2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487

kendi halie bıraksan kuzum ıkınmasan kendi çıksa kanamanda olmaz aslında biliyorum canın yanıyo ama ben öyle yapıyorum hem bende hemoroitte var sabahları aç karna bikaç kuru kayısı üstüne su içersen kabızda olmazsın

aynen canım böyle kapalı oturdugumda sızı gibi bişe hissediyorum hamile pantolonuna erken geniş bir pantolon almak lazım heralde

işte o sızı girince korkuyorum bende zarar veriyomuyum diye ben iş yerinde elbise giyorum haftasonları kot giyorum
Allahtan havalar düzeliyoda uzun elbiselerle falan 1 ay daha idare ederim

aslında benim hamilelikk belki çok rahat geçecek ancak o kadar stres yapıyorum ki bazen nefes alamıyorumr sırf bu yüzden. çok kızıyorum kendime

Bence daha erken cnm ben 6+0 vajinal usg ile duydum bu hafta 7+4 iken karından duyduk çok şükür allahıma inşallah sizlerinde güzel haberlerini alırız

kızlar bence o göbek deil şişlik daha çok erken göbeklerimize hem ben kasıklarımda bi kabarıklık hissetmiyorum

tabiki şişlik ama sonuç olarak oturup kalkmamızı etkileyen bir durum
bebek olmadığını daha oluşum açısından bir durum olmadığının farkındayız sadece bu durum nasıl yediklerimizi düşünüyorsak
giydiklerimizi de düşünmek zorundayız
hamile kalana kadar bir sürü şey kaldıktan sonra bir sürü durum :)
9 ay nasıl geçecek bakalım göreceğiz kısmetse burda :)

işte o sızı girince korkuyorum bende zarar veriyomuyum diye ben iş yerinde elbise giyorum haftasonları kot giyorum
Allahtan havalar düzeliyoda uzun elbiselerle falan 1 ay daha idare ederim

ben hala daha çok üşüyorum elbise giyemem heralde çorap giymeyide sevmem

bende hamile kalınca hersey bitecek sanıyorumdum kaygı tasa bişeycik kalmıcak mutlu mutlu yaşıcaz keyfini çıkarcaz diyodum gelgelelimki öyle olmadı bende bulantıda olmadıgından bişey hissetmiyorum daha kontrolumuze 20 gün var nasıl geçicek bilmem bugunde yumurta yemedim ohh çok rahatım valla

ben hala daha çok üşüyorum elbise giyemem heralde çorap giymeyide sevmem

üşüyomusun bana ateşler basıyor bildiğin böyle soğuk suya giresim geliyor :)
ama yinede evdeyken çoraplarımı ve patiklerimi ayağımdan çıkarmıyorum gaz olmasın diye :)
menopozlular gibiyim ateş ateş sonra üşüme üşüme:)

bu defaki daha büyük stres ama hamile kalmaktan çok kaybetme korkusu bu defa
ben yumurta yiyemiyorum kesinlikle ama peynir ayran yoğurt süt badem ceviz kayısı yiyip içiyorum
daha önce gittiğimde doktorum sevmediklerin için kendini çok zorlama ben sana
asıl bebeğe faydalı olduğu zamanı söylerim şimdiden kendini tiksindirirsen en gerekli anda yiyemessin demişti
cumartesi gittiğimde bir daha sorucam tabi

Bende endiseliyim hep bebek gozukucekmi kalp atisi duyulucakmi diye bu endise hareketleri hissetmeye baslayincaya kdr devam ediyor

Ben de süt içemiyorum hiç. Eskiden içebiliyordum halbuki. Geçen haftaya kadar sabahları ite kaka içiyordum, şimdi hiç içemiyorum. Bıraktım ben de. yumurta da tam tersi, özellikle acayip menemen yiyesim geliyor. Geçen işten çıkarken eşimi aradım. Eve gidince menemen yapar mısın diye :) benden önce evde oluyor malesef.

ohooo beim doktorum yiceksin dedi yedim tiksindim nolcak şimdi ozaman peff eyse bakalım bikaç hafta ara vereyim sonra yine denerim ballı süt içmeliymişiz kızlarr iyi gelirmiş ceviz badem zeka için çok iyiymiş daha başlamadım gerçide

bende ki en büyük değişim de süt sütten nefret ederim ve şuan içiyorum
eskiden de yumurta yerdim şimdi görmek bile istemiyorum o derece :)
ayy hormonlarımız sapıttı :):)

ooo hemen ceviz badem alayım marketten o zaman. çok fena kilo alacağım ben. hamilelikten önce çok dikkat ederdim kiloma, şimdi hem çok acıkıyorum, hem de bebeğime faydası olsun diye yediklerimin kalorisini falan hiç umursamıyorum. dün akşam bir çıktım tartıya üç kilo fazlaydı ödüm koptu. allahtan bütün gece tuvalete taşınıyorum, sabah aynı kilomdaydım :)

Pufpuff gelmissinn..
Cabuk yaz neler olduuu...
Cok merak ettikk:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…