi
ben de hiçbişey seçmezdim şimdi en rahat peynir ekmek yiyebiliyorum onun da peynirini bile seçer oldum
günaydın canım randevun kaçta
güzel haberlerle gel inşallah doktor odasından gülücüklerle çıkın
benimde ilk hamileliğimde 8 yada 9 haftada filan biraz lekelenmem olmuştu drda bikaç gün rapor vermişti ve ilişkiyi yasaklamıştı bidaha 9 ay boyunca korkmuştuk bizde bişey yapamamıştık daha yeni yeni anlıyorum hiççç sormamıştım dra zaten utancımdanBenim oluyor canim. Bende haftada bir prulaton yapılıyor. Benim akşamları oluyor, gaz sancisiyla beraber.. progestan gibi ilaclar bağırsak hareket ini yavaslatiuormus.. tuvalete cikmak için ikiniyorum.. hemen kanama.her akşam oluyor..
aynen yalnız şimdide acayip bana bağlı hep kucağımda seni seviyorumlar öpüp koklamalar bensiz bişey yapamaz içerde durdukça bağlandı heraldeoo maşallah kızı ergenlik çağında doğurcakmışın nerdeyse
ben de günde 2 progestan kullanıyorum çok güzel kafa yapıyo :111:
canım bulantı kişiden kişiye değişir.. kim çok kusar kiminin sadece bulanır kimisi hiç bişey anlamzz. kaç haftalıksın ben kardeşim 8. haftadan önce hiç anlamadı sonra bi başladı 7.5 aya kadar kustu..... bazen geç de başlar........ ama rahat hamilelik herkesin dileği =) kasık ağrısı ara ara ve hafifse normal merak etme
Canim en son 15 gun once gittim keseyi gordum bugune kadar kalp atisi icin bekledim
kızlar kıyafetlerinizde değişiklikler yaptınız mı?
ben kot pantolonlarıma giriyorum ama oturduğumda kesinlikle düğmelerini açmak zorunda hissediyorum rahatsız ediyor
elbise giydiğimde şuan için sorun yok
benim bildiğin göbeğim çıktı hatta iş yerindeki arkdşm belli oluyo demeye başladı :)
abarttığımı düşünüyrdum ama yalnız olmamak beni mutlu etti :)
sanırım bnmde iç karın geniş değil koca göbekler olacağız sanırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?