2014 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 221 45,4%
  • oğlumuz geliyor

OY: 251 51,5%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 4 0,8%
  • İkiz oğullarımız olacak

• ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

• üçüzlerimiz olacak

OY: 3 0,6%

• Ankete Katılan
    487
Canm benmm...
Herseyin hayirlisini dilemeliyi once...
Vardir bundada bir hayir...
Uzme sen tatli canini...
Bekle bakalim nolxakkk...
Ama moralibide yuksek tut canm...

evet canım çok bilgilendirici aydınlatıcı bir konuşma yapmamış. dediğin gibi haftaya başka dr git onlada görüş. ne olursa olsun moralini iyi tutmaya çalış. herşeyin hayırlısı canım.herşey allahtan bunu unutma. hep olumlu şeyler düşün.

Hakkında hayırlısı olsun canım öncelikle en önemlisi moralini yüksek tut lütfen her şey güzel olacak .

Hayirlisi olsun pufpuf ins bikacgune guzel haberler alirsin frun adi ne benim evime cok yakin o hastane ama kadin druna oraya gitmiyorum hic

onu bile söyledim canım..geç döllenme olsa geç görünmezmi dedim..yok diyo onla alakası yok diyo..deli oldum..

ben de kullanıyorum. kan pıhtılaşması sorunu için.

Merhaba güzel hamişler.Hepinize sorunsuz kolay hamilelik geçirmenizi diliyorum.Eğer bugün adet olmazsam test yapıcam inş. bende aranıza katılırım.Önce haziran anneleri topiğndeydim.Fakat bebeğimin 8. haftada kalbi durduğu için kürtaj oldum.SOnra Ekim anneleri topiğindeydim.Bu seferde düşük yaptım.Bakalım bu sefer neler olucak.Dua edin benim için.Yarın sevindirici haberle gelirim buraya inş.

Puffpuff beni de ekleyebilir misin?

zizih - yaş: 32 - ilk çocuk - istanbul - sat: 31 mart 2012 - tahmini doğum: 6 ocak 2013

onu bile söyledim canım..geç döllenme olsa geç görünmezmi dedim..yok diyo onla alakası yok diyo..deli oldum..

ben bile burda deli oldum ne bu negatiflik tamam negatif bir durum ama sonuç olarak sen bana olabilcek ve olmuycak her şeyi söylemesin içimi rahatlatmalısın sen zaten yıkılmış bir halde gidiyorsun oraya
bak sonuç kötü olabilir ama bir ihtimalde böyle olabilir de en azından ben herikisini de bileyim dimi

Geçmiş olsun canım... İnşaallah hakkınızda hayırlısı neyse o olur....

hakkında hayırlısı olsun canım
bu defa sağlıklı sorunsuz bir hamilelik olur inş.

Pufpuf bana dr demistiki kan degerini ogremmek icin hergun 1.6 ile carpip cikan sonuca bakmak lazmmis ilk gunden son kan verdigin gun kac gun var arada hesaplayalim

Pufpuf bana dr demistiki kan degerini ogremmek icin hergun 1.6 ile carpip cikan sonuca bakmak lazmmis ilk gunden son kan verdigin gun kac gun var arada hesaplayalim

canım ilk test günümü 5 gün gecikmede yaptırdım,19 çıktı..ikinciyi 7 gün gecikmede yaptırdım 47 çıktı..sonrada son olarak 14 gün gecikmede yaptırdım 1180 çıkmıştı..o kadar

canım bozma moralini rabbimden hep hayırlısını istedik ne mucizeler duyduk yaşadık rabbim hakkınızda hayırlısı nasip etsin inş.

Rabbim hayırlısını versin inş pufpuf moralini yüksek tut inş güzel haberler alırsın canım

canım ilk test günümü 5 gün gecikmede yaptırdım,19 çıktı..ikinciyi 7 gün gecikmede yaptırdım 47 çıktı..sonrada son olarak 14 gün gecikmede yaptırdım 1180 çıkmıştı..o kadar

bir de aklıma geldi yolk sac hakkında bir şey dedi mi?
ultrason fotosu yine geçen gün paylaştığın gibi mi?

Canım sinir oldum doktorlarına.. Adam gibi neden anlatmıyorlar tüm olasılıkları neden düşünmezler ki... Bekle kuzum başka doktora git sen bebeğin için sonuna kadar görevini yap.. Olucakların önüne geçilmez ama senin psikolojini nasıl düşünmezler ya.. Madem düşecek gercekten de bir daha ki için piopsi alıp nedenini bulmayı şiddetle tavsiye etmesi gerekirdi iyi bir doktorun.. Bak olurda 3. doktor da aynını der ve sen de buna inanırsan incelet.. çünkü ozaman nedeni bulup ona göre taa en başından spremdemi yumurtadamı sorun var buluyorlar...

Ultrason fotoğraflarını albüme topluyorum ben. Herkese de gösteriyorum, çok gülüyor millet. Tamam şu an bir şeye benzemiyor ama o benim bebeğim :)

kan degerlerine gelince benimde ilk kanamam oldugunda bakılmıştı Doktor 800-1000 arası bekliyorum dedi ben de 1000 in üstünde olması gerek dedim ve 1030 cıkmıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…