ohooo beim doktorum yiceksin dedi yedim tiksindim nolcak şimdi ozaman peff eyse bakalım bikaç hafta ara vereyim sonra yine denerim ballı süt içmeliymişiz kızlarr iyi gelirmiş ceviz badem zeka için çok iyiymiş daha başlamadım gerçide
o zaman benim doktorum gözümü korkutmadı henüz :)
ben ceviz badem badem de özellikle kavrulmamış olanı tavsiye ediyorlar bir de hurma kızlar
hurma bebeği sakin ve annenin sütünü bol yaparmış bu üçlüyü her gün yiyorum umarım faydası oluyodur :)
ooo hemen ceviz badem alayım marketten o zaman. çok fena kilo alacağım ben. hamilelikten önce çok dikkat ederdim kiloma, şimdi hem çok acıkıyorum, hem de bebeğime faydası olsun diye yediklerimin kalorisini falan hiç umursamıyorum. dün akşam bir çıktım tartıya üç kilo fazlaydı ödüm koptu. allahtan bütün gece tuvalete taşınıyorum, sabah aynı kilomdaydım :)
kızlar bu arada benim yüzüm çok yağlı ve siyah noktalarım vardı. şimdi yüzüm sivilcelenmeye başladı.
aynen bende de bulantı henüz başlamadı yarın duycakmıyız bakalım kalp atışını ben pek zannetmiyorum ya 6+0 olucak çünkü kızımda 6+3 te duymuşuz kızlar birde günlük tutun o kadar güzel oluyoki ben kızım doğduktan sonra başladım hamileykende kontrole gittikçe kendi kilomu bebeğin kilosunu yazmışım keşke diyorum ultrason fotolarınıda saklasaydım karşılaştırırdım ne güzel :) kızımda daha rahatmışım heralde taaa 6+3 te gitmişim ilk defa dra bunda araya cenaze ağrılar yorgunluk girince çok erken gittim ya bu seferde hep bekliyo insan dr randevusunubende hamile kalınca hersey bitecek sanıyorumdum kaygı tasa bişeycik kalmıcak mutlu mutlu yaşıcaz keyfini çıkarcaz diyodum gelgelelimki öyle olmadı bende bulantıda olmadıgından bişey hissetmiyorum daha kontrolumuze 20 gün var nasıl geçicek bilmem bugunde yumurta yemedim ohh çok rahatım valla
ilk 3 ay bebeğn beslenmesi için çok önemli bi süreç değil diye bilyorum bebeğin tutunması için önemli benim drum kilo kaybedebilirsin yiicem diye uğraşma 12 haftadan sonra iştahın açılcak o zaman yemeye başlıcaksın bebekde kilo almaya başlııcak şimdi sadece sana tutunmaya çalışıyo kendini zorlama demiştibu defaki daha büyük stres ama hamile kalmaktan çok kaybetme korkusu bu defa
ben yumurta yiyemiyorum kesinlikle ama peynir ayran yoğurt süt badem ceviz kayısı yiyip içiyorum
daha önce gittiğimde doktorum sevmediklerin için kendini çok zorlama ben sana
asıl bebeğe faydalı olduğu zamanı söylerim şimdiden kendini tiksindirirsen en gerekli anda yiyemessin demişti
cumartesi gittiğimde bir daha sorucam tabi
aynen bende de bulantı henüz başlamadı yarın duycakmıyız bakalım kalp atışını ben pek zannetmiyorum ya 6+0 olucak çünkü kızımda 6+3 te duymuşuz kızlar birde günlük tutun o kadar güzel oluyoki ben kızım doğduktan sonra başladım hamileykende kontrole gittikçe kendi kilomu bebeğin kilosunu yazmışım keşke diyorum ultrason fotolarınıda saklasaydım karşılaştırırdım ne güzel :) kızımda daha rahatmışım heralde taaa 6+3 te gitmişim ilk defa dra bunda araya cenaze ağrılar yorgunluk girince çok erken gittim ya bu seferde hep bekliyo insan dr randevusunu
ilk 3 ay bebeğn beslenmesi için çok önemli bi süreç değil diye bilyorum bebeğin tutunması için önemli benim drum kilo kaybedebilirsin yiicem diye uğraşma 12 haftadan sonra iştahın açılcak o zaman yemeye başlıcaksın bebekde kilo almaya başlııcak şimdi sadece sana tutunmaya çalışıyo kendini zorlama demişti
Listeye benide ekler misiniz? Son adet tarihim 1 nisan tahmini dogum 6 ocak ve ikinci bebegimm :)
Listeye benide ekler misiniz? Son adet tarihim 1 nisan tahmini dogum 6 ocak ve ikinci bebegimm :)
gereken diğer bilgileride yazar mısın listedeki?eksik oluyor yoksa..
Kızlaaar yazıyorum şimdi detayları hepinize...FONT]
öncelikle hepinize teker teker ayrı ayrı çoooook içten,tüm kalbimle teşekkür ediyorum..mutlu ettiniz beni,baktım tek tek geçmişe hepiniz sormuş merak etmişsiniz,sağolun..
iyi haberlerle gelmek,en azından birkaç şeyi değiştirmek isterdim ama üzgünümn..olmadı değişen bişey..
Öncelikle şunu belirteyim ki,doktor içime sinmedi benim ama annemle babanem sevdiler.Karından baktı ultrasonla,erkek doktordu.dün benim kendi doktorumda yaptırdığım ölçüme göre karşılaştırınca kesenin küçüldüğünü söyledi,giderek kaybolacak muhtemelen dedi.ilaçları kullanma (progestan/aspirin) düşük kanamayla kendiliğinden olur dedi,bence kürtaja gerek yok dedi.kürtajı bitek kesede inceleme yapcaksak tercih ederim dedi.kandaki beta hcg değerlerini gösterdim önceden yapılan,baktı ve bu değerlere göre bile en baştan anormallik var dedi.nasıl yani dedim.ikinci beta 47 çıkmıştı benim, değer 1 hafta sonra 1180 çıkmıştı..öyle çıkmaması lazımmış,500 fln olmalıymış..ikiz gebelikte falan 4 kat artıyo,daha bile fazla artıyo yani ne saçmalık! kan pıhtılaşması için kan verdim ona bakalım dedi ısrarla.oda 2-3 hafta içinde çıkarmış.çıkınca arayacaklarmış beni.oda maşallah 400 tl tuttu..adama diyorumki sperm yada yumurta kalitesizliği yada yetersizliği varmıdır bu gebelikler o yüzden mi sağlıksız oluyo?yok diyo öyle bişey olmaz,zaten kaliteli spermle yumurta birleşiyo diyo,hey allahım!oysa sırf bu yüzden hamile kalamayan arkadaşım bile var..kanama başlayınca ağrılı olabilir muhtemelen dedi,o zamanda apranax kullan dedi.ya zaten geçen düşüğümde de inanılmaz bi ağrı olmuştu,hatırladıkça bile korkuyorumtabi kürtajdan iyi ama
yani işin özü,benim içime sinmedi.ama söyledikleri olumsuz diye değil,benim sorularıma verdiği cevaplar ikna edici olmadığı için sinmedi içime.sanırım 1 doktora daha gideceğim ben yani gitmek istiyorum..mesela adama diyorum 8-9.haftadada gören oluyomuş bebeği..o diyoki yok,o ultrason cihazının kalitesinden kaynaklanıyo diyo!buda bana çok saçma geldi..
çıktığımda ordan,nötr'düm aslında..zaten duyacağım en kötü şeyleri bi önceki gün duydum,sorun o değil ama beni ikna etmedi..eşimlede konuştuk ve 3-4 gün daha bekleyip başka doktora öyle gitmeye karar verdik..hee bu arada da kanama falan başlar,düşük olursa artık yapcak bişey yok o da Allah'tan diyip katlanıcaz
çok yüzeysel cevaplar vermiş gerçekten
kesinlikle pazartesiye kadar bekle hatta beta yı tekrarlasana kaç çıkacak bakalım artış düzensiz mi yada sorunlu mu?
2 doktor daha düşünüyordun gitmeyi onlardan da randevu al istersen
belki sen bunları yaparken bir gelişim olur ve görürsünüz
betayı tekrarlamayıda teklif ettim.. gerek yok dedi,istemedi..oysa zaten kan pıhtılaşması için kan alındı,aslında onada bakılcaktı yaaa ...tüühhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?