Lcw den canım
hemde eğer göbişini açmassan hamile kotu bile olduğu belli değil
normal giydiğim kotların aynısıydı
Benim oluyor canim. Bende haftada bir prulaton yapılıyor. Benim akşamları oluyor, gaz sancisiyla beraber.. progestan gibi ilaclar bağırsak hareket ini yavaslatiuormus.. tuvalete cikmak için ikiniyorum.. hemen kanama.her akşam oluyor..
aynen canım böyle kapalı oturdugumda sızı gibi bişe hissediyorum hamile pantolonuna erken geniş bir pantolon almak lazım heralde
aslında benim hamilelikk belki çok rahat geçecek ancak o kadar stres yapıyorum ki bazen nefes alamıyorumr sırf bu yüzden. çok kızıyorum kendime
kızlar bence o göbek deil şişlik daha çok erken göbeklerimize hem ben kasıklarımda bi kabarıklık hissetmiyorum
günaydın kızlar 29/05/2013 tarıhınde doktoruna gıtmek ıstıyorum bu tarıhte allah ızın verırse bebegım 6 hafta 1 gunluk olmus olcak sızce hem kesesını hemde kalp atısını görebılırmıyız
işte o sızı girince korkuyorum bende zarar veriyomuyum diye ben iş yerinde elbise giyorum haftasonları kot giyorum
Allahtan havalar düzeliyoda uzun elbiselerle falan 1 ay daha idare ederim
tabiki şişlik ama sonuç olarak oturup kalkmamızı etkileyen bir durum
bebek olmadığını daha oluşum açısından bir durum olmadığının farkındayız sadece bu durum nasıl yediklerimizi düşünüyorsak
giydiklerimizi de düşünmek zorundayız
hamile kalana kadar bir sürü şey kaldıktan sonra bir sürü durum :)
9 ay nasıl geçecek bakalım göreceğiz kısmetse burda :)
kızlar bence o göbek deil şişlik daha çok erken göbeklerimize hem ben kasıklarımda bi kabarıklık hissetmiyorum
ben hala daha çok üşüyorum elbise giyemem heralde çorap giymeyide sevmem
Valla ben de ödem olduğunu düşünüyorum. Sonuçta bebeğim 7 milim, ne kadar göbek yapabilir ki. Ama kocaman göbeğim var, çok tuhaf geliyor.
Kızlar şu yazıyı eşlerinize okutun
Hamilelikte Babaya Düşen Görevler Hamilelikte Eşe Düşen Görevler
bende hamile kalınca hersey bitecek sanıyorumdum kaygı tasa bişeycik kalmıcak mutlu mutlu yaşıcaz keyfini çıkarcaz diyodum gelgelelimki öyle olmadı bende bulantıda olmadıgından bişey hissetmiyorum daha kontrolumuze 20 gün var nasıl geçicek bilmem bugunde yumurta yemedim ohh çok rahatım valla
bu defaki daha büyük stres ama hamile kalmaktan çok kaybetme korkusu bu defa
ben yumurta yiyemiyorum kesinlikle ama peynir ayran yoğurt süt badem ceviz kayısı yiyip içiyorum
daha önce gittiğimde doktorum sevmediklerin için kendini çok zorlama ben sana
asıl bebeğe faydalı olduğu zamanı söylerim şimdiden kendini tiksindirirsen en gerekli anda yiyemessin demişti
cumartesi gittiğimde bir daha sorucam tabi
bu defaki daha büyük stres ama hamile kalmaktan çok kaybetme korkusu bu defa
ben yumurta yiyemiyorum kesinlikle ama peynir ayran yoğurt süt badem ceviz kayısı yiyip içiyorum
daha önce gittiğimde doktorum sevmediklerin için kendini çok zorlama ben sana
asıl bebeğe faydalı olduğu zamanı söylerim şimdiden kendini tiksindirirsen en gerekli anda yiyemessin demişti
cumartesi gittiğimde bir daha sorucam tabi
Ben de süt içemiyorum hiç. Eskiden içebiliyordum halbuki. Geçen haftaya kadar sabahları ite kaka içiyordum, şimdi hiç içemiyorum. Bıraktım ben de. yumurta da tam tersi, özellikle acayip menemen yiyesim geliyor. Geçen işten çıkarken eşimi aradım. Eve gidince menemen yapar mısın diye :) benden önce evde oluyor malesef.
ohooo beim doktorum yiceksin dedi yedim tiksindim nolcak şimdi ozaman peff eyse bakalım bikaç hafta ara vereyim sonra yine denerim ballı süt içmeliymişiz kızlarr iyi gelirmiş ceviz badem zeka için çok iyiymiş daha başlamadım gerçide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?